Diablo 2: Resurrected

poruka: 640
|
čitano: 329.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Diablo 2: Resurrected
unky kaže...

Odigrao prvi dio, a ne znam šta da kažem. Osjećaji su pomješani igrao sam klasičnu verziju probat ću ove nastavke.

čega?

17 godina

Ma prvi act.Klasična verzija.

14 godina
unky kaže...

Ma prvi act.Klasična verzija.

neznam ni ja sta to znaci? igrao si d2 bez ekspanzije u originalu u 800x600?

igrao si d2r prvi act? 

bog dragi zna

17 godina

Igrao sam Diablo 2 Resurected imaš tamo opcije classic 800x600 ili  full hd igrao sam u full hd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
unky kaže...

Igrao sam Diablo 2 Resurected imaš tamo opcije classic 800x600 ili  full hd igrao sam u full hd.

To je samo graphic mode Legacy ili Resurrected. Mijenja samo grafiku i rezoluciju ,  gameplay i ostalo je isto.

Novi DCL Infernal edition nakon 25 god daje novu klasu i neka quallity of life poboljsana.

ire
17 godina
DukeOs kaže...
unky kaže...

To je samo graphic mode Legacy ili Resurrected. Mijenja samo grafiku i rezoluciju ,  gameplay i ostalo je isto.

Novi DCL Infernal edition nakon 25 god daje novu klasu i neka quallity of life poboljsana.

Ok, hvala onda ću to probati.

14 godina

Blizzard je stavio anketu u kojoj se moglo birati što ekipa još želi za D2R ... spominjao se novi Act 6.

Nadam se da neče opet bit DLC i da će dodati Act 6 i missing Act 4 questove.

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!

0 0 hvala 0
14 godina

Kako mislis da nece opet bit DLC? Nego sta ce bit, ne mislis valjda da ce besplatno dodat novi act? 

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Streetpunk kaže...

Blizzard je stavio anketu u kojoj se moglo birati što ekipa još želi za D2R ... spominjao se novi Act 6.

Nadam se da neče opet bit DLC i da će dodati Act 6 i missing Act 4 questove.

vidio sam anketu i dosta pitanja mi uopce ne ulijeva povjerenje.. samo da ne dobijemo D3 i D4 u D2 skinu.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
14 godina

Vec je ovo s novim Sunder charmovima poprilican fail uzrokovan cinjenicom da slusaju i dizajniraju igru oko streamera koji igraju cijele dane jer zive od toga.

Ok mi je ideja da je rijedak i chase item, al mislim da je promaseno u smislu da, trebas imati Sunder da bi uopce mogao farmati Sunder po ovom sistemu (ako si ista osim Warlocka ili Hammerdina). Bilo bi puno bolje da osnovna verzija padne relativno lako (kao u proslom patchu), al da je onda materijal za upgrade i/ili reroll jako rijedak i chase item.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice