Kako su meni pojedini ljudi smijesni - normalno da nije Blizzardova krivica sto ljudi igraju njihovu igru a oni nemaju tehnickih mogucnosti ponuditi za to jer ocigledno svima lagga, to je problem u ljudima koji su igu kupili i zele ju igrat, Blizzard je ipak savrsen.
Meni je zao sto cu vas razocarat, ovo jest Blizzardov propust, meni je takodjer zao sto cu to reci, ali tome sluzi beta, a ne release da se sreduju neki veliki propusti poput ovih.
Cinjenica da se tisuce ljudi pokusavaju ulogirat u isto vrijeme ne bi smjele imati veze sa gameplay serverima koji sluze ljudima koji vec jesu ulogirani, a upravo na njima jesu problemi vezani sa laggom.
Cinjenica je i da postoji hrpetina bugova koji nisu poput "nisam mogao ubiti creepa jer je stalno bio invoulnerable" vec "stavio sam novi stit na templara, skrsilo mi igru i ne mogu vise koristiti main lika dok ne dobijem GM-a da mi makne sve sa templara" ili ko u aziji "kupio sam digital download verziju i ne mogu pristupiti igri, moram cekat GM-a da mi rucno omoguci pristup igri" i slicno.

isti princip ako stoji dovoljno dugo naice neko kupit ce.