Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
Minoza kaže...
malada kaže...

Evo frenda mi zanima bili islo na MAX sa 2x HD 6850 Crossfire i i7 2600k

Znači, na svakoj stranici ovog topika netko barem jednom spomene kako igra leti i na daleko starijim konfama na max, a onda ti bubneš ovo... Da, ići će na max u DX9, a za DX11 još nitko ne zna...

{#} 4 {#} ali nisam gledao

malada
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jep, iskopao sam i ovo:

As we reported yesterday, PC pirates were able to play online on the official servers. Not for long however, which will definitely bring a smile to those that bought the game. According to Cry-Tom from MyCrysis, Crytek is preparing a patch that will resolve a lot of the post-launch issues. It will also include some improvements to Crysis 2′s security. These updates will be made available via automatic-download later this week. 

Do not confuse this patch with the rumored DX11 update. There were some rumors that it would be released today but we can safely say that it won’t. After all, Crytek twitted yesterday that this DX11 update will be coming soon. Now if it was going to be released today, the company would have said that it is coming tomorrow instead of ‘coming soon’. Our guess about DX11′s update release? About half a month from now!

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
protjeran
malada kaže...

nek kupi jos 2 cisto za sveki slucaj ako zacima..lol

15 godina
neaktivan
dokly kaže...
malada kaže...

nek kupi jos 2 cisto za sveki slucaj ako zacima..lol

2 cega xD

Ovo je sarkastino

malada
15 godina
neaktivan
Crysis 2

zna li se kada ce patch sa dx11-om ?

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Almin94 kaže...

imas post vise za pol mj kolko sam skuzio...

15 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Neće tako skoro.

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
17 godina
protjeran
Crysis 2

Išlo bi ti i sa jednom HD6850 na tom procesoru!:P Ja imam HD6950 pa ide na max sve bez trzanja i to na preko 45 FPS-ova. Ti bi sa jednom HD6850 i tim sandy bridgeom 2600k imao preko 30 što je dosta igrivo u svakome slučaju.

Ne brini!;-))

i know i know a dirty word hello how low?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Almin94 kaže...

Čovjek je napisao dva posta iznad. A i tebi baš nije od presudne važnosti sa 4770 karticom

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Almin94 kaže...

Čovjek je napisao dva posta iznad. A i tebi baš nije od presudne važnosti sa 4770 karticom

sry, nisam gledao :s, a mijenjao cu grafu ubrzo, ma da me i ova slusa, samo sto nema dx11 (:

Music4ever
17 godina
protjeran

Hehe bilo bi joj i vrijeme:D

i know i know a dirty word hello how low?
16 godina
Crysis 2

Jel i kod vas u igrici kad pucaju na tebe da iza metaka ostaju neke crte/linije ??? Kao ta crta označava putanju metka? Mene to strašno živcira i želim to isključiti ali ne znam kako

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Jel i kod vas u igrici kad pucaju na tebe da iza metaka ostaju neke crte/linije ??? Kao ta crta označava putanju metka? Mene to strašno živcira i želim to isključiti ali ne znam kako

Pa to je koliko znam modul na odijelu, jednostavno ga isključi.

3D dizajner
15 godina
neaktivan

radi mi na konfi sa amd 5200+,ram 2gb i geforce 8500 gt(win 7).

rezolucija na 800x600,trza jedino kad uletim među više neprijatelj ili kad gledam u eksploziju.

Ja sam Plavi zmaj.
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Horned Reaer kaže...

Koliko ja znam, to je loš crack...

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

rezolucija na 800x600,trza jedino kad uletim među više neprijatelj ili kad gledam u eksploziju.

Meni na gedorce 8500gt ne zeli ni pokrenuti igru {#}

malada
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Danas sam mislio da igram Crysis 2, ali sam ubrzo shvatio da sanjam i netko želi izvršiti inception na meni.

Prvi screenshot je mjesto gdje sam propao kroz zemlju i pao u vodu ispod mape.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 21:29 (FLes).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...
Minoza kaže...
Horned Reaer kaže...

Ne koristim crack jer imam original, a imao sam malo uključen taj modul i vidio bih lijepo putanje metaka... Dakle nije riječ o cracku.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 21:17 (Minoza).
15 godina
neaktivan
malada kaže...
g12356 kaže...

Hah,ma i mene je nešto pitao,nešto tipa unrecognised video card,rekao sam mu continue anyway(nešt tog tipa).

Ja sam Plavi zmaj.
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo meni jedan najdraži prizor u igri. Jednostavno prekrasno. Jedan screenshoot kako padaju lignjici pod mojim scopeom{#}

Prekrasno Prekrasno
Kaboooom Kaboooom
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...
Minoza kaže...
Horned Reaer kaže...

To je upgrade na odjelu......

ššššš - možda su u šumi
16 godina
Crysis 2

Da da upgrade onaj threat detector...sad sam ga isključio :) Hvala

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Kako najlakše ubiti onu heavy armored verziju lignjića?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 21:32 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Nije mi to bilo na kraj pameti...{#}  Premda, znalo mi se događati da kad pobjegnem od paljbe u metro, vidim i dalje te linije, premda sam par metara ispod zemlje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Onog manjeg ili baš onog velikog?

16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Da da upgrade onaj threat detector...sad sam ga isključio :) Hvala

Zašto ti to smeta? Taj Threat detector ima jednu izuzetno fenomenalnu prednost, a to je da ti otkrije iz kojeg smjera neprijatelj puca, što je iznimno korisno ako je neprijatel van vidnog polja ili se dobro skriva. Ponekad to iskoristim da ga skratim za glavu. I onaj Nano vision je također fenomenalan, posebice u mračnim područjima, ili ako snajpaš neprijatelja na jako velikoj udaljenosti. Lakše ga je prepoznati sa time.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Protiv Big bosa, samo big oružjem. Ako imaš u blizini najbolje strojnicu, armor mode i past će prije nego ti se energija istroši, drugi naćin je pun arsenal bazuka raketica, a treči "malo" kompliciraniji je doći do njega u clock modeu i postavit dva tri C4 exploziva, sprint što dalje od njega i kaboom.

Onoga srednjega sa štitom je najbolje skinut mu štit sa K-Volt puškom(svega par metaka) i primit ga u ruke sa F tipkom, odjelo tada učini svoje te ga baci metar od sebe.

Najgori mi je onaj tronožac , na njega obavezno potrošim sav arsenal, no bitno je ciljati onu kabinu na vrhu šta liči na Most od Enterprise-a sa crvenim staklima.

I'll be back
15 godina
protjeran
malada kaže...
g12356 kaže...

Fala Bogu..još da na Gedoricama se vrti...???{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 21:42 (linuxjuzer).
15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
malada kaže...
g12356 kaže...

Fala Bogu..još da na Gedoricama se vrti...???{#}

Ma moraju crysis portat na linux,i to po mogućnosti da ne koristi ni Opengl...

Ja sam Plavi zmaj.
17 godina
odjavljen
Crysis 2

sad igram multi i prvi puta ih kefam ko muhe,dobim prvi puta orbital strike,iskoristim ga i veza mi se izgubi,a do tada sve u redu{#}{#}

igrao je i Minoza tu rundu

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice