Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crysis 2

Hmmm koliko sam ja cuo vec je novi patch izaso v1.01 e sad sta je on doneso ne znam mozda dx11 ko sto se pricalo... i da vi koji imate krekanu igru nemojte updejtat na noviju verz igre jer vam nece onda radit sa onim flt crackom koji je jeidni za koji ja znam da radi :) evo naso sam malo o patchu ima 40 mb tocnije 39 ali kao on samo aktivira online server da kao pripremi sve igrace za sutrasnje igranje :D

http://www.justpushstart.com/2011/03/21/crysis-2-gets-a-first-patch-v1-01/

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 0:31 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo, pošto sam skinuo crack i zaigrao, mogu iznijeti par početnih dojmova. Odmah napominjem da su to moji početni dojmovi, te da je moguće da će se s vremenom stvar popraviti. Osim toga, sve ovo iznosim maksimalno objektivno.

Dakle, ma koliko se trudio, za sada igrom jednostavno nisam impresioniran. Problem je slijedeći, onaj leakšto se dogodio je zapravo pokvario iščekivanje igre, a sada očito i samu igru (barem meni). Uvod je već viđen, prvi level, drugi level..Nije da sam baš previše igrao tu nedovršenu verziju, ali svejedno sam dosta toga zapamtio...

Grafika (gamer postavke, 1680x1050, dx9 valjda)...Hmm, ne znam što da kažem. Zapravo, ono što je bilo viđeno u leak verziji, biti će viđeno i tu. S jedne strane sve sjaji, blještavilo, lijepo ispolirano, a onda kad se čovjek približi nekom objektu, npr. vratima i kvakama na njima, razočarenje je poprilično. I to zbog toga što izgleda doista loše i jednostavno tako loše izvedenim detaljima nije mjesto u Crysisu.  A osim tih vrata i kvaka, razočarao sam se ulaskom u neku prodavaonicu; na policama onako generički posloženi artikli s vrlo lošim teksturama. Najrađe bih izletio iz trgovine, ali ne mogu...Gledam te loše teksture i razočaran sam. Što se tiče svjetlosti i sjene, svjetlost lijepo izgleda, sunčeve zrake su fino izvedene, a sjene nisam baš gledao, premda koliko sam za sada mogao zapaziti, nekako nisu gdje bi trebale biti...Ne znam, možda mi se pričinilo. Osim toga, ono što me je još više šokiralo, jest to što nisam mogao uništiti svjetiljku u hodniku! Dakle, stoji ona na zidu, usmjerim pušku, ispucam saržer u nju, i ona stoji neoštećena, radi kao i prije i jedino što je uništeno je fasada oko nje.  Kakve su sada to fore? Šok...{#}

Dakle, premda ne igram na dx11 postavkama ako takve i postoje, mogu reći da sveukupna grafika i nije 'stani pani' (premda očito mogu biti zadovoljan što mi se Crysis 2 vrti bez trzaja, jer se sijećam kakve su prije bile priče o minimalnim konfiguracijama i sl. ). Ukratko za grafiku; lijepo izgleda, svjetlost, razni HDR filteri i sve to, i sve to lijepo izgleda dok se igrač malo ne zaustavi pa pogleda na neke sitnice...Onda slijedi razočarenje.

Gameplay ... o njemu ne mogu previše reći jer sam više manje na samom početku, ali ono što sam mogao primjetiti da je jednostavno pre pre više linearno (barem za sada). Prođi kroz ova vrata, onda preskoči onaj zid, pređi preko onoga, simo tamo...Mislim, može igrač izabrati hoće li skočiti preko busa pa ubiti neprijatelja ili skočiti preko taxija, ali ograničenost širinom ulica je kompletna i jednostavno stvara lagani osjećaj 'gušenja'. Što se tiče AI-a, moram reći da mi ne izgleda baš prepametno te bi bilo puno puno bolje da se ne deru toliko i dovikuju međusobno (mislim na vojnike) te da shvate kad im se približavam s boka...Ne igram na easy, a svejedno mi ih je lagano ubiti. Priča k'o priča, nikad nisam volio te svemirce i njihovo pojavljivanje u igrama, ali što je tu je. Osim AI-a protivnika smeta mi što se slučajnim civilima koji su na samrti apsolutno ništa ne može napraviti, tj. može se pucati u njih, ali ono svejedno ostaju čvrsto na svojem mjestu...Od interaktivnosti s ostalim objektima primjetio sam jedino da se može uzeti vreća smeća u ruke, tipkovnica koju se može dograbiti premda je na podu 3 metra dalje, ugasiti/upaliti monitor...I da,nogom udariti u taxi (a koliko sam mogao vidjeti, svi taxiji su jedna te ista klasa, tj. Mercedes S klase). Zašto, ne znam.

Itd itd...mogao bih još puno toga nabrajati i komentirati, a nisam igrao niti dva sata, ali neću duljiti pošto je već kasno i iskreno mi se ne da. Moram reći da sam puno očekivao od novog Crysisa, ovo s promjenom lokacije je doista zeznulo stvar i jednostavno mi nije sjelo.. Prelaziti ću i dalje igru, i javljati svoje dojmove, ali za sada to je to...

Moj PC  
2 1 hvala 8
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Moram reći da je Crysis 2 produkcijski - odličan. Jako dobra igra. Zabavna, prepuna akcije, pametne (ipak mrvicu bolji od CoDa) i stvarno je uloženo puno truda. Ocjena 10/10.

Ali konzolitis me iritira: grafički ovo može bolje, iako ne znam želim li bolje s obzirom da za 2560 rezoluciju igra izgleda i ide jako, jako fino.

Gdje su pozicije za snimanje? Još jedan problem uzrokovan konzolitisom, a njihovo seruckanje da je igra rađena najprije za PC definitivno pada u vodu, jer je igra dizajnirana za konzole. Čak kad se sjetim, na startu me dočekala uputa da podesim svoj TV. WTF?! Rađeno primarno za PC, a ostalo im podešavanje TV-a? Mo'š mislit.

Engine je moćan, ali ovo nije niti ono što PC može, a kamoli puna snaga. Osim osvijetljenja, koje je impresivno tehnološki i vizualno, nema novosti za PC u odnosu na Crysis 1. Interakcija 0 bodova. Destrukcija 0 bodova. Ocjena za grafiku na PC-u: 6/10 od očekivanih 10/10, što je loše, jer se od Crysisa ne očekuje da radi brzo i fino na konzolama, nego da nudi više nego bilo tko drugi na PC-u kao cutting-edge platformi. Pretpostavljam da DX11 patch i 64-bitni exe nećemo nikad vidjeti u maniri Electronic Artsa. Da je ovo neka druga igra, svakako 10/10, ali Crysis? - Od Crysisa ne očekujem korak nazad i konsolidaciju s konzolama, nego korak naprijed na PC-u.

Kupujem igru, ali EA mi je dužan DX11 zakrpu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 2:10 (naxeem).
Moj PC  
12 0 hvala 3
16 godina
Crysis 2

Ja samo mogu reč da povlačim sve loše što sam rekao za ovu igru. Nakon što sam isključio bloom i podesio FOV igra mi je odlična. Sa dodatnim patchevima i moodanjem može biti jos bolja. Čestitam Cryteku iako je moglo i bolje :))

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

Kretanje mi je čudno, postoji blagi delay između pritiska tipke i izvedbe neke kretnje, pogotovo skakanja, i to mi jako smeta - sad, ne odbacujem mogućnost da je do mog pc-a, no igra ide glatko čak i na hardcore postavkama(30-50 na hardcore, na advanced uglavnom 50 naviše).

Isto tako, mislim da je FOV loš jer se osjećam zgurano u ekran (ako kome ima smisla taj opis). Nakon 45 minuta su me oči počele boliti, previše filtera na sve strane, nekada imam osjećaj kao da se krećem kroz ulje na platnu - sad, nisam ni ja više mlad ko nekoć(:P), no čini mi se da su uvelike pretjerali sa ''šljastećim'' objektima i blurom.

AI (na drugoj po redu težini) je iznimno glup, moram provjeriti postaju li išta pametniji na težim postavkama.

Iskreno, okoliš na onom ''generičkom'' tropskom otoku u jedinici mi je bio puno zanimljiviji/dinamičniji od ovog (od otvorenosti do samih promjena koje u dvojci, izuzev promjena eksterijer-interijer, za sada baš i nema ), ovdje je jednostavno sve nabacano i nekako jednolično (možda čudno za toliko šarenu igru, no takav je moj dojam).

Ne sviđaju mi se promjene vezane uz nanosuit, prvenstveno zbog toga što sam u prvom dijelu imao daleko bolji osjećaj ''da sam oružje'' - ovdje imam generalno osjećaj da sam tip u smiješnom odijelu s kirvaja koje, nekad na moju naredbu a nekad samo od sebe, baci pokoji trik više radi samog trika.

Ono što bi, za mene, trebala biti bit ovakvog shootera je zabava i ''adrenaline rush'', no toga jednostavno nema, nakon nekih sat vremena sam prestao jer mi je bilo dosadnjikavo.

Dati ću igri još koju šansu, priznajem da je ovo više-manje prvi dojam.

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

evo instalirao c1, i ona je mila majka naspram c2, bar po meni i prema tome kaj sam vidio u MP demou. sta se nanosuita tice, a ono, ima i jedinica i dvojka svojih prednosti, al moram reci da je nekako to misticnije na jedinici, jednostavno vise mi se suit svidja.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=12953

Fenomenalan alat, s promjenom FOV totalno je drukčiji osjećaj.

Moj PC  
2 0 hvala 5
14 godina
protjeran
Re: Crysis 2
vrinho kaže...

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=12953

Fenomenalan alat, s promjenom FOV totalno je drukčiji osjećaj.

cooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll

Kaj Dinamo?
16 godina

Žalosno je to što se taj "programčić" trebao nalaziti unutar glavnog menija.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
Crysis 2

graphic tweaks - crysis 2

http://pc.ign.com/articles/115/1157524p1.html

aaa vec je bilo al dobro

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 6:33 (stype7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Na koliko ste stavili FOV? Ja sam na 90 mi nekako najbolje izgleda

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Simpatičan program, ali kako da znam da li doista funkcionira? Namjestim sve postavke, apply, krenem igrati, i ne znam, ne vidim neka poboljšanja...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

evo došla danas igra, odnosno skinuo je preko eadownloadera i mogu reći da je odlična...ništa specijalno da me oduševila, ali za sad je ok..jedini nedostatak su oni checkpointovi..pa svakih 10 km jedan checkpoint...kad vidim di me stvori nakon smrti smrači mi se...

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo jedan konfigurator za igru, ne mogu ga isprobati jer sam na poslu, pa ako netko može neka kaže jel radi

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=33008

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Kod mene radi bez frke, ali te opcije su u igri trebale biti po defaultu. Jedino u tom konfiguratoru fali opcija za SSAO.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2011 9:30 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

hahahhah vec jesan,,,,ceka san je sinoc,,tek jutros uspis nac crack muahahahah :DD sad san najsritniji covik na svitu 

0 0 hvala 0
17 godina
gjurki kaže...

evo došla danas igra, odnosno skinuo je preko eadownloadera i mogu reći da je odlična...ništa specijalno da me oduševila, ali za sad je ok..jedini nedostatak su oni checkpointovi..pa svakih 10 km jedan checkpoint...kad vidim di me stvori nakon smrti smrači mi se...

A treba još malo produžit igru ne......

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
U jednom intervjuu sam citai da je "delay" tu namjerno jer docarava upotrebu odijela, tj. imas lagani delay do aktivacije. Ja igram na max tezini i jurnjava, skokovi, bjezanje, brzo razmisljanje i melee susreti dizu adrenalin:p
Malo mi je problem sto nemam cesto mira - akcijski dijelovi traju dosta pa prezivljavam "u jednom dahu".
14 godina
Crysis 2
Ajmoooooooo!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

A omg ne mogu ga pokrenut nakon sto mi odma updejta na v 1.1  onda mi kaze kao da ne moze naci gdje je crysis 2 inst :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Onaj programčić ipak poboljšava stvar..Igra mi sada još bolje ide, a maknuo sam i onaj nepotreban blur svega i svačega. Kako prolazim igra se poboljšava, samo mi lagano smeta konstantna akcija..I nemogućnost da je izbjegnem...U prethodnicima si mogao pobjeći daleko u đunglu, a tu se jednostavno  nema gdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

ona misija di onaj tenk te puca, pa izludit ću..već me ubijo jedno 20 puta...jel trebam uc ja u njega ili ga zaobić i nastavit pješke...jer onaj tip mi govori "get yourself a vehicle"...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
naxeem kaže...

hahhahahahaha.... zar i ti? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

Koliki FOV koristite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skank666 kaže...
naxeem kaže...

ne kužim čemu smjeh??..šta fali tako igri osim šta nema taj famozni direct x11 i što je kao po nekima port sa konzola??

16 godina
odjavljen
gjurki kaže...

ne kužim čemu smjeh??..šta fali tako igri osim šta nema taj famozni direct x11 i što je kao po nekima port sa konzola??

po nekima?! citaj : http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=9073284

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Crysis 2

Shogun 2 nema niti DX10, niti DX11 niti faking AA, a nema ga za konzole. DAMN {#}

Lova, meni treba lova...do krova...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Igra je portana sa konzole, i to jest pušiona već samo zbog toga, ali je zabavna, da se igrati, priča je dobra, igrivost odlična.A i dužina kampanje je pristojna.Ipak, crysis 1 i warhead su mi bili bolji.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
skank666 kaže...
naxeem kaže...

Mislim da mu se smije jer je i on papak kenjkao stalno i sad ju kupuje {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina

Igra na gamer postavkama klizi, nikad ne pada ispod 40fps a uglavnom se vrti oko 50-60.. a usput i stvarno lijepo izgleda, nekim novijim igrama ni very high nije ovakav.

A da budem iskren, ne vidim neke pretjerane razlike između gamer i hardcore postavki.. jesam ja blesav ili šta?

Inače je ok, sviđa mi se za sad, osjeti se "konzolitis" al ajde.. kad bi gledao tako, ne bi igrao ništa u zadnjih par godina..

Jhva Elohim Meth.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice