Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.543.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
yamaha98 kaže...
Test user kaže...
yamaha98 kaže...

Ja ne mogu K***A na infernu {#}{#}

a u cemu je problem?

act?

class?

HP?

all resistance (average)?

Armor?

DPS?

Ma neznam ,baziro sam se na int i vit ,udjem u caverns of araneae i izgorim od onog malo zlatnog paučića J***m mu sve !! na slici su svi  statsi ...

http://oi49.tinypic.com/2hpjguh.jpg

1. tog pauka mozes skipat....

2. digni resist bar prek 300, s 80K to mos napravit, al neces imat za repair (napravi jedan run hell act 3 i imat ces cca +300K golda)

3. LoH iliti life on hit , min 500-600, idealno 1000

4. mjenjaj stit s bar 20% block i 2700 block amount

a ima i neki setup sa passiv za wizarda koji ce to dic dps i jos nekaj ( nek se jave oni koji igraju s wizardom ili odi na battle.net forum pa po browsaj)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 14:35 (Test user).
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

možda će ovo pitanje zvučat glupo,ili nisam previše obraćao pozornost,a i početnik sam

kad tražim neki item u auction hausu jel ima primjer search opcija??

mislim kako da nađem najlakše item koji imam i inventoryu,a želio bih ga prodat??

jer ako stvaljam neki item na prodaju on mi izbacuje samo koliko ja želim napisat cijenu,i onda sam malo prčkao (ovo malo je zaista malo svega 5 minuta) i nisam mogo ništa pronaći onako da je jednostavno i brzo.

mislim glupo mi je nabijat neke nebulozne cijene na iteme dok neznam njihove stvarne vrijednosti.

a i još nešto,

kada idem primjer u svoj inventory,i gledam svoj neki item dolje piše sell value,

ta vrijednost se odnosi samo na prodaju kod blacksmita i takvih tipova koji prodaju opermu i oružja ili se to odnosi i na AH?

Imaš search i tražiš sličan item svom itemu i probaš prodati. Prije hella nemaš potrebe za ah,  a čak ti ni prodaja neće bit nešto posebno od koristi jer ti itemi ne vrijede previše.

Ugl. igraj samo, budeš skužio kasnije o čem pričam. A value ti je value kod vendora, prodavača, njemu daš za te pare, a na ah naravno prodaš nešto skupplje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 15:01 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

evo za sve koji su počeli igrati, ja sam htio probati preći diablo bez ah-a ali je bio čisti mazohizam... dakle na normalu ga prešao bez beda, na nightmaru nisam uspio solo ubiti diabla da ga jebeš pa sam joino prvi puta public i ubili smo ga nakon par pokušaja. e sad ona prava patnja dolazi, hell.... nema TEORIJE da pređete hell da se ne naživcirate i da bježite tipa, 5-6 hits i bježi pa tp u grad ako ne kupujete na ah kad vidite one žute mobove....
blacksmitha izbjegavaj, onog jewelry guy-a e njega možete upgredati ali blacksmitha.... koliko sam samo para bacio njemu a dobio možda od 300 predmeta (da 300 jer sam vodio evidenciju) možda 3 dobra, koja mi sad ne služe nego su mi 2 na normalu i 1 na hellu služili... mogo sam imati para i para... tako da došao na hell itemi mi sranje maletene jer mi ress bio oko 30 pa su me svi manje više 3-4 udarili i ja mrtav. tak da sam kupio onaj ashera, sva 4 item digo ress na 160 dmg i hp mi sad isto ok.... uglavnom htio sam igrati diablo 3 bez ah-a i bez publica ali na razini iznad nigthmera bez ah-a ne ma kruva... probajte baš igrati bez ah protiv diabla na nigthmaru i to solo... pojest će vas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

vidim da unid. itemi imaju dobro tržište, daju se prodat. Meni osobno nikako da se potrefi dobar kd ga indentificiram tako da unid. 63 rado prodajem. Ako želi netko kupovat redovito unid 63 od mene nek se javi u pm.

Također barbovi i wizovi koji su tek došli na inferno mogu vam dat jeftino itema za početak da act1 bude lakši.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
yamaha98 kaže...

Ma neznam ,baziro sam se na int i vit ,udjem u caverns of araneae i izgorim od onog malo zlatnog paučića J***m mu sve !! na slici su svi  statsi ...

Pa to bi ti trebalo biti dosta za prolaz do Act3. Ja sam stao na Ghom-u sa WD. Samo moraš dići resistance. Ja sam došao do Ghoma sa 16k DPS-a, 30 k Vitality-a i 1200 int, ali mi sad fali ili veći DPS ili resistance jer mu uspijem skinuti 80% energije. Znaći povisi resistace, meni je trenutno na ~700 i skupljaj novce jer ti za dalje treba jako dobra oprema.

Da i možeš prilikom kupnje smanjiti Armor neka te to ne zabrinjava puno, ali pazi da bude oko 4000

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 15:46 (formula1live).
14 godina
Diablo 3

infernal staff of hedrig...izual ha?

Kako to nabavit bez da ubijem izuala?

I jel na infernu cow level težak, mislim koliko teži od acta 1 ili 2.

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

vidim da unid. itemi imaju dobro tržište, daju se prodat. Meni osobno nikako da se potrefi dobar kd ga indentificiram tako da unid. 63 rado prodajem. Ako želi netko kupovat redovito unid 63 od mene nek se javi u pm.

Također barbovi i wizovi koji su tek došli na inferno mogu vam dat jeftino itema za početak da act1 bude lakši.

I koliko ide jedan unid ilvl 63?

14 godina
mislav_01 kaže...
fila2208 kaže...

I koliko ide jedan unid ilvl 63?

pa ovisi, ako ima šanse da se otvori neki dobar, evo danas spear od 300 i nešto i bow od 350 oba unid ošli za 650 jednom  poznaniku. Inače bi mogao ugrabit i do 800.

Ide ide samo ako se čini zanimlivo ljudima.

Moj tip je da sve unid kad na kraju idete otrkivat sačekate sa nekim jačima, neznam neštoi pšto vam ne treba neki bow ili neš, i ponudite na trade kanalu. Ukoliko se nitko ne javi kroz par min onda otkrijete.

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala na savjetima test user & formula {#} ,pokušat cu golda nagrecat i nabavit opremu sa resistom ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2012 16:29 (yamaha98).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...
yamaha98 kaže...

Pa to bi ti trebalo biti dosta za prolaz do Act3. Ja sam stao na Ghom-u sa WD. Samo moraš dići resistance. Ja sam došao do Ghoma sa 16k DPS-a, 30 k Vitality-a i 1200 int, ali mi sad fali ili veći DPS ili resistance jer mu uspijem skinuti 80% energije. Znaći povisi resistace, meni je trenutno na ~700 i skupljaj novce jer ti za dalje treba jako dobra oprema.

Da i možeš prilikom kupnje smanjiti Armor neka te to ne zabrinjava puno, ali pazi da bude oko 4000

koji build koristis za WD-a? Ja sam zapeo na Belialu,imam 50k hpa,20k dpsa i oko 600 resistenca i nema sanse da predem 

l<l<l<l<l<l
17 godina
neaktivan
Jel neka dobra dusa da uvede mene i legu u pony lvl na infernu tamo oko 22h :D nek se javi u pm :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
17 godina
neaktivan

Thog#2556

dodaj me, neznam oću biti ranije, ali sigurno poslije 23:00

15 godina
neaktivan
Boshwa kaže...

Prodajem Diablo 3 acc na blizzard.com 

Za sve ostale informacije na:diablo3doma@gmail.com

Hvala!

Da li netko ima nekakva saznanja o ovom članu , nema više profil na ovom forumu, bar ne pod tim imenom ... ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
15 godina
neaktivan
Diablo 3

vidim svi pišete kako zarađujete u diablu . pa evo

za sad sam zaradio 68 eura putem diabla , i imam par stvari za koje mogu dobit bar jos oko 100-150 eura , znaci prave pare je lako zaradit sam treba igrat .

auction house je jednostavan i na njemu se jako lagano moze zaradit lova , jedini bed je sto ima mogucnost da se samo 10 stvari odjednom prodaje ,

ja igram wizza .. preso sam infernal diabla , i sad farmam A3 sto je jako dobro i dropovi nisu tako loši .

sve unindentified iteme prodam , 1 hand weponi po 300-400k , 2 han 150k , Helion xbow 500-700k , armori po 150k , ringovi lvl 61 po 200-250k , ringovi 62 - po 500k ,
tako da se daju dobre pare zaradit cak iako farmate samo A1 ,

moja preporuka; prodajte sve unindentified stvari , jer na aukciji za tu lovu mozete kupit fakat svasta , a i nije bed nafarmat lovu za neki blolji wepon od recimo 20-30 mil ,

ugl , statsi na mom wizzu

DPS : 61.5k

Crit chance : 40.5%

crit dmg : 272 %

All resist 615- 720  ovisi o gearu , s vecim mi padne dps za 6k
HP : 39,7k

s ovim setupom je dost jednostavno a3 farmat solo .

ev nadam se da sam mozda i pomogo kome . :)

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Diablo 3

@intexuz
koji build koristis za WD-a? Ja sam zapeo na Belialu,imam 50k hpa,20k dpsa i oko 600 resistenca i nema sanse da predem

Evo ovo je moj WD, ako si na to mislio. Samo da ti kažem zapeo sam na Ghom-u i ne mogu ga proći sam nikako. Tako da sam sad počeo igrati iz početka sa barbarom, jer mi se trenutno neda više farmati Act1. Za svaki bolji dio opreme mi treba minimalno 20M golda tako da se pripremi na farmanje za dalje solo igranje. I da kod Beliala moraš biti jako brzi, napadaj samo njega na prvom dijelu da ne izgubiš puno vremena jer nakon tri minute počnu stalno padati meteori i mrtvi si.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

@intexuz

Evo ovo je moj WD, ako si na to mislio. Samo da ti kažem zapeo sam na Ghom-u i ne mogu ga proći sam nikako. Tako da sam sad počeo igrati iz početka sa barbarom, jer mi se trenutno neda više farmati Act1. Za svaki bolji dio opreme mi treba minimalno 20M golda tako da se pripremi na farmanje za dalje solo igranje. I da kod Beliala moraš biti jako brzi, napadaj samo njega na prvom dijelu da ne izgubiš puno vremena jer nakon tri minute počnu stalno padati meteori i mrtvi si.

hmm,probat cu sa tvojim buildom,samo vidim ti imas 1000 loh,ja nula,mozda kad zaradim nes para cu si promjenit par itema da dignem loh ali za sad levelam wizarda,neda mi se farmat nista

l<l<l<l<l<l
14 godina
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

yeeeehaw, još 3 evrića digao na ah. Malo po malo...

Sad kad ti Linić sjedne sa nekim porezom na RMAH transakcije....jel ipak jeli...zarađuješ {#}

smij se ti smij...kava po kava...

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo piknuo 650dmg macu sa još nekim statima za svog wizarda koji je 52. lvl. E sad recite jel mi se isplatilo potrošit tih 300k golda (sve otišlo {#}) ili nije?

Sad san tek pobjedija leorica i iman 12k dpsa. Ja mislin ad je jer vecinu one shotam.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Za one koji neznaju, Moldran na TwitchTV dijeli svaki dan golde i iteme na infernu. Nije me  još izvukao ali netko od vas možda dobi.  Jučer je podijelio 10M trojici, danas dvojici oko 30itema level 61-63 + 4Mgolda

http://www.twitch.tv/moldran#/w/3419595888?utm_campaign=twitch_favorite_up&utm_content=&utm_medium=cms_email&utm_source=20120402en

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.7.2012 0:34 (formula1live).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

znaci, igrao sam do sad, i nikad vise, ono sranje od igrice, league of legends. igras sa 4 covjeka uz vjerovatnost od oko 70% da ce barem jedan od njih biti tolika budala da je to strasno, i tak sam upravo obrisao tu igru...
pa sad trazim sta bi igrao i reko diablo, da se malo raspitam... kolika je cijena? jel se isplati? :S nisam prije igrao diablo, igrao sam nesto malo wow-a, eve online duze vrijeme, aion... bilo sta recite, da ne dajem pare u bunar kao recimo za starcraft 2 koji sam nakon 1mj prodao haha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
robinho1o kaže...

...igras sa 4 covjeka uz vjerovatnost od oko 70% da ce barem jedan od njih biti tolika budala da je to strasno...

Ja u Diablo3 igram jako puno public coop games i do sada nisam jos uvijek naletio na niti jednu budalu (kuc, kuc u drvo).

Manje-vise OK ekipa, ponekad ulete stvarno dobri i pristojni igraci, cesto ekipa pita treba li netko neki item, na kraju klasicno "thx for party guys" i td.

Dale, za sada je iskustvo public coop games stvarno pozitivno.

Sto se tice ostalog - meni je igra jos uvijek mrak i zabavna, a s druge strane dosta ekipe standardno pljuje i kuka.

Mislim da ces ipak morati sam probati i vidjeti jer kako se kaze - misljenja su kao i su...

If you're not paranoid, you're not paying attention
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo prodao sam jednu itemu za 30miliona i sada planiram si kupiti opremu za 25 miliona (barbarin)

kakve wepene da uzmeme dual-wild

koji djelovi opreme mogu davati na crit hit 

te dali da provam kupit opremu koja ce mi davati sto vise all res?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Evo prodao sam jednu itemu za 30miliona i sada planiram si kupiti opremu za 25 miliona (barbarin)

kakve wepene da uzmeme dual-wild

koji djelovi opreme mogu davati na crit hit 

te dali da provam kupit opremu koja ce mi davati sto vise all res?

uh oh.. ovdje nesto ne stima..

Dual weld? Pa o kojem ti levelu pricas? Inferno? Na infernu nema dual welda samo 1H i stit.

A ako ne pricas o Infernu.. onda 25 miliona? O cemu ti? Za Hell ti treba max 5-10k po itemu novaca potrositi!

14 godina
neaktivan
Diablo 3

da je inventory manji ekipa bi bila racionalnija,a ne da mogu nosit sa sobom brdo stvari.

u d2 sam imao dva tri oružja,armor,boots par potiona i toe to,vraćaš se u grad svako malo,

ovdje za tim nemam potrebe.

i nejde mi u glavu zašto su izbacili mana potione,i taj način održavanja(punjenja) mane

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Genie kaže...
Dual weld? Pa o kojem ti levelu pricas? Inferno? Na infernu nema dual welda samo 1H i stit.A ako ne pricas o Infernu.. onda 25 miliona? O cemu ti? Za Hell ti treba max 5-10k po itemu novaca potrositi!

na infernu nema dual wield? ima ima iznenadio bi se :)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

ja koristim na infernu act 2 dual-wield kupio sam sada za 25m opremu tako da imama 40k hp , 500 all ress i 40k dmg i nesto ja mislim 10k global hil i 2,6% life steal ,te ja mislim oko 50 % crit hit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

ja koristim na infernu act 2 dual-wield kupio sam sada za 25m opremu tako da imama 40k hp , 500 all ress i 40k dmg i nesto ja mislim 10k global hil i 2,6% life steal ,te ja mislim oko 50 % crit hit

nadam se da ynas da lufe steal ina penalty na inferno, mismil da je oko 80%, nisam siguran. zato je bolje preci na life on hit, nema penalty....

17 godina
neaktivan
Thog kaže...
Genie kaže...
Dual weld? Pa o kojem ti levelu pricas? Inferno? Na infernu nema dual welda samo 1H i stit.A ako ne pricas o Infernu.. onda 25 miliona? O cemu ti? Za Hell ti treba max 5-10k po itemu novaca potrositi!

na infernu nema dual wield? ima ima iznenadio bi se :)

a evo pogledo stvarno ima :)

my bad :D

17 godina
moderator
Diablo 3

Nakupilo se opreme u stashu pa ako je netko zainteresiran za išta iz galerije, neka se slobodno javi s ponudom na PM ili unutar igre (username je SUPERDAVOR#2129). Ovo su samo ilvl 63 i ilvl 62 predmeti. Level 61 i 60 nekom drugom zgodom :) Ne morate se bojati, neću tražiti milijunske svote kao na AH-u - pristajem na svaku razumnu ponudu.

https://www.dropbox.com/sh/3uth75qszdfrqdq/WKvTWM9bMe#/

Ne treba otvarati predmet po predmet, možete kliknuti jedan i onda navigirati kroz galeriju s kursorskim tipkama.

Hvala, zdravo!

Selling doors, door to door.
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
odjavljen

Dobro si se sjetio toga s Dropboxom. :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice