Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.556.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Diablo 3

zasigurno dolazi mystique, to je definitivno, a sigurno će doći još jedna klasa, tako se priča, a i bila je neka priča da će dići stock level umjesto sad 60 na 90, samo nemam pojma kako to misle napraviti. 

To mi malo nema smisla, ali ima vremena, načekati ćemo se do svega toga. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
1.Lovac kaže...
win32 kaže...

prebolesno dobre ideje ima ovaj lik, da sam ja na blizzardovom mjesu mene bi bilo strah da ovaj lik ne napravi igru bolju od diabla s ovakvim idejama, samo šta ga nitko ne *ebe 2%

Citao sam jos malo danas ove ideje i mislim da bi ekipa u Blizzardu trebala poradit na tome da zamole lika da radi za njih....covjek stvarno ima odlicne ideje i ne lupete bezveze.

Sto se tice ekspanzije, ajde, znas i sam da ces je odmah kupit, a i svi ostali koji igraju D3 (bar meni tako izgleda) pa nece biti problema oko AH i dilanja geara. {#}

Makar, ne znam kako bi stvari na AH (i uopce unutar igre) funkcionirale ako ekipa bez ekspanzije ne bi mogla kupovati sav gear s AH (ako ekspanzija donese nova oruzja, armore i sl....a hoce).

Ipak posto je Blizzard u pitanju, nista me ne bi cudilo i da nesto onemoguce...tko ce ga znati, ali malo vjerojatno.

Danas sam krenio s jos jednim prelaskom igre od prvoga questa..nisam vec dugo prelazio sve tako redom. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Diablo 3

Ekspanziju neću uzimat, neću više kune dat za igrice nikakve :D

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma normalno da ću uzeti expanziju kad izađe, šta ću, ako već imam i ovaj serijal, onda moram i to. 

Kao što starcraft 2, nije zanimljiv bez HOTS ekspanzije, jednostavno, kad si jednom ušao, moraš imati.

Bzvz ti je da nemaš

A sigurno je nećeš uzeti preko battle.net kad je najskuplji, nego s nekih servisa okolo :)

Kao kad je d3 bio 450kn ili koliko već, ja sam kupio od neke trgovine iz UK, što prodaje fizički, ali dobio sam samo key za 300kn, ipak dobra ušteda. 

Đuro#2155
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Franjo15 kaže...

Ma normalno da ću uzeti expanziju kad izađe, šta ću, ako već imam i ovaj serijal, onda moram i to. 

Kao što starcraft 2, nije zanimljiv bez HOTS ekspanzije, jednostavno, kad si jednom ušao, moraš imati.

Bzvz ti je da nemaš

A sigurno je nećeš uzeti preko battle.net kad je najskuplji, nego s nekih servisa okolo :)

Kao kad je d3 bio 450kn ili koliko već, ja sam kupio od neke trgovine iz UK, što prodaje fizički, ali dobio sam samo key za 300kn, ipak dobra ušteda. 

Vidit ću šta ću napravit, d3 sam platio 320kn jer mi je Diablo igra koju sam igrao od 1 pa nadalje sve, al u zaj... sam situaciji, ne kažem da ne volim diablo više, nego jednostavno si nesmijem dopustit trošit pare bezveze...

15 godina
Diablo 3

Stavi svaki dan sa strane 2 kn i dok igra izade imas ces za dvije kupit. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Diablo 3

Danas me malo sreća opalila i dobio sam lijep Mempo {#}

ev link za cijeli profil...

1 0 hvala 0
15 godina
geothia kaže...

Mempo 1. liga, svaka čast, btw ove zunni boots, planiram i ja kupit mom barbi, odlična su stvar :D
Inače ne znam kako možeš preživit sa samo 2.9 LS... Al svaka ti čast!

12 godina
1.Lovac kaže...
Mempo 1. liga, svaka čast, btw ove zunni boots, planiram i ja kupit mom barbi, odlična su stvar :D

to sam danas (jučer točnije, prošla ponoć:) malo rokao mp6 brzi run pa mi nedostajalo fury-a i zamjenio pasivni skill inače koristim bloodthirst..

15 godina
geothia kaže...
1.Lovac kaže...

to sam danas (jučer točnije, prošla ponoć:) malo rokao mp6 brzi run pa mi nedostajalo fury-a i zamjenio pasivni skill inače koristim bloodthirst..

Moj wizzard, ima nove rukavice (2 para) al čudno mi je opet ovaj dmg na stranici, to ništa ne valja -.-'

EDIT: Evo mog lika na daiabloprogresu i d3up stranicama, svugdje drugačiji brojevi, al u igri imam 243k nebuff dmg ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 1:14 (1.Lovac).
12 godina
1.Lovac kaže...
Moj wizzard, ima nove rukavice (2 para) al čudno mi je opet ovaj dmg na stranici, to ništa ne valja -.-'

EDIT: Evo mog lika na daiabloprogresu i d3up stranicama, svugdje drugačiji brojevi, al u igri imam 243k nebuff dmg ;)

Lijep Wiz :)

Neznam napamet koliki mi je DPS u igri mislim da je oko 260k unbuff..

dodam te sutra pa ćemo zaklat što :D

15 godina
geothia kaže...
1.Lovac kaže...

Lijep Wiz :)

Neznam napamet koliki mi je DPS u igri mislim da je oko 260k unbuff..

dodam te sutra pa ćemo zaklat što :D

Sumnjam da ću igrat išta do 22.9. :p

12 godina
1.Lovac kaže..

Sumnjam da ću igrat išta do 22.9. :p

Šteta :( no dobro igrat će se diablo još dugo {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel netko od vas imal problem da ne dobije item sa auction housea?

Prekjučer navečer sam na HC AH kupio amulet za mog WDa koji je tad bio level 59 (sad je 60). Niš posebno, nema CC/ CD ni ništa, ali je imo 100 inta i 200 vita. Platio 100k, item je na listi na purchased buyout, ali ga nema. Probao sam kupit i par sitnica od par K, ali se nije pojavilo još uvijek.

Danas sam mislio pitat na forumu od igre, ali mi je autentikator doma pa ne mogu. Pa ako neko zna neku metodu... strah me na HELL Diabla bez tog amuleta, a pošto sam tek počeo hard core znači da sam sirotinja :/

0 0 hvala 0
16 godina
Chaby kaže...

Prekjučer navečer sam na HC AH kupio amulet za mog WDa koji je tad bio level 59 (sad je 60). Niš posebno, nema CC/ CD ni ništa, ali je imo 100 inta i 200 vita. Platio 100k, item je na listi na purchased buyout, ali ga nema. Probao sam kupit i par sitnica od par K, ali se nije pojavilo još uvijek.

Danas sam mislio pitat na forumu od igre, ali mi je autentikator doma pa ne mogu. Pa ako neko zna neku metodu... strah me na HELL Diabla bez tog amuleta, a pošto sam tek počeo hard core znači da sam sirotinja :/

Ako imaš na prodaji neke iteme, probaj ih povući s AH pa će i taj koji je zapeo "pogurati" malo. Meni je baš slično bilo na softu, prodao pa goldi nisu htjeli doći, povukao jedan po jedan item i došlo je nakon trećeg iako i to zna potrajati. Inače kažu da ako ne dođe u roku 72h da pišeš ticket. Dotad probaj ovu metodu, stavi gore pa canceliraj aukciju, nadam se da će pomoći. 

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
15 godina
Chaby kaže...

meni se to stalno događa na sc, evo prije par dana sam bezveze kupio 1000 suza za kraftat rukavice i samo sam 500 dobio i to tek nakon šta sam kupio 3 suze zasebno... a uredno mi je skinulo punu cijenu...

16 godina
neaktivan
Chaby kaže...

Događa se, meni je isto nedavno bilo tako, kupio sam echo za par milja, i nije mi došao, i to nekoliko dana. 

Začudio sam se, prvo sam mislio doći će sutra, jer već mi je tako bilo, ali ne.

Tek kad sam kupio još echo za neku nisku cijenu onda je došao i ovaj.

Ali uredno sam bio kupovao još neke stvari na AH, ali taj mač nikako nije sjeo.

Tako da kupi još koji jeftini amulet s AH, par tisuća potroši, pa će sjesti. :) 

Đuro#2155
15 godina
neaktivan
geothia kaže...

Zasto te Zuni boots?

Ok ako su uzete radi neke promjene, ali meni osobno Climbersice izgedaju po statsima definitivno bolje, jedino ako si ih uzimao rani MS-a, ali i Climbersice dolaze s 12 MS, a imas i free socket.

Zunimassa set s tri komada bi bio odlican, ali imho ne za barba.

Opet, lijepo je vidjeti malo drugacijeg barba.

Sto se tice Mempa, odlican je....svaka cast...preheben drop!

Na DiabloProgress cu cudne brojke, meni pokazuje ove statse:

http://www.diabloprogress.com/hero/nino-2482/Targon/18513871

...dok npr. u igri imam 294 k DPS unbuffed.

Cini mi se da je d3up ipak malo bolji kada su u pitanju brojke (a i sam site je ultrakorisna stvar):

http://d3up.com/b/931027

Jucer sam opet malo kraftao. Skupio sam oko 150 demonic e. i isao kraftat glovese, naravno nisam iskraftao nista ni blizu ok pa danas krecem opet u skupljanje demonica....mozda ce biti vise srece drugi puta.

Sada cu skupit cca 500 komada demonica i tek cuonda ici kraftat jer mi ne da ovako po malo zezat.

Ako ni onda nista ne iskraftam ok, skupljat cu opet...mozda za par mj. i skraftam neke ok glovese. LOL

Wiza jos nisam opremao, imam premalo love da bi ista kupio kako treba, a ne kupuje mi se smece od geara koje bi mjenjao za par tjedana (jedino ako se za cca 700-800 M moze kupiti nesto ok, ali to je nemoguca misija jer za to ne mozes dobit ni ok oruzje).

Vidim da ljudi na chatu prodaju kompletnu opremu za pojedine klase i cijena koju traze je presmijesna....debelo precijenjeno tj. toliko precijenjeno da zna biti smijesno.

Nego ZloUmni, sta je s Padobrancem? Ne igras vise s njim?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Sinoć 1200 amuleta, opet ništa {#} Baš sam brojao, sve skupa 6k i nešto sitno, čini mi se da ću morati još barem toliko dok ne dobijem upgrade.

Istina imam odličan amulet, al fali bar nešto ehpa na njemu (vit/all res)

http://www.diabloprogress.com/item/33923548

Evo jedan video ekipe s kojom često igram Votu, ovaj team setup je po meni najbolji za DE runove, tako da možete koristiti i sa slabije gearanim likovima na manjem mpu, drop rate je odličan.

Setup za mog support monka:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/26912768

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Ma nemoj kraftat imaš bolestan dps amulet... Znam da ti fali puno vit/rezz, al to nađi na drugim predmetima, amulet ovaj je prebolestan :D

@win Padobranca ne igram, 100 mi je paragon, nije to to, dižem sve likove na 100, tj. dignit ću još wizzarda, za dh i wd mi se nekako ne da :p

17 godina
Diablo 3

Da budem iskren, znam da je teško dobiti "sve najljepše" statse na jednom itemu, znači da ovaj moj amulet i nije toliko loš onda?

http://www.diabloprogress.com/item/35298102

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Da budem iskren, znam da je teško dobiti "sve najljepše" statse na jednom itemu, znači da ovaj moj amulet i nije toliko loš onda?

http://www.diabloprogress.com/item/35298102

Pa da, to su tipični dps amuleti, odlični su jer imaju avr dmg i chd i chc + main stat, tebi je rollalo socket šta je dobro jer možeš stavit vit ili dex, a njemu je rollalo cold rezz koji je isto dobar ako igra s monkom koji ide na cold :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 13:58 (1.Lovac).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Cijelo vrijeme brijem da imam malo HP-a, a onda kada vidim da ekipa koja su na paragon 100 ima manje od 40 k, onda se smirim jer ocito imam dovoljno HP-a tj.  52 k.

Mozda je vrijeme da maknem amethyst iz helma i stavim ruby za exp.

Danas cu ocito cijeli dan udarat po VOTA...malo ce biti dosadno, ali bolje mi je i to od konstantnog restartanja dungeona u Festering Woodsu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 13:58 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Odličan je njegov, baš sam sada pogledao na rawru sa marquise emerald gemom -2,5k na moj.

Ja bi htio neki sa vitalitijem, a da po dps budu barem jednak mom trenutnom. Ovaj je preheben:

http://www.diabloprogress.com/item/31740734

@nino

dprogress pokazuje unbuffed dmg (bez passiva)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 14:01 (EraserHead).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Evo usporedba moje kraftane opreme barbara i wizzarda...Ispod svakog predmeta vam piše "Perfection Ratings" kao postotak koliko je to dobro... TO je jedan od razloga zašto je meni ovaj d3up puno bolji od diabloprogressa...

Sholdersi 1 i 2 znam da može bolje, al rollat ovako dobre statse je isto odlično :D

Rukavice 1 i 2 Ove za wizzara rukavice su bolesno dobre... ultra visok int i vit i perfektno rollani chd i as + armor koji mi je dobar ko i all ress ;)

Evo mog Amuleta za barbara i braceri za wizzarda koji su skoro pa perfektni, mogao se rollat malo bolji int i vit, al sumnjam da će se puno boljeg od ovog rollat išta

EDIT: stvar je kod amuleta kao i kod rukavica da ima previše faktora koji mogu uć u roll... ovaj 3efekta je predobar, al može i bolje rollat, tj. može rollat još i avr dmg koji bi onda diga još par tisuća dmg tako da uvik može bolje, al ovo je prestrava koliko je dobar...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 14:00 (1.Lovac).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Odličan je njegov, baš sam sada pogledao na rawru sa marquise emerald gemom -2,5k na moj.

Ja bi htio neki sa vitalitijem, a da po dps budu barem jednak mom trenutnom. Ovaj je preheben:

http://www.diabloprogress.com/item/31740734

OMG, presirov amulet! 

Od kraftanih stvari na barbu trenutno imam samo shoulderse:

http://d3up.com/i/13834887

Nakon ovih nisam vise kraftao....nisu savrseni, ali ipak su druge stvari prioriteti i koje bi trebalo bolje skraftat (kako mi se cini jos cu digo kraftat iteme dok ne dobim neke ok...hahaha...mogao bi i korjenje pustit na stolici).

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 14:03 (win32).
15 godina
Diablo 3

I da inače je ovaj kobra luđak jer ima svu opremu bolesno dobru...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

TO je jedan od razloga zašto je meni ovaj d3up puno bolji od diabloprogressa...

LOL pa te dvije stranice se uopće ne mogu uspoređivati.

Diablo progress je isključivo namijenjen rang listama... po dpsu, heroscoreu itd

I Dprogress pokazuje isključivo unbuffed dps (a to je bez passiva npr ruthless za barba ili archery za demon huntera).

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 14:09 (EraserHead).
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Evo jedan video ekipe s kojom često igram Votu, ovaj team setup je po meni najbolji za DE runove, tako da možete koristiti i sa slabije gearanim likovima na manjem mpu, drop rate je odličan.

Setup za mog support monka:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Crix-2462/hero/26912768

je..li te oni {#} skoro slom živaca dobio(nisam ja svoje živce na cesti našao)

Ko na takmičenju trči lupaj trči (ovo lupaj je možda ako stigneš lupit inače samo trči i skači)

Prvi način igre za koji moraš proći visinske pripreme.

Umorio sam se ko da sam ja trčao a ne barbar {#}

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
12 godina
win32 kaže...
Zasto te Zuni boots?

Ok ako su uzete radi neke promjene, ali meni osobno Climbersice izgedaju po statsima definitivno bolje, jedino ako si ih uzimao rani MS-a, ali i Climbersice dolaze s 12 MS, a imas i free socket.

Zunimassa set s tri komada bi bio odlican, ali imho ne za barba.

Opet, lijepo je vidjeti malo drugacijeg barba.

Sto se tice Mempa, odlican je....svaka cast...preheben drop!

Na DiabloProgress cu cudne brojke, meni pokazuje ove statse:

http://www.diabloprogress.com/hero/nino-2482/Targon/18513871

...dok npr. u igri imam 294 k DPS unbuffed.

Cini mi se da je d3up ipak malo bolji kada su u pitanju brojke (a i sam site je ultrakorisna stvar):

http://d3up.com/b/931027

Jucer sam opet malo kraftao. Skupio sam oko 150 demonic e. i isao kraftat glovese, naravno nisam iskraftao nista ni blizu ok pa danas krecem opet u skupljanje demonica....mozda ce biti vise srece drugi puta.

Sada cu skupit cca 500 komada demonica i tek cuonda ici kraftat jer mi ne da ovako po malo zezat.

Ako ni onda nista ne iskraftam ok, skupljat cu opet...mozda za par mj. i skraftam neke ok glovese. LOL

Wiza jos nisam opremao, imam premalo love da bi ista kupio kako treba, a ne kupuje mi se smece od geara koje bi mjenjao za par tjedana (jedino ako se za cca 700-800 M moze kupiti nesto ok, ali to je nemoguca misija jer za to ne mozes dobit ni ok oruzje).

Vidim da ljudi na chatu prodaju kompletnu opremu za pojedine klase i cijena koju traze je presmijesna....debelo precijenjeno tj. toliko precijenjeno da zna biti smijesno.

Nego ZloUmni, sta je s Padobrancem? Ne igras vise s njim?

Zunimasa boots iz nekoliko razloga.. prvo jeftinije od climberica, daju mi veći dps i movment speed je po defaultu tako da to po meni definitivno bolji izbor

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice