Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
yamaha98 kaže...

Hbt neznam kako da povecam dps ???imam sjekiru od 800 dps i kupim neko koplje od 1100 i da mi samo hebenih 200 dmg vise HEBEM !!

Nije samo bitan raw dmg weapona već i ostali statsi na njemu,a odabir weapona ima pogotovo veliku ulogu kod barbariana zbog onog passiva -  Weapon Mastery ili kako se već zove.

Zbog njega barbariani većinom idu na mace ili axe.

edit: Pratpostavio sam da igraš barba iako nisi to nigdje specifično naveo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 9:41 (Toome).
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...
Igor_Kreč kaže...

Imas vise nego dovoljno all ressistance i solidan armor (pretpostavljam da je ovo bez Enchantress buffa).

Makni Berserker rage passive i stavi Superstition. 20% manje magic damage je ogromno za vise actove.

Probaj umjesto Ignore pain uzeti Rend sa Blood Lust. Meni se pokazalo kao odlicno.

Jučer sam se mučil u Heart of Sin s Sucubusima pa sam poslušao savjet i promjenio u Superstision i Rend. Krenuo malo po Actu IV i stvar dobro funkcionira.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo jedan dobar AH deal, a tek je počelo bidanje na item xD.

Good deal, part 1 Good deal, part 1
Good deal, part 2 Good deal, part 2
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://eu.battle.net/d3/en/profile/JETHRO-2200/hero/13047164

Sta da poboljsam i kako da poboljsam da mogu solo act 3 igrat... ne zelim mjenjat oruzje , a nemam para za neko s vise crit hit damagea

14 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Sta da poboljsam i kako da poboljsam da mogu solo act 3 igrat... ne zelim mjenjat oruzje , a nemam para za neko s vise crit hit damagea

prvo si ti prešvicaj gemove, star stavi u helm.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Gdje se u Hrvatskoj može kupiti autentikator? I ako se naručuje sa Blizzardovog Web Shopa, kolika je poštarina u Hrvatsku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Fali ti all ressa!

14 godina
neaktivan
Toome kaže...
yamaha98 kaže...

Hbt neznam kako da povecam dps ???imam sjekiru od 800 dps i kupim neko koplje od 1100 i da mi samo hebenih 200 dmg vise HEBEM !!

Nije samo bitan raw dmg weapona već i ostali statsi na njemu,a odabir weapona ima pogotovo veliku ulogu kod barbariana zbog onog passiva -  Weapon Mastery ili kako se već zove.

Ne Ne ,Wizard i imam nekih 5 000 000 za novu opremu znam da nije puno ali to sam uspio nafarmat ...I stvarno muku mucim sa odabirom opreme :( ...Sta god kupim bude fail ....

Evo ovo je moj wizard ...Uglavnom preloše... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Toni89-2363/hero/4856279

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 14:00 (yamaha98).
13 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...
Toome kaže...
yamaha98 kaže...

Ne Ne ,Wizard i imam nekih 5 000 000 za novu opremu znam da nije puno ali to sam uspio nafarmat ...I stvarno muku mucim sa odabirom opreme :( ...Sta god kupim bude fail ....

Evo ovo je moj wizard ...Uglavnom preloše... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Toni89-2363/hero/4856279

Nabavi opremu sa critical hit chanceom i critical hit damageom... Meni je dizanje critical hit chancea za 10% puno povecalo napad , ali moras imat i critical hit damage bar 150% da bi bilo efektivnije

14 godina
Diablo 3

Ima tko kakve iteme za monka?

Ja više niti ne koristim AH. Nisam igrao koji mjesec i out of the loop sam sad i neda mi se proučavat cijene. Preferiram item za item.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Diablo 3

Mislim da polako odustajem od igre, ja legendu nisam dobio više od mjesec dana, već deset dana bezglavo farmam ne da nisam nijednu legendu dobio,  već su i tisuće i tisuće rareova koji su pali TOTALNO BESKORISNI, ma ni blizu nešto štoo se može dobit neka pristojna lova, SVE je apsolutno smeće - SVE

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

ja sam dobio u zadnja 3 tjedna 2 legendary-a u razmaku od 5 minuta.. . ali su lvl 55 i 56 znači teško smeće tako nemojte misliti da ste jedini... ono što me spasilo je first hand za monka je prodan po 17,1 milijun i knife za wich doctora po 20,5 milijuna   inače bi me demotiviralo ovo sve.... nabrijte si magic find, meni je bio oko 130 sa nv i tad mi je ovo dvoje palo... sad kad sam skupio para kupio sam 2 ringa, bolji chest i shouldere.... slabiji malko jesu ali s njima sad imam oko 210 magic find jer sam igro ko manijak ovih dana da si dignem paragorn... ako mislite da su magic find itemi beskorisni varate se... oni će biti možda nakon 7-8 mjeseci beskorisni.... jer probajte doći do lvl 50 paragorna, namučit ćete  se a onda još sporije i sporije i spooooorije ide lvl. tak da soliddan shoulder i 2 dobra ringa sa magic findom nađete za 9 milijuna i to će vam se isplatiti jer je to nekih 50% magic finda a ne košta previše i ne gubite značajno na  statsima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Ja sam jučer dobio 2 legendary itema i danas 2, i od tih 4 jedan mi je čak bio nadogradnja za WD-a koji mi je dao 9k DPS-a više. Ovo mi je prvi item koji mogu koristiti na na liku a da ga nisam kupio. Što se tiče dobivanja legendary itema, tu se ne trebaš previše zabrinjavati jer je AH pun itema i polako gube na vrijednosti. Ja sam recimo dobio Stormshield sa 32+9 block, 170 Str, 79 All res, 1176 Armor, 30,5% bleed 393-619 pa ne vrijedi ništa. Ako dobijem par milijuna mogu biti sretan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 17:33 (formula1live).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ahhh blago tebi :D nakon patcha krenia jedaj run jer svi poceli hvalit dropove xD

s 199MF + NV presao run act 1 i dobio nista korisno kao obicno :D

Trenutno mi treba novo oruzije a na AH kosta 1.5mil neto sto mi moze proc kao viable :( golda nemam, ne pada nis dobro da mogu prodat a sve sto zaradim ingame ode na popravke :D FML

na kraju odlucia prodati igru jer nemam bas vremena grindat do besvjesti zbog posla :/ a ovako mi nema smisla igrati bez i jednog viable dropa od kad igram igru :D doslovno sve sam mabavio na AH nis mi nije dropalo dobro u nijednom actu :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
16 godina
odjavljen
Kralj Situacije kaže...

Mislim da polako odustajem od igre, ja legendu nisam dobio više od mjesec dana, već deset dana bezglavo farmam ne da nisam nijednu legendu dobio,  već su i tisuće i tisuće rareova koji su pali TOTALNO BESKORISNI, ma ni blizu nešto štoo se može dobit neka pristojna lova, SVE je apsolutno smeće - SVE

Ja ga jos uopce nisam dobio, a d3 nabavio prvi dan {#} .

Je da nisam bas nesto bjesomucno igrao (dovukao 4 lika do hell tezine), ali moglo je barem nesto pasti.

16 godina
neaktivan
Pa ljudi moji, ne mozete napraviti jedan run i odmah ocekivati bijesni item, ja sam danas dobio u 5 act 2 runova skoro nista, dok sam npr. prekjucer dobio Andariel's Visage koji je oso za 12M. Takoder, bitno je da farmate sa dobrim baznim MF-om, ja imam 148% bez ijednog NV-a te je jako bitno da uzmete ili si slozite neku dobru farming rutu. Takoder, pratite AH, ranije sam ostavio post koji pokazuje kako je moguce lako golde zaradit. Pratite legendarne ilvl 60+, cesto se nadu neki 70k i jeftiniji koji se isplate salvagat i onda prodat brimstonove.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
master4games kaže...

Gdje se u Hrvatskoj može kupiti autentikator? I ako se naručuje sa Blizzardovog Web Shopa, kolika je poštarina u Hrvatsku?

Evo, ja ga naručio prošli tjedan preko Battle.net-a. Još nije stigao. Nisu mi računali nikakvu poštarinu.

EDIT: BTW, toliko spominjete Legendary i drop rate, tako da sam se iznenadio da mi je prvi pao kada mi je Demon Hunter bio na lvl26 otprilike. Nije neki item, ali eto, moj prvi legendary.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 20:28 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Pa ljudi moji, ne mozete napraviti jedan run i odmah ocekivati bijesni item, ja sam danas dobio u 5 act 2 runova skoro nista, dok sam npr. prekjucer dobio Andariel's Visage koji je oso za 12M. Takoder, bitno je da farmate sa dobrim baznim MF-om, ja imam 148% bez ijednog NV-a te je jako bitno da uzmete ili si slozite neku dobru farming rutu. Takoder, pratite AH, ranije sam ostavio post koji pokazuje kako je moguce lako golde zaradit. Pratite legendarne ilvl 60+, cesto se nadu neki 70k i jeftiniji koji se isplate salvagat i onda prodat brimstonove.

a istinam, ali kada igras igru od kad je izasla i jedini dobar item koji ti je pao je immortal king bootse i to je to onda cemu to :D kao sto rekoh ni jedan zuti,plavi, itd item koji bi mogao iskoristiti ili prodat za neku vecu svotu golda mi nije pao od kad sam upalio ovu igru :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 20:44 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

morat će blizard još pokoji patch izbacit, i s njime definitivno riješit loš drop. neki imaju sreće, ali neki ne, možda su oni to tako i zamislili da ne dobiju svi odmah legendarye, ne bi me ni to začudilo. al prije ili kasnije riješit će oni to, u to sam siguran. bit će još patcheva bez brige, pa nije ni nekoliko mjeseci prošlo od kad je igra u pogonu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ne petom Paragon lvl i još niti jedan legendary nije pao, igram Act I i Act II i nula bodova, ništa za sada. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ne petom Paragon lvl i još niti jedan legendary nije pao, igram Act I i Act II i nula bodova, ništa za sada. 

EDIT:

s buffom mi MF zna doć do 110% i opet ništa.

Sorry za double post, greška.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 21:41 (woodgamesfx).
14 godina
woodgamesfx kaže...
woodgamesfx kaže...

EDIT:

s buffom mi MF zna doć do 110% i opet ništa.

Sorry za double post, greška.

110% je ništa. Ja imam skoro 300% MF sa 5 NV stackova pa ništa od legendarya.

13 godina
najbolje da svi dobivaju legendary i set iteme pa da bude veselo. Daj je lupajte, di bi dosli kad bi svkom padalo po par legendary.a... Neki imaju vise, neki manje srece. Meni je jedibi ledendary pao na normal tezino i dugo sam ga koristio i od tad nista. Preko 100h igranja, jedan jedini legendary...
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Baš suprotno, legendary itemi padaju kao što gljive rastu poslje kiše. Svi ih dobivaju jako puno i zato ih je već pun AH. Zbog toga su im i cijene male. A ako žalite dobivati legendary iteme, trebate veliki MF, sa ovim Paragon sistemom ne očekujte set iteme prije nego  dođete do cap MF-a. Pa i ja dobivam dosta legendary itema, ali su većina beskorisni tako da ih prodam kao brimstone (85 k golda). A što se tiče Act 1 i 2 meni je drop bio 10 puta slabiji poslje patch-a,  odnosno nisam dobio niti jedan set ili legendary item makar sam bio na maksimalnih 375% MF-a, tako da sad farmam Act 3 sa 341% MF-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 0:22 (formula1live).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
formula1live kaže...

Baš suprotno, legendary itemi padaju kao što gljive rastu poslje kiše. Svi ih dobivaju jako puno i zato ih je već pun AH. Zbog toga su im i cijene male. A ako žalite dobivati legendary iteme, trebate veliki MF, sa ovim Paragon sistemom ne očekujte set iteme prije nego  dođete do cap MF-a. Pa i ja dobivam dosta legendary itema, ali su većina beskorisni tako da ih prodam kao brimstone (85 k golda). A što se tiče Act 1 i 2 meni je drop bio 10 puta slabiji poslje patch-a,  odnosno nisam dobio niti jedan set ili legendary item makar sam bio na maksimalnih 375% MF-a, tako da sad farmam Act 3 sa 341% MF-a.

Baš suprotno od toga. AH je pun legendarya jer PUNO LJUDI igra, i dosta njih farma po cijele dane, ja imam jednog frenda npr koji ima 40 paragon lvl

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Mislim da su malo sjebali igru. Prelazim 3. act s barbarom i switcham gear kad su elite na kraju. Već nekoliko puta mi se dogodilo 0 (nula) rare itema u slučaju kad sam imao s 5 NV-a 250%MF. Mislim da su samo 5 NV-a dosta za barem 1 rare.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
sweeth kaže...

Mislim da su malo sjebali igru. Prelazim 3. act s barbarom i switcham gear kad su elite na kraju. Već nekoliko puta mi se dogodilo 0 (nula) rare itema u slučaju kad sam imao s 5 NV-a 250%MF. Mislim da su samo 5 NV-a dosta za barem 1 rare.

To je istina. Nemoguće je to što se tebi desilo. Ili lažeš, ili je neki bug.......pretpostaviću da ne lažeš :)

15 godina
Kralj Situacije kaže...
sweeth kaže...

To je istina. Nemoguće je to što se tebi desilo. Ili lažeš, ili je neki bug.......pretpostaviću da ne lažeš :)

I meni se to dogodilo već par puta, 5nv i nakon što sredim pack ne dobijem ništa, ne padne ni jedan item.

14 godina
Diablo 3

Kaj nije pisalo negdje da to switchanje itema više ne šljaka?

Kao da se mora imat equippan MF gear minimalno 2 minute da ga igra uzme u obzir prilikom killa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1samek kaže...

Kaj nije pisalo negdje da to switchanje itema više ne šljaka?

Kao da se mora imat equippan MF gear minimalno 2 minute da ga igra uzme u obzir prilikom killa...

U patch notesima nije pisalo,a cijela prica je krenila iz nekih rekla kazal glasina bez ikakve argumentacije i materijala koji bi isli u prilog toj tezi.

A obzirom da sam i sinoć farmao act 3 sa switchanjem mogu potvrdit da radi.

Čak mi je pao i prvi ilvl60+ legendary (Lacuni prowlers- dobar random roll sa 5% crita al nazalost 0 prim stat i vitality) i to kad sam tek bio na drugom stacku NV-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 8:55 (Toome).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice