Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Crysis 2
Minoza kaže...

Nisi imao sreće, moje iskustvo nije bilo takvo, zapravo bilo je puno bolje, a takve likove je najslađe ubijat. Dok on onako čuči negdje samo ga mazneš iza ugla da nit ne zna šta ga je snašlo {#}

Samo ako imaš nanovision online all the time, a tak sam i dobivao najbolje score-ove.

Nevidljive čučkavce i šuljavce iza leđa je najlakše ubit, oni su freekill. Koliko mi ih je prilazilo iza leđa misleći da ih nevidim, a cijelo vrijeme mi je uključen nanovision.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
protjeran
Crysis 2

ajmo ljudi daj, šta nema više niko zainteresiran za klan.. http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/crysis-2-bug-forum-klan/93431.aspx

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gjurki kaže...

ajmo ljudi daj, šta nema više niko zainteresiran za klan.. http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/crysis-2-bug-forum-klan/93431.aspx

IMHO na brzinu sklepani klanovi nastali među random ljudima nikad dobro ne završe. Probao sam par puta i nikad više.

Ljudi se upoznaju i s vremenom se obično skuži da neki međusobno jednostavno nisu "kompatibilni". A može biti stotinu razloga za to. Pa prije ili kasnije to završi s nekom prepirkom ili svađom. I onda ak se još u to uplete lova i neki server, dobiš puno previše problema iz nečega što je trebala samo biti zabava.

Klan je malo ozbiljnija stvar koja bi trebala nastati između frendova koji se dobro poznaju i mogu tolerirati međusobne gluposti bez obzira kak velike bile.

Ja bi na vašem mjestu za sad stavio zajednički tag i jednostavno igrao skupa. A poslje što bude bude.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 1:20 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Nemojte pokušavat instalirat igru preko EA download managera.

Meni se igra skinula 55%. Morao sam pauzirati download. Kada sam kasnije upalio računalo i ponovno pokrenuo download, umjesto 55% pokazivo je da se skinulo preko 60%. Ugasio sam EADM i ponovno pokrenuo i onda je pokazivalo ~30%. Našao sam na EA forumu puno postova drugih ljudi s istim problemima, tj. da im DM krivo pokazuje kolko se igra instalirala, da im nakon što pokušaju ponovno pokrenuti download pokazuje da se manje skinulo neg što je, zatim da im download zapne na 100%, da im igra nakon downloada ne radi, da uopće nemogu pokrenuti download nekih igara itd. itd. Uglavnom, program je očito prepun bugova, totalna katastrofa. A odgovori EA-ovog tipa na forumu su totalno beskorisne gluposti tipa provjeri internet vezu, isključi firewall i slična sranja, dakle u slučaju da naletite na problem pomoći nema.

Update: igra mi se skinula prek noći, probao sam i igrat malo i normalno radi.

Crysis 2 nick: BUG Ketvok
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 14:29 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak ti opće vidiš igru u downloaderu? Meni piše da nemam niti jednu igru. Kaj nije rečeno da će se tek 25. moći skinuti? Jesi dobio možda serail mailom? Jer ja još nisam ništa dobio, pa sam mislio da igru skinem drugdje i onda samo key iskoristim ako je već ovako kako si napisao.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 0:28 (ROADRUNNER).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...
gjurki kaže...

crytek se zaje*o šta je govorio o toj grafici i time da će najbolje grafičke padat ...a grafika je najobičnija normalna...meni je igra super nemogu vjerovat kako neko može tako pljuvat po dobroj igri...baš me briga šta je port sa konzola..kupio sam je da bi mp-om neko vrijeme ubijo vrijeme:D odnosno dobro se zabavio...

Ono što bi zapravo mogli dobiti sa patchem (vrlo vjerovatno) je naljepljen DX11. Odnosno, igra nije od starta rađena za DX11 pa bi to moglo rezultirati sa minimalnim vizualnim poboljšanjima, a velikim udarcem na hardware. A iskreno, nije baš uvijek lijepo vidjeti "naljepljenu" teselaciju na DX9 teksture, to izgleda jednostavno loše... I desit će se da će zaista najjače grafe padati, ali vizualno neće biti drastičnih poboljšanja.

Nađi mi igru koja je od starta rađena u DX11 API-u? Koliko znam jedino je JC2 DX10 only i rađen je isključivo u tom API-u. Sve igre sa DX11 podrškom su rađene primarno na DX9 API-u i dodatno su im ubačene neke điđe od DX10,11 API-a. Dal Metro2033 izgleda jednako na DX9 i DX10/11? Ne ne izgleda, a opet je rađen primarno u DX9 API-u.

Patch će donjeti podršku za DX11, no navodno ne za DX10 jer će DX11 raditi sa DX10 grafama(GTX2xx i HD4xxx serija), no bez teselacije i nekih drugih DX11 điđa koje će biti samo za DX11 grafe.

Iskreno me previše ni ne dira izostanak DX10/11 podrške, no jako sam razoćaran lažima koje je Crytek iznosio van sve ovo vrijeme.

Nadalje očito je postalo veoma popularno izbacivat polu dovršene igre. Prvo Dragon Age2, a sad i ovo. Kako stvari stoje od svih tih super-duper naslova ove godine niti slovo S. Samo mi još fali da me The Witcher2 razočara.

I'll be back
16 godina
microman kaže...
Minoza kaže...
gjurki kaže...

crytek se zaje*o šta je govorio o toj grafici i time da će najbolje grafičke padat ...a grafika je najobičnija normalna...meni je igra super nemogu vjerovat kako neko može tako pljuvat po dobroj igri...baš me briga šta je port sa konzola..kupio sam je da bi mp-om neko vrijeme ubijo vrijeme:D odnosno dobro se zabavio...

Ono što bi zapravo mogli dobiti sa patchem (vrlo vjerovatno) je naljepljen DX11. Odnosno, igra nije od starta rađena za DX11 pa bi to moglo rezultirati sa minimalnim vizualnim poboljšanjima, a velikim udarcem na hardware. A iskreno, nije baš uvijek lijepo vidjeti "naljepljenu" teselaciju na DX9 teksture, to izgleda jednostavno loše... I desit će se da će zaista najjače grafe padati, ali vizualno neće biti drastičnih poboljšanja.

Nađi mi igru koja je od starta rađena u DX11 API-u? Koliko znam jedino je JC2 DX10 only i rađen je isključivo u tom API-u. Sve igre sa DX11 podrškom su rađene primarno na DX9 API-u i dodatno su im ubačene neke điđe od DX10,11 API-a. Dal Metro2033 izgleda jednako na DX9 i DX10/11? Ne ne izgleda, a opet je rađen primarno u DX9 API-u.

Patch će donjeti podršku za DX11, no navodno ne za DX10 jer će DX11 raditi sa DX10 grafama(GTX2xx i HD4xxx serija), no bez teselacije i nekih drugih DX11 điđa koje će biti samo za DX11 grafe.

Iskreno me previše ni ne dira izostanak DX10/11 podrške, no jako sam razoćaran lažima koje je Crytek iznosio van sve ovo vrijeme.

Nadalje očito je postalo veoma popularno izbacivat polu dovršene igre. Prvo Dragon Age2, a sad i ovo. Kako stvari stoje od svih tih super-duper naslova ove godine niti slovo S. Samo mi još fali da me The Witcher2 razočara.

Ma taj dx11 je sve marketing da se grafe bolje prodaju..ako znamo da smo crysis 1 sa dx9 tvikali na dx10 ,a izmedju dx10 i 11 nema razlige neke vidljive onda možemo očekivati dobru grafu.

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
17 godina
neaktivan

Savjetujem ljudima da ne pričaju o stvarima o kojima ništa ne znaju, jer ispadaju blesavi.

16 godina
neaktivan
microman kaže...

Svjestan sam da nema niti jedne do sada rađene od starta za DX11, zato sam to i napomenuo. Za Krizu 2 se od starta govorilo da će biti DX11 igra te sam nekako dobio dojam da je možda u tom smjeru i razvijaju za PC. To su također istaknuli - da posvećuju posebnu pažnju PC verziji te da nećemo biti zakinuti. Tu su nas izvarali žešće.

Horned Reaer kaže...

Ma taj dx11 je sve marketing da se grafe bolje prodaju..ako znamo da smo crysis 1 sa dx9 tvikali na dx10 ,a izmedju dx10 i 11 nema razlige neke vidljive onda možemo očekivati dobru grafu.

Ovo naprosto nije točno.  Ima razlike itekako, prvenstveno u izvođenju. Na žalost cijela priča je u proteklih godinu dana pretvorena u običan marketing, a od DX11 razvoja nula bodova...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 10:20 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Kako se čini po komentarima igra je još gora od Homefronta.Port sa konzole.A od toga gore jednostavno ne može.

A što se tiće nekih forumaša kojima smeta što neki ljudi po forumu pljuju po ovome ili onome, tj pišu negativne kritike, rekao bih da se ne slažem da ih treba staviti na ignore jer su i negativni komentari korisni, možda čak i više od hvalospjeva i pohvala.Zamatanje govna u šareni paket sa mašnicom je sve češća pojava u današnjem svijetu prodaje, zato uvijek cijenim kritiku, ponekad čak i više lošu nego onu dobru.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Joj kako me sad igra uzrujala...

4 puta sam unosio serial jer me 4 puta tražila! Pet puta ako dodam EA download manager... Prvo kod instalacije, ok reko, onda nakon pokretanja, reko, pa čemu opet ak sam ti već upisao, al reko ajd, pa nakon logiranja veli "You need valid key to play online" pa opet unesem i onda odem na MP i debil od igre očito nije zapamtio nego veli da bi igrao MP trebam valid key i opet moram unjeti... Tko je tu lud?

edit

Nešto tu ne štima, svaki puta kada nanovo pokrenem igru i odem pod MP opet me traži key...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 10:49 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sve ovisi šta očekuješ od nečeg. Netko očekuju dobru grafiku..netko gameplay...netko perkove...netko teamplay...netko run and gun....netko camp and gun (netko to rekao jučer nad BC2 server..hehe)....a svi ali baš svi imaju pravo na mišljenje. Teško da će danas netko sve to upakirati u jedan proizvod na način da bude dobro optimizirano za sve moguće platforme  s time da sami PC možemo shvatiti ko multiplatformu s obzirom na sve moguće kombinacije koje ljudi imaju po kompovima.

Kako je netko gore napisao..tržište je ono šta diktira proizvod (barem kod velikih proizvođača) i to se sve više vidi po portovima igara i kompromisima koje proizvođači rade najčešće po štetu PC platforme.

Ja osobno sam se pomirio s tim da nema all in one riješenja (ili su jako rijetka) tako da igram ono šta valja na način da me ne živcira.. Znači ako želim teamplay igram BC2, ako želim napucavanje bez mozga igram MW2..BO...ako želim eyecandy grafiku igram Crysis...itd

Zero|d4d0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja ne kužim zašto ne vidim igru u download manageru? Preorder sam napravio u 2. mj. Dobio potvrdu i sve je uredno plaćeno. Vidim da ovdje ljudi pišu da su ju skinuli sa EA download managerom, pa mi sada nije jasno kak? Znam da su rekli da igra izlazi 25.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ROADRUNNER kaže...

Ja ne kužim zašto ne vidim igru u download manageru? Preorder sam napravio u 2. mj. Dobio potvrdu i sve je uredno plaćeno. Vidim da ovdje ljudi pišu da su ju skinuli sa EA download managerom, pa mi sada nije jasno kak? Znam da su rekli da igra izlazi 25.

nisi jedini i meni isto ne pokazuje niti mi šalju ključ nit išta

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
16 godina
odjavljen
Baotica kaže... govna u šareni paket sa mašnicom je sve češća pojava u današnjem svijetu prodaje, zato uvijek cijenim kritiku, ponekad čak i više lošu nego onu dobru.

najgore je sto to neki prihvacaju bez ikakvog beda.. a joj, sje8ali su nas. ma nema veze oni znaju sto je bolje za nas! to je tako i amen... e pa F U. 

Minoza kaže...

Joj kako me sad igra uzrujala...

Nešto tu ne štima, svaki puta kada nanovo pokrenem igru i odem pod MP opet me traži key...

bug.. dosta ljudi se zali na to, izmedju ostalog. jel netko citao sto donosi famozni day one patch, ako ne : donosi - NISTA! neke multi bugove ispravlja i mice iz opcija aimbot i otkljucava konzolu i to je jedina dobra vijest..

sad se vec radi o principima ako ne naprave obecano - mojih 50 eura nebu dobiti ali ce me imat u torrent statistiki... jos kad se sjetim one peticije : "crytek, we care"  LOL.... kako smo popili pimpek

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 11:16 (skank666).
15 godina
neaktivan
Crysis 2
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo upravo dobio cd-key ali ne mogu još skinuti preko EA download manager, piše mi da je igra UNRELEASED

znaju da sam iz europe :)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

@ minoza

e, o ovom clanku sam govorio samo ga nisam mogao naci--- tu ti pise o mod toolsima

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

Ovako svi koji imaju digital download igrice ništa do 25.3. , pričao sam sada na EA storeu na chatu sa nekim njihovim adminom i kažu tako dakle danas ništa od krize 2 osim ako se crack ne pojavi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Ovako svi koji imaju digital download igrice ništa do 25.3. , pričao sam sada na EA storeu na chatu sa nekim njihovim adminom i kažu tako dakle danas ništa od krize 2 osim ako se crack ne pojavi

Znači onda će valjda od ponoći biti dostupna? Taman onda za vikend mogu odigrati.

17 godina
Crysis 2

Evo ga prije nekoliko minuta je izasao crysis 2 i evo uhvatio sam print scr :)

Crysis 2 Crysis 2
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Interesantno. Na EA stranici veli još 19h.

16 godina
neaktivan

Na steamu (za one koji su kupili igru preko steama) PRELOAD je već dostupan, a igra će biti aktivna za 12 sati...

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Nakon mog posta o STEAMu vidio sam post gore, a ĐUBRAD na Steamu kaže dobavljiva već od sada a to je izgleda samo preload. koji smradov..

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:22 (Crotiger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

koji sam ja gej.... ipak sam je kupio! {#} ni sam jos ne znam zasto... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Samo ću ti reć: Mućko đubre, što lažeš sebe napaćenog? {#}

Cijelo vrijeme kukaš kako su nam uvalili qrac i onda im još platiš za to. {#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:32 (Vash).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

a ko ga je8e... bude li igra sranje prodajem komp, steam account i kupujem gej station ili shit box pa cu igrat konzolaske igre kako spada - na konzoli

ne znam, nadam se ipak necemu... cemu? ne znam. qrcu u celo!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:33 (skank666).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Daj kad malo odigraš reci jel kaj valja da ju i ja kupim. {#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Vidi ti vraga to sranja oko ps3 verzije i ona na kraju ispadne bolja od xbox verzije (barem sta se tice grafike )

http://www.lensoftruth.com/head2head/verdictscreen-shot-comparison/head2head-crysis-2-retail-screenshot-comparison/

razlika se posebno vidi na slici broj 4

no ipak po svim usporedbama ne izgleda bolje od Killzona 3

jer  neke teksture su jednostavno premutne i na nekim objektima ima premalo poligona

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:40 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Skank, dosadan si više, tu pljuješ po igri a za par sati ćeš govoriti kako je igra strava{#} Daj sam igraj i zabavi se, tome valjda igre i služe, ne?

I još jedna slika za tebe, da spojimo i crysis i tvoje njurganje dođe nešto u ovom stilu{#} mala šala, bez uvrede{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 13:50 (Stoja).
Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice