Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.115
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
fakEEE kaže...

2. kako izad iz igre na radnu povrsinu bez da igru ugasimo, nego ju samo minimiziramo .. jel to moguce poput neke kombinacije tipaka jer bas mi je to zeznuto ( npr. zelim otic provjerit rezultate kladionice il fejs na tren,a ono moram igra to "checkpointa" il jednostavno ugasit igru pa ju ponovo pokretat :/ ?

meni shift i tab rade sasvim uredu iako ne trebam za kladušu ;)

http://www.youtube.com/user/zgd2006
17 godina
neaktivan
Killa Cam kaže...

PRIJATELJI MOJI IGRA JE PREDOBRA SAD SAM IGRAO S PRIJATELJOM IZ OD KLUPE I SA ASOLTOM SAM NAPRAVIJO DA GA UBIJEM IZ PRVE, IGRA JE FEMONEMALNA, A KAJ JE NAJBOLJE PLATIO SAM JU SAMO 50KN OD FRENDA

IGRA SE DO 50 I TO MI JE JEDINO LOSE PREDUGO SE TREBA VREMENA

SAD IDEM SPAVAT A SUTRA NEMAMO TEHNIČKI JER JE PROFESOR NA BOLOVANJU PA CU OD 12.15 BITI TAMO, KLAN TEG MI JE 996, JER SAM SE RODIO 1996, AJDE LAKU NOC

IGRA RULA PWN FTW !!!!!11111!!

Respect.

Za ovakvu klijentelu je rađena igra.  

Multiplayer je vrijeđanje ljudi koji ga igraju kolko je loš. Za djecu do 12 godina. Vrijeđanje imena "Crysis" Strašno. Pa COD je bolji 300 puta.

Sigurno su otpustili svu ekipu koja je radila na Crysisu 1. Angry Birds je inovativnija i zanimljivija igra od ovog MP-a, valjda su njima prešli.

Prevare.

everybody lies

0 12 hvala 0
15 godina
Crysis 2
Aj prestanite pisat sa velikim slovima! Naucite se kulturi malo.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

Ovako nakon 3-4 sata igranja igra je predobra. Story im je 9/10, Crysis org zaostaje miljama dalekoxD Grafika je jednostavna, ali neopisivo zanimljiva te prepuna detalja, objekti su dorađeni, lujdi su tehnički savršeno iscrtani do tančina, oružja-arsenal su raznovrsna i zanimljivo ih je stalno mjenjati te koristiti raznim načinima igre da prođeš jedno te isto na dva-tri puta.. Okoliš je grafički najdorađeniji i besprijekoran, zgrade, parkovi, biljke, stakla, refleksija svjetla od Sunca na staklu, sve se jasno vidi da je dano puno pažnje. Grafičke postavke na extreme pod obvezno!

Muzika je malo strašljiva, u početku liči na nekakav pogreb iako NY City i ne izgleda drugačije:D tamo, poslije se mjenja i daje se malo više naslutiti da je i tu života isto tako.

Gameplay je izuzetno lagan na početnom levelu težine te ugodan za probati igru prvi puta. Čovjek se može zaljubiti u gaming kulturu igrajući Crysis 2!;-)) AI neprijatelja je jako dobar i pogođen je sa gameplayem, ni pretežak, a niti prelagan niti na recruit levelu.

Igra je tehnički dorađena do savršenstva, zamjeram samo da nema ubačene mogućnosti obrade grafičkih filtra te DX11 i tesselation pod Options.

Ususret novom Crysisu 2, ukupna konačna ocjena na prvi pogled ipak samo: 7/10.{#}

i know i know a dirty word hello how low?
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 2:15 (stoncin3).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Samo dva sata odsustva iz ove teme, i stvarno sam se sad dobro nasmijao kad dođoh vidjet šta ima {#}

Respect! {#}

3D dizajner
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Kako me uzrujao čiter sada... Inače, nick mu je "oddee2011" u slučaju da naletite da znate. Aimbot zasigurno, a vjerovatno i još pokoji hack. Srećem sve više i više čitera općenito, ovo zahtijeva patch pod hitno! {#}

Ne kužim kako su ovo mogli dopustiti u Crytek-u. Postoji li neki način da ih se sankcionira? Možemo li ih igdje prijaviti?

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 5:39 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
 Angry Birds je inovativnija i zanimljivija igra od ovog MP-a, valjda su njima prešli.

Prevare.

Majko mila..

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan
Crysis 2

moze li mi netko dati link za download crysis2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MowERn kaže...

moze li mi netko dati link za download crysis2?

http://www.ea.com/crysis-2/1/buynow

15 godina
Bas sam sinoc intezivno testirao i usporedjivao najnize i najvise postavke u CAGO-u i kroz ingame opcije. Sve u MPu naravno, jer ja SP ne palim xD. Bez obzira na "mane" enginea, vrhunski je. Na mom PCu, sve na Extreme, 4xAA, 16xAF, samo bloom i blur ugaseni, HDR na 1 i sve drugo oznaceno, na 9/10 mapa FPS ne pada ispod 55/60, dok na jednoj mapi, koja je cila zatvorena, u odredjenim prostorijama padne na 40/45, ali se fluidnost ne izgubi niti malo. Ako sta im sve na low, tada FPSi ne idu ispod 75. Tek sa ovim extreme postavkama i AA/AF se sve super vidi na velike udaljenosti bez zamaranja ociju. Reza je 1920x1200. SP sam samo pokusao i logicno, na Extreme postavkama mi je fps oko 30-40, neovisno o lokaciji, a na very high drzi 60 bez problema. Sto je i logicno, posto u SPu je i proc vise opterecen radi AI-a i ostalih stvari. Sve u svemu, optimizacija ovog enginea u dx9 je odlicna i izgleda bolje nego ista drugo u dx9, a vjerujem kad dodje dx10/11, da ce izgledat jos bolje i s malim fps boostom. Ja nemam dx11, ali dx10 ce dobro doc. Sve igre mi rade barem 15-20% bolje u dx10 nego u dx9, od BFBC2, SC2, Metro2033, ... Zvuk da ne govorim, izvrsno je napravljen u C2, moja zvucna i sluse rade kako treba i u mm mogu odredit di je neprijatelj u prostoru. Zvuk mi je sigurno 10/10 ocjena.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
protjeran
fakEEE kaže...
dedaa kaže...
linuxjuzer kaže...
dedaa kaže...

Malo je prica retardirana, cini mi se da cu trebat opet prolazit da shvatim sve, ovako sam vec sad pri kraju igre. AI katastrofalan, nemam rijeci, igram na hardu i prelagano mi je. Nadam se da ce Very Hard popraviti stvari, bar malo.

Ja mislio da sebe opisuješ...sorry...

tako je,neki nauče tek 5-6 puta...

Sad,nemoj sam sebe vrijeđati jer nisi igru shvatio,po svojim riječima...

Jesi l isiguran da je to IGRA,a ne nešto drugo hard...{#}

sorry na offtopicu ali nisam odolio...{#}

Vidim da nisi shvatio, evo za tebe drugim rijecima. Prica je prejadna, trebat cu prolaziti ispocetka da pohvatam sve konce, ovako sam vec pri kraju igre. AI katastrofalan, igram na hardu i prelagano mi je.(onda valjda znas koliko je ai grozan, ili ti treba nacrtat?)

Dalje valjda znas procitati, ajde, ajde, nije tesko.

ajde zaleti se u bojno polje s vanzemaljcima na tvom "hardu" pa prezivi -.-

Ma daj pusti "genija"..Takvi su mi najbolji...jebo*e,igrao sam na delti i prešao igru u dva sata.I nije neka igra,dosadna je,nema "dubinu",grafika je tak-tak(usput,on bi je napravio boljom).Nedavno je jedan lik iskreno rekao da je ponovno igrao C1,i da je na delti zapeo dobrano na drugom nivou...to je čovjek,a ne ova razmažena mamina curica...spasi svijet na najtežem nivou u par sati...{#}

15 godina
protjeran
danas upalim crysis i vidim fali mi 600 nano catalysta. I svaki put kad ponovo udem u igru fali jos 100. Al reko ja nedam se zayebavat: skinuh trainer, nakljuko se sa par k nanita, i posteno na papir poceo zapisivati pravo stanje.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
14 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Ma daj pusti "genija"..Takvi su mi najbolji...jebo*e,igrao sam na delti i prešao igru u dva sata.I nije neka igra,dosadna je,nema "dubinu",grafika je tak-tak(usput,on bi je napravio boljom).Nedavno je jedan lik iskreno rekao da je ponovno igrao C1,i da je na delti zapeo dobrano na drugom nivou...to je čovjek,a ne ova razmažena mamina curica...spasi svijet na najtežem nivou u par sati...{#}

kak da nebi bilo sam tak proci c1 na delti. ja sam se hebeno mucio 6dana po 1,5- 2h dnevno. prejak je AI na c1, a i hitboxovi niu ko kuca XD

14 godina
neaktivan

ne nije za cheat !! hvala

14 godina
neaktivan

Ne nije za cheat!!! hvala

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Pozdrav

Se moze konfigurirti grafika na crysisu 2 ??

Ako se moze di ???

Hvala!!

Malo glupo pitanje ali aj ne mogu naci te opcije

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Preporuka svima koji igraju SP, štedite si nanite da skupite 8000 za nano recharge. Sa njim vam se energija i zdravlje drastično brže pune, od 0-100 možda 2-3 sekunde treba, to me već par puta spasilo da mi se napuni energija da bacim u armor i dokrajčim aliene.{#} Još uz to imam i onaj mobility enhance koji štedi energiju pri šprintanju/skakanju i brže se hvata za ograde i sl.

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

nemam ja taj infrared imam samo usb i to ti je to

17 godina
xyan kaže...

kak da nebi bilo sam tak proci c1 na delti. ja sam se hebeno mucio 6dana po 1,5- 2h dnevno. prejak je AI na c1, a i hitboxovi niu ko kuca XD

C1 na delti prođem od šale sada, a prvi put kada sam igrao i prva razina AI-a mi je bila teška, valjda nakon 4-5 puta što sam je prošao znam kako, gdje, šta XD.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Igra je super , oduševljen sam time kako je malo zahtjevna s obzirom kakvu grafiku nudi plus šta je najbitnije gameplay je odličan.

NEGO imam problem s artifaktima na ovoj grafi u većini igara pa ako se iko razumi molim pomoć na temi -- LINK

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Upravo sam završio SP Crysis 2. Ok igra ima nekih bugova još uvijek , tipa gubitak Nano pointsa i još neke sitnice, ali svaka kuna koju sam platio za Crysis 2 i to putem Steama VRIJEDI!!!

Ovako nisam uživao u SP igri pa stvarno se nemrem sjetiti. Em što ideš dalje je teže, em priča počinje imati smisla, ma uglavnom što se tiče igre,priče igrivosti ,sa šunanjem i klanjem svega igrao sam skoro 20 sati!!!  Ako na stranu stavimo par bugova, ocjena 9-9,5/10 , pogotovo kada gledam za igre koje sam platio a turbo su me razočarale unazad nekih 12-15 mjeseci, dalje ni ne brojim.

Topla preporuka svakome tko nije probao, vrijedi ju kupiti na bilo kojem servisu za igre kolko god platiš nisi puno platio. Ovakve igre mi vračaju vjeru u igrice, ali ono stvarno mi je igra razvukla osmijeh od uha do uha.

Nebudite škrtci i podržite Crysis 2 da dobijemo i nastavke, na Pc u ofc!

Thx,

Crot

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
xyan kaže...

C1 na delti prođem od šale sada, a prvi put kada sam igrao i prva razina AI-a mi je bila teška, valjda nakon 4-5 puta što sam je prošao znam kako, gdje, šta XD.

prvi put igram igricu, tj igrao sam XD nemojte me popljuvati XD

16 godina
protjeran
Crysis 2

Igram Crysis 2 na:

ATI HD 4650 512MB GDDR3

Athlon 64 3700+, 2.4 GHz, single core

1 GB DDR1

Advanced skoro nista ne šteka, samo na početku malo kad se okrečem, valjda dok se teksture ne loadaju do kraja. Svaka čast na optimizaciji, grafika je super, no mogla je biti puno bolja. Zeznuli su malo s tim postavkama i lockali većinu hebenih komanda na konzoli.

Je li itko zna kako da uključim Show FPS, na Crysis-u je bilo r_displayinfo 1, ali to mi ne radi na 2-ici.

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 15:15 (epic).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

kad s ovim advanced graphics options kliknem apply na desktop mi se stvori autoexec.cfg .Jel to moram stavit u bin folder ili samo kliknuti start play. :)

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razorst3 kaže...

kad s ovim advanced graphics options kliknem apply na desktop mi se stvori autoexec.cfg .Jel to moram stavit u bin folder ili samo kliknuti start play. :)

samo klikni start play i rokaj jer ti napravi istu datoteku i u folderu di je Crysis :D

a kada drugi put mijenjas , obrisi samo tu i nastelaj, apply i start 

14 godina
protjeran
Crysis 2

jese nekome desilo da se prilikom igranja ugasio pc????

0 0 hvala 0
15 godina

Ne ali ako ti se to desi vjerovatno imas slabo napajanje koje nemoze dostaviti dovoljno struje prilikom igranja...Sto znaci trebao bi drugo...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
Meni ne.Vjerojatno ti se pregrijava grafa ili proc.
HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
Innsider kaže...

Ili pregrijavanje ili slabo napajanje. Crysis 2 gura hardver do maksimuma-

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Innsider kaže...

Ili pregrijavanje ili slabo napajanje. Crysis 2 gura hardver do maksimuma-

nadam se da si sarkastičan sa ovom izjavom, jer crysis 1 izgleda 100 puta bolje a metro isto

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice