Nego netko je napisao da se radi nešto za C2 kao što je C1 je bio warhead,znači povratak džungli i malim slatkim žutima iznenađenih faca...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
FTL crack ili nije dobro napravljen ili je uzet djelomicno iz bete ili je zapravo exe iz bete, jer ista instalacija s crackom ima probleme, a vracanje normalnog exea i aktivacija "cudesno ucine" da problema nema.
FTL crack ili nije dobro napravljen ili je uzet djelomicno iz bete ili je zapravo exe iz bete, jer ista instalacija s crackom ima probleme, a vracanje normalnog exea i aktivacija "cudesno ucine" da problema nema.
Ja sam igru skinuo sa EA Download Managerom pa isto imam udaljene sjene, vrlo mutne teksture na nekim djelovima i glupi AI koji me ponekad ni ne primjećuje. Na extreme postavkama. Stavio sam i screense koji pokazuju sve to na str. 136.
FTL nije razvio pravi crack nego dijele exe iz bete, ocito.
FTL nije razvio pravi crack nego dijele exe iz bete, ocito.
stavi neki screen da vidimo usporedbu
mene pak preprimjećuju...sakrim se negdje isključim cloack da mi se energija napuni kad ono odjednom počnu pucat, a nema šanse da me vide...e da i di skupljam one bodove za unaprjedit suit? jel sa mrtvih aliena ili kako ja svako toliko mi piše da sam dobio 100..a sa tih 100 nemogu ništa..
mene pak preprimjećuju...sakrim se negdje isključim cloack da mi se energija napuni kad ono odjednom počnu pucat, a nema šanse da me vide...e da i di skupljam one bodove za unaprjedit suit? jel sa mrtvih aliena ili kako ja svako toliko mi piše da sam dobio 100..a sa tih 100 nemogu ništa..
Koliko sam ja skužio to se dobije kad meeleaš aliena.
Evo ljudi ne znam meni xfire ocitava Crysis 2 :D pa eto jedan mali video imam bezveze snimamo tek toliko nadam se da ce biti dobar i par ss sam uzeo :)
I link za video http://www.xfire.com/video/4398bc/
Evo ga, meni sad došla igra poštom, sad se instalira pa da vidimo šta to je ;)
Pa ja sam corav totalno xD Gdje je "REDEEM CODE" na MyCrysis.com? THNX!
Pa ja sam corav totalno xD Gdje je "REDEEM CODE" na MyCrysis.com? THNX!
redeem code ,al u ea download manager
Obećao sam video i napraviti ću upload, zadnji nije imao zvuk pa sam morao ponovno snimati. Uglavnom, napravio sam mali test fizike, moći ćete vidjeti u videu ovo što ću napisati. (btw. za one kojima je ovo nebitna stavka i boli ih kita šta nisu dobili obećano neka preskoče jednostavno i ignoriraju komentar...)
Da fizika nije napredovala od Crysis 1, to već i ptice na grani pjevuše ali da je nazadovala - to je sramota! Kako? E pa jednostavno, ajde sada da vam pokažem kako je i fizika direktno portana sa konzola, bez ikakvih poboljšanja, iako svi znamo da to PC može bolje. U principu, imam dojam da večina misli da je fizika nazadovala (ili ostala ista) jer environment nije uništiv - krivo. Na trenutnim max postavkama, puno je detalja u okolišu uništivo, ali svedeno na minimum radi očite štednje na resursima, za šta? Valjda za konzole... Ono što znam je, da se većina manjih objekata poput i onih u Crysis 1 može uništavati, komadati, pomicati, nositi itd... (neko drveće može, neko ne...)
Što me zaprepastilo je činjenica da su doslovno prerezali FPS izvođenja fizike!!! Ovako jeftin trik može proći na konzoli, ali pobogu, zašto na PC-u?! Sada kada igra može baratati svim jezgrama naših dual/quad proceva oni još fino okrljašte fiziku... Kako to vidjeti? Pa jednostvno, srušite drvo, uništite stolac, pogledajte kako "trzaka" dok pada, u najbolju ruku fizika se izvodi jednom četvrtinom stvarnog FPS-a. Isto se može zamijetiti kada pucate u lišće, granje se savija trzavo na svega par FPS-a. Ovo samo podupire tvrdnje da se na igri nije uopće niti radilo za PC, sve je od starta rađeno za konzole. Ništa, apsolutno ništa se na PC-u ne izvodi drugačije, niti je iskorišten potencijal PC resursa.
Da, sve to lijepo izgleda, govno zapakirano u lijep omot. I da se razumijemo, uzimam si za pravo pljuvati gotov proizvod koji sam kupio u uvjerenju da ću barem dobiti editor i mogućnost modanja što je također obećano od strane developera od samog starta. Nemojte mi slučajno zato spomenuti "da zašto ja pljujem po igri i da zar je meni sve u grafici?!" Nije, Crysis 1 sam nekoliko puta prelazio na low detaljima, nije mi smetalo ali ovaj puta sam prevaren, samo se o tome radi. Igra je zabavna, ali navođen sam na pomisao da ću dobiti daleko više, a sada kita.
Igrati ću i dalje, nadam se da ću dobiti barem dio obećanog u nekom naknadnom patch-u, a sama igra je sasvim ok, zabaviti ću se zasigurno. Nemojte ovo krivo shvatiti, ali izrekao sam objektivno što je, a staviti ću i video u kojem možete vidjeti tu osakaćenu fiziku koja me baš razočarala.
edit
A koji ku*ac su napravili laserskom ciljniku?! Pa sada je gotovo neupotrebljiv, točkica nema veze sa laserskom zrakom, a još manje sa putanjom metka... Zraka cilja jedno, točkica drugo, a metak me pogodi u petu... Pa to je u jedinici funkcioniralo ko grom... Ne kužim, kako pokvariš nešto tako jednostavno?!
Slažem se Minoza, vojnik odskače 30 metara u zrak kad padne mrtav...ne svaki put jasno al opet, glupavo je...mislim da je ovo prva igrica gdje će patch bit velik par gigi ;)
i bolje im je da to riješe što prije!
Slažem se Minoza, vojnik odskače 30 metara u zrak kad padne mrtav...ne svaki put jasno al opet, glupavo je...mislim da je ovo prva igrica gdje će patch bit velik par gigi ;)
i bolje im je da to riješe što prije!
jel to hitman bug kad ga pogodiš ima da leti
baš mislio isprobat kad ono šipak,skida mi verziju/patch 1.1 ali jogurt još valjda nije napravljen za taj patch
igrao sam... dobra je, ocekivano ali neke teksture su tako jadne da je to neoprostivo... da je to neka druga firma OK ali crytek... jok! a i sami su si krivi! "nastavit cemo pomicati granice bla bal"
e sad sto se tice kenjarilla, kaze on ovo nije port. OK, jos bi netko i povjerovao.. nema vise press start button nego press enter ali.... decki su zaboravili na ono adjust your tv settings to jos stoji.. uglavnom dobra je igra ali u to nisam ni sumnjao
e i super mi je onaj cover sistem...
Pa to je CryEngine nije Crysis 2, ne moraju ubaciti to u igru...
e i super mi je onaj cover sistem...
To da, svijetla točka igre je gameplay.
Meni je grafika super u igri i sve to al mi nije jasno zasto su oni kad su prvi put prezentirali CryEngine 3 pokazali kako možemo uništavati zgrade??? Evo link - na 0:41 se vidi!!!
Ja nigdje ne vidim uništenu zgradu, samo veliku eksploziju... Tako i izgleda u Crysis-u 2 eksplozija rakete, ali zgradu ne možeš ozbiljnije oštetiti, samo žbuka otpada.
Stigao i meni cd-key E da sam bio kući prije već bi ga i skinuo ovako ću tek sutra zaigrati...uf ejdva čekam da zahaklam
Meni je grafika i igra odlicna. Nije da sam kao neki i da idem okolo trazit neku losu teksturu. Ja samo uzmem pusku i sibaj. Gameplay je jako zabavan.
Evo, malo prije sam probao i na 40 incnom lcd tvu. Nevjerovatan dozivljaj. Odlicna igra za promjenu. Vratila me je u zivot na PCu.
Evo dobrih screensa od danas kaj sam igrao, koji pokazuju svjetle točke u izgledu igre. Fraps.
Max detalji, AA 4x, AF 16x, 1920x1080
http://img231.imageshack.us/img231/9017/crysis22011032513404143.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/9646/crysis22011032521203719.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/2715/crysis22011032521212844.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/7433/crysis22011032521265911.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/746/crysis22011032521275830.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/53/crysis22011032521293347.jpg
http://img546.imageshack.us/img546/9384/crysis22011032521400632.jpg
Ajmo pišite nickove da vas dodam :)
Moj je [BUG]APazinjan
P.S. nešto su usrali sa serverima nikome ne radi multiplayer ne može se pokrenuti igra -.-
Što više igram, to bolja :)
A kad čovjek bolje razmisli... zapravo, imamo odličnu grafiku za FPS na kojem se vrti. Vrhunsku pak. Na DX 11 bi sve to bilo brže i ljepše, ali i sada igra odlično izgleda.
Što se konzolitisa tiče, tu je, ali nitko nije ni očekivao da će C2 biti Sandbox kao ona igra gdsje si čudovište u gradu... kako se ono zove? - Konzolitis je donio pojednostavljenje nanoodijela, što je zapravo dobro, jer sada modove mijenjam u letu, skoku, akcija je puno fluidnija i sl.
Ne, gadovi iz krajteka su vam pojeli mozak! Sigurno je neka skrivena poruka u igri, nekakve slike koje se emitiraju svaki 60-i frame, i u podsvijest vam utuvljuju da je konzolitis zapravo dobar!
Što više igram, to bolja :)
A kad čovjek bolje razmisli... zapravo, imamo odličnu grafiku za FPS na kojem se vrti. Vrhunsku pak. Na DX 11 bi sve to bilo brže i ljepše, ali i sada igra odlično izgleda.
Što se konzolitisa tiče, tu je, ali nitko nije ni očekivao da će C2 biti Sandbox kao ona igra gdsje si čudovište u gradu... kako se ono zove? - Konzolitis je donio pojednostavljenje nanoodijela, što je zapravo dobro, jer sada modove mijenjam u letu, skoku, akcija je puno fluidnija i sl.
prototype? njeeeeee....
uostalom, nisam puno igrao ali ona mapa gdje skupljas alien tissue i nije mala :/
sta mi koji smo updatali igru ne mozemo igrat igru, jogurta jos nema?
Ja sam ju updatao i koristim onaj jogurt od FLT-a i sve radi podmazano. Jedino sto sam ja prvo instalirao zakrpu (pokrenuo crysis 2 launcher) a tek onda upotrijebio jogurt.