Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Crysis 2

Koja grafika!!!{#}

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
Crysis 2

..eo jedan zanimljiv video..grafa normalno na vrhuncu..{#}

(sry ak je vec bio)..

6 0 hvala 6
14 godina

It's an amazing. Jedva čekam al će trebat novi komp jbg. Valjda će bit nešto od toga!!! {#}

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Slike iz PC verzije igre:

Moj PC  
14 0 hvala 9
17 godina
neaktivan
Crysis 2
Mapa Pier 17 Mapa Pier 17
Tactical Overview mape Pier 17 Tactical Overview mape Pier 17
Tactical overview mape Ambush Tactical overview mape Ambush
NYC Concept Art NYC Concept Art
Alien Heavy Concept Art Alien Heavy Concept Art
Alien Stalker Concept Art Alien Stalker Concept Art
Alien Pinger Concept Art Alien Pinger Concept Art
"Stamp" perk "Stamp" perk
If I have to move up in a building, I choose the elevator over the escalator. Because one time I was riding the escalator and I tripped. I fell down the stairs for an hour and a half.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

ovo bi trebo bit prvi SS sa ps3-a 

http://b.imagehost.org/0881/crysis2_ps3_01.jpg 

i moram rec da sam razocaran 

tj nebi bio tolko da se nisu bahatili i pricali kak ce crysis 2 imat najbolju grafiku na svim platformama,a tu ga ocito Killzone 3 pere i to debelo

no dobro ovo nije sluzbeni SS niti je ista potvrđeno,a i slika je mutna sto bi moglo bit zbog lose capture kartice 

no ipak vise je razmrljane teksture i manjak poligona

See You Space Cowboy
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Kakve su šanse da ova moja kanta od PC vrti Crysis 2  na low detaljima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Misli ko uzeti original?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
emerik kaže...

Misli ko uzeti original?

Ja ga uzimam sigurno, već bi preordao limited edition da imam karticu...{#}

Stoja
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Misli ko uzeti original?

WTF???

A nego sto frugo?

A ko igo zasluzuje moje pare za software onda je to Crytek!{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
odjavljen
Crysis 2

evo gameplay

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Čovječe ovo je predobro, igru odma kupujem čim izađe spreman sam dat i više od 300 kn {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 16:06 (Gondar).

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ja moram krenuti žicati starce za karticu da napravim preorder za limited edition na game.co.uk igra preko njega dođe 220kn i ne bi se trebala ni carina naplatiti(carina mislim ide na preko 300kn) a još je i taj limited edition di odmah u startu dobiješ par zgodnih stvari. Jedino se treba strpiti 10-ak dana dok igra dođe...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gondar kaže...

Čovječe ovo je predobro, igru odma kupujem čim izađe spreman sam dat i više od 300 kn {#}

pa imaš preorder 60 baksa

a ovog lika nemogu nikako ubit,s kim taj igra? djecom od 5 godina

16 godina
Crysis 2

Ma taj gameplay video je "odglumljen" odnosno namjerno njega nisu killali kako bi pokazali mogućnosti igre(ono kada skače liku na glavu, pa kada uklizuje i sl)

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Ma taj gameplay video je "odglumljen" odnosno namjerno njega nisu killali kako bi pokazali mogućnosti igre(ono kada skače liku na glavu, pa kada uklizuje i sl)

to kad se krene za pravo igrat nećeš moć radit nijednom imalo ozbiljnijem igraču

17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

game.co.uk igra preko njega dođe 220kn i ne bi se trebala ni carina naplatiti(carina mislim ide na preko 300kn) 

Carina ide na preko 160 kn.

Ali, čak i ako je to što kupuješ preko 160 kn, nije sigurno da će ti cariniti - ovisi kako naletiš.

Barem su tako na temi za game.co.uk govorili.

I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 16:24 (calypso).
17 godina

Kad vidim ove sve mogućnosti, koliko god one cool izgledale, poželim odigrati CoD UO.

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
16 godina
M4X kaže...

to kad se krene za pravo igrat nećeš moć radit nijednom imalo ozbiljnijem igraču

Upravo suprotno, baš ćeš ozbiljnijma moći takve fore raditi. Istina nećeš napraviti možda toliko ko ovaj u par minuta te atraktivne killove, ali nekada će ti oni biti jedino rješenje protiv campera i slično. Da znaš koliko sam ja kampera i slične skinuo tako što bi skakao po zgradama i slično da bi došao iznad njih i onda im skočio iznad glave i izbušio ih po glavi(jer u crysis warsu nema ovo napada da se zaletiš u pod, možeš sam uzet strenght mode i šake ali to zahtjeva izvrstan tajming koji rezultira ili killom ili bivaš ubijen ako failaš) Sada je sve to pojednostavljeno da pa će i njubovi moći raditi te fore koje su prije rezervirane samo za iskusnije igaće crysisa...

calypso kaže...
Stoja kaže...

game.co.uk igra preko njega dođe 220kn i ne bi se trebala ni carina naplatiti(carina mislim ide na preko 300kn) 

Carina ide na preko 160 kn.

Ali, čak i ako je to što kupuješ preko 160 kn, nije sigurno da će ti cariniti - ovisi kako naletiš.

Barem su tako na temi za game.co.uk govorili.

Moja greška, ali uglavnom za igre da dosta rjetko se nabije carina jer su obično mali paketa i cijena nije prevelika...

Stoja
15 godina
neaktivan

Nisam baš pratio u zadnje vrijeme novosti oko igrica, pa me zanima jel ima kakav demo crysisa2 za skinut?

16 godina
moderator
mrog 33 kaže...

Nisam baš pratio u zadnje vrijeme novosti oko igrica, pa me zanima jel ima kakav demo crysisa2 za skinut?

Nema.

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
mrog 33 kaže...

ma ima vraga,tek izlazi u 3. mjesecu igra ako je ne odgode opet

17 godina
odjavljen
Crysis 2

Crysis 2 minimum system requirements:

intel core 2 duo 3 GHz or amd athlon II X3

ati radeon hd 4850 or nvidia gts 250

2 GB RAM Windows  XP,  4 GB Vista and Windows 7

hard disk space 9gb

directX 9

Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

hard disk space 9gb

directX 9

Zaboravio si ovo: Izvor: Moja glava (nebaš pametna puno očito)

15 godina
neaktivan
M4X kaže...

hard disk space 9gb

directX 9

to je recomemded valjda, jer ako je to minimum onda više od 60% ljudi ga neće moć igrat

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 21:03 (mrog 33).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

BTW M4X jesi it malouman ili šta? ljepo stavi izvor, a ako nije vjerodostojan mi mu necemo povjerovati. ako je sluzbeni, super dobijas gumb hvala.

a ako lupas iz svoje glave molim te zadrzi to za sebe.

dakle izvor na sunce ili šuti. spamaš, trolaš. to je isot kao da napisem da imam 4x gtx 580 a nedam slike.

2 1 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo jedan video u kojem vidimo multiplayer gameplay na pc-u i na xboxu. Navodno na pc-u ovo nisu max postavke pa bi kao grafika mogla biti još bolja?! Vidjeti ćemo, ali po onome što piše da na tim postavkama na fullHD rezi gtx260 grafa vrti bez problema, izgleda da ćemo ipak svi moći igrati crysis 2 bez problema, na raznim stupnjevima detalja{#}

Stoja
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Evo jedan video u kojem vidimo multiplayer gameplay na pc-u i na xboxu. Navodno na pc-u ovo nisu max postavke pa bi kao grafika mogla biti još bolja?! Vidjeti ćemo, ali po onome što piše da na tim postavkama na fullHD rezi gtx260 grafa vrti bez problema, izgleda da ćemo ipak svi moći igrati crysis 2 bez problema, na raznim stupnjevima detalja{#}

Odavno to neki od nas govore,ali nee svi se nabrijali da će trebat uber mašin gever za pokrenit crizu 2.Ne bojte se nevjernici.{#}

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
15 godina
neaktivan
dery kaže...
Stoja kaže...

Odavno to neki od nas govore,ali nee svi se nabrijali da će trebat uber mašin gever za pokrenit crizu 2.Ne bojte se nevjernici.{#}

Vidjet ćemo još šta će trebati za DX11 đinđe...

3D Designer
16 godina
Crysis 2

Ma i ja isto govorio ali eto, ljudi se jednom opeku pa pušu i na ledeno onda valjda{#} A ionako većina ovdje nije ga ni kupila pa neznam čemu kukanje osim potrošene struje{#}

Ali malo pogledajte razliku između gameplay-a xboxa(konzola) i pc-a. Jel vidite koliko je na pc-u igra dinamičnija i luđa? Lik stalno skaće trči puca, dok onaj na xboxu trčkara, pa stane, pa prođe 5 sekundi dok samo jednog skine i tako, dosadno i sporo...

I onda nek neko kaže da nema razlike u igri na konzolama i pc-u(ne govorim općenito, već samo za crysis) I da li se vama čini pred kraj videa, da lik ode u prone?? Vidim da se spušta ali mi izgleda kao da je legnuo a ne čučnuo, neznam jeli to mene oči varaju, ili su možda odlučili u zadnji tren ubaciti prone{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice