Devil May Cry 4

poruka: 13
|
čitano: 1.872
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Devil May Cry 4

želim čuti vaše dojmove i razmišljanje o igri.

upravo sam je zaigrao i odlična mi je i po priči i po grafici

a vama?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4

Imaš već tu temu,a igra je sranje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Devil May Cry 4
toma kaže...

igra ne može biti sranje. možda tebi jer ti se čini preteška. što se tiče da ima takvih tema slažem se. koristi malu tražilicu na forumu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
toma kaže...

Kako to moš reči igra je super a ti siguro nisi uspia priči prvi level pa ti je to izgovor da je sranje
17 godina
neaktivan
Devil May Cry 4

Je,moreš si misliti.Igru sam prešel bez problema v jednom danu.Sranje je jer je užasno dosadna.Još nisam igral igru koju nisam mogel prejti,a igram sam ih prek 300 u zadnjih 5 godina.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 0:58 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Je,moreš si misliti.Igru sam prešel bez problema v jednom danu.Sranje je jer je užasno dosadna.Još nisam igral igru koju nisam mogel prejti,a igram sam ih prek 300 u zadnjih 5 godina.

Mora da je to bio duuuug dan.Smijeh A zašto si je čitavu prešao kad ti je toliko dosadna?
Nisam još igrao al definitivno je imam u planu odigrati negdje u narednom mjesecu kad uhvatim malo vremena. 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
neaktivan
Devil May Cry 4

igra ne može biti dosadna. akcija se događa svake sekunde. ima tu i zagonetka i ogromnih bosseva.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Devil May Cry 4

Čovik jednostavno nezna što je prava igra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Devil May Cry 4

slažem se sa raving rabidom akcija se događa svake sekunde

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Devil May Cry 4

jeli netko zaigrao i na dx10, osobno nisam igram na dx9 pa možete li mi reći uz dojmove jeli puno velika razlika

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Devil May Cry 4

pa valjda oce lik rec da mu je dosadna zato jer je previse repetivna (leveli i bosevi)...

a meni je igra ok.. nis posebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Ti si neki super lik, sigurno si igro na Human pa si tak brzo prešo...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
toma kaže...

skandalouz kaže...
toma kaže...

Ti si neki super lik, sigurno si igro na Human pa si tak brzo prešo...
 DMC4 na human + ostalih 300 igara na easy. pa tu nema zabave ako samo hodaš i mlatiš likove a oni ti ništa ne mogu. osim ako si čisti noob ili samo želiš da kažeš frendovima da si prošao igru na ultra hard a zapravo ti prelaziš u sat vremena igru na easy. ajde barem zaigraj na medium.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice