Igru sam presao i svidjela mi se.Ali ne razumijem,kakva je fora u tom DALJNJEM igranju,ako moras opet sve ispocetka,samo tezina je razlika.Iz neba se vidi da je to vise namjenjena igra kao SP nego MP.A po meni MP,treba ponuditi puno vise od jednog dizanja paragona,dobivanja opreme(ako ti se posreci).Trebaju dungeoni,partiji(ali kada kazem party,kazem na to da je POTREBAN a ne ako hoces),PvP,Guildovi i sl,vec ako je prodaju pod Multiplayer.Nove zaljubljenike u D3 nece dobiti ovom igrom sigurno,jer poslije jednog prelaska,ne nude nista novoga,osim ISTE opreme,sa vecim DMG,Attackom i sl.
Ocito si potrosio novac uzalud ako mislis da je cilj Diabla jedno prelazenje igre, a taj prelazak je najsporednija stvar u cijeloj igri.
MP je odlicno napravljen (kao i SP) no druga stvar je sto si los i sto nemas ekipu za igranje.
Igra se svodi na loot, farmanje, trazenje sto boljeg geara, igranje s frendovima, igranje na sto vecem MP....na zalost ocito si zafulao igru i to gadno te nemas pojma o cemu pricas.
Nikada mi nije namjera nikoga vrijedat, ali trenutno me nije briga za takvog trolla kao sto si ti jer ako ti se igra ne svida, ne znam sta radis ovdje i zasto je uopce igras pa lagano odi trolat po nekoj drugoj temi (vidim da si aktivan troler i po nekim drugim temama kao npr. DOTA 2 gdje kupis rekordan broj TD radi nekih nebuloza).
Uostalom, sta reci o covjeku koji je sest godina igrao igru za koju je na kraju shvatio da mu se ne svida!?
Link do te izjave:
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/tera-online-cro-ekipa/177394.aspx?page=8&jumpto=3665651&sort=asc&view=flat
....ili jednostavnije:
"Pa svi MMO-i su na tu shemu.
Sta baljezgas?CABAL2 2 jedino sta ce imati bolje je
grafika, i ako ono sta sam vidio i sta su obecavali,
nije ni blizu.Wow ista stvar.Nabis lvl do kraja i samo
instance i farmanje radis.GW2 isto.Sve je to isto sra*e
samo drugo pakovanje.Igrao sam cabal 6 godina i sada
kada sam prestao i kada pogledam kakva je igra ustvari,
vidim da je totalno smece.Ali eto,navuko sam se i bila mi je
super"
Tako da te ne treba shvatit ozbiljno vec te samo treba ignorirat i to je to.
Eto, sada je ekipa i na ovoj temi skuzila o cemu se radi pa mozes nastaviti dalje tj. skocit na neku drugu temu i pocet pljuvat po nekoj drugoj igri.
Pa u tome i je bit Online igara.Da te navuce i kasnije da ti prodaju istu foru 5,6,7 ili 100 godina.Dok ne shvatis koliki si idiot i igras istu igru 10 godina.A cini se da ti nisi skuzio jos uvjek sta su uopce Online igre.Igraj,kupuj te expanzije i onda jedan dan si izracunaj,koliko si potrosio,pa se javi ovdje i reci da li te je i jedna igra napravila pametnijim i sposobnijim osim toga da budes medju ljude obican gamer i luzer u RL.Pa sad ti davaj pare.Pozz

CM je diablo easy mode 
ovo mi ušlo noćas .....