DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: DayZ (standalone)
StaloženiKukumar kaže...
dreammaker kaže...
NoniCRO kaže...

Frajeri mi imaju +30 godina i pricaju da im igrica treba biti realna plus na sve to uzimaju vremena da mene idu citirati i odgovarati na moj trol. Huehue suxcess!

EDIT: na onaj gore post. ne trosi pare na standalone uzmi si armu 2 sa svim dlcovima i igraj mod. bolje je od ovog smeca x puta

Noni podhitno nabavi udžbenik iz kojeg možeš naučiti što je trollanje i kako se isto izvodi, jer ovo je tužno. I ne moraš se duriti kad na blesav post dobiješ xy palaca na dolje..

EDIT: na onaj gore post: kupi standalone, nećeš pogriješiti.

Daj malo pojasni kako to "Neće pogriješiti" ako kupi standalone. Standalone je već 2 godine rupa bez dna...

Tebi je od 16. prosinca 2013.  prošlo 2 godine. Mislim da ti imaš većih problema s matematikom no što si sam toga svjestan..

šumski put je bio ravan.
17 godina
DayZ (standalone)

Kupi SA ako hoces centralizirani razvoj igre od strane developera. Mana je sto sve ide sporo prednost je nema admina koji ti spawna sav gear, premium playera koji dobije gratis heli jer je uplatio 10 eura nekome na paypal etc.

Uzmi MOD ukoliko zelis comunity razvoj, ima STO PUTA vise sadrzaja od SA ali isto toliko mana. . .

Cinjenica, Standalone ukoliko ne propadne je "investicija u buducnost" u njega ce se ulagati i dalje i po meni se takodjer isplati. 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
NoniCRO kaže...

Frajeri mi imaju +30 godina i pricaju da im igrica treba biti realna plus na sve to uzimaju vremena da mene idu citirati i odgovarati na moj trol. Huehue suxcess!

EDIT: na onaj gore post. ne trosi pare na standalone uzmi si armu 2 sa svim dlcovima i igraj mod. bolje je od ovog smeca x puta

Noni podhitno nabavi udžbenik iz kojeg možeš naučiti što je trollanje i kako se isto izvodi, jer ovo je tužno. I ne moraš se duriti kad na blesav post dobiješ xy palaca na dolje..

nemojte igrat s ovim dayz, ubit ce vas i uzet vam sav gear

smeće od bandita

jos ce vas izbrisat sa frend liste, da ne povjeruješ

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 17:01 (bjong).
11 godina
protjeran
dreammaker kaže...
StaloženiKukumar kaže...
dreammaker kaže...
NoniCRO kaže...

Daj malo pojasni kako to "Neće pogriješiti" ako kupi standalone. Standalone je već 2 godine rupa bez dna...

Tebi je od 16. prosinca 2013.  prošlo 2 godine. Mislim da ti imaš većih problema s matematikom no što si sam toga svjestan..

Nije to bilo direktno, oću reć da nema napretka pametnjaković :) Ali igra je odavno u planu, negdje sigurno 2 godine.
I ja ga igram, evo ako tko hoće sa mnom da u teamu neki đava radimo javite se u inbox! :) Govorin o standalone-u.

Živia Linić!
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 19:04 (StaloženiKukumar).
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
StaloženiKukumar kaže...
dreammaker kaže...
NoniCRO kaže...

16. prosinca 2013. je igra izašla što ne znači da se od tog datuma počela planirat....ta igra je uplanu prije nego su mnogi čuli za nju čekalo se jako jako jako dugo tako da je on djelomično upravu 

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
dreammaker kaže...
StaloženiKukumar kaže...
dreammaker kaže...
NoniCRO kaže...

16. prosinca 2013. je igra izašla što ne znači da se od tog datuma počela planirat....ta igra je uplanu prije nego su mnogi čuli za nju čekalo se jako jako jako dugo tako da je on djelomično upravu 

Ok sry, al ako ti na poslu planiras da ces ic radit veceru, kada dodes doma neces ju imat vec na pola gotovu {#}

13 godina
neaktivan

loš ti je primjer!........ a možda sam se ja krivo izrazio ugl. oni su igru radili i prije 16. prosinca i to dosta prije to sam htio reći jer nisi to očito skužio ali ok...što je tu je patchevi izlaze igra se razvija sad kad će i što će to se samo može nagađati..

Team32Ipe77
12 godina
DayZ (standalone)

Ajd nemojte se bzvz svadjat,nego ako hocete rjesit,rjesite u DayZu {#}.

OT-Jel moguce sherat DayZ Standalone?Znaci mislim preko STEAM fammily sharinga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Vrlo jednostavno uzmi Standalone. Zasto?

Zato jer cak i ako ti se u ovom trenutku ne svidja i mislis da fali sadrzaja (ja imam 300h jer se volim rokat), ti mozes zaboravit na igru i vratit se za godinu dvije kad ce imat jednako sadrzaja ko i mod, ovo ti je kao nekakvo ulaganje u buducnost. Medjutim ako ti se igra svidi, bit ce droga teska, mozda ubrzo ce i postat malo mlaka, al opet za pola godine doci ce nove stvari pa ce ti opet bit zanimljiva i tako u krug.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 0 hvala 2
11 godina
DayZ (standalone)

jel zna za netko za bug za lisice ako du ostecene zavezi te nekoga i bit ce pristini lol :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Ice45 kaže...

jel zna za netko za bug za lisice ako du ostecene zavezi te nekoga i bit ce pristini lol :D

još dilera nisi promijenio{#}

17 godina
letece_prase kaže...
Ice45 kaže...

još dilera nisi promijenio{#}

Ovo je kronično stanje

BF3, BF4: [G] Pamark
13 godina
neaktivan
Ice45 kaže...

ako su ti lisice badly damaged i nekog zavezeš i onda odvezeš biti će ti pristine

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja u zivotu nisam nikoga sa lisicama zavezao jer ako nemas sa strane prijatelja koji ce pratit operaciju ovaj ce samo izvadit pusku i izbit te iz gaca (ocu rec lakse je ubit gada) , a lisicenje bambija mi nije bas zabavno. Dobro znao sam lisicit one snipere povise Elektre al to je bilo davno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

E ljui,ste vidjeli da su ubacili one crawlere?Ja ubio jednog u Kabanino {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

E ljui,ste vidjeli da su ubacili one crawlere?Ja ubio jednog u Kabanino {#}

......

Fr4nk_Horrig4n
12 godina
DayZ (standalone)

Ona vrsta zombija na cetri noge xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
bjong kaže...
Ice45 kaže...

ako su ti lisice badly damaged i nekog zavezeš i onda odvezeš biti će ti pristine

pa to sma i rekao

11 godina
neaktivan
Ice45 kaže...
bjong kaže...
Ice45 kaže...

pa to sma i rekao

Probaj pricekat malo prije nove doze, pa ces vidjet sta si napisao.

17 godina
DayZ (standalone)

99% slucajeva je ovako. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

black legion 

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bjong kaže...

black legion 

Kada bi barem ubacili neki crni ruksak da mozemo kompletat kompletic

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
16 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...
bjong kaže...

black legion 

Kada bi barem ubacili neki crni ruksak da mozemo kompletat kompletic

ili omogucit bojanje odjece i torbi kao i oruzja....

15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ja idem isto tako samo bez ruksaka jer mi ne treba s obzirom da mi trebaju 2 paketa rize, jedan ammo box i 2 sarzera.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kad sve srede, lijepo se obuci u zeleno, nabaviti snajper, crossbow i zivjeti u sumi kao robin hood :D

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo ako neko ne voli dayz a igra mi se nesto drugo: Dajem steam acc sa CS:GO (90 sati), CSS (2082 sati :D), Day of Defeat Source, Half Life 2 Deathmatch i Lost Coast za DayZ:SA ili mozda cak Armu 3. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LuoKey kaže...

Evo ako neko ne voli dayz a igra mi se nesto drugo: Dajem steam acc sa CS:GO (90 sati), CSS (2082 sati :D), Day of Defeat Source, Half Life 2 Deathmatch i Lost Coast za DayZ:SA ili mozda cak Armu 3. Hvala!

Arma 3 ti kosta 40-tak € .-.

11 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
LuoKey kaže...

Arma 3 ti kosta 40-tak € .-.

Znam, al ako se nekome ne svidja ili nesto, nema trenutno para mozda se neko i oce mjenjat :D

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Dobro zenge di si ti?

Fr4nk_Horrig4n