Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.619.688
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Diablo 3

da i meni se prikazuje error 1, tak je svima trenutno izgleda  link

SRAMOTA

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 1:06 (Zoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ocito je da svaki put kad se ulogiras on stvara mini server kojeg ti otvaras public ili ne. Stvarno ga s*eru da to nije istina vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Nesto novo.

Skupi ih sveeeeeeeee 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
FLes kaže...

I meni danas sretno stigao Diablo sa game.co.uk. Igra me skupa sa poštarinom koštala oko 330 kn.

Moj primjerak je također sretno stigao u moje ruke :)

Taman sam se uživio i krepalo sa porukom "failed at creating party .. " Tad sam skuzio da je već jedan u noći :)

evo par slikica.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
Diablo 3

mislim da se diablo3 bude pamtil ko igra koja je pokopala blizz... samo nek jos malo hebu serveri 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Šta je sad ovo opet se ne može igrat. Jel to sad neka norma u danu bar 2 buta treba bit ovakvih sranja, nije dosta jednom tjedno kao do sad.

I opet neki maintance a jučer je bio maintance isto.

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

...

{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Europe servers down

pa ovo nije normalno, u nekoliko dana koliko imam igru, odigrao sam mozda sat, dva.   shame on you blizzard

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
phnx kaže...

mislim da se diablo3 bude pamtil ko igra koja je pokopala blizz... samo nek jos malo hebu serveri 

Ma vraga, baš suprotno će bit

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
17 godina
Yoroshii Takeshi kaže...

Europe servers down

pa ovo nije normalno, u nekoliko dana koliko imam igru, odigrao sam mozda sat, dva.   shame on you blizzard

pa uvik su blizzardu bili us serveri prioritet... nista novo.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ljudi bez uvrede, ali zadnjih 10 stranica jedino što sam saznao o igri (forum za to služi) je da se svako malo većina ne može ulogirati..

I naravno koliko je blizzard loš..

Šta si niste sami sebi već dosadni?

Ok platili ste dosta para i želite da sve to radi kako spada. Razumijem vas. Ali već 10 stranica jedno te isto..

Jedan tip svakih sat vremena sere kako ne može ući, i svaki put ista poruka kako je blizzard govno.. I tako 20 njih..
Opustite se, igra neće nigdje pobjeći, platili ste jednom i vaša je dok god serveri budu gore (pretpostavljam najmanje 10 god.).
I nemojte se uvrijediti, samo mislim da je ljudima dosta jednih te istih poruka. :) 

16 5 hvala 0
17 godina
Diablo 3

A čuj dosta je ljudima i ovakvih poruka poput tvoje.. nhf

FOR THE HORDE
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
GuitarMaster kaže...

Ljudi bez uvrede, ali zadnjih 10 stranica jedino što sam saznao o igri (forum za to služi) je da se svako malo većina ne može ulogirati..

Ok platili ste dosta para i želite da sve to radi kako spada. Razumijem vas. Ali već 10 stranica jedno te isto..

Jedan tip svakih sat vremena sere kako ne može ući, i svaki put ista poruka kako je blizzard govno.. I tako 20 njih..
Opustite se, igra neće nigdje pobjeći, platili ste jednom i vaša je dok god serveri budu gore (pretpostavljam najmanje 10 god.).
I nemojte se uvrijediti, samo mislim da je ljudima dosta jednih te istih poruka. :) 

o cemu ti pricas? pa ako sam platio proizvod,zelim ga koristit sada a ne za 10 godina. progutal sam da se sp igra preko neta(a iz vukojebine sam i imam 8mb brzinu a do mene stize 2.5 i veze puca barem triput dnevno.) ne smeta me to, restartam router i ajmo opet.. ali da u dva tjedna koliko imam igru ulovim tako malo da server radi kad ja imam vremena da se zgejmam. ma daj..  uzas... bolje bi mi bilo da sam platil 3 mjeseca premium wot-a

17 godina
neaktivan
Diablo 3

ma ok je kad nekad rikne, aj maintence i to... ali već 2 dana RIJETKO da radi uopće i 15 dana nasumičnih errora laga, hackiranja itd......to je previše za 450kn - lete glave u blizzardu garant... 

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma boli njih neka stvar za EU kao i uvijek. USA i Azija kombinirano nemaju downtime kao EU.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kod Sc 2 nije takav slučaj, nego ti se chini zato što su  njima down ili ne radi dok ti spavaš...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Thog kaže...

ma ok je kad nekad rikne, aj maintence i to... ali već 2 dana RIJETKO da radi uopće i 15 dana nasumičnih errora laga, hackiranja itd......to je previše za 450kn - lete glave u blizzardu garant... 

Qurac, oni vam se sad svi smiju a ne da lete glave haha

15 godina
protjeran
GuitarMaster kaže...

Duvaj qitu mučki razbojniče

14 godina
Diablo 3

Vidim da se sad puni bune da im fali gold. Bug očito ne :D.

Jel ima tu kojeg monka da igramo zajedno? Nas ima podosta šta igramo iz dana u dan zajedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Konačno i Diablo III na Games Master-ovoj top listi!{#}

ButcherCRO ingame! kaje tuje krava jesti mora!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Sada svaki dan udarite "glasaj" pored diablo3... {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ekipa ima previše slobodnog vremena ja bih rekao i nemaju kaj drugo radit osim halat D3 izgleda.

Sredit će Blizz to, nisu amateri, trebat će malo više vremena, ali sredit će.

Mada je ovo nula od whinanja od onog kaj se dešava na Blizz forumima, stvarno ono, daj se sedni, popi sok, zapali pljugu i odmori, doci ce prokleti serveri online.

I ne, niste dali 324 milijona dolara pa da sad je panika i gube se pare, 4 glave si dao, chill.

Moro sam nekaj napisat jer pojedinci nisu normalni majkemi.

8 6 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

sinoc pao belial na nightmareu. poginuo jednom ali sam zato jer mi je ping naglo poskocio... soliram i solirat cu do inferna, nemam nekakvih vecih problema sa barabom.

najvise volim kad vidim hrpu mobova uletit u njih sa whilrwindom pa onda revenge, pa war cry pa opet tako u krug. samo ih razbacam po mapi

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Prvi legendary item pao. Helmet. Tocno pred azmodanom iz jednog od onih skopriona :D 

LOL. I meni isto tak. Haha. Isto mjesto i isti item. Oštećena kruna mislim...

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Nestali svi achievementi nakon jutrošnjeg patchiranja. Super 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 3

Jel legendary item isto sto i rare item ili su to slicni samo?

I've lost almost ten pounds now. You see what I mean? I totally know what it's like to be a Jew in the Holocaust now.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zweihander kaže...

Ekipa ima previše slobodnog vremena ja bih rekao i nemaju kaj drugo radit osim halat D3 izgleda.

Mada je ovo nula od whinanja od onog kaj se dešava na Blizz forumima, stvarno ono, daj se sedni, popi sok, zapali pljugu i odmori, doci ce prokleti serveri online.

I ne, niste dali 324 milijona dolara pa da sad je panika i gube se pare, 4 glave si dao, chill.

A moguće da je istina potpuno suprotna. U ono malo slobodnog vremena koje ljudi imaju na raspolaganju, pokušavaju se malo zabavit i opustit upravo uz Diabla, ali seronje iz Blizzarda ne daju. Za sok i pljuge se nema para, otišle na igru.

BF3: Bombovich
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Izgleda da od 12. lipnja počinje trgovanje s pravim novcem :

http://www.hcl.hr/vijesti-diablo-3-trgovanje-s-pravim-novcem-12-lipnja-6595-17.html

ajd da vidimo kak bu to funkcioniralo, gledajuć neke druge storeove i servise izgleda da bude profitabilno.

0 0 hvala 0
14 godina
Zweihander kaže...

jucer odvojil 6 sati za diablo3,slozila se ekipica pa idemo levelat..a onda qrac. ili se nemremo svi joinat ili eror37, pa onda maintenace od jedan.. i od tog vremena,od 21 do 03 igral sam se mozda sat i pol i max partija od 2. ali sedel sam si,popusil skoro kutiju cigareta i popil 2.5l cole. 324 miljijona nemam a 400 kuna mi je dosta para. ali uspel sam dojti do lvl21,do kraja 2013-te budem dosel do inferna ovim tempom

17 godina
Diablo 3

Kakvo je stanje danas? Meni se sinoć instalirao patch i nakon toga se nisam više mogao logirati. Kakve su mogućnosti ako mi nestanu achivmenti? Ima li smisla kukati Blizzardu ili je bolje sve ispočetka?

Uh, što volim ovaj režim - drugi rade a ja ležim
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice