Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
formula1live kaže...
GoodAngel kaže...

ja ne znam copy pastetat. odnosno probam "citirat" brojke ali neće, u čemu je problem?

Ne znam da li si ovako probao ali stisneš gumb "Copy to Clipboard" prije paljenja  igre, a u igri kopiraš brojke sa "CTRL+v".

ja imam ovaj plavi što ga je kolega postao, i imam solucij alow copyin code, i auto clipboard copy. e sad mene zanima jedna stvar, šta od toga dvoje moram stisnut?

nema problema majstore, evo sada sam stavio alow copying code i stiso ctrl + v to nisam radio, zato mi se nije nie preslikavalo tamo. hvala na pojašnjenu.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 14:14 (GoodAngel).
12 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
Franjo15 kaže...

Evo kolega i ja sam stavio, samo klikneš na označeno i stvar riješena. 

ma kliknem ja, ali mi tamo na blizardu u onom prozoru gdje traži autentikaciju ništa se ne pojavljuuje, u čemu bi mogo biti problem?

CTRL+V

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
15 godina
Diablo 3

Znači jedini ja budala ne koristim to? -.-'

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
XSX kaže...
GoodAngel kaže...
Franjo15 kaže...

Evo kolega i ja sam stavio, samo klikneš na označeno i stvar riješena. 

ma kliknem ja, ali mi tamo na blizardu u onom prozoru gdje traži autentikaciju ništa se ne pojavljuuje, u čemu bi mogo biti problem?

copy to clipboard i onda u igri CTRL+V

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 14:16 (XSX).
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Znači jedini ja budala ne koristim to? -.-'

sigurno si radišan, kada voliš ukucavat brojeve ko ja godinu i pol dana ukucavam na način da prvo gledam pa upišem 4 broja, pa onda opet se vratim na plavi prozor pa nova 4 broja. {#}

sada sam taj problem riješio, nisam baš od prevelikog napora tip. {#}

i 5-3570K
15 godina
Diablo 3

Ja ukucavam password i to mi je teško :P

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

ne moraš čak niti ukucavati password, ako instalitaš sad ono novo sučenje od bneta, koje je još u beti, automatski ti ulazi u igru :P 

Đuro#2155
15 godina
Diablo 3

Ma neću ništa instirat pa da me banaju. :P
Kao može se i tjedan poslije 10000 ljudi popije ban :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ma neću ništa instirat pa da me banaju. :P
Kao može se i tjedan poslije 10000 ljudi popije ban :D

to je službeno od blizza, tako da nema problema, imaš na njihovoj stranici za skinuti

Đuro#2155
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo i slike kako to izgleda kod mene. Prva liga aplikacija, i sigurno će biti još bolje kad izađe iz bete. 

Đuro#2155
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ima li Blizzardova aplikacija koja je jos u beti neki sigurnosni token tj. authenticator ili bar nesto slicno tome?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ima li Blizzardova aplikacija koja je jos u beti neki sigurnosni token tj. authenticator ili bar nesto slicno tome?

https://winauth.com/download/

ne znam jel od bliza, ali ja koristim i radi odlično. ja sam si instaliro ovaj 2.0, dakle ne 3.0 betu. već ovaj što piše clasic, volim klasične stvari. {#}

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
1.Lovac kaže...

ne moraš čak niti ukucavati password, ako instalitaš sad ono novo sučenje od bneta, koje je još u beti, automatski ti ulazi u igru :P 

toliko lijen, ipak nisam. {#}

i 5-3570K
15 godina
Diablo 3

Ipak cu se za sada i dalje drzati onog Blizzardovog mobile authenticatora (bar dok ne isprobam njihovu aluzbenu aplikaciju).

Jedino je tlaka sto moras kuckat one random brojeve.

Ipak, hvala na preporukama. {#}

P.S.

Sto se tice WinAuth aplikacije, evo sta kaze njihov FAQ:

Is this against the TOS (Terms of Service)? Could I get banned?

No. Whlist Blizzard does not support or endorse WinAuth, they are not against its use.

“As you may have already seen from the small related section on the creator’s website, you can use the program if you wish, but I should make clear that we obviously won’t endorse it nor support or encourage its use.” (source)

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 0:28 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Kako nisam igrao skoro 1g ,molim iskusne za par savjeta o gearu za wizzarda na linku. Jučer sam instalirao i opet me vuče igrat.

Da li je još koristan za pristojan far na monster lvl >0, poneki savjet što je najslabije i gdje ulagat novac za napredovanje. Wizard je primary ,a warr sec. lik

Hvala na trudu unaprijed!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/witch-2219/hero/19828284

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ipak cu se za sada i dalje drzati onog Blizzardovog mobile authenticatora (bar dok ne isprobam njihovu aluzbenu aplikaciju).

Jedino je tlaka sto moras kuckat one random brojeve.

Ipak, hvala na preporukama. {#}

P.S.

Sto se tice WinAuth aplikacije, evo sta kaze njihov FAQ:

Is this against the TOS (Terms of Service)? Could I get banned?

No. Whlist Blizzard does not support or endorse WinAuth, they are not against its use.

“As you may have already seen from the small related section on the creator’s website, you can use the program if you wish, but I should make clear that we obviously won’t endorse it nor support or encourage its use.” (source)

skini novi launcher. samo jednom mjesečno se moraš logirat i to je to. a ionako će postat obavezan kad izađe iz bete. a kad već imaš offical mobile auth zašto bi uopće htio instalirat taj za win?

15 godina
udarnik60 kaže...

skini novi launcher. samo jednom mjesečno se moraš logirat i to je to. a ionako će postat obavezan kad izađe iz bete. a kad već imaš offical mobile auth zašto bi uopće htio instalirat taj za win?

Iskreno, prelijen sam tipkat te brojeve, a i authenticator mi se pokrene svaki puta kada se logiram na svoj Blizzard account (makar je stavljeno da pamti moj komp 30 dana).

Ista stvar je i sa samom igrom, u prosjeku moram authenticator koristiti svaki drugi dan no ako me igra izbaci s errorom 3007, onda me trazi gotovo svaki puta da ga koristim.

Koliko god bio lijen raditi takve stvari, opet mi je lakse npr. utipkat tih par brojeva i osjecati se bar malo sigurnije, a ne da mi netko hakne acc pa da udaram glavom u stol radi svoje lijenosti....no zasto da si ne olaksam ako mogu (copy/paste)

Skinit cu taj launcher pa cu vidjeti kako se ponasa.

witch from the east kaže...

Kako nisam igrao skoro 1g ,molim iskusne za par savjeta o gearu za wizzarda na linku. Jučer sam instalirao i opet me vuče igrat.

Da li je još koristan za pristojan far na monster lvl >0, poneki savjet što je najslabije i gdje ulagat novac za napredovanje. Wizard je primary ,a warr sec. lik

Hvala na trudu unaprijed!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/witch-2219/hero/19828284

Poceo sam i sam opremat wizza no za sada sam odustao te cu nastaviti kada dignem barba na 100.

Da sam na tvome mjestu pogledao bi onaj video koji je kolega Lovac ostavio par postova prije posto ce ti dobro doci ako hoces za malo love koliko-toliko ok opremit wizza.

Ovako na prvo ti mogu reci da nista nije bas ok, ali kao sto sam rekao, za malo love si mozes sve to sredit.

Evo i linko do videa na Youtube-u ako ga nisi vidio:

Mp10 CM Wizard for 10 Million Gold - Patch 1.0.8 Diablo 3

Sacekaj jos malo da vidis sta ce reci oni koji igraju s wizzom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 11:03 (win32).
15 godina
win32 kaže...

Evo i linko do videa na Youtube-u ako ga nisi vidio:

Mp10 CM Wizard for 10 Million Gold - Patch 1.0.8 Diablo 3

Sacekaj jos malo da vidis sta ce reci oni koji igraju s wizzom.

Ovo šta sam linkao je stvarno dobra pomoć oko građenja builda i opreme za wizzarda, svima preporučujem, možda je cijena nekih stvari skočila u odnosu na ovo iz videa, ali to je u principu to.
Nek vam ovo bude zvizda vodilja za wizzarda...

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Opet lag jutros, po drugi put gubim 5 NV.

Navečer bez problema.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3

Evo igram sad po prvi put igru i poceo sam s monkom. Ne kuzim sto ce njemu oruzje kad ima napade sa rukama :/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Daska12 kaže...

Evo igram sad po prvi put igru i poceo sam s monkom. Ne kuzim sto ce njemu oruzje kad ima napade sa rukama :/

wtf?

15 godina
Daska12 kaže...

Nisu napravili dobre animacije, nemože sve bit savršeno...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

mislim da čak maše oružjem kada koristiš crippling vawe (koji nitko ne koristi {#}), na svim ostalim main attackovima zapravo nosi oružje u rukama dok ne kreneš lupati, onda nestane..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

mislim da čak maše oružjem kada koristiš crippling vawe (koji nitko ne koristi {#}), na svim ostalim main attackovima zapravo nosi oružje u rukama dok ne kreneš lupati, onda nestane..

Ma isto kao i kad ženski barbar bude u bersekeru, bude animacija muškog onog bradatog. Imaju te neke stvari bezveze, možda su mislili da to nije primjetno, al pravi diablo igrači bi to cijenili!

16 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Navečer bez problema.

Dobro je dok gubiš NV, ja igram na HC pa kad nešto zezne, gubi se lik, a ne NV

Đuro#2155
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Navečer bez problema.

Dobro je dok gubiš NV, ja igram na HC pa kad nešto zezne, gubi se lik, a ne NV

Moje simpatije!

13 godina
neaktivan
Diablo 3

K*rac opet brutalni lagovi...ma jebote život više...

0 0 hvala 0
16 godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

ajde da se bugovi malo popravljaju na konzoli prvo, pa bumo mi valjda dobili gotov produkt {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Cizme na 2.18 i trifecta belt na 3.01 {#} ovo je za konzole al se nadam da ce slicno bit i za pc

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice