Crysis problem kroz prolazak igre

poruka: 11
|
čitano: 1.709
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

evo ovako nalazim se na brodu i trebam locirati velikog aliena imam neko posebno orozje, kako da ga lociram ili unistim ili sta vec??

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crysis problem kroz prolazak igre

odi nazad na palubu i tamo zapocinje sora sa tim velikim alienom.

16 godina
protjeran
Point-X kaže...

dobro da s i mi rekao opce nisam skuzio, ali mene zanima kako ga unistiti jer ga trebam locirati a ne mogu ga!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
17 godina
protjeran
kris_marko kaže...

evo ovako nalazim se na brodu i trebam locirati velikog aliena imam neko posebno orozje, kako da ga lociram ili unistim ili sta vec??

De pošalji screenshot da vidimo. Ja sam crysis prešao, pa mislim da bi znao odgovor.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
Point-X kaže...

dobro da s i mi rekao opce nisam skuzio, ali mene zanima kako ga unistiti jer ga trebam locirati a ne mogu ga!
 Prvo trebaš "običnim" oružjem na njemu uništiti mjesta odakle puca koliko se ja sjećam. Koristi rocket launcher ako ga imaš. Tek nakon što uništiš te "osjetljive" točke možeš koristiti onu posebnu pljucu.

EDIT: Evo našao sam ovo na youtube 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 19:06 (scorpion667).
16 godina

moraš gađat u nekakva krila sa strane pa ga na kraju pogoditi od ispod u nekakav otvor  i mislim da bi to trebalo biti to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
scorpion667 kaže...
kris_marko kaže...
Point-X kaže...

Prvo trebaš "običnim" oružjem na njemu uništiti mjesta odakle puca koliko se ja sjećam. Koristi rocket launcher ako ga imaš. Tek nakon što uništiš te "osjetljive" točke možeš koristiti onu posebnu pljucu.

EDIT: Evo našao sam ovo na youtube 
 nije to taj nego je moj na brodu i manji je od toga a velicina je kao onaj koji je hodao po dungli par misija prije znaci veliki je i moze hodati ( neznam kako d obajsnim bolje) , prije toga stavio bi scren shoote ali neznam kako!
17 godina
neaktivan

Je li to ovo:

.

Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Razer_Copperhead kaže...

Je li to ovo:

.

taj je ali fora je u tome sta mu ja ne mogu noge nikako unistit( ona koja je oznacena na mapi) potrosio svu municiju na noge ali niako ne mogu, probvat cu opet mozda uspijem valjda nije nekakav bag jer je ripana verzija... tnx ljudi...
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Je li to ovo:

.

taj je ali fora je u tome sta mu ja ne mogu noge nikako unistit( ona koja je oznacena na mapi) potrosio svu municiju na noge ali niako ne mogu, probvat cu opet mozda uspijem valjda nije nekakav bag jer je ripana verzija... tnx ljudi...
 Pa ja ga nisam gađao u noge nego sam ga gađao u tijelo/glavu pa je nakon nekog vremena pao i uništio se baš kako je na ovom s youtubea prikazano. A što se tiče screenshotova iz igrica možeš pritisnuti na tipkovnicu tipku PRT SCR pa ići u neki program za slike i tamo u tom programu desna tipka i zatim Paste ili ja imam FRAPS pa uz pomoć njega uzimam screenshoove iz igrica. Jest da mi ih spremi u BMP formatu, ali se to da lako pretvorit u JPG ili bilo koji drugi format. Ako registriraš Fraps ima još pa mogućnost za pohranu slika u dva formata i duže snimanje videa.
Too late,my time has come, Goodbye everybody-I've got to go...
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 19:31 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

Ne, ono oružje (TAC Launcher) upotrijebiš za protivnika nakon ovog. Ovog trebaš ubijati dok se ne sruši raznim oružjima, ali ne TAC-om...

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice