Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Crysis 2
Stoja kaže...
Gaus u singlleplayeru je mislim 1 shot one kill za bili koga osim ogromnih aliena.

e hvala...{#}

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Nikako ući u igru na demu, valjda su svi serveri zauzeti. :)

Rokao sam dosta Bulletstorm i reko ajd idem malo Crysis i voda. Čekao sam prek pol sata i onda odustao. No ne gubim volju još, sad ću ja ponovno u potragu. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crysis 2 potvrđen!
emerik kaže...

To je bezveze,koja svrha onda?

U žaru borbe nije baš lao primjetiti maglicu koja "trči" po mapi...

Dobro dođe nevidljivost, ako ti se već doista nesviđa, odnosno smatraš je beskorisnom, jednostavno je nemoj koristiti.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
moderator
Crysis 2

Prvi komentar:

Crysis 1 > pc only

Crysis 2 > multiplat demo only for xbox

fuck you crytek

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2
Odigrao sam malo demo i mogu reci da je solidan. Dok ne dodem do lvl 6 na zalost mogu igrati samo TDM. No dobro, uglavnom ekipa je prilicno dobra, a kako ja jos nisam na ti sa cijelom Crysis spikom uglavnom sam zavrsavao sa 3-8 i slicno. ;)

1 0 hvala 1
16 godina
Danny_HR kaže...
Odigrao sam malo demo i mogu reci da je solidan. Dok ne dodem do lvl 6 na zalost mogu igrati samo TDM. No dobro, uglavnom ekipa je prilicno dobra, a kako ja jos nisam na ti sa cijelom Crysis spikom uglavnom sam zavrsavao sa 3-8 i slicno. ;)

Takav je meni score bio jedno 2 mjeseca u crysis warsu, prije nego se počeo penjati na gore. Neznam kako je ovdje, ali onaj prije je trebao puno vremena da se svlada i da se možeš prozvati nekakvim kvalitetnijim igraćem. 

Ja se sjećam moh bete, da sam nakon 2 sata igranja radio 15-1 ratio, to je debilno, početak mora biti težak i onda pomalo uspinjati prema vrhu{#}

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

To je naljepsa mapa koju sam ikad vidio.

Super dizajn i super novitet.

Meni je cak ta mapa bolja nego od neke jungle od originalnog crysisa tako da *_______*

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Nakon sto sam odigro 2 sata i vise mogu rec da je 10 lvl max za demo.

Ima 2 tipa igre.

1. je team deatmatch 6v6

2. je kao neki team objective di padne nesto sto izgleda ko escape pod i onda se to zauzme i defenda ( nes tipa domination)

Oruzja ima sveukuono mislim oko 20. nije puno

I igra ima nesto slicno ko perkovi iz call of duty. I killstreakovi naravno {#}

Igra me je ugodno iznenadila. Nisam ocekivo da ce bit tak kak je. Ljepo su slozili taj mp.

Kreatnje lika su ko kak se vidlo u traileru. Ljepi flow.

Jedina zamjerka je konekcija. Dost cesto zna legat.

Da se nadovezem na ljude koji su postali iznad moj k/d je isto u pocetku bio los al se brzo skuzi igra i zadnjih 5 rudni oko 18/9

Sigurno nebu to dugo trajalo jer cim se ljudi priviknu na igru nebum imo vise dobar k/d.

0 0 hvala 1
16 godina
Crysis 2

Kakav je feelin nanosuita, mjenjanje modova i to? Znam da je na kontroleru drukčije nego tipkovnica+miš ali me zanima kako radi.

I nakraju koje sve modove imate? Power mod(speed+strenght) je cijelo vrijeme upaljen a mi možemo birati između armora, cloak-a, i tactical(ili kako se već zove di imate termovision i te fore) jel? 

Kakva ja fizika, da li se dosta toga uništi, bačve kotrljaju i slično? vidio sam samo staklo da puca od fizike u filmićima...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

jel se igra ikako crysis wars?  nisam imao iskustva s njim.....

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

A igra se, ali vjerujem jako malo ljudi, jer svi čekaju dvojku{#} 

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Evo jedan video u kojem vidimo multiplayer gameplay na pc-u i na xboxu. Navodno na pc-u ovo nisu max postavke pa bi kao grafika mogla biti još bolja?! Vidjeti ćemo, ali po onome što piše da na tim postavkama na fullHD rezi gtx260 grafa vrti bez problema, izgleda da ćemo ipak svi moći igrati crysis 2 bez problema, na raznim stupnjevima detalja{#}

Možda nisu na pc- u to max postavke jer bi štekalo.

D=mc2, Deinstein
14 godina
protjeran

zasigurno sam siguran da če biti dobar multiplayer,samo neznam kakvi če biti singleplayer....mislim nekako da če biti kratak i ništa famozno...  no bumo vidili...

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 0:53 (Innsider).
16 godina
Axlus kaže...

Pa pogledaj što piše na videu "high settings(not very high)" Znači ako je to točno onda grafika može biti još bolja, ali ovo je po meni vrlo, vrlo lijepa grafika i pogledaj da ju vrti jedna "ostarjela" grafa gtx260 koju danas se nađe za 1000kn...

Stoja
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...
Axlus kaže...

Pa pogledaj što piše na videu "high settings(not very high)" Znači ako je to točno onda grafika može biti još bolja, ali ovo je po meni vrlo, vrlo lijepa grafika i pogledaj da ju vrti jedna "ostarjela" grafa gtx260 koju danas se nađe za 1000kn...

Ako je tako, biti će super i za igrače s prosječnim računalom.

D=mc2, Deinstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 0:56 (Axlus).
16 godina
Crysis 2

U tome i je cijela poanta njihovog novog cryengine-a 3, da zadrže grafiku stare krize a da ju vrte prosječni kompovi. Naravno za max grafiku i sve postavke na max će sigurno tražiti i najjače grafe, ali je super da i mi koji nemamo love da svakih godinu dana ulažem par tisuća kuna u komp možemo igrati sa vrlo lijepom grafikom. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

/Dolazi padobranac/

Evo, ja sam bio za posao slao malu najavicu

Kritike dobro došle

16 godina
neaktivan
Točno, ti si samo poslao... :P
16 godina
odjavljen
Zvonimir Zubić kaže...

/Dolazi padobranac/

Evo, ja sam bio za posao slao malu najavicu

Kritike dobro došle

Sutra ti kažem više iako mi se zasad čini prilično dobro. Sviđa mi se kombinacija trailera + gameplay i neki podaci o igri, a oni  bi trebali biti dovoljni da onaj tko gleda taj video ga ostane i gledati.

BTW: Jel ti radiš na Playomani-i?

D=mc2, Deinstein
16 godina

Meni se čini da ja pričam, iako moram priznat da si pomogao.

Zvonimir Zubić sva prava pridržana :DD

Poslao sam e-mail za posao, ali još mi se nisu javili. Za sada ću biti zadovoljan samo poslom u Cyber Symphonyu i E-sport.hru

I samo da se zna, ovo mi je prva video najava.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 1:12 (Zvonimir Zubić).
16 godina
neaktivan
Momak, ti si "čitač"! Ko je radio? :D
Ne radi on za playomaniu (još)... ;)
16 godina
neaktivan
Crysis 2

@stoja

Filing nanosuita je dost dobar.

Imas ajmo rec 3 moda.

Max armor i stealth, a treci je neutralan.

Na kontroleru ti je slozeno dost jednostavno. Jedan gumb je armor(LB), a drugi stealth(RB) tak da je dost jednostavno tokom borbe prebacit se iz jednog u drugi

Energy se trosi dok sprintas, skaces , slajdas po podu i kad skocis onak se zakucas u pod to sve trosi tu enregiju (ove stvari je najbolje radit u neutralu)

Dok koristis max armor onda si sporiji,  nesto slabiji odraz imaz.

A stealth, mozes se brzo kretat, skakat i slajdat al to ti odmah postrosi energiju.

Po mom misljenju dobro su izbalansirali nanosuit.

Stealth ekipu se moze skuzit dok stoje mirno( onak malo je mutno kad gledas kroz njih) dok kad se krecu dost ih se lagano skuzi.

Cim napravis neku akciju tipa ispalis metak , bacis bombu prekine se stealth.

a sto se tice fizike kolko sam primjetio staklo ljepo puca a na to jednoj mapi Skyline mislim da se zove nema elemenata za trgat kolko sam vidio.

Steta sta nema one mape koje je kao u ulici  pa da vidim kak je aute okretat {#}

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Zvonimir Zubić kaže...

Meni se čini da ja pričam, iako moram priznat da si pomogao.

Zvonimir Zubić sva prava pridržana :DD

Poslao sam e-mail za posao, ali još mi se nisu javili. Za sada ću biti zadovoljan samo poslom u Cyber Symphonyu i E-sport.hru

I samo da se zna, ovo mi je prva video najava.

Ako ti je ovo prva najava stvarno si je dobro odradio. Sretno u vezi posla i javi se ako upadneš ( ili ne ).

D=mc2, Deinstein
16 godina

Molio bih još informaciji o grafici {#}

16 godina
Crysis 2

Po ovome onda nije se dosta odmaklo od crysis warsa, osim da si tromiji u armoru, to mi se sviđa, prije je armor bio kao neutral mod, pa je sve bilo potpuno drugačije. Ak ose ne varam, ovdje kada si u armor modu se energija također pomalo troši neovisno o tome da li te netko ozljeđuje, ili se skine energija samo kada metak dobiješ? 

E da, dali možeš kustomizirati oružje u toku partije? Ne mislim na to kada umreš pa čekaš spawn, nego dok baš igraš, ono da možeš staviti laser, mjenjati optiku i slične fore?

Znam da sam dosadan sa svim tim pitanjima ali šta ću kada me znatiželja pere sve u šesnaest, zanimaju me sve promjene u igri koje postoje, a nisu službeno potvrđene/objašnjene...

Još jedno, jel ima prone-a ili je samo crouch moguć?

@Zubić: što o grafici? Kakva će biti ili što? Najbolje guglaj "cryengine 3" i naći ćeš dosta podataka o mogućnosti cryengine-a 3 pa tako i samog crysisa 2(naravno ne znači da će sve što engine pruža staviti u igru, ali dosta toga je stavljeno) 

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 1:22 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Jučer sam se javio s telefona iz kreveta pa evo da danas napišem nešto više.

Odmah da se ogradim, igra je dobra, ali ja osobno imam nekoliko zamjerki. Više zbog toga što sam razmažen nego što su to ozbiljne boljke ove igre, jer kao što sam uvijek naglašavao - svatko ima svoj ukus.

Krenut ću od same igrivosti koja je super dobra, međutim ne ono što sam očekivao, na neki način. Nebih rekao da se puno promijenila od Crysis Warsa, ali sve mi to djeluje puno arkadnije nego što bi trebalo biti. Ono što bode u oči uski su prolazi i zatvorenost, zapravo ono što Crysis nije. Mapu "Skyline" ili kakoveć bi opisao kao bilo koju mapu u COD serijalu, cirkularna mapa sa nekoliko prolaza po sredini. Da može se tu taktizirati ali opet nije to izraženo na nekoj visokoj razini. Ovo me, iako sam se jako zabavio igrajući, pomalo iznenadilo i razočaralo. Očekivao sam veći, otvoreniji prostor. Ovo je demo to kužim, puna će igra imati više sadržaja, al nekako mi se čini da je džungla bila puno bolji izbor (u prvom Crysisu) jer je otvorenija i to je napravilo Crysis onim što jest.

Druga stvar, koja me zbilja jako dira, je razina destrukcije koja je manja nego u prvom Crysisu. Doduše kužim da je tamo glavninu stvari činilo drveće i drvene kolibe, ali mogao si gotovo sve pokositi. Danas, u doba Bad Companyja u kojem nisi siguran iza nikakvog zida, da se ne može srušiti staklenik ili nekakav improvizirani metalni mostić to ne mogu progutati. Destrukcija 0 bodova, što mi je u današnje vrijeme totalni turn-off.

Nano suit je izveden dobro i balansiran. Defaultni mod je strenght+speed. Energiju trošite trčanjem, skakanjem i mele udarcima, a hodanjem i stajanjem ona se puni. Uz taj postoje 3 moda; max. armor, cloak i onaj sa termo visionom. Svaki ima svoje prednosti i mane što mi se sviđa.

Zanimljiva situacija, hodam sa termo visionom prema stakleniku, roknem lika unutra i od jednom netko šilji po meni s leđa, pobjegnem unutra i zbuksam se između bilja pod cloakom, frajer izbezumljeno uđe i ja bum mele u pi*ku. :)

Sve u svemu dobro, pogotovo kad se naučite koristiti ga u ispravnom trenutku.

Grafika, eh... grafika...

Nije ono što su najavljivali, na kraju nije ni ono što je bilo na videima. Nije loša al sam definitivno viđao i bolje, baš na konzolama. S druge strane, siguran sam da će na PC biti bombon tako da oni koji pate na grafiku ne moraju očajavati.

Na kraju zaključak, kupit ću Crysis, ali ne zbog multiplayera niti očekujem da ću ga puno igrati. Ne sviđa mi se pomalo arkadni pristup sa malim, cirkularnim mapama. Kupit ću ga zbog SP-a, na PC, kad malo padne cijena.

A dok god je demoa, naravno da ću to šiljiti. :)

4 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Crysis 2

kakav je mp u crysisu?

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Danny, nrznam koliki si igrao crysis wars, ali u njenu u TIA modu su takoder bile ovakve mape, te cirkularne sto kazes, nije bilo puno otvorenih osim custom mapa od zajednice. Sto se tice fizike onda je i to ostalo na razini warsa jer tamo uopce nije bilo fizike osim ako server i kljent nisu bili dx10 a to je bilo jako rjetko pred dve godine. Steta sto se nisu makli od toga nakon toliko vremena...

Treba vidjeti jos sve ostale modove i sve mape pa cemo vidjeti kakve su a nadam se da ce custom mape biti na pc-u biti dozvoljene i onda ce to biti to. :) jer ako ukinu modove onda je to velika pljuska cijeloj crymod zajednici...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ako bude ovako izgledalo, onda stvarno nemam rijeci, prelijepo {#}

... ...
Music4ever
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tak nebu sigurno s obzirom da je u gradu. :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice