Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.556.141
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Sada sam malo pokrenuo da vidim sto i kako.

U pola sata sam vise puta poginuo nego do sada sto sam igrao...

Ovo je bolesno sto su napravili od igrice.

Uspjeli su napraviti nesto sto jos nitko nije uspio.

Em sto sam kupio igricu, em moram jos i kupovati opremu da bi je mogao igrati.

SVINJARIJA.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 1:41 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ta govna sa jezicima rade toliki dmg da mi to uocpe nije jasno, makar ja stisnem valut i maknem se na vrijeme on mi i dalje kida 1/4 hp.a i to na nightmare. 

A to sa dropovima. Kad ja 5 puta mazem azmodana od tih 5 puta jednom naletim na onog goblina sa zlatom i on mi ne baci niti rare item. Azmodan niti jednom rare item. Para za AH nemam jer sam pokupovo potione za diabla. Vise se isplati kupit od merchanta nekad jer ima puno bolje stvari :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

A to vam je diablo, ali ima nesto ono, i ponavlja se i ponavlja i ponavlja, i meni je opet zanimljiv, kao sto sam rekao par postova prije, sad igram s novim/ruskim acc, s svim likovima istovremeno muskim/zenskim, cim se dignem 3lvl vise idem s drugim likom, opremu svu samo u igri koristim koju sam dobio ubijajuci mobove i elite i malo blacksmita, forsiram magic find opremu zasada, ide mi ok, lagano, ipak je to normal naravno tek, probati cu AH da ne koristim, pa dokle ide ide, svo zlato trosim kod blacksmitha za treniranje i par oruzja sam si tamo napravio cisto reda radi jer nist pametno za DH i wizarda u igri dobio nisam (a posto igram na ruskom, dodje mi kao totalno nova igra, bas me zanima kako je na portugalskom)

A vama sto razmisljate prodati lika i acc, imao sam nesto slicno, barbar lvl60 inferno, za 360kn prodao, frend mi nudi D3 acc s Witch Doctorom lvl 59 i Starcraft 2, sve na jednom batlenet acc za 400kn, sad se premisljam, netreba mi jer imam ruski acc a opet dobra prilika radi s2 na acc, a u drugu ruku koji ce mi klinac,al opet, poklonit kumu za rodjendan makar .... pa da me kuma skalpira

vidim da ljudi traze i neke lude cifre za d3 s razvijenim likovima tipa 800-1200-2000kn, sretno im s time, pa probajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
forzzuk kaže...
Zura kaže...

btw. jel zna netko čemu ovo služi:

To i mene jako zanima, sve sam čekao kad će netko spomenuti.

U prvom prolazu igre na normalu sam dobio jedan ledger pa sam

pronjuškao po netu i našao među ostalom hrpom stvari i ovo

Uglavnom, izgleda da aludiraju na seriju Lost,

stranice i predmeti će se možda nekako iskombinirati.

Odlična stvar, malo misterije u igri.

Ovaj 'secret level' su po mom prebrzo otkrili- uništilo je draž.

Bila bi fora da netko tek za godinu-dvije sve posloži i stavi na mjesto.

navodno sve poruke treba odvesti u oazu i tražiti neko mjesto gdje je magla. Tamo će biti neko tko će ti otvoriti neki portal. Trenutno je ovo nepotvrđena vijest.

Čemu služe itemi, ne znam.. nisam  još nijedan dobio.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
Zura kaže...
forzzuk kaže...
Zura kaže...

btw. jel zna netko čemu ovo služi:

To i mene jako zanima, sve sam čekao kad će netko spomenuti.

U prvom prolazu igre na normalu sam dobio jedan ledger pa sam

pronjuškao po netu i našao među ostalom hrpom stvari i ovo

Uglavnom, izgleda da aludiraju na seriju Lost,

stranice i predmeti će se možda nekako iskombinirati.

Odlična stvar, malo misterije u igri.

Ovaj 'secret level' su po mom prebrzo otkrili- uništilo je draž.

Bila bi fora da netko tek za godinu-dvije sve posloži i stavi na mjesto.

navodno sve poruke treba odvesti u oazu i tražiti neko mjesto gdje je magla. Tamo će biti neko tko će ti otvoriti neki portal. Trenutno je ovo nepotvrđena vijest.

Čemu služe itemi, ne znam.. nisam  još nijedan dobio.

ja pak nekakvu stranicu 15 jucer dobil treci put... kego,molim neki build za WD,nightmare...pljuga i kava+4 pesa i nervil ne gaze vise.. 

13 godina
protjeran
Diablo 3

Izgleda da je izasao fix kako igrati na englekosme jeziku sa ruskom verzijom :D

http://www.elitepvpers.com/forum/diablo-3-hacks-bots-cheats-exploits/1933702-diablo-iii-error-82-fix.html

BTW ispod imate na engleskome prevedeno.Ja cu probat to danas pa vam javim!

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina
mislav_01 kaže...

Ja sam na polovici act III na infernu i lagano gubim interes. Apsolutno 80% geara kojeg imam je sa AH, a na infernu (act I i act II) nisam dobio niti jedan upgrade. Sve je kupljeno sa AH, imao sam srece sa 2 legendarija koji su se prodali ukupno za 6 milijuna golda (koji idiot je to kupio ne znam ali hvala mu). Doslovce nemam više motivacije. Neki neprijatelji na act III su jednostacvno apsurdni onim sto plaze jezik bi najrađje golim rukama vrat zavrnuo i postavio ih na kolac, idiotski afixi me toliko frustriraju da mi je muka, drop rate je M I Z E R A N i nitko živ me nece uvjerit da to nije namjerno tako napravljeno kako bi se forsirao idiotski auction house. Onaj RMAH i debilčini iz blizzarda koja je to smislila zelim samo da mu kineski farmeri unište apsolutno bilo kakav san o profitu, zivjeli kineski farmeri. Blizzard je dovoljno bezobrazan da nerfa solo farming spotove upravo radi RMAH, kako bi debilčeki sa tation karticom kupovali virtualne iteme. Marš!

I još nešto onaj argument "pa kupovali su se itemi i u D2" me uopce ne zanima, ja nisam kupio ništa za D2 i uzivao sam igrajuci, sam ili sa par prijatelja, u LANu kod mene u garazi i slicno. Gledat kako pada par unique itema od bosa, indentificiranje dogovaranje sa prijateljima tko ce uzet koji item, da ponovim, dogovaranje sa prijateljima tko ce BESPLATNO UZET ITEM. Sada ako padne nešto malo bolje mora ici na AH jer jednostavno ne možemo ici dalje bez novaca. Ne znam na koji nacin oni misle da ce ova igra trajat kao i Diablo 2/ LOD. Jednostavno igram jer mi se neda crtat za fax i u nekoj magli šetam okolo znajuci da nista nece dropat sto ce biti upgrade. Pocionio sam genocid nad goblinima i to su nerfali. Setam se sa 5NV stackova kroz prvu polovicu Act III i doslovce JECAM kad vidim da padne lvl 54 rare item, a ovi sto padnu lvl 60 su kriminalni. Crafting je apsolutno beskoristan i bilo bi bolje da ga nema, 50-100k za jedan item koji nema šansu da bude bolji od potencijalnog dropa. Koja morončina je to dizajnirala?! Zašto da išta kraftan na infernu kada imam mrtvi AH?! U preko 200h igre mi nije pao niti jedan recept za jewlcrafting itd.

Bio sam protiv ovih WoW farming fora, sa relog spam goblin spot ali me doslovce igra dotukla da moram to radit jer nemam šta drugo radit. Act I mi je uopce žao što sam sate i sate farmo jer tamo apsolutno ništa ne dropa. Više sam uzivao jasuci kroz ungoro krater satima farmajuci thorium nego ovo smece.

Uglavnom, nakon pocetnog ushita gubim volju za igranjem, ne znam kako je vama ali meni je Diablo 3 nakon svega jedan veliki fail.

Nisam se ni dotako laži morončine debele Jay Wilsona, dabog da mu kineski fameri kucu uzeli, da ce biti vise viable buildova i da ce WD petovi biti dostupni u infernu. Ma ne znam sta rec vise, razocaran sam duboko. Ali malo mi je lakse kad vajnam po forumima pa ne zamjerite {#}

Nas ima par koje smatram kao pod klan koji dijelimo iteme besplatno.

Največa greške jest šta ljudi sad misle da moraju prodavati iteme jedni drugima... To uništava zabavu njima samima.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

ako netko oce kupit igru nek se javi na pm...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Htjela bih ovaj tjedan zapet s Monkom i probat riješit hell, ali sam u trilemi kaj se skillova tiče.

Koje skillove s njim koristite? Kak ga buildate?

Wanna?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Diablo 3

Inferno ACT2 nemoguća misija :S pretjerali su ali stvarno pretjerali, nemogu dolje proći nikako a ne do prvog Checkpointa :/ i još mi oslabe Monka vidljivo :S

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

krivi quote

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 9:09 (Test user).
14 godina
neaktivan
sashab kaže...

Inferno ACT2 nemoguća misija :S pretjerali su ali stvarno pretjerali, nemogu dolje proći nikako a ne do prvog Checkpointa :/ i još mi oslabe Monka vidljivo :S

kak bi se reklo: "...nemres u selo bez gaca......"

13 godina
neaktivan
Diablo 3

moze nki prijedlog builda za wizarda level 37 hvala svima

stay awhile and listen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Namjeravao sam si uskoro kupiti D3, ali čitajući komentare možda i odustanem :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DuxTm kaže...

zasto bi odustao?

zato jer neki nurgaju kak je igra teska?

kak nemogu u 12,76 minuta imat najbolju opremu?

jer nemogu kopat nos dok igraju?

jer igra nije kao wow?

da nastavim?

17 godina
Test user kaže...

jer nemogu kopat nos dok igraju?

Mozes kopat nos dok igras, pogotovo ako imas misa sa vise tipki.

Nista lakse :)

17 godina
DuxTm kaže...

A pazi ova ekipa sto negoduje je zapela na Inferno (zadnjoj trecoj tezini) gdje bi i trebalo biti nepremostivih zidova pa neki cekaju patch, ostali quitaju a imamo i malih Kineza u dusi koji samo sute i farmaju, farmaju, farmaju {#} manje vise ulupali smo 100-200-300 sati u igru kako ko.

Dok se ti dovuces do nase pozicije za kukanje i kletve naigrat ces se, naslov je odlican. Ove sto prigovaraju kako je igra teska na Normal/Nightmare/Hell jednostavno ignoriraj, meni nije jasno kako jedan DH nije u stanju spalit Diabla od prve na Nightmare pa pise po forumu o nekoj "tezini" i umiranju al sta ja znam mozda igra samo pinky fingerom {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...
DuxTm kaže...

A pazi ova ekipa sto negoduje je zapela na Inferno (zadnjoj trecoj tezini) gdje bi i trebalo biti nepremostivih zidova pa neki cekaju patch, ostali quitaju a imamo i malih Kineza u dusi koji samo sute i farmaju, farmaju, farmaju {#} manje vise ulupali smo 100-200-300 sati u igru kako ko.

Dok se ti dovuces do nase pozicije za kukanje i kletve naigrat ces se, naslov je odlican. Ove sto prigovaraju kako je igra teska na Normal/Nightmare/Hell jednostavno ignoriraj, meni nije jasno kako jedan DH nije u stanju spalit Diabla od prve na Nightmare pa pise po forumu o nekoj "tezini" i umiranju al sta ja znam mozda igra samo pinky fingerom {#}

+1

ja sam sa Wiz "proletio" do inferna bez prevelike muke.... sa 55lvl krknuo Diabla.

izbjegavao sam AH ,osim kupljenih ringova i amuleta...

i sad ga izbjegavam, ali svejedno skupljam lovu

meni ne ide u glavu jedna stvar : svi se busaju kako je item drop katastrofa...

a većina nas ima prosjek od cca 100h odigranih, igra je vani koliko?mjesec dana..

pa normalno! da ne budete pronašli top tier iteme nakon 20-tak dana....

diablo2 drop? isto sam se nafarmao i naigrao (pa čak i mjesecima!) da bi pronašao pošteni upgrade....

ionak čitam da sa 1.0.3 budu malo popravili item drop % i smanjili hlt multi elite/champ kada se igra u više igrača...

stoga se malo strpite... ne možete imati sve na pladnju nakon mjesec dana o izlaska igre,bio bi apsurd... čak i neovisno o AH!

dodatak :

kao Wizz ,dobivam skoro stalno stvari za DH ili Brba , većinom smeće :) ,istina bog da se nakupi pun inventorij kroz pol sata ,sat,

dok mi žena igra sa Monkom ,malo malo pa neki žutač .. pronašla je već 3-4 legendary...na hell...   a MF ima 10%... NV buffa nema jer je 58lvl...

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 10:28 (vrx).
17 godina
neaktivan

@ vrx

Neki dan je bio hotfix u kojemu su vec popravili grupiranje playera, pa tako kada se udje u grupu dmg mobova više ne raste. 

14 godina
Diablo 3

lvl38 WD...savjeti dobrodosli... nemogu vise radit nista osim trcat.. nema kave,nema cigarete i pucanja iz daljine dok pesi kolju.. ili mi te impove ili kak se vec to zove pokolju odmah ili se s njima hilaju(trebalo mi je jedno vrijeme da to skontam).. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
phnx kaže...

lvl38 WD...savjeti dobrodosli... nemogu vise radit nista osim trcat.. nema kave,nema cigarete i pucanja iz daljine dok pesi kolju.. ili mi te impove ili kak se vec to zove pokolju odmah ili se s njima hilaju(trebalo mi je jedno vrijeme da to skontam).. 

a da odes na battle.net forum pa da tam vidis ( preporucam US) ima buildova more....

14 godina
neaktivan
vrx kaže...

ionak čitam da sa 1.0.3 budu malo popravili item drop % i smanjili hlt multi elite/champ kada se igra u više igrača...

mene ne brinu "popravci" u 1.03 koje planiraju....

najvise me brine dizanje popravka opreme koji ce sigurno pomnozit s 4...ili vise.....

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja samo znam da sam u D2 sa wizom na drugom prolazu nightmarea već imao 2 dijela seta Tal Rashas armora, koji je bio jaaaako dobar set za wiza, a ovdje nemam ništa.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ja samo znam da sam u D2 sa wizom na drugom prolazu nightmarea već imao 2 dijela seta Tal Rashas armora, koji je bio jaaaako dobar set za wiza, a ovdje nemam ništa.

od tal rasha je vrijedila samo kaciga....

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Probio sam se do inferna akt 3 s wizardom i stvarno vise nemam zivaca ginuti sto puta i non stop bjezat i vrtit se ukrug dok hydra i blizzard ne odrade posao. S wizardom nastavljam za koji mjesec, godinu :D dok nafarmam uber gear. Sad sam presao na barbariana i super je zabavno za promjenu biti prejak na normalu :D. Par pitanja oko mehanike igre ako ima koji wizard na infernu:

uzimat iteme s resistance ili ici na full dps

trenutno imam neki 2h sa 270 int i oko 800 dpsa, da li uzet neki 1h i stit sa manje int a brzim attack speedom i res, nesto sam citao da hydra i blizzar rade razlicito jedno profitira od dps drugo od damagea.

opcenito kako dici dps trenutno imam 30k dpsa s buffom i 20k hpa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Meni je najjače kak svi misle da bi trebali moć prolazit inferno, i to ni mjesec dana od izlaska igre, hahahahaha :) Inferno je takav kakav je i namjerno je napravljen da bude pretežak, a to su i sami rekli. Dok im je bio dovoljno težak, jednostavno su još poduplali težinu za svaki slučaj. A onda će nerfat di bude baš prebolesno do razine da nemože ni naj-hc igračima bit zabavno. Inferno je rađen za par posto najzagriženijih, ako vam se cmizdri, očito niste među njima i pomirite se s time. Današnja djeca...

Diablo 3 Hardcore Fles#2427
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Još sam trenutno na hellu, ali koristim build za inferno.

Electrocute, sa runom za 6 monstera.

Arcane orb sa obliterate ili tap the source.

Hydra, venom ili arcane.

Diamond skin sa prvom runom (za više dmg soak).

Energy armor sa onom runom za 35% dmg koju su nerfali.

Teleport sa fracture.

Pasive su mi:

Glass cannon

Prodigy

Illusionist

Ovaj build mi se pokazao najefikasnijim. Blizzard jednostavno radi premalo i presporo dmg i orbovi su mi puno bolje rješenje.

Kada naletim na pack brzih, jailera, wallera i chainanih, važno je imati hrpu opcija za bijeg, a tu briljira teleport(fracture) sa illusionistom.

Diamond skin je must.

Energy armor ponekada zamijenim za mirror image sa mocking demise runom. Sa tim da mislim da je na infernu definitivno bolji mirror image.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Test user kaže...
vrx kaže...

mene ne brinu "popravci" u 1.03 koje planiraju....

najvise me brine dizanje popravka opreme koji ce sigurno pomnozit s 4...ili vise.....

pih, šta...cca 10k?sad mi je oko 3500...

ništa što ne skupim za 10-15 min...pol toga skupim prodajom plavih itema koje ionako nakupim vrlo brzo... odustao sam već na hell težini od salvage/craft..

cijena popravaka mi je najmanja briga.

meni će veći problem biti one-shotanje "van ekrana" u Act3 i 4... sve ostao se bude preguralo nekako.

moj build s kojim čistim Inf/Act1 sve bez prevelikih problema

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#bcYlRS!aYW!bYccbZ

47k hlt , 30k dps

jedini mi problem trenutno rade teleporteri, ali se i njih riješi nekako :D

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 11:38 (vrx).
14 godina
FLes kaže...

Meni je najjače kak svi misle da bi trebali moć prolazit inferno, i to ni mjesec dana od izlaska igre, hahahahaha :) Inferno je takav kakav je i namjerno je napravljen da bude pretežak, a to su i sami rekli. Dok im je bio dovoljno težak, jednostavno su još poduplali težinu za svaki slučaj. A onda će nerfat di bude baš prebolesno do razine da nemože ni naj-hc igračima bit zabavno. Inferno je rađen za par posto najzagriženijih, ako vam se cmizdri, očito niste među njima i pomirite se s time. Današnja djeca...

Ovakvi komentari mi dignu zivac uvijek , ja sam presel inferno sa puno prezira u ocima jer je retardirano i nije tesko nego je glupo napravljeno

i iz aviona je vidljivo da je tako zbog jedne i samo jedna stvari a to je (RM)AH inferno je "tezak" na potpuno krivi nacin naime dok je blizzard

nam prodaval muda pod bubrege i prical kako ce inferno zahtjevati odlicno poznovanje klase koja se igra plus naravno gear dobar a sad trenutacno

pardoksalne li situacije gear koji pada je tesko smece a mos ti imati skilla da ti curi kroz sve otvore na tjelu van a opet ce ti doci monster i one i/ili two-shoot

ces pozobati ni kriv ni duzan  itd. itd.

Dakle inferno je "tezak" na krivi nacin , blizzard je samo bacil bolesno visoke brojke na monstere i to je to mislim to sam i ja mogel napraviti

inferno bi trebal testirati tvoj skill i razmisljanje tj. razumjevanje dodovanjem neke nove mehanike  kao npr. heroic raidovi u WoW-u , uzimam

WoW za prijmer jer vecina ljudi zna za WoW..

Igra je podbacila u svakome segmentu ne da je poluproizvod nego je tesko smece i zalosno da nosi ime nekad jedne od najboljih serijala i

nema veze sa istim  i iskljucivo je napravljeno da se zaradi masna lova nebi me to diralo nek zarade imaju svako pravo

ali da su bar napravili igru dobro a ne ovo smece.

Igra u kojoj se 98% toga odnosi na farmanje geara blizzard je napravil oko (RM)AH  i kupovanja geara , makes so much fucking sense

Presel sam igru na infernu solo i sa frendovima i samo  mogu reci je blizz ovaj put pretjerao pohlepnoscu i unisto odlicnu fransizu.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 11:35 (dad0r).
17 godina
Diablo 3

..necu previse "vajnat" tu po forumu ali stoji cinjenica da igram s WD i da samo bjezim po mapi...lvl sam 49, nightmare actIII,

dok mi klinac igra s DH lvl 27 jest da je na Normalu actIII ali tako nekako s lakocom prolazi da je to frustrirajuće {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice