u crysisu ti natovare kostim,puške i non stop skači i ubijaj eliene...možda je odmah zanimljivo ali brzo dosadi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da samo ovaj če imati i multiplayer koji ako bude dobar neče dosadit dugo dugo...
Da samo ovaj če imati i multiplayer koji ako bude dobar neče dosadit dugo dugo...
A prva 2 nisu imali multiplayer? Stalno mi dolazi gušt da nabacim crysis wars ali se ne želim naviknuti na "stari nanosuit" pa de se poslije mučim sa novim odijelom, ovako ću odmah krenuti sa novim i vježbanje do perfekcije
Mora da je bob sapp u onom nanosuitu 2
Neznam meni se prvi nanosuit više sviđa, no opet nisam ga ni vidio u cijeloj igri osim na drugima -> aztec, prophet, psycho, jester...
Neznam meni se prvi nanosuit više sviđa, no opet nisam ga ni vidio u cijeloj igri osim na drugima -> aztec, prophet, psycho, jester...
A vidio si ga i na Nomadu u zadnjem levelu kad vidimo da on sa psychom u vtolu idu na otok
A vidio si ga i na Nomadu u zadnjem levelu kad vidimo da on sa psychom u vtolu idu na otok
A šta to vrijedi na kraju... Uključiš -DEVMODE pa igraš iz trećeg lica i vidiš cijelo odjelo.
Šteta što nema ogledala da se možeš gledat kao npr u quake 4, najbolji dio je kada te pretvore u strogga pa te ovi spase i onda se vidiš u ogledalu, ružan ko pas.
Hoću li ja moć pokrenut sve na najjačem u Crysisu 2, jer imam Ati Radeon 5970 Black Edition, 8 gb rama i i7 860?
Hoću li ja moć pokrenut sve na najjačem u Crysisu 2, jer imam Ati Radeon 5970 Black Edition, 8 gb rama i i7 860?
ne, trzat će ti na low.
To sigurno imas...Sjecam se kad si meni preporucavao MBO ,da ako imam ddr 2 maticnu i ddr 3 grafu da ce mi artefakti dolazit! LOL! Znaci ti imas ddr2/3 maticnu i ddr 5 grafu,jel ima artefakata?
To sigurno imas...Sjecam se kad si meni preporucavao MBO ,da ako imam ddr 2 maticnu i ddr 3 grafu da ce mi artefakti dolazit! LOL! Znaci ti imas ddr2/3 maticnu i ddr 5 grafu,jel ima artefakata?
Potpuno novi komp s ddr5. BTW to je bilo jer sam ja tražio MBO i onda je meni netko rekao za te artefakte i ddr pa sam ja tak cijelo vrijeme to mislio pa sam išao tebi to reč jer su tak rekli meni.
još čekamo validaciju. poslikaj komp, gpu-z, cpu-z i pejstaj ovdje.
još čekamo validaciju. poslikaj komp, gpu-z, cpu-z i pejstaj ovdje.
I ispuni Moj PC
Multiplayer će biti prikazan na gamescom-u 2010 (18. - 22. kolovoza)
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=893&Itemid=1
Multiplayer će biti prikazan na gamescom-u 2010 (18. - 22. kolovoza)
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=893&Itemid=1
Crytek, iznenadi me sa nečim odličnim!
ljudi ja ovu igru obožavam imam mogu reć mašinu koja će ga pokrenuti ako niša drugo barem na very high...molim vas da mi kažetea ako sam u pravu....kompjutro sam platio malo previše
de neku pre poručeno konfiguraciju plizz stavite, sad sam tek vidio temu tak da neznam dali ste napisali ili ne!
de neku pre poručeno konfiguraciju plizz stavite, sad sam tek vidio temu tak da neznam dali ste napisali ili ne!
Nema je još
Ali računaj Solidan Quad procesor, 4GB RAM, ATi 5870/nVIDA GTX 470 i ići će dosta visoko.
Nema je još
Ali računaj Solidan Quad procesor, 4GB RAM, ATi 5870/nVIDA GTX 470 i ići će dosta visoko.
nekako sumnjam da ce ic tolko visoko zato sto se igrica radi i za konzole. moje misljenje je da ce biti qvad od 2.6 ghz,4 gb rama,5830 ili 5850 / gtx 460 . to mi je nekak realnije nego ovo tvoje,nemaju svi bas 5870 ili 470,uostalom rekli su da igra nece bit tolko zahtjevna
Nema je još
nekako sumnjam da ce ic tolko visoko zato sto se igrica radi i za konzole. moje misljenje je da ce biti qvad od 2.6 ghz,4 gb rama,5830 ili 5850 / gtx 460 . to mi je nekak realnije nego ovo tvoje,nemaju svi bas 5870 ili 470,uostalom rekli su da igra nece bit tolko zahtjevna
Tak su rekli i za Crysis Warhead,2 Gb RAM-a,2.6 Ghz Core 2 Duo i 9800 GTX,moš mislit.
bumo vidli,nemamo sta sad predvidjat kad moze bit stosta
Crysis 2 odgođen do 2011.
http://www.crunchgear.com/2010/08/03/crysis-2-delayed-until-2011/
Crysis 2 odgođen do 2011.
http://www.crunchgear.com/2010/08/03/crysis-2-delayed-until-2011/
Onda ove godine najiščekivanija igra: Medal of Honor & F1 2010. Inače bi bio Crysis 2 još s ovim. Šteta.
Sve nekako mislim da su oni procjenili da 5870 & GTX 480 ipak nemaju dovoljno snage da guraju, pa ipak da igra stigne kasnije paralelno s novim hardverom koji ce je moci gurati.
A i moci ce je ispolirati dovoljno.
Gledajte to sa druge strane, sad je crysis 2 najiščekivanija igra 2011 godine(zasada) Mah samo da ne potroše to vrijeme zureći u sunce nego da nešto pametno i naprave, barem sam sada odgodio kupnju grafičke na par mjeseci
Ionako ima puno naslova da nas zabavljaju do tada tako da nije problem
Ipak mi je žao što je odgođena za četvrti(!!)kvartal u 2011.
Dotad cemo svi imati pile, i7 & 6GB RAM & ATi 6850/6870 prosječno.
Hah nadam se.
kako 'ko..