Deadfall Adventures

poruka: 3
|
čitano: 854
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Deadfall Adventures

Ne znam koliko vas igra ovu igru, no eto me je moj mlađi brat zarazio njome pa rekoh, kako teme još nema, možda ima još vas koji ju igrate i možda vam treba neki savjet ili pomoć oko zagonetki...

Inače, igra je low-budget ali je na neki način ipak šarmantna i zabavna FP avantura.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 0:41 (Danyel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Deadfall Adventures

da istina jako zabavna igra ali je cista kopija tomb raidera i i indiane jonesa...imam jedan problem zna li itko kako rijesit problem sa "save game" gledo sam po i internetu i citao po forumima da masu ljudi ima sa tim problema pa molim ako itko zna rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Deadfall Adventures

Hah, i meni je nestao save nakon nekakvog updatea... Šteta, jest da im je prva igra (koliko znam) ali moglo je i bolje... Ja sam došao do samog kraja i nisam mogao proći one majanske mumije koje su stalno nadirale (nisam imao više municije) pa sam htio ponoviti poglavlje ali kad sam to učinio, shvatio sam da se ne mogu vratiti, pa sam reinstalirao igru, nadogradio i izgubio save. Ako netko ima save za ovu igru?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 20:50 (Danyel).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice