Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.552.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja igram SP i chatam okolo,to mi je nekak najfun..pricu istrazujem sam,malo mi je fora sve to proc jednom solo,templar kraj mene

ali da,lag postoji....vidim kako pucam,a ne radim dmg i slicno,ili bacam jar a nema zaba xD

pa onda na par sekundi stane,pa se sve kaj je "stajalo" odvije u sekundi kad lag prestane i slicno.....ah.....valjda ce se sredit sve to

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo mojih dojmova....

sve igre sam deinstalirao.

Ostao je samo D3.

Nis drugo mi ne treba.

Igra zahtijeva jos malo balanse nekih monstera. Ima slucajeva da sam nasao monstere koji mi naprave skoro ko "One-shot-kill" ( igram s DH)

Imao lagg, imao BSOD, imao Disconnect i u svim slucajevima me vratio korak-dva unatrag (odnosno last checkpoint)

Svaki put kad idem igrat obucem D3 majcu,babyphone vžepu i nema me. Nit pijem nit jedem.

Intezivno razmisljam o peleni.

Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Re: Diablo 3
NEW_MAN kaže...

EDIT

Smeta me to kaj nemrem zoom in i out kak me volja i kaj nemrem rotirat kameru. Posto sam veteran WoWa to mi fali ali nije dealbreaker.

Možeš zoom in i out sa tipkom Z. Ono, da škicneš kak ti cicke izgledaju u novom armoru i tak :)

Wanna?
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ajde ljudi tko zna neka stavi neku dobru stranicu ili napravi male upute za rookies u Diablu 3. Mislim tu na  crafting ,salvage ,popravljanja oružja kako pribaviti jača oružja i sl.stvari.

Za mene igra je pun pogodak a nisam neki fun ,davno malo šiljio D2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ukulele kaže...
NEW_MAN kaže...

EDIT

Smeta me to kaj nemrem zoom in i out kak me volja i kaj nemrem rotirat kameru. Posto sam veteran WoWa to mi fali ali nije dealbreaker.

Možeš zoom in i out sa tipkom Z. Ono, da škicneš kak ti cicke izgledaju u novom armoru i tak :)

Znam, ali to nije to.

16 godina
odjavljen
Diablo 3

jedno pitanje... igram na normal sa babarinom, tek sad sam usao u kriptu skeleton kinga. jel normalno da mi jos ni jedan monster ili skupina monstera, nije uzela vise od pola zdravlja. ono, niti jedan potion do sada nisam potrosio. :/

jel kasnije teze, jer ovo mi se cini ipak malo prelako

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
skank666 kaže...

jedno pitanje... igram na normal sa babarinom, tek sad sam usao u kriptu skeleton kinga. jel normalno da mi jos ni jedan monster ili skupina monstera, nije uzela vise od pola zdravlja. ono, niti jedan potion do sada nisam potrosio. :/

Act I je napravljen više kao uvod za nove igraće poslje će ti biti malo teže

BF3:crna_bandera
13 godina
skank666 kaže...

Normalno je, ne brini, sam ti stackaj potione (da ne bi osto bez njih kasnije ko neki {#}).

Wanna?
17 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

da ne bi osto bez njih kasnije ko neki {#}).

Kad sve sam moram. Najniži lvl a sve ja moram ubijat. Sramota!

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Što se tiče tvog "prelako", jučer sam gledo na strem-u lika koji igra single player na hell težini ACT 2, frajer doslovce svakih 7-8 minuta borbe bude ubijen!!!!! Naravno, da kad se igra COOP težina nije takva, i da je osjetno lakše. ALI jučer gledo jednu skupinu likova koja je došla do B..... na kraju ACTa 2 i nakon punih 15 minuta na inferno težini, skinuli su mu tek pola zdravlja, i taman kad su to napravili sve ih je pobio! Dakle dragi moji, ako mislite da će biti lako neće, normal i night mare se može preć bez beda u SP, ali izazov počinje na HELL i INFERNO. Mislim da na HELL se može preć i u SP, ali na INFERNO bit će šaka ljudi koja će preći igru u SP. A mnogi će i u COOP imat velikih problema, kažem vam na kraju drugog acta zapeli frajeri na infernu, a šta će bit tek kasnije strah me i pomišljat. Igra je izazovna, tek nakon nigt mare težine po onome što sam vidio.

AMD Phenom II x 6 1090T
13 godina
Danny_HR kaže...

Kad sve sam moram. Najniži lvl a sve ja moram ubijat. Sramota!

Vidim tipfeler pa čisto da ga ispravim - ubijat=umirat

Meh, dođe na isto.

Frajeru digni lvl pa se javi {#}

Wanna?
17 godina
neaktivan
Ja sam potione počeo koristiti tek u act 3 xD do tad mi nisu nes trebali xD

Sad na nightmare isto ne triba nes dok imam monka pored sebe s predobrim aurama :3 oni žuti monsteri doduše stvaraju probleme kako kad :S
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
13 godina
neaktivan
Diablo 3

bez kupovanja bolesnih itema sa kraja inferna mislim da mi obicni smrtnici nemamo kaj trazit dalje od act I inferno

btw. kolko sam cuo neki kinezi su dosli do 4. acta

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

mislim da nisi u pravu,da se ne moze proc nebi imalo nikakvog smisla

da mozda treba mozgat,imat taktiku,ekipu koja ok igra,treba....ali se sve to da proc ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Evo koliko su se ljudi zarazili igrom, znaci bolest http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-16-for-diablo-3-gamer-francis-error-37-is-the-last-straw

Nadam se da nece u americi napraviti neku naciju Diablo, pa ce napraviti i stranku. A i sjecam se da je ovako nesto slicno bilo i za film Avatar :)

Darko

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Evo koliko su se ljudi zarazili igrom, znaci bolest http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-16-for-diablo-3-gamer-francis-error-37-is-the-last-straw

Nadam se da nece u americi napraviti neku naciju Diablo, pa ce napraviti i stranku. A i sjecam se da je ovako nesto slicno bilo i za film Avatar :)

Valjda kužiš da je ovo zezancija. Francis ima cijeli niz takvih videa.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 11:49 (ROADRUNNER).
14 godina
neaktivan
b0.0ster kaže...

mislim da nisi u pravu,da se ne moze proc nebi imalo nikakvog smisla

da mozda treba mozgat,imat taktiku,ekipu koja ok igra,treba....ali se sve to da proc ;)

vjerojatno se i može preći, ali po viđenom mišljenja sam da 80 posto igrača neće znati preći inferno na SP način. Ako se četri igrača zahebavaju na kraju acta 2 satima na infernu, mogu mislit šta će bit na SP sa nekim od heroja. Jednostavno, Blizard je Inferno dizajnirao za najžešće igrače i fanatike koji će morat danima možda i mjesecima mozgat i taktizirat, dok ne pređu igru. U coop-u će bit dosta ljudi koji će na taj način preć igru, al u single playeru vjeruj mi neće bit baš puno ljudi, jednostavno nije dovoljno više zaletit se i udarat po negativcu već i dobrano mozak upregnut i pazit ko da se o tebi osobno radi, svaki udarac te praktički može ubit tako da SP je izazov samo takav. Zato je pomalo smiješno čitat da je igra laka, kad se 100 tine igrača muči na infernu a neki već i na hellu.

AMD Phenom II x 6 1090T
15 godina

Isplati li se kupovati Diablo 3? Vi koji ste uzeli i igrate jel ti liči na šta? Jesu li ispolirali te neke bugove i errore što su se javljali? Trenutno peglam samo BF3 a ovo mi se ne čini loše pa bih možda i uzeo...

Kontao sam skinuti "onu" verziju da to mal isprobam ali 0 bodova od toga trenutno pa ajd onda da čujemo od vas koji igrate.  

14 godina
neaktivan
Switch kaže...

Isplati li se kupovati Diablo 3? Vi koji ste uzeli i igrate jel ti liči na šta? Jesu li ispolirali te neke bugove i errore što su se javljali? Trenutno peglam samo BF3 a ovo mi se ne čini loše pa bih možda i uzeo...

Kontao sam skinuti "onu" verziju da to mal isprobam ali 0 bodova od toga trenutno pa ajd onda da čujemo od vas koji igrate.  

zicaj guest pass pa ti nece trebat "ona" verzija....

imas i temu za diablo 3 guest pass

ili cekaj nesto manje od 30 dana kad ce svi moc skinut starter edition

btw. mrak je igra....

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 11:59 (Test user).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo ja igra na Wizarda (ne znam ima li vas jos) za mene nie los je da moras malo bizat ali je sasvim dobar i kad se usemis i zabavan! Ne rusham igru evo sinoc sam prosao prvi act (igru sam dobio u srijedu) sve istrazujem da nebbi mozda neki item koji je dobar nalazio se negdi di ja nisam istrazio ubio sam Maghdu i sad se bacam dalje :D

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Neki se žale da je igra prekratka, i ja se slažem s njima ipak je prošlo 10 godina i trebali su napravit igru na način da je se ni na normal ne može preć unutar 24 sata igranja. Iako, u SP modu velikoj većini treba oko 20 sati igranja, al svejedno šta je to za ljude koji nemaju posla i koji mogu cijeli dan rasturat diablo? Pređu je u jednom danu, to je iz mog ugla minus igri, al ne toliki da se pokvari dojam kvalitete same igre. Tako da, toplo preporučam vama koji ste u nedoumici da kupite igru, jer sigurno nećete požalit. Na kraju krajeva, svi zaboravljaju da igru treba preć na još tri težine Nigt mare Hell Inferno, i da postoje još četri lika s kojima treba preć igru. Tako da ovih 20 sati na normal težini, ne znači ništa. Ima se tu ohoho vremena za istraživanje ostalih likova, i težina igranja a nije ni Diablo 2 ništa specijalno drugačije bio konceptiran, pa su ga svi igrali 10 godina a neki ga i danas igraju.

Vi koji čekate da padne cijena igre, nemojte čekat jer je prednarudžba bila 400 kuna, CD key 350, a  sada je 450 Box a CD key 400 zbog velike potražnje. Neće cijena igre tako brzo padat, najmanje godinu dana tako da je moje mišljenje da nemate šta čekat već kupite igru! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Switch kaže...

Moram priznati da nisam imao namjeru kupiti diablo 3. Jednostavno sve posljednje slicne igrice (nakon d2) mi se i nisu svidjale, tako da sam mislio da sam ostario za tako nesto.

No, nakon sto sam od frenda uzeo da probam (guest pass) - ostao sam pozitivno iznenadjen. Pa sam na kraju i sam uzeo.

Stovise prava zabava tek ide nakon toga skeleton kinga, te je sve dinamicnije kako se kraj blizi. Normal tezina je laganica. Cisto uigravanje.

Po meni se isplati kupiti, a pogotovo za one koji vole ovakvu vrstu igrice.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

I tako, igram ja sinoć pola sata kad ono već jutro...

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj PC  
29 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
buterino kaže...

Evo ja igra na Wizarda (ne znam ima li vas jos) za mene nie los je da moras malo bizat ali je sasvim dobar i kad se usemis i zabavan! Ne rusham igru evo sinoc sam prosao prvi act (igru sam dobio u srijedu) sve istrazujem da nebbi mozda neki item koji je dobar nalazio se negdi di ja nisam istrazio ubio sam Maghdu i sad se bacam dalje :D

Igram ja sa Wizom i super mi je. Malo mi je problem držati se na distanci. Još sam na Act 1 pa nije problem, ali mislim da bu me kasnije koštalo ako ne bum pazil. Igram laganini 1-2h dnevno, baš za uživanciju.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 12:30 (ROADRUNNER).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Neznam frend i ja smo Act I tek jučer prešli a imamo 7 i pol sati. Nismo rushali ali nismo išli niti presporo. Prošli smo sve ove dodatne događaje što se moglo i nastojali smo da većinu područja istražimo. Tko vam je kriv ljudi kad žurite. Nemojte plakati da vam je kratka onda. Trebali su malo skriptirati igru kao ove nove, jelda pa bi nam svima isti play time bio.

I mogu reć stvarno da je meni D3 ispunio očekivanja. Čista zabava. Puno je zabavnije igrati s frendovima nego sam. I sve je tako lagano i super napravljeno oko joinanja u party i  samog igranja da je to nevjerojatno. Nikakve zahebancije nismo imali od početka se igralo. Trebali bi se malo drugi ugledati što se tog tiče. Fino uđeš u igru a followeri stoje sa strane ako nisi sam, ako si sam onda si uzmeš jednog ako hoćeš, ako ne nemoraš. Strgane su mi slušalice pa nismo mogli pričati ali bez beda se da koordinirati ako ne igraš baš sa panjinama. I na nikakve bugove ili probleme oko joinanja nisam naišao. Valjda me spasio Infomark od toga. S obzirom da je D3 izišao prije 2-3 dana ja stvarno mogu reć da je za moj pojam jedna od ispeglanijih igara. A i općenito ja sa Blizzardovima naslovima problema nikad nisam imao od Warcrafta 2 do danas.

Priča se čini zanimljiva i stvarno puno likova ima već na početku. Vesela se družina skupi. U D1 i 2 priča i razgovori su bili bareboness. Većinu igre si imao samo Deckarda sa razgovor u gradu što se glavnih likova tiče.

Imam samo jedno pitanje za ekipu što ima malo više sati u igri. Jel ima uopće smisla ulagati u onog blacksmitha ako za taj gold možeš kupovati već epic stvari sa aukcije? Jučer sam si uzeo par stvari i nevjerujem da ću od njega tako nešto dobit skoro. Neznam isplati li mi se uopće bacati gold na njegovo unaprijeđivanje.

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Neki se žale da je igra prekratka, i ja se slažem s njima ipak je prošlo 10 godina i trebali su napravit igru na način da je se ni na normal ne može preć unutar 24 sata igranja. Iako, u SP modu velikoj većini treba oko 20 sati igranja, al svejedno šta je to za ljude koji nemaju posla i koji mogu cijeli dan rasturat diablo? Pređu je u jednom danu, to je iz mog ugla minus igri, al ne toliki da se pokvari dojam kvalitete same igre. Tako da, toplo preporučam vama koji ste u nedoumici da kupite igru, jer sigurno nećete požalit. Na kraju krajeva, svi zaboravljaju da igru treba preć na još tri težine Nigt mare Hell Inferno, i da postoje još četri lika s kojima treba preć igru. Tako da ovih 20 sati na normal težini, ne znači ništa. Ima se tu ohoho vremena za istraživanje ostalih likova, i težina igranja a nije ni Diablo 2 ništa specijalno drugačije bio konceptiran, pa su ga svi igrali 10 godina a neki ga i danas igraju.

S tim se slazem,da je igra prekratka malo...ali opet,nemoze biti dovoljno duga nikako za one koji imaju brdo vremena....meni ce za NM trebat i do 2 tjedna,igram sat i pol-2 na dan,i taman me to drzi da jedva cekam to odigrat,vidjet kaj ce biti....

razljutilo mi je kaj mi nije priznat ni jedan achievment od prvog dana,na to sam poludio...

15 godina
GoodAngel kaže...

Vi koji čekate da padne cijena igre, nemojte čekat jer je prednarudžba bila 400 kuna, CD key 350, a  sada je 450 Box a CD key 400 zbog velike potražnje. Neće cijena igre tako brzo padat, najmanje godinu dana tako da je moje mišljenje da nemate šta čekat već kupite igru! {#}

Shvati da nisu svi freakovi i addicti i neki bi odigrali igru, da je pređu za 10 sati i to je to. Savršena optimizirana trajanost igre za nove igrače, a i stare da igraju dok ne dođe pvp. cijena će padat kako i sve drugo pada, a strpljen spašen uvijek pali. tako da....

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel ima koja dobra duša da udjeli koji guest pass.

Vratio se danas s puta i vidim da je sve podjeljeno.

Ako ima, molit ću na PM, hvala lijepo!

Ljudi smo, dogovorit ćemo se .. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

dosao sam skoro pred samog diabla, ali moram na posao ffs {#}

za sada nekih 16ak sati igre... poceo sam tako da sam sve istrazivao i u sve dungeone isao, ali kasnije me prica tako uvukla da sam samo picio za glavnim questom, da vidim sta ce se dalje dogoditi. a istrazivat cu u slijedecim brojnim prelascima

nego, sto planirate nakon sto srusite diabla?

33 Nastaviti na nightmare
8 Krenuti s drugom klasom
1 Nesto trece?
and the heavens shall tremble
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Shvati da nisu svi freakovi i addicti i neki bi odigrali igru, da je pređu za 10 sati i to je to. Savršena optimizirana trajanost igre za nove igrače, a i stare da igraju dok ne dođe pvp. cijena će padat kako i sve drugo pada, a strpljen spašen uvijek pali. tako da....

Slažem se ja s tobom, neki ljudi ne znaju kako igrat igru. Nije smisao da juriš ko budala, već da u igri uživaš. Odnosno treba osjetit atmosferu koju igra pruža, a to ne možeš ako juriš ko budala. Ne znam samo kažem, da su trebali napravit jer to su mogli da ni najveći fanatici unutar 24 sata ne mogu preći igru, dakle ovi što jurišaju onda bi to bilo to. Kažem, osobno nemam ni jedan veliki minus na igru, sve viđeno je prvorazredni doživljaj. I siguran sam da ću ja osobono bit oduševljen igrom, i meni vjerojatno neće biti "mala" kao nekima. Al samo kažem, da to mogu uzet kao ajmo reć minus, ipak 10 godina nije malo a nije da Blizard nije bio u stanju malo dužu igru napravit samo to govorim. A svakako da im to ne uzimam za zlo, jer da su još godinu dvije dana odgodili igru pop.zdio bi. {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice