Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.556.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
odjavljen
Re: Diablo 3

Ma, kombinacije znaju biti čudne zbog RND generatora, ali i Wizardu trebaju statsi koji nisu intellect:)

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Vidim neko piše da igra Wizarda s puno vitality i  može trpit udarce na infernu. 

Ja igram drugačiji build http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#bXPOSR!ahd!bYZYZb

Imam 6191 HP i 875 life per second i 25k DPS. Jedini problem su mi elite packovi koji imaju fast i mortar, ostale riješim nekako.

Opremu sam nabavljao uglavnom na AH po sitnim cijenama, tako da nisu potrebni milijuni za igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

wizard lvl 60 stigao do akta 2 na infernu, igra je 9/10, prica mi je tako tako, cak nisam ni odgledao animacije ni poslusao 100% pricu, gameplay vec puno bolji. I ja sam bio isfrustriran kad sam stigao na inferno ali dokaz da mogu razni buildovi je i melee wizard solo na infernu prema tome treba samo malo mucnut glavom i slozit dobar kombo gear/skill. Koga interesuje moze naci na forumima kako slozit melee wiza. Od kako sam se prebacio na ovaj build vecina rare packova mi ne predstavlja problem, prije je bilo problema s mortar i onim brzim sad vec puno lakse to ide.

Usput i za ove sto se zale kako su dropovi slabi fakat vas ne kontam jel znate vi koliko je legendary itema u igri a koliko obicnih i kolika je sansa da dropa neki tako rijedak item u odnosu na ove uobicajene. Dobio sam juce prvi legendary belt nakon 75 sati igre http://us.battle.net/d3/en/item/ageless-might sad sam u dilemi za koliko ga prodati :D, eto i to je car diabla odma pomislis o milionima na ah :D.

Ako sad ponovo krenem na leoric king  run izgubit cu mogucnost da nastavim act 2 na infernu. Mislim na change quest ?

16 godina
neaktivan
h4su kaže...

wizard lvl 60 stigao do akta 2 na infernu, igra je 9/10, prica mi je tako tako, cak nisam ni odgledao animacije ni poslusao 100% pricu, gameplay vec puno bolji. I ja sam bio isfrustriran kad sam stigao na inferno ali dokaz da mogu razni buildovi je i melee wizard solo na infernu prema tome treba samo malo mucnut glavom i slozit dobar kombo gear/skill. Koga interesuje moze naci na forumima kako slozit melee wiza. Od kako sam se prebacio na ovaj build vecina rare packova mi ne predstavlja problem, prije je bilo problema s mortar i onim brzim sad vec puno lakse to ide.

Usput i za ove sto se zale kako su dropovi slabi fakat vas ne kontam jel znate vi koliko je legendary itema u igri a koliko obicnih i kolika je sansa da dropa neki tako rijedak item u odnosu na ove uobicajene. Dobio sam juce prvi legendary belt nakon 75 sati igre http://us.battle.net/d3/en/item/ageless-might sad sam u dilemi za koliko ga prodati :D, eto i to je car diabla odma pomislis o milionima na ah :D.

Ako sad ponovo krenem na leoric king  run izgubit cu mogucnost da nastavim act 2 na infernu. Mislim na change quest ?

Belt i nije baš dobar, http://us.battle.net/d3/en/item/string-of-ears je puno bolji, ali i ovaj nije baš loš. Pogledaj cijene istih legendarija na AH i u odnosu na to stavi cijenu.

Nećeš izgubiti puno progressa, ali morat ćeš počinjati od zadnjeg quest stagea.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Diablo 3

ušao sam u malu raspravu sa burazom ko ima veći dps, ko bi trebao bit jači sa dps. Barb ili wiz. Meni je dmg nekih 3000 njemu oko 4000. On ima armor 1900 ja 3000. Nezz ja kako god probao nemogu nabiti taj dmg, moram upecati neka dobra dva weapona ili nešto, ali sve pucam u strenght i to ali nikako dić. Dok njemu dmg raste kao lud.

Jel range imaju veći dmg od melle fightera ili sam si ja zabrijao?

na sličnim smo levelima, po snazi tu negdje. nekih 50-52 lvl smo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako može netko razjasniti, evo gledam sad ovaj Belt legendarni gore. Recimo da imam item (evo nek bude belt) na kojem piše gore 200 armor, i dolje još recimo piše + 50 armor. Da li onda zapravo taj item daje 250 armor, ili je ovo + 50 armor već uračunatu u onih 200 armor što piše ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ušao sam u malu raspravu sa burazom ko ima veći dps, ko bi trebao bit jači sa dps. Barb ili wiz. Meni je dmg nekih 3000 njemu oko 4000. On ima armor 1900 ja 3000. Nezz ja kako god probao nemogu nabiti taj dmg, moram upecati neka dobra dva weapona ili nešto, ali sve pucam u strenght i to ali nikako dić. Dok njemu dmg raste kao lud.

Jel range imaju veći dmg od melle fightera ili sam si ja zabrijao?

na sličnim smo levelima, po snazi tu negdje. nekih 50-52 lvl smo.

Pa normalno da imaju veci dmg,ali imaju manji survivability i po defaultu primaju 30% vise dmg-a od mobova.

Ja sam sinoc wiza dignia na 60 i odma spuca nekih 700k na gear,kupia sam plavi 820dps mace ,plave attack speed ringove,zuti source offhand (200 max dmg 150 intel za 60k nisan moga virovat kako san naletia na to)

Slotam magic weapon - force weapon rune i glass cannon passive i imam 38 000 damage-a (pri dingu sam s lv 57 gearom sam bia na 12 000) armor je na 3.500 s energy armorom,i resistovi su mi na 120+ vecinom

Nista extra ali ok za pocet inferno

Edit: Isto imam monka na 60 s kojim sam presa act 1 bez vecih problema,on mi ima 1080 dps daibo i 250 svih resista (one with everthing) i sidi na 18k damage-a

iako se to buffa kad koristim mantra of conviction s overawe runom(ako uspijem generirat dovoljno spirita mogu odrzavat mobove debufane s 48% more dmg taken debuffom,a onda se i championi tope kao maslac.

Veceras cu testirat wiz dmg na inferno act1,sinoc nisam ima prilike prije spavanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 16:59 (Ashelor).
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo da se i ja pohvalim.... ulogiram se ja danas i vidim golog level 60 wizarda ....nema više ni jednog golda niti itema............ 

Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Zonitron kaže...

Evo da se i ja pohvalim.... ulogiram se ja danas i vidim golog level 60 wizarda ....nema više ni jednog golda niti itema............ 

kako što zašto :(

13 godina
neaktivan

to i mene zanima.... probat ću im poslati onaj ticket pa mi možda vrate stvari.... ako uspijem naći gdje se to može poslati

17 godina
neaktivan
Diablo 3

poglavito si zelim povecat pickup range jer STRAHOVITO bitan za RARE i unique packove ( oni zuti).

Da da jako jako bitno za preživljavanje....

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3
twice the pride double the fall
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

to i mene zanima.... probat ću im poslati onaj ticket pa mi možda vrate stvari.... ako uspijem naći gdje se to može poslati

Vratit će ti na zadnji Server sejv..... dan dva...ko zna...a i progres ćeš s time izgubit....

13 godina
neaktivan

Posebno mi je drago za gemove :))

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Gemovi su bili preskupi recimo ovaj squere flawless.... cca 20.000 golda bi trebao dat za +4 dexterity 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Thog kaže...

Gemovi su bili preskupi recimo ovaj squere flawless.... cca 20.000 golda bi trebao dat za +4 dexterity 

Pa da, to i kažem, jewelcraftera nisam uopce unaprjeđivo, imam DH lvl 40 a ovaj Jewler mi je na lvl-u 1, jer se ne isplati, kad na AH-u su jeftini, doduše sad ih nema zbog bug-a nekog al bit ce.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
17 godina
Mafo kaže...

Na čemu igrate diablo? Ja imam Dell Inspiron N7110, i5 procesor, Geforce 525m 2 gige memorije, 8 gb rama 
Igra mi šteka u pm. Mada sam stavil sve na low, ograničil maksimalni fps i uključil low fx. Kad igram na 1600*900 onda se vrti na oko 60 fps dok ne dođu monsteri. A kad stavim 800*600 isto šteka, al cijelo vrijeme. U čemu je problem?
Skyrim radi bez problema. Nije moguće da je diablo zahtjevnija igra.
Unaprijed hvala! 

Igram na laptopu trenutno (pod "Moj PC") te na 1440x900 sa max detaljima ide oko 35-38 fps, sasvim ugodno.

14 godina
Diablo 3

Danas sam onako iz zabave potrosio 300k na novu opremu.. sve je imalo (50+ resi i ispod 30-STR,VIT) znaci imao sam sve fire,frost,arcan,postion blabla 600+ jos kada ukljucim War Cry sa Impunity 690-750 dok HP 30k + i 10k DPS-a i opet nisam presmrdio ACTU || tj. ubijaju me u 2 hita .. sada tek shvacam koliko su usrali inferno, jedva cekam sljedeci patch..

Posto nema opreme na AH koja daje 80+ Vit 80+ Str i 80+ All ressi ispod dobrih 10 milijuna a dropa svake sljedece godine uopce ne znam kako oni misle da netko prolazi inferno? mislim na barbariana svakako najteza klasa u igri i jos monk, sada farmam malo | ACT dok ne dode patch.

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Barb najteza klasa u igri? On je vise onako osnovan i za pocetnike...

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
Jonja kaže...

A da? pokusaj ti malo igrati inferno sa njim, ako nemas dobar gear tj. uber super epic gear nema sanse da se priblizis diablu..
WD,DH,Wiz nemate pojma kako ovisite o mele klasama kao Monk i Barb u CO-OP-u  inace nebi ni vi prismrdili.Vi se izvlacite tako da ne dolazite u kontak sa mobovima sto je i opravdano ipak niste mele. Sve radi barbarian i monk mi tankamo dok vi cesete jaja iza i kada umremo lijepo samo bjezite u krug i pucketate imate veliki DPS zato sto samo isfuravate Intellect(WD,Wizz) DH(Dex)  i to je to, vidit cemo kako ce vam biti kada dode PVP pa barb monk ce vas satrat a vi njima necete moci nista zato sto su se decki pripremili sa ressi i tesko mukotrpno nabavljanje opreme i onda ce biti na forumu "Barbarian,Monk are too OP" bla bla bla..

Najjaci su mi kada ih inspectam i vidim chest,shoulders,head,legs imaju samo Intellect lol njima je bitan samo veliki DPS da rokaju sto brze a to sto ih pogledom ubijaju nije bitno i to ce biti veliki problem kada dode PVP svi ce htjet onda ressi ovo ono.

Na Butcheru samo WD,Wizz i DH umiru jos ni jednom nisam vidio da umrem np. ja ili neki monk samo oni i to svake 2 minute vise mi se ni neda ressat ionako mogu solo butchera.

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 17:45 (XVII Mini).
17 godina
neaktivan
Zonitron kaže...

token?

ako nemas, zasto nemas? skines free app za mob i uzivaj

15 godina
XVII Mini kaže...
Jonja kaže...

A da? pokusaj ti malo igrati inferno sa njim, ako nemas dobar gear tj. uber super epic gear nema sanse da se priblizis diablu..
WD,DH,Wiz nemate pojma kako ovisite o mele klasama kao Monk i Barb u CO-OP-u  inace nebi ni vi prismrdili.Vi se izvlacite tako da ne dolazite u kontak sa mobovima sto je i opravdano ipak niste mele. Sve radi barbarian i monk mi tankamo dok vi cesete jaja iza i kada umremo lijepo samo bjezite u krug i pucketate imate veliki DPS zato sto samo isfuravate Intellect(WD,Wizz) DH(Dex)  i to je to, vidit cemo kako ce vam biti kada dode PVP pa barb monk ce vas satrat a vi njima necete moci nista zato sto su se decki pripremili sa ressi i tesko mukotrpno nabavljanje opreme i onda ce biti na forumu "Barbarian,Monk are too OP" bla bla bla..

Najjaci su mi kada ih inspectam i vidim chest,shoulders,head,legs imaju samo Intellect lol njima je bitan samo veliki DPS da rokaju sto brze a to sto ih pogledom ubijaju nije bitno i to ce biti veliki problem kada dode PVP svi ce htjet onda ressi ovo ono.

Na Butcheru samo WD,Wizz i DH umiru jos ni jednom nisam vidio da umrem np. ja ili neki monk samo oni i to svake 2 minute vise mi se ni neda ressat ionako mogu solo butchera.

Slažem se...ja ginem ko budala tenkam a ekipa bjžei okolo i ostavlja me samog.

15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Wiz, DH & WD 40 su kakica.

Jesi igrao s ikim od navedenih likova ili pričaš napamet?

It puts the lotion in the basket.
16 godina
Diablo 3

Opal prvi legendary item na prvom actu na nightmare, šteta kaj je šrot! Ali nema veze nači če svoju žrtvu na AH!

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Evo stigao sa barbarom na inferno i moram se vratiti na hell. Preslab sam,treba mi novaca da se nadogradim. Gdje bi bilo najbolje grindati na hellu da nesto skupim?

Posto me ovako izrokaju u sekundi elite smradovi.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

Jesi ti uopce igrao i koliko? Sve mele klase postaju daleko teze za igranje od range na Hell/Inferno. To sto mi imamo 30% vise dmg reductiona od starta je i malo s obzirom da od prve do zadnje sekunde moramo primat dmg da bi ga i pravili. Dok se drugi kriju iza petova (na Ifnerno istina kratko) smoke screenova, trapova i slicnih pi*darija i rade dmg dok trckaraju okolo ja moram cyclat sve svoje CDove da bih prezivio in your face borbe, i onda dodje padobranac pisat komentar o "osnovnoj klasi za pocetnike" {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
odjavljen

Nemoj lagati čovjeku... znamo vrlo dobro kako Monk i Barbarian prolaze u Infernu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 19:14 (Tonči).
17 godina
Tonči kaže...

Nemoj lagati čovjeku... znamo vrlo dobro kako Monk i Barbarian prolaze u Infernu :)

Stvarno daj molim te obrazlozi malo kako?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
odjavljen
D3ViL kaže...
Tonči kaže...

Stvarno daj molim te obrazlozi malo kako?

Range klasama ne pomaže nikakav DPS, a udarci ih 1-shotaju... gotovo uvijek :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 19:35 (Tonči).
16 godina

Melee klase daleko bolje skaliraju s opremom. WD tu najlošije prolazi.

Vidio sam Barbu koje je jednostavno stajao na plaque i nije ga diralo pol posto. Isto tako vidio sam Monka koji je Siegebreakera otfuro u kut i jednostavno tankao. Charge? Šta je to?

Prvo je na Infernu, drugo na Hellu.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice