Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.562.340
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Kora kaže...

Daj si žuti za spamanje XD, ja bih ga već dobio 5 puta da sam to napisao hehe

Četiri, točnije.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
protjeran
Vakaka kaže...
Kora kaže...

Pregeneralno shvaćaš diabla. Na kasnijim actovima na infernu sa melee toonovima je cilj PREŽIVJETI. Zapravo je tu dps bitan ali najmanje od svih glavnih statova. Najbitnije je podići life/vitality što više moguće, na svakom itemu imat all resistance i da ti je sveukupni pa čak i za Act 1 preko 500. Kasnije mora biti i preko 1000. Naravno dići armor je također cilj. Moja je politika da ću radije podići life i all resistance i žrtvovati strenght i dps, ako to znači da ću preživjeti, a sad što ću ga rokati sto godina nekog elitea e jbg nemožeš imati i ovce i novce. Ja nosim one hand weapon a u drugoj ruci štit, sa što većom blok šansom. Na infernu si sa barbom prisiljen tako igrati, što je ludo, kao i što je ludo da ovisiš o AH. Eno đubrad iz Mećave će sad snerfati i farming spots u Diablu jer ne žele da ljudi masovno farmaju, jednostavno te sile da koristiš AH.

resis mi je 700-800 osim na fizikalu :)  tu mi je preko 1k, nebi nikako mogao igrat u infernu bez resis geara.

Nego nije mi jasno kako oni sklope sve, znači healt resis i dmg a pričaju o "starter" opremi.

Da imam recimo 20milja golda nebi ni postavljao ovo pitanje. :)

Nema drugog načina, jedno 50 njih mi je reklo isto, farmaj zlato, skupljaj milijune i kupuj. Za recimo very good opremu treba negdje izmmeđu 25-30 milijuna

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
13 godina
Danny_HR kaže...

U začaranom sam krugu.

Dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota...

Pomozite.

I know a way.

Igrat ću Monkača bez tebe, opremit se ko đubre i dić lvl 60.

Pomaže kaj?

Wanna?
17 godina
neaktivan
To bi bilo mučki i neoprostivo.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
protjeran
Ukulele kaže...
Danny_HR kaže...

U začaranom sam krugu.

Dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota, dođem doma, odigram Diablota, velim si da ću sutra radit nešto drugo jer pretjerujem, nabrijem se na Diablota...

Pomozite.

I know a way.

Pomaže kaj?

Jel mučko đubre il obično? XD

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja mislim da ovo nije tema o ovisnosti o PC igrama i liječenju iste?! 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
A_Stranger kaže...

Gle ove pacijente, bune se kako je AH losa stvar a u istom postu pricaju kako oni dijele iteme sa frendovima s kojima su u questu. I ne dodje njima u glavu kako je AH upravo to isto, samo bolje jer je veci izbor (customization), brze, i vise fer jer su cijene postenije od "evo tebi item od 100k, a meni pretpostavljam taj od 15k jer je to za moju klasu". A i zabavnije.

I onda ti isti pacijenti dodju i vele da je AH los jer je zbog njega drop manji. A u istom postu vele kako igraju Diablo radi dropova. I opet vezano uz prethodno - nije drop manji zbog AHa, da nema AHa ljudi bi trejdali po forumima. To je pogotovo slucaj sa high-end itemima o kojima se i prica.

A najbolji su ovi koji pricaju kako Diablo igraju podboceni :)  A da pitam gdje su im HC likovi, odjednom bi smislili sto isprika zasto igraju djecji mod a ne HC. Pa tko vam je kriv, igrate SC, to je mod za relaksaciju i podbocenje, mod za one koji imaju jako malo vremena i samo hoce proc igru da vide storyline, ili mod za one koji imaju puno vremena i samo hoce beskonacno farmati. Koga zanima tezina i izazovi, takvi su u HCu, a koliko vidim malo nas je. Par postotaka od ukupne populacije (public games). Podbocite se ovdje da vas vidim ;) Svaki put kad skoro poginem skuzim kako mi srce brze lupa. Igra postane skroz drugi zanr - survival horror :)

S prva se dva paragrafa slažem, ali si posve promašio treći: Hardcore i obični mod igranja su apsolutno identični u svemu, osim činjenici da likovi trajno umiru. To nije dječji mod, nego jednostavno mod za one koji cijene svoje uložene stotine sati u igru da bi ih olako izgubili zbog nerijetkih lag-spikeova i disconnectova koji se događaju. Lag-spike od 1-2 sekunde (zna biti i 3-4) itekako može ubiti i Barbariana sa 70k Lifea. O drugim klasama da ne govorimo.

Inače, tamo gdje su veze kakve su u naših operatera, nije rijetkost i pucanje veze, raspad routera (najčešće neko teško smeće), WiFi veze ili tek reset IP adrese svaka 24 sata. Hardcore je imao smisla dok je Diablo II bio igra koja je bila neovisna o vezi na net, ali previše je varijabli na koje igrač ne utječe da bi riskirao gubitak npr. 100 uloženih sati u lika i farmanje opreme. Radi se čisto o tome koliko tko cijeni svoje vrijeme.

Ako imaš stalni vod koji je jako pouzdan i vjeruješ da Blizzardovi problemi s pucanjem sesija igre ili lag neće ubiti baš tebe, samo naprijed.

13 godina
Danny_HR kaže...
To bi bilo mučki i neoprostivo.

Al bi presto, jel. U biti, napravila bih ti uslugu,a to me čini super kul!

Kora kaže...
Ukulele kaže...

I know a way.

Pomaže kaj?

Jel mučko đubre il obično? XD

Obično i džurbe nejdu skupa nikak :)

Wanna?
17 godina
Kora kaže...

Nema drugog načina, jedno 50 njih mi je reklo isto, farmaj zlato, skupljaj milijune i kupuj. Za recimo very good opremu treba negdje izmmeđu 25-30 milijuna

Znači ne ostaje mi ništa drugo nego farmat LK sa 5 stack nefilim armora, a kakav je dobar drop trebat će mi jedno godina dana...lol  >.<

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Najvjerojatnije ne bi, samo bi morao igrati solo. Mislim, ionak te stignem s lvl-om.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:17 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Najvjerojatnije ne bi, samo bi morao igrati solo. Mislim, ionak te stignem s lvl-om.

Mučko!

Od danas igraš sam,

pusabok!

Wanna?
15 godina
protjeran
Ukulele kaže...
Danny_HR kaže...

Mučko!

Od danas igraš sam,

pusabok!

Što si mučko kolu? XD

17 godina
neaktivan

KONAČNO je palo nešto vrijedno spomena, legendary kviver, otišao za 4 milijuna golda na AH. {#} I to, pazite sad, dropao je iz onih logova sto se unište, sa 2 NV stacka i nisam imao MF gear na sebi. Randomizacijo super si mi :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 14:30 (mislav_01).
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

KONAČNO je palo nešto vrijedno spomena, legendary kviver, otišao za 4 milijuna golda na AH. {#} I to, pazite sad, dropao je iz onih logova sto se unište, sa 2 NV stacka i nisam imao MF gear na sebi. Randomizacijo super si mi :D

Muchko djubre! XD gdje ti pao i na kojoj težini?

14 godina

Imas li neki SS, da vidimo stats-e?

15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

SS or it didnt happen :)

17 godina
Danny_HR kaže...

U začaranom sam krugu.

Pomozite.

Popij pivu/e i misli na zene! {#}

13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

U začaranom sam krugu.

Pomozite.

1. Prodaš igru (meni je pomoglo)

2. Za tri dana kupiš opet igru (znači da ono pod 1. ne drži vodu)

3. Nađeš nekog frenda/poznanika pa igrate parnim i neparnim datumima naizmjence od 00-24 (svako ima svoje likove, jedan stash za jednog, jedan za drugog, AH se izbjegava i pod razno), znaci 24h neces igrati Diablo, svi sretni i zadovoljni

15 godina
protjeran
Diablo 3
Danny kako ide podbocavanje? XD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tonči kaže...
Hardcore i obični mod igranja su apsolutno identični u svemu, osim činjenici da likovi trajno umiru.

Ma kakvi, probaj, vidjet ces. Neces koristiti iste skillove, iste iteme, i isti nacin igranja u HC ko u SC. Nema sanse. Pa imam ja jednog SC lika, monka, i imam ga u HC. Moj monk u SCu: trci ko lud, Cyclone spam i peri. Pomaknes se, Cyclone spam i peri sa timom. Sve se praši. Probaj tako HC igrat.

A sto se tice laga i konekcija - da, jednom u deset puta ces mozda poginuti zbog konekcije. Ali ako niste za HC radije recite posteno da niste za taj nivo tezine i to je to, nemojte izmisljati toplu vodu. Ti lag razlozi su kao da ja velim "joj sta cu igrati SC, nafarmam 3 godine itema i onda me hakiraju i sve izgubim, najbolje je ne igrati Diablo uopce". To je isti, ali tocno isti argument, pa svejedno svi igrate SC.

No nisam ja rekao da bi netko trebao igrati HC kome se ne svidja, nego je to bilo namijenjeno onima koji vele da im je SC prelagan.

I jos nabrzinu:

Ukulele - ako vam je AH mrzak nemojte ga koristiti i nemojte koristiti bilo kakav oblik trejdanja. Ne kuzim u cemu je problem. Pa nisam ja govorio da svi trebaju imati isti ukus, nego da se prestanete zaliti ko stare babe. Smeta vam AH, ali bi trejdali sa frendovima i po forumima. Na to sam reagirao. Meni to izgleda kao da netko prica kako bi kopao, ali ne voli traktor. A svijet pun traktora i sad depresija. Ne moras koristiti traktor, evo motika, evo plug i ralo, upregnes i pičiš. Oni koji se vole nalaziti po forumima i organizirati poslovne dogovore tjedan dana da bi prodali jedan item mogu to i dalje raditi. Za ostale tu je AH. Klik klik. Rijeseno. Mogu dalje igrat. Ne igraju svi Diablo ko Tycoon igre, nekima je zanimljiv Diablo radi same bitke a ne da stojis ko baka na trznici. Meni je AH super i zanimljiv, a trejdanje po forumima i ingame chatu kao u drugim igrama je dozlaboga zamorno i glupo, i ide otprilike ovako: "WTS XY" "how much" "offer". Yawn.

17 godina
neaktivan
AH i bilo kakvo 'trejdanje' su za pice i vaši 'argumenti' to neće promijeniti.
Pravi muži i prave žemske ne trebaju kupovati virtualne ajteme.
14 godina
Danny_HR kaže...

el o el 

Peace!
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Posto si brijač prve klase {#}

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----&gt; cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom
16 godina
odjavljen
A_Stranger kaže...
Tonči kaže...
Hardcore i obični mod igranja su apsolutno identični u svemu, osim činjenici da likovi trajno umiru.

Ma kakvi, probaj, vidjet ces. Neces koristiti iste skillove, iste iteme, i isti nacin igranja u HC ko u SC. Nema sanse. Pa imam ja jednog SC lika, monka, i imam ga u HC. Moj monk u SCu: trci ko lud, Cyclone spam i peri. Pomaknes se, Cyclone spam i peri sa timom. Sve se praši. Probaj tako HC igrat.

A sto se tice laga i konekcija - da, jednom u deset puta ces mozda poginuti zbog konekcije. Ali ako niste za HC radije recite posteno da niste za taj nivo tezine i to je to, nemojte izmisljati toplu vodu. Ti lag razlozi su kao da ja velim "joj sta cu igrati SC, nafarmam 3 godine itema i onda me hakiraju i sve izgubim, najbolje je ne igrati Diablo uopce". To je isti, ali tocno isti argument, pa svejedno svi igrate SC.

No nisam ja rekao da bi netko trebao igrati HC kome se ne svidja, nego je to bilo namijenjeno onima koji vele da im je SC prelagan.

Dakle, opet si se zabunio. Hardcore je apsolutno identičan u svemu osim u činjenici da likovi umiru. Ne znam kako da ti to jednostavnije objasnim, ali vrlo je jednostavna stvar. Od neprijatelja, do opreme, igra je apsolutno identična. To ako ti ne koristiš iste stvari ili drugačije igraš, to je ipak samo tvoja odluka, vjerojatno zbog straha da ne pogineš. Strah je gadna stvar.

Nego, da ti bude jednostavnije shvatiti, Blizzard kaže:

The game is identical when played Hardcore or Softcore; the monsters, items, skills, drop ratios, etc are all the same. The only change is the mortality of characters. To thrive at hardcore requires dedication and resilence, and successful hardcore players have a different mindset about the game.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 17:05 (Tonči).
16 godina
protjeran

Nitko nije prutoslovio tome da su u HCu isti neprijatelji i leveli, ne kuzim zasto se to uopce spominje i u to ulazi. To je otprilike kao da netko hoce u SCu kreirati Wizarda nakon Barbariana a netko mu veli "ma sto ces to raditi, isti je SC i sa Wizardom i sa Barbarianom."

Stvarno su forumi prelijevanje iz supljeg u prazno, nije ni cudo da ih vise ne posjecujem. Uopce se ne moze voditi neka kvalitetna rasprava.

17 godina
A_Stranger kaže...

Uopce se ne moze voditi neka kvalitetna rasprava.

Kako ne, probaj sa zenom al je pritomn ne slusaj! {#}

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Nakon dva dana pretraživanja na AH za kolko tolko povoljan String of ears za svog barba, padne jedan dok se prelazilo sa demon huntericom, i jos to sa glavnim stat-om skoro pa maksimum, sreća prevelika {#}

String of ears String of ears
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HC je za pice.........ups kriva igra... ili nije?
You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
HC je za pice.........ups kriva igra... ili nije?

Ma meni to nema logike, nema satisfakcije u tome. Samo si stalno nervozan da te ne ubiju, a druge razlike naspram običnog igranja nema.

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
15 godina
protjeran
A_Stranger kaže...

Nitko nije prutoslovio tome da su u HCu isti neprijatelji i leveli, ne kuzim zasto se to uopce spominje i u to ulazi. To je otprilike kao da netko hoce u SCu kreirati Wizarda nakon Barbariana a netko mu veli "ma sto ces to raditi, isti je SC i sa Wizardom i sa Barbarianom."

Stvarno su forumi prelijevanje iz supljeg u prazno, nije ni cudo da ih vise ne posjecujem. Uopce se ne moze voditi neka kvalitetna rasprava.

Može, samo što ti ne prihvaćaš mišljenja drugih ako su različita od tvojih, pa odmah zaključuješ da je rasprava nekvalitetna.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice