- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz svima, moze li samo procjena ovog wep-a, gledao sam malo AH ali ne mogu tacno da odredim za koliko da postavim?!
Hvala unaprijed!
Ataviš 1M bid i ostavi :D
Igra sam par runova na mp3, 2 i ništa od ključeva ni na 2. ni na 3. aktu, a prijatelj mi je odigra 12 partija na aktu 3 mp2 i nije ništa dobia -.-'' Sve mi se čini da su zaključali drop tih ključeva jer se očito puno ljudi dočepalo tih hellfire ringova pa su sad odlučili otežat malo -.-'
Ja sam danas na mp8 ponavljo act2 6 puta dok nisam govno dobio, za ne povjerovat.
a ja muku mucim sa actom 4 i plansima....jucer 5 runovoa na mp5 i jos nista od plansa, a prije toga ko zna koliko sa nizim mp-ovima...valjda bude, jednog dana.
Evo samo da javim da nakon 10-15 farmanja ključa sa Act3 (Key of terror) na MP 1-7 na kraju mi je dropao u public game na MP0 :)
Ništa čudno, meni u ova dva dan čuda pala na public (u odnosu na mp 3 koji inače igram). Jučer dobre Natalya čizme i neka "rare verzija" ice climbersa, a danas maloprije ovaj Witching Hour...
Ma sje*ali su cilu igru sada -.-''
Prvih tjedana su bili dobri dropovi da se igrači užive u igru, a sad su to sve smanjili...
Prvih tjedana su bili dobri dropovi da se igrači užive u igru, a sad su to sve smanjili...
Odakle ti te gluposti? Često izvališ, ali ovo je novost...
Viš, meni opet obrnuto...
Ma nema tu pravila...
igram lezero,tu i tamo,ali i meni izgleda da su dropovi smanjeni,a i to kaj dobim je sranje.. prije dva tjedna 3 legija u par dana,jedan cak i dobar za mene, te brdo rareva koji su otisli izmedju 25k i 2m golda. sad dva dana na bolovanju padaju krosbovi sa intelidjence,voodoo lutke sa dexteriti i shildovi s nekim abilitima za Dh,a prosjecna cijena im je 988 kod vendora... da ga hebes,drop je manji, ista ruta, za trecinu manje zutih
Za koliko bi ovo mogao prodati po vašem mišljenju? Najsličniji ovom na AH je 50 mil, al je po meni to malo previše, pa sad neznam za koliko da stavim.
Jako dobar ring! stavi bid 40m
Za koliko bi ovo mogao prodati po vašem mišljenju? Najsličniji ovom na AH je 50 mil, al je po meni to malo previše, pa sad neznam za koliko da stavim.
Jako dobar ring! stavi bid 40m
Toliko je dobar ring da su ga svrstali pod amulet.
ja nikako da riješim ova 3 amuleta.. nije mi jasno lol, cijena 7-8m b/o mi se čini sasvim fer.. valjda nemaju potražnju takvi itemi zbog nedostatka all resa, iako prvi bi za monka koji ima OWE na cold bio odličan izbor
Prvi je solidan, definitivno 4-5M, drugi ima beskoristan Int ili Dex, kak okreneš. % Life je dobar, ali nema i malo baznog Vita da bude super. Da ima barem 30-tak Vitalityja, bio bi jako zanimljiv Monku i DH, iako više DH, nego Monku. Treći je vendor smeće. Dobar IAS, solidan cri%, ali to je to. Možda 0,5-1M ako imaš sreće pa se netko zaleti.
Nikad mi nece biti jasne te provjere cijena na forumima ili na general chat-u ili slicno. Pa niko nema AH cijenik ugradjen u glavi, koliko god da je iskusan igrac. A uostalom, ponuda na AH se svakodnevno mijenja. Sve te provjere su besmislene, kao i mudrovanja oko vrijednosti nekog itema. Jedina provjera vam je sam AH, znaci uneses slicne statove (umanjene za 15-ak %) i pogledas sta ispadne i koliko kosta. A nikakva tudja nagadjanja nece pomoci procjeni.
Drugo je kad neko stavi sliku dobrog dropa, cisto da se pohvali, to je ok...ali price check nema ama bas nikakvog smisla.
Pa, ako igraš i posjećuješ AH, price check ima smisla (chat kanal, forumi..), jer su cijene na AH u 95% slučajeva pretjerane i to uglavnom znatno veće od onih koje zaista prolaze. Imaš mali broj igrača koji će kupiti bez obzira (sreća ako nalete na tvoj item) i one koji će staviti cijenu koju će platiti većina. Veći dio itema se ne proda zapravo.
Stavio sam diablo 3 na USB stick, igra mi je svako malo štekala zbog starog harda (na granici neigravosti). Act 1 se mogao igrat ali Act 2 i Act 3 su bili užas. To mi se dešavalo i kod Morrowinda.
Pa, ako igraš i posjećuješ AH, price check ima smisla (chat kanal, forumi..), jer su cijene na AH u 95% slučajeva pretjerane i to uglavnom znatno veće od onih koje zaista prolaze. Imaš mali broj igrača koji će kupiti bez obzira (sreća ako nalete na tvoj item) i one koji će staviti cijenu koju će platiti većina. Veći dio itema se ne proda zapravo.
I dalje ne vidim smisao. :( sve zavisi od trenutne ponude i potraznje, niko nemoze znati za koliko bi trebalo staviti neki item a da se proda u razumno vrijeme. Jedino mjerilo je AH. Ako se ne proda za cijenu nizu od onih na AH, opet smanjis i tako stalno. Cak i da je smece item, ako slicna smeca vrijede 100 miliona, pa stavi ga brate na 90 miliona, neko ce mozda uzeti tvoj jer nezna da je smece a vidi da je najjeftiniji.
Edit: Samo treba obratiti paznju na ne-ukljucivanje nebitnih statova u pretragu (npr ne-primarni statovi, gold find, pickup radius, i slicno)
AH nije mjerilo, to ti govorim. Ako je 10 idiota za smeće stavilo 100M, trebaš idiota da to kupi i za 90, a nema ih baš toliko. Netko tko igra Inferno dovoljno dugo za imati 90M, definitivno zna kad je nešto smeće. i koliko mu vrijedi.
AH nije mjerilo, to ti govorim. Ako je 10 idiota za smeće stavilo 100M, trebaš idiota da to kupi i za 90, a nema ih baš toliko. Netko tko igra Inferno dovoljno dugo za imati 90M, definitivno zna kad je nešto smeće. i koliko mu vrijedi.
Dobro u pravu si za smece od 90 mil, ali opet je AH jedino mjerilo. Kakvo drugo mjerilo imas? Na forumima ce ti ljudi samo lupat neke nasumicne sume, koje najcesce nemaju veze sa cijenom za koju ces na kraju prodat neki item.
Pa, ja to gledam kroz RMAH i €. Ako mi otprilike treba x sati za dobiti neki predmet ili za nafarmati gold, onda to vrijedi neki novac. AH je mjerilo kad gledaš cijenu golda - 1 M golda je oko 0,41€. Dakle, ako si nečemu stavio cijenu od 50M golda, ti praktički tržiš 20,5€, iako se i tu gubi, jer kod prodaje gold nije 0,41, nego 0,37. Dakle, dobro razmisli vrijedi li item 20 eura, prije nego toliko zatražiš i bi li toliko dao za taj item da ga kupuješ. Većina itema koje vidiš za 100+ M se rijetko proda, uglavnom nikad. Za te cijene idu ili iznimni Rare ili jedino Legendarni itemi odličnih stata.
Tonči još mi stoji onaj tvoj wand :P btw evo sam unaprjedia malo jošlika. Nova kapa je tu, novi offhand je tu. Sad sam na odprilike 78k dmg valjda, polako napredujem, sad sam se već uživia u igru, al i dalje mi je drop ključeva manji nego prije, ne znam zašto :(
ovo ću stavit na 200M+ ili da stavim na 500M+
Jesi ga prodao?
tražim igrače za farmanje mp 10 , ključa , bosova bilo kaj samo da se igra jer ovo na manjim mp-ejevima nema smisla drop je nikakav , ako tko može igrat mp 10 neka mi se javi na pm i koristi se ts
tražim igrače za farmanje mp 10 , ključa , bosova bilo kaj samo da se igra jer ovo na manjim mp-ejevima nema smisla drop je nikakav , ako tko može igrat mp 10 neka mi se javi na pm i koristi se ts
Sigurno si barbar kad možeš mp10 igrat bez problema...
Tonči još mi stoji onaj tvoj wand :P btw evo sam unaprjedia malo jošlika. Nova kapa je tu, novi offhand je tu. Sad sam na odprilike 78k dmg valjda, polako napredujem, sad sam se već uživia u igru, al i dalje mi je drop ključeva manji nego prije, ne znam zašto :(
Je, al' nije cijela igra nerfana s dropom jer ti ne pada. Što da ja kažem? Ja u 25 runnova nemam 3. ključ
Igram i ja MP10 s Wizom bez problema, a i frend na WD-u.
Je, al' nije cijela igra nerfana s dropom jer ti ne pada. Što da ja kažem? Ja u 25 runnova nemam 3. ključ
Igram i ja MP10 s Wizom bez problema, a i frend na WD-u.
Meni je loš drop od kako igram s tobom :P btw jesi planira igrat večeras, mogli bi bacit neki mp7 recimo ko i nekidan :P
Ima li tko za farm mp7 i više?
Hvala! Valjda ću onda i ja svoj dobro utopiti... Zasad je na RMAH sa cijenom od 19.99 eura (najjeftiniji witching hour), bez buyouta.
Inače, ne kužim... Zašto su tako skupi...?