DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

da li će biti mjesečne preplate na igru ili će biti b2p, ili p2w

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Re: DayZ (standalone)
Kupis i peglas, nikakve pretplate.
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

kakve mjesecne pretplate, kako si uopce dosao na tu ideju?

aut neca aut necare

0 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Eto šta ti je život u DayZ-u. Jučer naveče rekoh idem na No PvP - Try to be friendly serveru ...vidjeti onaj novi grad na sjeveroistoku s likom s kojim se družim već više od 25 sati i tamo na dokovima upoznao žensku. Kaže da je Njemica. Pita mene odkuda sam,a ja macho (sjetio se turistkinja) Croata dadoh joj kolu jer je ruknula na pod, pa koju konzervu i na kraju kompas koji sam imao viška. Malo smo zajedno bauljali tražeći bunar gdje smo vidjeli jednog zombija. Ona imala shootgun bez patrona,a ja macho Croata dao joj 15 komada da se obrani. Sredila ona zombija, meni napisala "You are nice, thanks and bye" pa mi potom dvaput sasula sačmu u trbuh. Tako ode turistkinja dalje svojim putem, a ja na plažu. {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
BucoKTM kaže...

Eto šta ti je život u DayZ-u. Jučer naveče rekoh idem na No PvP - Try to be friendly serveru ...vidjeti onaj novi grad na sjeveroistoku s likom s kojim se družim već više od 25 sati i tamo na dokovima upoznao žensku. Kaže da je Njemica. Pita mene odkuda sam,a ja macho (sjetio se turistkinja) Croata dadoh joj kolu jer je ruknula na pod, pa koju konzervu i na kraju kompas koji sam imao viška. Malo smo zajedno bauljali tražeći bunar gdje smo vidjeli jednog zombija. Ona imala shootgun bez patrona,a ja macho Croata dao joj 15 komada da se obrani. Sredila ona zombija, meni napisala "You are nice, thanks and bye" pa mi potom dvaput sasula sačmu u trbuh. Tako ode turistkinja dalje svojim putem, a ja na plažu. {#}

friendzoned

16 godina
BucoKTM kaže...

Jbt na pola teksta sam pomislio da ćeš ju nategnuti...

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

iskreno , ja nevidim smisao no pvp u dayz-u....{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Slazem se, btw ako nekom treba pristine long range scope, bipod te damaged compensator za mosina nek se javi, skinuo sam tipa i uzeo M4, iako nije ni ovaj mosin los... {#}

17 godina
Jucer smo opet malo vrebali i Brut je skeljil šestoricu. Svi su imali neki gear i puške.
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ok, ali ja nevidim razlog zašto ubijat ljude s kojima nisi niti jedne riječi progovorio ili ti ne predstavljaju nikakvu prijetnju.

Imaš bad ass gear, ležiš na krovu zgrade i ubijaš mene koji ne hopam po serverima, ne koristim glitcheve i igram uvijek na serverima na kojima ima ljudi... Zbilja ti je zabavno u pm...

15 godina
neaktivan
Ninobj kaže...

Ok, ali ja nevidim razlog zašto ubijat ljude s kojima nisi niti jedne riječi progovorio ili ti ne predstavljaju nikakvu prijetnju.

Imaš bad ass gear, ležiš na krovu zgrade i ubijaš mene koji ne hopam po serverima, ne koristim glitcheve i igram uvijek na serverima na kojima ima ljudi... Zbilja ti je zabavno u pm...

Ja se u potpunosti slažen sa svin šta si napisa, ali u tren oka se situacija može prominit. Recimo ti za minut nakon šta si lika molia za oprost možeš nać nekakav pištolj i ubit ga. Uvik triba bit na oprezu, tj. onaj fresh spawn triba izbjegavat mista na kojima ima bandita. Nemožeš doć u Elektro u kojem ima 40 ljudi, trčat ulicom i očekivat da te niko neće ubit. Ja npr. kad se fresh spawnan, čin vidin opremljenog lika, smišljan način kako da ga zaheben i koknen.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
DayZ (standalone)

Kad će taj patch s optimizacijom i vozilima? {#} No imam pitanje u vezi servera, igrate li na random serverima ili imate nekakav? Pošto bih mogao upasti negdje ako ima domaće ekipe.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ninobj kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja cu ti ovako reć...svi su friendly dok ne nađu oružje!!!,,,,,a poslje kad te ubije taj kojeg ti nisi ubio kad nije ima ništa onda se ti slikaj i žali što ga odmah nisi ubio i nemoj te peglat ljude na forumu i govorit im kako da igraju igru koju svatko može igrat kako hoće!!!!!!!!! {#}

EDIT: da i još smo ranije na ovoj temi zaključili da ako ti želiš biti crveni križ da to možeš nitko ti ne smeta! 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 19:40 (Ipe77).
13 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Kad će taj patch s optimizacijom i vozilima? {#} No imam pitanje u vezi servera, igrate li na random serverima ili imate nekakav? Pošto bih mogao upasti negdje ako ima domaće ekipe.

obično random jer je to tek pre-alpha pa je to sve još izmješano neznaš gdje se ljudi skupljaju koji je server dobar koji ne još je private hive u razvoju i takoo.....{#} 

Team32Ipe77
13 godina
DayZ (standalone)

http://forums.dayzgame.com/index.php?/forum/76-announcements-information/ sutra stize 0.33 , za ostatak se nista nezna ni nemoze saznati jer ni developeri jos nisu sigurni kad i sta..

2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Ninobj kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Sta da ti kazem stari... Izvini nisam te prepoznao... {#}

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Ninobj kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Imas odlicna mjesta za kampanje! Nikad mi to nije palo na pamet... Vise manje si zasticen od pucnjeva jer je visok prozor a u tavanu si pa mozes cut neprijatelja prije nego se popne. Isprobat cu tu poziciju veceras cim pronadem neku pljucu :P

aut neca aut necare
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
  • Crafting: Waterbottles and canteens now allow pouring water between them

NAPOKON! 
aut neca aut necare

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

i nemoj te peglat ljude na forumu i govorit im kako da igraju igru koju svatko može igrat kako hoće!!!!!!!!! {#}

Zašto onda ti i tebi slični stalno peglaju i objavljuju nepotrebne postove i videe u kojima iskazuju svoju iskompeksiranost i što već ne. Igraj kako hoćeš, ne moraš biti licemjeran.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Mquany kaže...
Ninobj kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Imas odlicna mjesta za kampanje! Nikad mi to nije palo na pamet... Vise manje si zasticen od pucnjeva jer je visok prozor a u tavanu si pa mozes cut neprijatelja prije nego se popne. Isprobat cu tu poziciju veceras cim pronadem neku pljucu :P

Spot je dobar, prometno dosta {#}. Ali danas mi lik ghostao na kat ispod, cujem reload i znam o cemu se radi, vadim magnuma i sjurim dolje, a on jadan jos stoji {#}, dobio je 6 metaka, za svaki slucaj. Nije mi bio upaljen Dxtory pa nisam snimio, steta bio bi extra video, snimio sam ga kako lezi, hehe. Volio bih da znam tko je, da mu zahvalim na M4 {#}.

17 godina
DayZ (standalone)

Mene je Frankie odusevio svojim igranjem, do sada nisam igrao ni gledao Dayz, ali slucajno naletih na njega. Valjda veterani znaju za njega itd. ali meni je njegov kanal bio ugodno iznenadjenje.

Pogledao prvi, pa drugi video, nisam se mogao odlijepit od Playliste, kao da gledam seriju, morao sam poci leci oko 11 epizode.

Sutradan sam kupio DayZ SA da podrzim developera jer vise gledam Frankijeve avanture nego sto igram {#} (nadjoh video/intervju sa Rocketom i TB kako igraju zajedno mod pa kada sam vidio koliko se Rocket uzivio i koliko mu je stalo do projekta...-zakon)

FRANKIE

TB I ROCKET

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:41 (ERM).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

JEDAN VIDEO KOJI CE VAM POMOCI PRONACI HRANU!!!

U ovakvim kucama ce te uvijek, 100%, poslije restarta pronaci dosta hrane, ja cu vam reici da se jedna nalazi u Kamyshovom i jedna u Staroyeu, a na vama je da pronadjete ostale {#}. S malo srece posjet ovakoj jednoj kuci ce rezultirati healthy statusom vaseg avatara. Kako brzo dolazi novi patch u kojemu ce nasi avatari imati vecu potrebu za hranom, odlucio sam se da napravim ovaj vid i da forumasima buga olaksam prezivljavanje u Chernarusu. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 22:43 (Mquany).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ERM kaže...

Mene je Frenki odusevio svojim igranjem, do sada nisam igrao ni gledao Dayz, ali slucajno naletih na njega. Valjda veterani znaju za njega itd. ali meni je njegov kanal bio ugodno iznenadjenje.

Pogledao prvi, pa drugi video, nisam se mogao odlijepit od Playliste, kao da gledam seriju, morao sam poci leci oko 11 epizode.

Sutradan sam kupio DayZ SA da podrzim developera jer vise gledam Frenkijeve avanture nego sto igram {#} (nadjoh video/intervju sa Rocketom i TB kako igraju zajedno mod pa kada sam vidio koliko se Rocket uzivio i koliko mu je stalo do projekta...-zakon)

FRENKIE

TB I ROCKET

Ehhh, Frankie... Moj najdrazi Youtuber vec oko godinu dana...

Za neke cheater, ali ja kazem da lik zna znanje. 

aut neca aut necare
14 godina
DayZ (standalone)

Ima netko sa fx 8320 i r9 270x, da mi kaže kako mu vrti dayz? :)

Ja sa ovim postavkama ( na slici) imam 25-35fps ovisi o mjestu u gradovima ( Cherno, Berezino) i cca 45-55fps van mjesta.

Kvalitetnija slika link.

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 23:02 (Ivan_cno).

0 0 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...
ERM kaže...

Mene je Frenki odusevio svojim igranjem, do sada nisam igrao ni gledao Dayz, ali slucajno naletih na njega. Valjda veterani znaju za njega itd. ali meni je njegov kanal bio ugodno iznenadjenje.

Sutradan sam kupio DayZ SA da podrzim developera jer vise gledam Frenkijeve avanture nego sto igram {#} (nadjoh video/intervju sa Rocketom i TB kako igraju zajedno mod pa kada sam vidio koliko se Rocket uzivio i koliko mu je stalo do projekta...-zakon)

FRENKIE

TB I ROCKET

Dokazani cheater, ali ima zanimljivih epizoda. 

Rhinocrunch je po meni bolji ARMA igrac nego frenkie. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ko je to dokazo i kako je dokazo? Jedini dokazi su "AJME BLJESTI MU INDIKATOR OD TEMPERATURE", "AJME SAM JE UBIO SESTORO LJUDI NEMA SANSE", "KAKO ON NIKAD NE UMIRE"

On je odlican editor i to koristi kako bi napravio dobar video. Naravno da nece napravit video di stalno umire.

Nije on samo odlican u armi. on je takoder i odlican igrac battlefielda i jos mnogih igara. 

aut neca aut necare
17 godina
DayZ (standalone)

Da, bas citam njegov "dopis" u vezi optuzbi.

http://i.imgur.com/2wqVc.png

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Roko567 kaže...
ERM kaže...

FRENKIE

TB I ROCKET

nije tebi lako!

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Sinoćnji scenario:

Spawnan se ja u Starom Sboru, krenem trčat, dođen do Solničnija. Trčin uz obalu i ugledah lika (full gear).

Približavajući se njemu ugledan još trojicu. Di ću, šta ću, ma ko ga hebe, iden ga pokušat oborit šakama. Dotrčin ja do njega (bia san masu brži jer san ima podignute šake, a on oružje) i počnen ga tuć, udren ga 4 puta, lik pada u nesvist (nije niti zna šta ga je snašlo).

Poziva on svoje homie upomoć. Počmu oni pucat po meni, a ja nabrzaka uziman njegov m4 i trk među žbunje.

Skidan jednog, pa drugog, pa trećeg i sitin se da san ovoga nokautira i tražin di je. U međuvremenu dolazi neki new spawn na obalu, loota jednog od likova i zapuca put mene ali me promaši, ja se okrenen koknen i njega.

Pronađen ovoga šta san ga nokautira, izbužan ga dobro da ostane na zemlji. Uzmen sve šta mi triba i krenen u novi pohod.

Nažalost mojem pohodu je bia kraj nakon šta san se napucava po Elektru sljedećih 10ak minuta. {#}

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 8:06 (Hedrick).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Ivan_cno kaže...

Ima netko sa fx 8320 i r9 270x, da mi kaže kako mu vrti dayz? :)

Ja sa ovim postavkama ( na slici) imam 25-35fps ovisi o mjestu u gradovima ( Cherno, Berezino) i cca 45-55fps van mjesta.

Kvalitetnija slika link.

DayZ je procesor based igra gdi je graficka skoro pa za ukras. Znaci imas dobar frame rate jer meni s R9 280x daje mozda pet frejmova vise nego tebi (ok van naselja imam od 60 do 120 ali inace sam tu negdi gdi i ti).

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice