CS:S dedicated server

poruka: 5
|
čitano: 1.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Evo ljudi mene opet Belji se

Ovako, mene interesira kako odnosno koji softwareom ja mogu napravit dedicated cs:s server????

onako, čisto da nemoram unajmljivati sever nego da ga doma pokrenem.

da znate hardwerskih problema nema:

4gb ddr2 800mhz

320 gb 7200.11, 32 mb

q6600, 2.4 ghz, go step

9800 gt

3mbit dsl

i operativni:

win xp pro sp3

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bokSmijeh

idemo opet da te izbace????

Veni,vidi,vici. -Gaj Julije Cezar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ja ne idem nikamo

a savjeta ima li tko????

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo tu možda pomogne

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

fala, budem pogledao.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice