Gle ove pacijente, bune se kako je AH losa stvar a u istom postu pricaju kako oni dijele iteme sa frendovima s kojima su u questu. I ne dodje njima u glavu kako je AH upravo to isto, samo bolje jer je veci izbor (customization), brze, i vise fer jer su cijene postenije od "evo tebi item od 100k, a meni pretpostavljam taj od 15k jer je to za moju klasu". A i zabavnije.
I onda ti isti pacijenti dodju i vele da je AH los jer je zbog njega drop manji. A u istom postu vele kako igraju Diablo radi dropova. I opet vezano uz prethodno - nije drop manji zbog AHa, da nema AHa ljudi bi trejdali po forumima. To je pogotovo slucaj sa high-end itemima o kojima se i prica.
A najbolji su ovi koji pricaju kako Diablo igraju podboceni :) A da pitam gdje su im HC likovi, odjednom bi smislili sto isprika zasto igraju djecji mod a ne HC. Pa tko vam je kriv, igrate SC, to je mod za relaksaciju i podbocenje, mod za one koji imaju jako malo vremena i samo hoce proc igru da vide storyline, ili mod za one koji imaju puno vremena i samo hoce beskonacno farmati. Koga zanima tezina i izazovi, takvi su u HCu, a koliko vidim malo nas je. Par postotaka od ukupne populacije (public games). Podbocite se ovdje da vas vidim ;) Svaki put kad skoro poginem skuzim kako mi srce brze lupa. Igra postane skroz drugi zanr - survival horror :)