Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.549.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

kratko pitanje,pošto idem poslije posla po igru(napokon)

koliko dugo traje instalacija?

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
XVII Mini kaže...

Meni danas dropo neki sugavi ring sa 335 + LoH i jos neki bezveze statsi prodao za 300k golda lol .. neki legendary oso za samo 180k posto je imao jadne statse i DMG.

pa ak nades opet taj sugavi ring s +335 LoH daj ga meni.....

{#}

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kratko pitanje,pošto idem poslije posla po igru(napokon)

koliko dugo traje instalacija?

Na mom kompu je trebalo nekih cca 10-tak minuta

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan
Cca 10-15min
Samobor je lepa varoš :))
14 godina
Test user kaže...
XVII Mini kaže...

Meni danas dropo neki sugavi ring sa 335 + LoH i jos neki bezveze statsi prodao za 300k golda lol .. neki legendary oso za samo 180k posto je imao jadne statse i DMG.

pa ak nades opet taj sugavi ring s +335 LoH daj ga meni.....

{#}

Mislim znam da je bitan tanku LoH i nije stvarno los ali jedino sto je bilo dobro je LoH ostali statsi su shit.

Za tih 300k sam kupio Gloves i BoW dignuo DMG sa 54 na 69K.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 13:28 (XVII Mini).
16 godina
odjavljen

Ne postoji tenk u Diablu 3...

17 godina
neaktivan

Ne u klasicnom smislu rijeci, ono drži agro, taunt kao u WoWu. Ali recimo kad igram s frendom barbarom uglavnom on kupi mobove da nega lupaju dok ja pucam sa strane i funkcionira vrlo dobro. Tak da ono, to i je neka vrsta tenka. {#}

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Da li je tko prošao Inferno sa witchdoktorom? Act3 je katastrofa.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo, s barbom priklao diabla na infernu i to je to. Poslije ghoma sve ostalo je mačiji kašalj (više-manje).

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...

Ne u pravom smislu riječi ali dok se borim sa neprijatlejima, čim jedan krene prema mom dh ili wizu rusham na njega i pokušavam ga navući na sebe.

A dok smo na bossu, ja mlatim npr beliala i ne mičem se, on mene samo udara većinom, moji dhovci mlate ko ludi.

Ako to nije neka vrsta tenka onda ne znam.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

tenkam act2 s DH bez problema....cak mogu prezivjeti i enrage....

14 godina
Tonči kaže...

Ma bravo, sjedi 5!

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 14:43 (XVII Mini).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ne bih se složia...

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
Test user kaže...

Jedno je kad igraš solo, drugo je kad igraš u ekipi. Onda Barb tanka ostali tuku.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Test user kaže...

Jedno je kad igraš solo, drugo je kad igraš u ekipi. Onda Barb tanka ostali tuku.

je...istina...

ovisi koliko ima melee u public...ako su barb i monk u igri...switch to DPS....ak ne.....onda tenkam.....

15 godina
Hedrick kaže...
Test user kaže...

Istina. Neku veče igram sa tri dh. Ja mlatim dečki fino stoje sa strane piju kavicu pucaju, a  ja krvarim :)
Ali ajde imaju dobar dps moram preživjeti oko 10-15 sek i onda satremo sve :) 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
fila2208 kaže...
Hedrick kaže...
Test user kaže...

Istina. Neku veče igram sa tri dh. Ja mlatim dečki fino stoje sa strane piju kavicu pucaju, a  ja krvarim :)

Samo kakva je razlika igranja DH-a i Barbarian mslm cijelo vrijeme sam igrao Barba treba mi dosta da ubijem elite posto imam samo 7k DPS a sada sa DH-om doslovno mi treba da ubijem 1 pack 15 sekundi i svi mrtvi.

Peace!
15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Samo kakva je razlika igranja DH-a i Barbarian mslm cijelo vrijeme sam igrao Barba treba mi dosta da ubijem elite posto imam samo 7k DPS a sada sa DH-om doslovno mi treba da ubijem 1 pack 15 sekundi i svi mrtvi.

Eto sam si reka.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
XVII Mini kaže...
fila2208 kaže...
Hedrick kaže...
Test user kaže...

Ma ide barbar preko 20k sa malo boljom opremom a da ne pričam o epic udaračima po 70-80.

Ali dh kasnije kad igraju 3-4 igrača, ako se ne opremiš one hit k.o si, a barbar ostaje stajati :)

16 godina
odjavljen
Diablo 3

I dalje nema tenka; akumulacija aggroa ne postoji kao mehanika. Ako mob vidi dobru metu, napast će je bez obzira što netko drugi po njemu lupa. Moguće je "tauntati" (Barb skill), ali to izaziva samo kratkoročan efekt. Svaka klasa u D3 treba i DPS i preživljavanje. Osim, naravno, ako ima DPS toliko visok da ubije elite prije nego se približe.

7k DPS-a je neupotrebljivo malo za Inferno. Potrebno je nekih 12-13 za Act 1 i mnogo više kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 16:07 (Tonči).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tonči kaže...

I dalje nema tenka; akumulacija aggroa ne postoji kao mehanika. Ako mob vidi dobru metu, napast će je bez obzira što netko drugi po njemu lupa. Moguće je "tauntati" (Barb skill), ali to izaziva samo kratkoročan efekt. Svaka klasa u D3 treba i DPS i preživljavanje. Osim, naravno, ako ima DPS toliko visok da ubije elite prije nego se približe.

7k DPS-a je neupotrebljivo malo za Inferno. Potrebno je nekih 12-13 za Act 1 i mnogo više kasnije.

Ne znam za tebe ali ja sam ubio diabla na infernu sa 7k DPS-a.

Peace!
15 godina
Tonči kaže...

Ok tonči nema tenka. A kad ti igraš sa onim svojim barbarima, misliš da njih nema da bi bio tako dobar?

naravno da je malo, zato je krip sa 8k prešao inf.

14 godina
fila2208 kaže...
Tonči kaže...

Ok tonči nema tenka. A kad ti igraš sa onim svojim barbarima, misliš da njih nema da bi bio tako dobar?

naravno da je malo, zato je krip sa 8k prešao inf.

DPS uopce nije bitan ako imas dobar LoH i Ressi, samo pitanje vremena kada ce pasti:).

Peace!
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Može nabrzaka procjena acc, pošto ide na prodaju.

Barbarian 60lvl, DPS 12k-30k (sa svim boostovima), 1550 strenght, 1150 vitality, 400-600 all resistance, 41k HP, 250k golda na acc, i odličan gear na njemu. Inferno act I

Demon hunter 15lvl

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 18:11 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

kupio igru i nakon sat vremena sam razočaran u jednu ruku jer mi je d2 instaliran i igram ga , i nemaju veze s vezom osim kaj je isti zvuk padanja ili bacanja potiona :)

al ajde igrat će se,valjda se treba naviknut malo.

al nema mi do d2,baš ono špica dan danas {#}

kužite ekipa prodaje accounte i nabraja tu statistiku,baš kao wow špreha.

da taj wow nije izašo nikad ,d3 bi bio kao d2 100%

vidi se kolko Blizzardu znaći KEŠ {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 18:05 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Hedrick kaže...
Test user kaže...

da dobro je bilo... nego kad nisi na mumbu s nama da se dogovorimo, jer je meni dh klasa na tank, a za full dps moram druge skillove koristit. tako da ne bi bilo lose da se ubacis na chat pa da dmg malo poraste, bar DH ima tih cuda na raspolaganju koliko želiš.

15 godina
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...
Hedrick kaže...
Test user kaže...

da dobro je bilo... nego kad nisi na mumbu s nama da se dogovorimo, jer je meni dh klasa na tank, a za full dps moram druge skillove koristit. tako da ne bi bilo lose da se ubacis na chat pa da dmg malo poraste, bar DH ima tih cuda na raspolaganju koliko želiš.

stavio sam mumble ali zaboravim, baci mi u pm podatke od servera i to pa možda zaigramo

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kupio od nekog lika na tradeu unid amulet lvl 62 za 50 k, i prodo je na AH za 9 milja, to se zove dobro trgovanje {#}

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Kupio od nekog lika na tradeu unid amulet lvl 62 za 50 k, i prodo je na AH za 9 milja, to se zove dobro trgovanje {#}

Heeebenoo hebenooo :D Pravi ekonomist nema kaj :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
15 godina
Diablo 3

yeeeehaw, još 3 evrića digao na ah. Malo po malo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 20:04 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice