Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 929.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
Dad0 kaže...

Izgleda Crysis 2 ima još veće postavke za grafiku. Navodno se u finalnoj verziji pojavila postavka za grafiku Extreme, a nešto se priča da bi mogla biti i još jedna postavka Maximum Extreme.

E sad ovi sta mi TD-ali post gdje sam napisao da je :

Gamer - low

Advanced - low/medium

Hardcore - medium

mogu si taj TD zagurat u onu stvar.

Atomska bubamara.
16 godina
neaktivan
Anphonic kaže...
Pa možda bude custom opcija.

Pa upravo to i je problem, možda.... Kakav možda, pa to je sastavni dio skoro svake PC igre... Čemu to uopće razmatrati kao opciju?!

3D dizajner
16 godina
Po meni netrebaju stavit Custom već neki dobar "scanner" za postavke koji stavi najbolje igrive i moguće postavke za vašu konfu.
Atomska bubamara.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Po meni netrebaju stavit Custom već neki dobar "scanner" za postavke koji stavi najbolje igrive i moguće postavke za vašu konfu.

Ne, nekome 25 FPS-a nije igrivo, a nekome je... Ako ja želim uživati u grafi na 5 FPS-a (ne kažem da želim samo dajem primjer) to je moja stvar. Ako mi igra želi "predložiti" postavke -ok, ali da nemam mogućnost "ručnog" odabira to je glupost.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 21:10 (Minoza).
16 godina
Crysis 2

a ne znam ljudi ovo je več počelo biti teška jeba od cryteka..vuku nas za nos, nema nikakvih sluzbenih priopčenja o igri itd itd...Extreme, max extreme...hmm

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

a ne znam ljudi ovo je več počelo biti teška jeba od cryteka..vuku nas za nos, nema nikakvih sluzbenih priopčenja o igri itd itd...Extreme, max extreme...hmm

A da ne pričam da je do sada ja mislim bio svega jedan gameplay video na PC-u u SP-u i to u DX9...

3D dizajner
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Vjerujem da će super-konačno-finalna verzija imati mogućnost maximum-extra-mega-hiper-ultra grafičkih postavka...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Steam - više profila
njezic kaže...

Ja imam kod kuće trenutno tri PC-a, a sad slažem i četvrto radno mjesto, sve spojeno u LAN i na internet. Imam dva sina, i svakom sam napravio posebne  steam profile. Svaki ima svoje kolekcije igara, a igre im šaljem preko GIFT-a, tako da oni nemaju mogućnost plaćanja i moguće zloupotrebe. Rijetko kad koristimo profile jedan od drugog, eventualno za igre gdje nemamo licence za sve profile.

Igramo uglavnom vodeće multiplayer naslove na internet serverima, ali se zna baciti vrlo često i LAN party.

Svakom od njih steam prati napretke u igrama (Achievements) i rezultate na serverima, što je vrlo velika motivacija osobito kad se igra stalno sa frendovima i uspoređuju gaming vještine... :))

Igre gotovo uvijek kupujem kad su na akcijama (obično za trećinu cijene) npr. MW2 (60€) sam kupio po 19€, BBC2 također tri licence na akciji za trećinu cijene itd.

Pristupi održavanje svih steam profila mogu raditi sa bilo koje lokacije koja ima internet, to se odnosi i na kupnju igre ili transferiranje GIFT-a.  

Usput da kažem, imam također gotov sve te igre i crackane, ali igranje multiplayera na internet serverima sa frendovima je tek pravi užitak. Crackanu verziju obično koristim za testiranje i ako mi se pokaže OK kupujem na steam-u.

Pošto smo veliki fanovi Valve FPS naslova "Counter Strike Source" i "Team Fortress 2", steam nam je nezamjenjljiv... :))    

......daj me posvoji :3

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
Re: Steam - više profila
njezic kaže...
Crotiger kaže...

Steam je super po meni , ali evo jedan od razloga kada nije. 

Moj sin isto igra igre, pošto imamo više PC a doma znači možemo istovremeno igrati . Ali ako igre su mi sve na Steamu onda ja recimo hoću igrati Homefront a on bi Portal i onda nemožemo jer je samo 1 account. Ali opet, ja više cijenim Steam zbog automatizma sa update igrica i ostalo. Ali opet cijene se znaju razlikovati i po 3 puta. Znaći samo je na tebi da odlučiš dali češ imati 2-3-4 game servisa ili samo 1.

Ja imam kod kuće trenutno tri PC-a, a sad slažem i četvrto radno mjesto, sve spojeno u LAN i na internet. Imam dva sina, i svakom sam napravio posebne  steam profile. Svaki ima svoje kolekcije igara, a igre im šaljem preko GIFT-a, tako da oni nemaju mogućnost plaćanja i moguće zloupotrebe. Rijetko kad koristimo profile jedan od drugog, eventualno za igre gdje nemamo licence za sve profile.

Igramo uglavnom vodeće multiplayer naslove na internet serverima, ali se zna baciti vrlo često i LAN party.

Svakom od njih steam prati napretke u igrama (Achievements) i rezultate na serverima, što je vrlo velika motivacija osobito kad se igra stalno sa frendovima i uspoređuju gaming vještine... :))

Igre gotovo uvijek kupujem kad su na akcijama (obično za trećinu cijene) npr. MW2 (60€) sam kupio po 19€, BBC2 također tri licence na akciji za trećinu cijene itd.

Pristupi održavanje svih steam profila mogu raditi sa bilo koje lokacije koja ima internet, to se odnosi i na kupnju igre ili transferiranje GIFT-a.  

Usput da kažem, imam također gotov sve te igre i crackane, ali igranje multiplayera na internet serverima sa frendovima je tek pravi užitak. Crackanu verziju obično koristim za testiranje i ako mi se pokaže OK kupujem na steam-u.

Pošto smo veliki fanovi Valve FPS naslova "Counter Strike Source" i "Team Fortress 2", steam nam je nezamjenjljiv... :))    

Nadam se da se s svojim sinovima zaigraš koji put za stvarno, bez posredovanja binarnog koda..{#}

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Ne mogu uci u igricu. Prvo trazi enter login details. Jednom to prodjem, ali je glavni meni uzasno spor i kad kliknem na nesto (kampanja ili options npr.) prodje i po minut dok ne registruje moj klik. Nikako da pocne...zna li neko sta je u pitanju? Dok se nalazim u tom meniju u desnom uglu ocitava fps, ide do 30. Instalirani su novi drajver za graficku, proban je i directx 9 i 1o...

0 0 hvala 0
15 godina
serveri za mp crisisa 2 su ugašeni na pc-u...
zakasnio si
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
neaktivan
Crysis 2

ali kakvi serveri, mene interesuje single player, njega ne mogu pokrenutu

0 0 hvala 0
15 godina
to neznam onda, nisam probavao sp igrat...
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
16 godina
protjeran
Crysis 2

Kolko je onda max igraca na mp ?!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
molja kaže...

ali kakvi serveri, mene interesuje single player, njega ne mogu pokrenutu

To je mp only demo, nema singleplayera ;)

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
Crysis 2

http://www.gamersmint.com/crysis-2-has-an-extreme-graphic-setting-on-pc

In what could be a huge surprise, some one with a retail copy of PC version has spotted a new graphical setting. We know that currently Crysis sports three graphics settings on the PC.

• Gamer
  • Advanced
  • Hardcore

This was also a reason for disappointment because there was hardly any difference between Advanced and Hardcore setting. However, this new mode called extreme seems to take it a notch higher for people with high end machines.

Update: The new extreme setting is infact the previously known hardcore setting. They changed the names of the graphic settings, its now good, very good and extreme.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thesekiman kaže...

http://www.gamersmint.com/crysis-2-has-an-extreme-graphic-setting-on-pc

In what could be a huge surprise, some one with a retail copy of PC version has spotted a new graphical setting. We know that currently Crysis sports three graphics settings on the PC.

• Gamer
  • Advanced
  • Hardcore

This was also a reason for disappointment because there was hardly any difference between Advanced and Hardcore setting. However, this new mode called extreme seems to take it a notch higher for people with high end machines.

Update: The new extreme setting is infact the previously known hardcore setting. They changed the names of the graphic settings, its now good, very good and extreme.

Čitam po forumima o tome i kažu neki da su več igrali igru i da nema razlike uopće u sve 4 postavke grafike igra izgleda isto..tj izgleda otužno loše .. odite malo na mycrysis.com totalna pljuvačina ljudi su revoltirani (masivno otkazivanje preordera itd..)

Ps: jbg :(

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
16 godina
protjeran
Crysis 2

Ma mene boli za grafiku neka bude ko u demu i super. Ionako kupujem radi multija. Igrivost mi je najvažnija a multi me očarao i zato sam preorderao...

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni se cini da je i losija neg u originalu i sam su dodali blumek i refleksijice.

BTW Trazim bar 6-7 oruzja iz svake klase, jaca oruzja (hc mod?) i bolje perkove.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
Crysis 2

da, pa i jedan cod ima dosta postavki za prilagođavanja grafike...

good job Craytek -.- ... niste se prodali.

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

dali je neko igrao demo na ps3 ?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

se***e tu po igrici, a nije ni izašla...ne kužim??... dobro ajde, battlefield 3 je totalno smeće ima lošu grafiku i nemožeš namještat grafiku...smeće od igrice

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Igra je izašla igro kod frenda na xbox 360 i mogu reć da izgleda super i potpuno isto ko moja leaked verzija na 1080p hardcore detalje šta je sramotno.veliki sam fan crayteka al

ovo što smo dobili je najgori mogući port sa konzola.Igra je zabavna,multi je jako dobar,zvuk je dobar , animacije i lighting efekti su dosta dobri ali pobogu gdje je fizika sve je ravno nema pravog normal,paralax mapinga

zgrade iz daljine izgledaju ko hrpa kartona,teksture su u nekim djelovima ko iz ps2 ere,vozila su tu ko ukras jer su leveli mali.

Mislim ono preimenovali su gamer,advanced,hardcore u good,very good,extreme a razlika low i high setinga je samo u lightingu i sjenama dok je cjeli render potpuno isti.Da ne govorim da od dx11 vjerovatno neće bit ništa

jer ne bi maknuli podršku sa nvidia stranica a gtx 590 izlazi 24.Nikakav patch neće izać jer bi crytek obavjestio o samom patchu a ne bi saznali preko nekog sajta,oni ljepo šute a svi čekaju neki patch kojeg neće bit. crytekovci

su mislili da će samo tako prije izlaska ubacut dx11 e pa neide to tako,ali bito da će oni zgrnut lovu na konzolaškim verzijama a nas pc gajmere ko nas j***

Svejedno ću ga kupit radi odličnog multiplayera ali pc verzija ovakava ne vrjedi ni 10$

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 5:47 (floks).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

ipak cu je prije s torrenta probat... a nisam ni bas pri parama trenutno. je8iga, skupljam za trecking opremu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CroVandal kaže...

cim izade igra bit ce i patch tako sam ja shvatio!

Gdje si to čuo? Ako može link?{#}

i know i know a dirty word hello how low?
17 godina
stoncin3 kaže...

Gdje si to čuo? Ako može link?{#}

LoL pa to si već pročitao, spomenulo se i prije 2 tjedna.

I negdje sam pročitao da će patch izaći u "DAY 1", znači čim izađe igra.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
odjavljen
Crysis 2

uostalom... sutra izlazi za ju es and ej tako da cemo je vjerovatno sutra imati priliku isprobati... ocekujem : ili epic fail ili epic win, s obzirom na sve ove tajnovitosti oko pc verzije... istina je da sam se poprilicno ohladio od igre zbog ovih njihovih je8uckanja u prazno. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

uostalom... sutra izlazi za ju es and ej tako da cemo je vjerovatno sutra imati priliku isprobati... ocekujem : ili epic fail ili epic win, s obzirom na sve ove tajnovitosti oko pc verzije... istina je da sam se poprilicno ohladio od igre zbog ovih njihovih je8uckanja u prazno. 

bumo vidjeli do sada su bili negatvni komentari svi pljuju pa čak i ja al realno gledajuči ne može biti loša igra, možda su naša očekivanja malo pre pre visoka...ipak će Crytek odraditi svoj posao dobro

16 godina
Crysis 2

Ja ionako nemam neku jaku grafu da bi uživao u max detaljima tako da sa moje strane nije me ni briga imali dx11 ili ne{#} Ali očito dosta ljudi koji je iskeširalo par tisuća za nove grafe su sada ludi jer ih crytek zajebava u zdrav mozak...

Stoja
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja ionako nemam neku jaku grafu da bi uživao u max detaljima tako da sa moje strane nije me ni briga imali dx11 ili ne{#} Ali očito dosta ljudi koji je iskeširalo par tisuća za nove grafe su sada ludi jer ih crytek zajebava u zdrav mozak...

Ahahaaha neznaš koliko si u pravu. Moj kolega je ubo 6870 u CF za crysis pa kada je vidio specove poludio, a ja sam skoro ubo isto 6950 u CF i već 2-3 dana pratim kao lud net da vidim koju kartu da ubodem neki CF ili 6990 , ali koliko vidim neće biti potrebno.

Meni je i ona leakana verzija na DX9 bila imba turbo super igriva i odmah sam preorderao igru , deletirao leakanu nakon 2-3 lvl a i sa slinama čekam origigi.Koji god da DX 9, 10, 10.1, 11 bude.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice