DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.704
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: DayZ (standalone)
Zvonzi kaže...
VooDooZg kaže...

Onaj osjecaj di ti kad vidis igraca da proleti negdje isored tebe di u stotinki sekunde te prodje strah da ne popusis svu opermu koju si grindao danima, sreca kaj te nije vidio, pohlepa da ga ubijes da mu popalis njegovu opremu, neizvjestnost dal je solo pa ces ti roknut njega a neko njegov tebe, nesigurnust u to da ces ga pogoditi ili promasiti i jos 1001 osjecaj koji ti se izmjesaju u toj niti sekundi je nenadjebiv :)

To niti jedna igra nema za sad a mislim da nece ni imati ;)

Eto to je dayz stadalone ukratko - sve se svodi na onaj iskonski osjecaj koji te zadesi i rekaciju tvoju koja je ogledalo tebe kao osobe...

upravo sam iz ovoga razloga prestao igrati DayZ, odnosno dosadio mi je. budući da igra nema nikakav end-game content, osim PVP-a nema se trenutno što raditi kada skupiš gear. i to je bilo super, barem u mojem slučaju, par dana dok sam lutao po mapi i "ekšli" imao taj osjećaj koji opisuješ. nakon spomenutih par dana, shvatio sam da i kada odlučim sukobiti se s nekim, nit' išta gubim, niti dobivam. i baš u tome leži razlog zašto je meni DayZ ovakav kakav je dosadan i naporan, odnosno postane takav nakon 5 dana igre.

uzmimo gore opisani primjer - ako krenem ubiti toga igrača, postoje tri opcije:

1. ubijam ga, i dobijem gotovo ništa. lik će moooooožda imati neki komad opreme koji ja nemam, ali je u 90% slučajeva to nešto što me niti najmanje ne interesira, niti mi treba, niti ću to uzeti od njega, tako da će taj moj čin ubojstva biti svrha samome sebi. čisto da ubijem monotoniju i da malo PVP-am.

2. on ubija mene - prvih par minuta sam "ljut", a onda shvatim da ustvari ništa nisam izgubio. štoviše, čak mi je i drago bilo umrijeti, jer bi se tada barem pola sata trebao igrati survivala dok ne bi našao opet dovoljno opreme za PVP. ali i to nakon nekoga vremena dosadi, tako da se i to farmanje opreme svelo na trčanje do prve policije/vojne baze, pa i pod cijenu da me zombiji ubiju.

3. bježimo jedan od drugoga - žali Bože utrošenog vremena.

Dok je dayz mod epoch i overpoch sve to samo sa contentom je*****..

steam: bevis6
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 20:06 (bjong).

5 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ispricavam se na glupom pitanju, ali sto im nije jednostavnije iskljuciti zombije dok ih ne fixaju? poprilicno su annoying a i siguran sam da im zatrpavaju forum i twitter time da i poprave... Neka ih samo maknu dok pathfinding i prolazenje kroz zidove ne bude rijeseno? Nije zabavno izgubiti gear jer te zaskocilo 4-5 zombija kroz zid :D

0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ispricavam se na glupom pitanju, ali sto im nije jednostavnije iskljuciti zombije dok ih ne fixaju? poprilicno su annoying a i siguran sam da im zatrpavaju forum i twitter time da i poprave... Neka ih samo maknu dok pathfinding i prolazenje kroz zidove ne bude rijeseno? Nije zabavno izgubiti gear jer te zaskocilo 4-5 zombija kroz zid :D

ak te zombiji ubiju dok su u ovom stanju onda nisi ni ništ za drugo nego krenut ko bambi sa plaže sa prstom u paku {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
17 godina
$Mikulich$ kaže...

Vec si to pitao, nema uopce potreba gasit nista, jesu iritantni u kuci ali te sigurno nemogu ubit. . ., jedini problem je dok ti udaras zombija sjekirom da ti netko sprasi metak u ledja i to je to. . . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
$Mikulich$ kaže...

poprilicno su annoying

Prilično su annoying ono eee {#} Pa daj se odluči el si naš ili englez, nemoj mi tu pisat pola pola.

btw. Zašto bi makivali zombije kad nisu nikakva prijetnja!?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
12 godina
$Mikulich$ kaže...

Kaj nije jednostavnije iskljucit mikulicha sa foruma sve dok standalone ne izade? poprilicno je annoying a i siguran sam da zatrpava forum i twitter sa nepotrebnim glupostima. Neka ga samo maknu dok zombije ne poprave. Nije zabavno citati njegov spam.

17 godina
steelman kaže...

Kaj nije jednostavnije iskljucit mikulicha sa foruma sve dok standalone ne izade? poprilicno je annoying a i siguran sam da zatrpava forum i twitter sa nepotrebnim glupostima. Neka ga samo maknu dok zombije ne poprave. Nije zabavno citati njegov spam.

Nemoj bit tako okrutan, ja sam za da ga se iskljuci i ignorira dok ne uzme Standalone. {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
Bevis kaže...

upravo sam iz ovoga razloga prestao igrati DayZ, odnosno dosadio mi je. budući da igra nema nikakav end-game content, osim PVP-a nema se trenutno što raditi kada skupiš gear. i to je bilo super, barem u mojem slučaju, par dana dok sam lutao po mapi i "ekšli" imao taj osjećaj koji opisuješ. nakon spomenutih par dana, shvatio sam da i kada odlučim sukobiti se s nekim, nit' išta gubim, niti dobivam. i baš u tome leži razlog zašto je meni DayZ ovakav kakav je dosadan i naporan, odnosno postane takav nakon 5 dana igre.

1. ubijam ga, i dobijem gotovo ništa. lik će moooooožda imati neki komad opreme koji ja nemam, ali je u 90% slučajeva to nešto što me niti najmanje ne interesira, niti mi treba, niti ću to uzeti od njega, tako da će taj moj čin ubojstva biti svrha samome sebi. čisto da ubijem monotoniju i da malo PVP-am.

2. on ubija mene - prvih par minuta sam "ljut", a onda shvatim da ustvari ništa nisam izgubio. štoviše, čak mi je i drago bilo umrijeti, jer bi se tada barem pola sata trebao igrati survivala dok ne bi našao opet dovoljno opreme za PVP. ali i to nakon nekoga vremena dosadi, tako da se i to farmanje opreme svelo na trčanje do prve policije/vojne baze, pa i pod cijenu da me zombiji ubiju.

Kakav to content epoch i overpoch imaju? Na misije niko ziv nejde jer svi dupaju, delay je takav na serveru da je skoro pa nemoguce izaci ziv is close combat napucavanja, admini su gamad i banaju bezveze (ubis streamera je autoban), najbrzi nacin za nabavit cinder je loot cycling kaj je u biti jedan veliki pokvareni sistem i opet je lakse dupat, nakon kaj zgradis bazu vidis da to sve skupa nema smisla, ovi kaj napadaju baze vide da takoder nema smisla napadat baze jer cak i ako ga ubijes dok proviri nemozes do njegovih itema, armed mi17 je prakticki godmode ako znas kaj radis i jos k tome ako imas invisible gunner glitch ovi na zemlji nemaju sanse, pa cak niti blackhawk nema sanse, armed suv slicna stvar. Mozes ti imat contenta kolko god hoces ali ako ti je Arma 2 temelje u k sve to skupa pada u vodu. Ovaj overpoch je 3 put gori od epocha jos, u zadnjih tjedan dana sam izgubio oko 30 briefcasa samo zato jer se ponekad helici nece spawnat, sad zamisli da igram legit i da ne dupam, pa razbio bi 30 tastatura.

Daj si malo pogledaj streamera PoolieHD sa overpoch CCG servera, lik je slucajno priznao na streamu da mu admini spawnaju iteme, nakon kaj smo ga ubili i dobili ban za to, bez gledanja streama. Nakon kaj sam isel na teamspeak, server owner mi je rekel da je to njegov server i da moze radit kaj hoce.

11 godina
steelman kaže...
Bevis kaže...

Kakav to content epoch i overpoch imaju? Na misije niko ziv nejde jer svi dupaju, delay je takav na serveru da je skoro pa nemoguce izaci ziv is close combat napucavanja, admini su gamad i banaju bezveze (ubis streamera je autoban), najbrzi nacin za nabavit cinder je loot cycling kaj je u biti jedan veliki pokvareni sistem i opet je lakse dupat, nakon kaj zgradis bazu vidis da to sve skupa nema smisla, ovi kaj napadaju baze vide da takoder nema smisla napadat baze jer cak i ako ga ubijes dok proviri nemozes do njegovih itema, armed mi17 je prakticki godmode ako znas kaj radis i jos k tome ako imas invisible gunner glitch ovi na zemlji nemaju sanse, pa cak niti blackhawk nema sanse, armed suv slicna stvar. Mozes ti imat contenta kolko god hoces ali ako ti je Arma 2 temelje u k sve to skupa pada u vodu. Ovaj overpoch je 3 put gori od epocha jos, u zadnjih tjedan dana sam izgubio oko 30 briefcasa samo zato jer se ponekad helici nece spawnat, sad zamisli da igram legit i da ne dupam, pa razbio bi 30 tastatura.

Daj si malo pogledaj streamera PoolieHD sa overpoch CCG servera, lik je slucajno priznao na streamu da mu admini spawnaju iteme, nakon kaj smo ga ubili i dobili ban za to, bez gledanja streama. Nakon kaj sam isel na teamspeak, server owner mi je rekel da je to njegov server i da moze radit kaj hoce.

CCG je skroz u redu i ne događa se to šta ti govoriš. I kako god okreneš je bolji od standalonea. Ovaj standalone je scam. I jedva čekam h1z1. Žalim pare date za ovu igricu, iako ima potencijal za svašta, samo oni ili nemaju resurse ili su lijeni ili oboje ili neiskusni pa se diraju di ne bi smili. Ukratko, šteta jako za tako dobru ideju.

steam: bevis6
12 godina
Bevis kaže...

CCG je skroz u redu i ne događa se to šta ti govoriš. I kako god okreneš je bolji od standalonea. Ovaj standalone je scam. I jedva čekam h1z1. Žalim pare date za ovu igricu, iako ima potencijal za svašta, samo oni ili nemaju resurse ili su lijeni ili oboje ili neiskusni pa se diraju di ne bi smili. Ukratko, šteta jako za tako dobru ideju.

Jos sam zaboravio napisat da mozes kupit donator package na CCG, sagradit bazu i lijepo izbrisat igru nakon toga. Sve skupa traje oko 10 minuta, ne racunam vrijeme potrebno adminima da ti spawnaju gear.

Jucer sam bio na teamspeaku i lik se place da je kupio base donator package i da je zaboravio napisat code od sefa, ccg admin mu je rekao da je to njegov problem i poceo objasnjavat nesto o realizmu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 14:07 (steelman).
11 godina
neaktivan
steelman kaže...
Bevis kaže...

Meni se dogodilo da sam na Survival operations serveru gdje DevilDog igra, ubio upchucka (za one koji ne prate DevilDoga, to vam je neki bivsi marinac koji se bavi YTom, a upchuck mu je jedan od frendova.) i spusio ban. Kada su me unbanali 3 dana kasnije, admin me napao tenkom i spawnao mi pun k itema koje sam sve pobacao.. I pitao sam drugog admina zasto me banao i tip mi kaze da je on admin i da mu meman sto srati. Izhebao sam mu sve mrtvo ii zivo i na serveru se nisam vise pojavio.

Nazalost od 200 servera mozda ih je 10 dobro i nema 10-godisnjih admina koji te banaju cim im prigovoris oko necega

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 15:19 ($Mikulich$).
16 godina
DayZ (standalone)

Ahhh... pisat ili ne pisat... Koga briga, kom se cita neka dijeli TD

Dakle stalno se na ovoj temi vrtimo u krug - nezadovoljni stanjem igre i sporosti napredovanja. Kad gledas iz dana u dan proizvod, cini ti se da stoji na mjestu. Sa druge strane oni u "pozadini" dodaju stvari koje ce jednoga dana omoguciti da naprave promjene koje ce biti vidljive. Tu pricu slucamo stalno, bit ce sada 2 godine raznoraznih prica oko standalonea.

Zombiji dolaze, doci ce, popravljaju se, popravit ce se, bit ce ovakvi ili onakvi.

Ja ovu igru vec dugo gledamo iskljucivo ko PvP napucavanje sa twistom. EA ili ne vecina stvari koje dodaju baziraju se na novim nacinima kako lakse ubijat druge igrace.

Jest, radnja se desava u SAD-u, ali na toj maloj mapi ce biti oruzja vise nego prosjecna vojarna u RH sadrzi. O cemu pricamo? Da se na svakoj mapi na 50 ljudi dijeli 1 mosin sa snajpreom, 2-3 bez, 3 revolvera i 7 "obicnih" pistolja i 1-2 random komada oruzja, lovacke puske (sacma) ili stogod, to bi po meni bilo realno.

Ajde, tu je kao vojna baza, policijska postaja, ovo - ono... Dio otoka je evakuiran, prvao sto se nosi kad se ciljano evakuira su hrava, voda, ljekovi, deke/satori i oruzje - ne bi skoro nicega trebalo ostat na otoku, osim onoga sto su na sebi imali vojnici i policija koji su pretvoreni u zombije, a sto je vec pocelo hrdjat u blatu tamo gdje su umrli, uz pokoju iznimku sto se moze nac po kucama.

Ne vidim razloga da u takvom svijetu kad naletis na 5 ljudi izgleda ko da si naletio na prosjecan SWAT team. Granate, flash granate, kevlar, snajperi, automatsko oruzje, maskirne uniforme... WTF?!

Craftanje - nemam nis protiv. Da se ne znam kaj desi prije il kasnije neku baklju, koplje, toljagu, takve gluposti, to svi znamo radit. Ajde, imas samo vrijeme na tom svijetu, desile bi se i neke kompliciranije izrade - sator neki, ljestve, kucica na drvu - snadju se ljudi. Luk i strijelu svako moze napravit, ali tu lezi novi problem - luk i strijelu koji su upotrebljivi na vise od 15-20 metara - bas i ne. Dakle ako naletim negdje u kuci na nekog ko se sportski bavio strelicarstvom i nadjem njegovu opremu - sportski luk i 20ak strelica, to moze proc i sa time mogu lovit, cak i ubit nekog. Ako cu sam odrezat grabovu granu, stavit na nju komad spage i od "ravnijih" grancica radit strijele, sa time vepra ili srnu bome nebum ulovil... zeca nekog ako ga pogodim u oko budem, ali opet tesko da ce Murphy bit toliko okrutan prema jadnom zeki - jer jedino srecom cu ga i pogodit.

Dakle sve ove price o "simulaciji" padaju u vodu vrlo brzo kad se vidi cime ljudi tamo raspolazu i sto sve u igru ubacuju developeri. Sve se bazira na vise boljeg, jaceg i efikasnijeg naoruzanja i nacinima kako lakse prezivit. Meni je kad sam inicijalno slusao o igri ovo bio osjecaj da cu maltene biti Robinson Crusoe koji je dodatno okruzen zombijima, ali olakotna okolnost ce mi bit da cu povremeno naletit na konzervu hrane ili pusku sa 2-3 metka.

Sve vise mi lici na CoD gdje cu povremeno vidjet zombija ili ce mi neki indikator rec da pojedem jedno od stotina komada hrane koji se nalaze u mom stashu.

Oni su se negdje izgubili dok su ovu igru radili. Iz survivala se, vjerojatno iz zelje da bude fenomenalna, igra polako pretvara u nesto meni osobno nezanimljivo. u treutnom obliku katastrofa, ali ko zmajeve u Game of Thrones i dalje cekam zombije i survival. Nadam se iskreno beti krajem ove godine, ali do sada koliko pratim igru ne ocekujem release prije zime/proljeca 2015/2016 - dakle iza slijedeceg bozica.

Moj PC  
8 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

zapravo kada bolje razmislis to sa ljudima i nije toliko nerealno. U pravoj zombi apokalipsi ne bi isao okolo naoruzan nozicem za krumpire, provalio biu ducan sa opremom i puskama, naoruzao bi se i probao nabaviti koliko god je zastite moguce. Plus uzimajuci u obzir da je chernarus bio zemlja u ratu izmedu marinaca, plavih kaciga, terorista i pobunjenika, od kojih svi imaju vojnu opremu i nije cudno da ima oruzja. Nije niti cudno da nades mosin u nekoj kuci, u takvoj drzavi je logicno da ce se ljudi naoruzati za samoobranu. 

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

... ... - dakle iza slijedeceg bozica.

Ima tu nekih stvari sa kojima se i slažem ali ovo šta si ti napisa više sliči post nuklearnoj katastrofi di ništa ne postoji, ali u Dayzu se o tome ne radi.

Dakle imamo i baze i oružja i svašta, virus ne uništava ništa od navedenog.

Glavni problem, po meni, je taj šta ima previše servera i serveri se prečesto resetiraju + šta serveri primaju (za sada) samo 40 ljudi.

Kad san prvi put uša u eksperimental sa 100 ljudi, e to je pravi survival, mada igra nema još sve elemente u samoj implementirane,

ni konzervu nisi moga nać...

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 18:35 (Hedrick).
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Glavni problem, po meni, je taj šta ima previše servera i serveri se prečesto resetiraju + šta serveri primaju (za sada) samo 40 ljudi.

Kad san prvi put uša u eksperimental sa 100 ljudi, e to je pravi survival, mada igra nema još sve elemente u samoj implementirane,

ni konzervu nisi moga nać...

točno to!!

tu si se trebao potruditi sa pronaći hranu ,a kamoli neko oružje ,i onda si trčao od sela do sela (u kojima inače ne zalaziš) da uopće pronađeš hranu jer si umirao od hungry,

a kad bi pronašao bilo kakvo oružje, sretan ko malo dijete. {#}

steam: CRO_ZeNGe battlelog CRO_ZeNGe i marko0702
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 20:18 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina
DayZ (standalone)

Ono kako ja to vidim... kad krene takvo sr*nje, nitko ne ostavlja oruzje u kuci. To su rijetke situacije - oni koji nisu stigli ili nisu racunali na veliko sr*nje, a jos uvijek je tamo slucajno jer ga nitko drugi nije pokupio prije vas.. Dakle kad "mi" dolazimo na otok, a to je neko vrijem od izbijanja virusa, to se desava na slijedeci nacin: virus je dosao na otok. Krecu prijave o nemirima. Ubrzo postaje jasno da nemiri nisu slucajni, vec se radi o virusom zarazenim ljudima. Organizira se obrana - prikupljeno je svo moguce naoruzanje, mobilizirano je sve sto se moglo mobilizirat, civili, vojska itd. Dio organizirano pokusava napustit otok, otisnut se na more sa SVIME sto im dodje pod ruku - okruzeni morem vjerojatno su sigurni.

Svi koji su ostali na otoku, pokusali organizirat otpor vjerojatno su pojedeni. Borili su se do zadnjeg metka, ili dok nisu ugrizeni, u svakom slucaju to se nije desilo ispod krova u udobnosti njihovog doma ili u uredima, vec na barikadama.

Koji tjedan kise/blata itd ucini cuda oruzju - vecina bi trebala biti neupotrebljiva.

Nakon toga krecu scavangeri koji su cudom ostali zivi i pokusavaju se dokopat svega sto im dodje pod ruku, da bi i sami negdje tokom toga postali zrtve zombija (nema NPC-a prezivjelih koliko ja znam) - tu pocinje nasa prica, dolazimo na otok u stanje gdje se odvijao gore opisani scenarij. U fazi kad je sve - vise manje - pocisceno, napustilo otok, pojedeno ispucano itd. Malobrojne zalihe hrane, vode i tek tu i tamo kakvo oruzje je sve na sto bismo trebali naletit. Svi koji su nekoc zivjeli na otoku su sada zombiji. Oko voljnih baza i policijskih postaja ima nesto vise zaliha, ali zombiji tamo imaju po sebi kevlar i opremu koja ih cini tenkovima. Neki po sebi mozda imaju i nesto oruzja koje ne zanju koristit, dio je i upotrebljiv, ali mora ih se ubit da bi se do toga doslo. U samim skladistima gotovo nista.

Krenite od sebe, da imate oruzje u kuci i kazu morate evakuirat radi "zombija" - prva stvar kaj bi napravil je uzel svu odjecu kaj nemre promocit, oruzje i hrane i vode koliko mogu nosit - ne bih sigurno ostavil mosin sa snajpreom na zidu i 2 kutije municije kraj njega i reko "ne treba mi ovo, vracam se za 2 dana"

Ne kazem da se itko mora slozit sa ovim, samo kazem da mi je to vjerojatniji scenarij nego "to je zemlja gdje ima puno oruzja, pa se ulazom u jedno selo 10 ljudi moze od glave do pete opremit i postat SWAT team kako po opremi, tako i po znanju koristenja iste".

Moj PC  
8 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zasto je DayZ awesome?

Ulazim u Cherno na full serveru i spotam grupicu od 5-6 ljudi, svi full gear, a i ja full gear, priblizim se sa idejom da probam da se uklopim u njihovu grupu da me ne skontaju. Cekam ih u zgradi i najnormalnije izadjem iz zgrade i pocnem trcati sa njima, prebrojim ih 5 i trcim tako s njima preko pola grada i isto tako kako sam im se prikljucio samo ostanem u jednoj zgradi, a oni nastave dalje, genijalno. DayZ je strava, cista genijalnost. 

13 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Zasto je DayZ awesome?

Ulazim u Cherno na full serveru i spotam grupicu od 5-6 ljudi, svi full gear, a i ja full gear, priblizim se sa idejom da probam da se uklopim u njihovu grupu da me ne skontaju. Cekam ih u zgradi i najnormalnije izadjem iz zgrade i pocnem trcati sa njima, prebrojim ih 5 i trcim tako s njima preko pola grada i isto tako kako sam im se prikljucio samo ostanem u jednoj zgradi, a oni nastave dalje, genijalno. DayZ je strava, cista genijalnost. 

To me podsjeća na ovaj video (ako vam se ne da gledat uvod, preskočite na 1:10)

1971- ∞
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 11:38 (Roko567).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Meni je smijesno kako pricate o realnosti u nekoj igrici. 

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Moj PC  
2 16 hvala 0
15 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

Da li se mi smijemo?

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

našo sam 2 akm-a u jedno te istoj baraki

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
bjong kaže...

našo sam 2 akm-a u jedno te istoj baraki

Daj proslijedi jedan. Tražim ga već tjedan dana xd

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
neaktivan
NoniCRO kaže...

Hvala na obavjesti.

Evo meni je npr. smijesno kakvu si ti glupost u stanju napisat {#}

12 godina
DayZ (standalone)

Ovak trebam potvrdu:

Ja bih si kupil DayZ,igra mi je privukla poprilicnu paznju.

Ak ju kupim,to znaci ide samo igra ne treba Arma 2? (kak je napisano u 1. postu).

Jel se može igra sherat preko Steama? 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Frajeri mi imaju +30 godina i pricaju da im igrica treba biti realna plus na sve to uzimaju vremena da mene idu citirati i odgovarati na moj trol. Huehue suxcess!

EDIT: na onaj gore post. ne trosi pare na standalone uzmi si armu 2 sa svim dlcovima i igraj mod. bolje je od ovog smeca x puta

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 15:42 (NoniCRO).
Moj PC  
1 15 hvala 1
15 godina
Paradox1 kaže...

Ovak trebam potvrdu:

Ja bih si kupil DayZ,igra mi je privukla poprilicnu paznju.

Ak ju kupim,to znaci ide samo igra ne treba Arma 2? (kak je napisano u 1. postu).

Jel se može igra sherat preko Steama? 

Ne treba ti Arma 2.

16 godina
NoniCRO kaže...

Frajeri mi imaju +30 godina i pricaju da im igrica treba biti realna plus na sve to uzimaju vremena da mene idu citirati i odgovarati na moj trol. Huehue suxcess!

EDIT: na onaj gore post. ne trosi pare na standalone uzmi si armu 2 sa svim dlcovima i igraj mod. bolje je od ovog smeca x puta

Noni podhitno nabavi udžbenik iz kojeg možeš naučiti što je trollanje i kako se isto izvodi, jer ovo je tužno. I ne moraš se duriti kad na blesav post dobiješ xy palaca na dolje..

EDIT: na onaj gore post: kupi standalone, nećeš pogriješiti.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2014 15:59 (dreammaker).
12 godina
DayZ (standalone)

Cek,ovak ce mi bit lakse

24 standalone
7 Arma 2
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
protjeran
dreammaker kaže...
NoniCRO kaže...

Noni podhitno nabavi udžbenik iz kojeg možeš naučiti što je trollanje i kako se isto izvodi, jer ovo je tužno. I ne moraš se duriti kad na blesav post dobiješ xy palaca na dolje..

EDIT: na onaj gore post: kupi standalone, nećeš pogriješiti.

Daj malo pojasni kako to "Neće pogriješiti" ako kupi standalone. Standalone je već 2 godine rupa bez dna...

Živia Linić!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice