Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.200
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Crysis 2

u crysisu ti natovare kostim,puške i non stop skači i ubijaj eliene...možda je odmah zanimljivo ali brzo dosadi

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Da samo ovaj če imati i multiplayer koji ako bude dobar neče dosadit dugo dugo...

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Crysis 2
Joe Cooker kaže...

Da samo ovaj če imati i multiplayer koji ako bude dobar neče dosadit dugo dugo...

A prva 2 nisu imali multiplayer? Stalno mi dolazi gušt da nabacim crysis wars ali se ne želim naviknuti na "stari nanosuit" pa de se poslije mučim sa novim odijelom, ovako ću odmah krenuti sa novim i vježbanje do perfekcijeSmijeh

Stoja
17 godina
Crysis 2

Mora da je bob sapp u onom nanosuitu 2

Neznam meni se prvi nanosuit više sviđa, no opet nisam ga ni vidio u cijeloj igri osim na drugima -> aztec, prophet, psycho, jester...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 17:56 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Neznam meni se prvi nanosuit više sviđa, no opet nisam ga ni vidio u cijeloj igri osim na drugima -> aztec, prophet, psycho, jester...

A vidio si ga i na Nomadu u zadnjem levelu kad vidimo da on sa psychom u vtolu idu na otokBelji se

Stoja
17 godina
Stoja kaže...

A vidio si ga i na Nomadu u zadnjem levelu kad vidimo da on sa psychom u vtolu idu na otokBelji se

A šta to vrijedi na kraju... Uključiš -DEVMODE pa igraš iz trećeg lica i vidiš cijelo odjelo.

Šteta što nema ogledala da se možeš gledat kao npr u quake 4, najbolji dio je kada te pretvore u strogga pa te ovi spase i onda se vidiš u ogledalu, ružan ko pas.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 18:12 (Hyperion).
16 godina
odjavljen
Crysis 2

Hoću li ja moć pokrenut sve na najjačem u Crysisu 2, jer imam Ati Radeon 5970 Black Edition, 8 gb rama i i7 860?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Hoću li ja moć pokrenut sve na najjačem u Crysisu 2, jer imam Ati Radeon 5970 Black Edition, 8 gb rama i i7 860?

ne, trzat će ti na low.

16 godina
Axlus kaže...

To sigurno imas...Sjecam se kad si meni preporucavao MBO ,da ako imam ddr 2 maticnu i ddr 3 grafu da ce mi artefakti dolazit! LOL! Znaci ti imas ddr2/3 maticnu i ddr 5 grafu,jel ima artefakata?Cool

xfire:hole3store |LoL EU: Cro Fake |msn: musared@hotmail.com |PM: "on"
16 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...
Axlus kaže...

To sigurno imas...Sjecam se kad si meni preporucavao MBO ,da ako imam ddr 2 maticnu i ddr 3 grafu da ce mi artefakti dolazit! LOL! Znaci ti imas ddr2/3 maticnu i ddr 5 grafu,jel ima artefakata?Cool

Potpuno novi komp s ddr5. BTW to je bilo jer sam ja tražio MBO i onda je meni netko rekao za te artefakte i ddr pa sam ja tak cijelo vrijeme to mislio pa sam išao tebi to reč jer su tak rekli meni.

D=mc2, Deinstein
15 godina
neaktivan
Axlus kaže...
...

još čekamo validaciju. poslikaj komp, gpu-z, cpu-z i pejstaj ovdje.

17 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
Axlus kaže...
...

još čekamo validaciju. poslikaj komp, gpu-z, cpu-z i pejstaj ovdje.

I ispuni Moj PCCool

free speech for the dumbxD
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Multiplayer će biti prikazan na gamescom-u 2010 (18. - 22. kolovoza)

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=893&Itemid=1

Nobody expects the Spanish Inquisition! /// Yo, ho, ho, and a bottle of cum.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
calypso kaže...

Multiplayer će biti prikazan na gamescom-u 2010 (18. - 22. kolovoza)

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=893&Itemid=1

Crytek, iznenadi me sa nečim odličnim!Smijeh

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

ljudi ja ovu igru obožavam imam mogu reć mašinu koja će ga pokrenuti ako niša drugo barem na very high...molim vas da mi kažetea ako sam u pravu....kompjutro sam platio malo previše

blackangel
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
Crysis 2

de neku pre poručeno konfiguraciju plizz stavite, sad sam tek vidio temu tak da neznam dali ste napisali ili ne!

Philip-stp
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
nul-3 kaže...

de neku pre poručeno konfiguraciju plizz stavite, sad sam tek vidio temu tak da neznam dali ste napisali ili ne!

Nema je još

Ali računaj Solidan Quad procesor, 4GB RAM, ATi 5870/nVIDA GTX 470 i ići će dosta visoko.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Crysis 2 će biti zasigurno igra 2010. Pa ljudi ajd sam pogledajte tu grafiku. Kakav MW2, Bad Company 2 fuj...

evo vam link pa gledajte

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dooma+12razer kaže...

Crysis 2 će biti zasigurno igra 2010. Pa ljudi ajd sam pogledajte tu grafiku. Kakav MW2, Bad Company 2 fuj...

evo vam link pa gledajte

Istina kao i sa prvim dijelom u to vrijeme i nastavak će sada odlikovati grafički high-end.

16 godina
Weky kaže...
nul-3 kaže...

Nema je još

Ali računaj Solidan Quad procesor, 4GB RAM, ATi 5870/nVIDA GTX 470 i ići će dosta visoko.

nekako sumnjam da ce ic tolko visoko zato sto se igrica radi i za konzole. moje misljenje je da ce biti qvad od 2.6 ghz,4 gb rama,5830 ili 5850 / gtx 460 . to mi je nekak realnije nego ovo tvoje,nemaju svi bas 5870 ili 470,uostalom rekli su da igra nece bit tolko zahtjevna

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
16 godina
lollik91 kaže...
Weky kaže...
nul-3 kaže...

Nema je još

nekako sumnjam da ce ic tolko visoko zato sto se igrica radi i za konzole. moje misljenje je da ce biti qvad od 2.6 ghz,4 gb rama,5830 ili 5850 / gtx 460 . to mi je nekak realnije nego ovo tvoje,nemaju svi bas 5870 ili 470,uostalom rekli su da igra nece bit tolko zahtjevna

Tak su rekli i za Crysis Warhead,2 Gb RAM-a,2.6 Ghz Core 2 Duo i 9800 GTX,moš mislit.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
emerik kaže...
..

bumo vidli,nemamo sta sad predvidjat kad moze bit stosta

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
odjavljen
Crysis 2

Onda ove godine najiščekivanija igra: Medal of Honor & F1 2010. Inače bi bio Crysis 2 još s ovim. Šteta.

Sve nekako mislim da su oni procjenili da 5870 & GTX 480 ipak nemaju dovoljno snage da guraju, pa ipak da igra stigne kasnije paralelno s novim hardverom koji ce je moci gurati.

A i moci ce je ispolirati dovoljno.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 11:42 (Weky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Gledajte to sa druge strane, sad je crysis 2 najiščekivanija igra 2011 godine(zasada)Belji se Mah samo da ne potroše to vrijeme zureći u sunce nego da nešto pametno i naprave, barem sam sada odgodio kupnju grafičke na par mjeseciBelji se Ionako ima puno naslova da nas zabavljaju do tada tako da nije problemSmijeh

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Crysis 2

Ipak mi je žao što je odgođena za četvrti(!!)kvartal u 2011.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mayales kaže...

Dotad cemo svi imati pile, i7 & 6GB RAM & ATi 6850/6870 prosječno.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ] Fake_Alert se neslaze s ovim postom.
17 godina
protjeran
Weky kaže...
Mayales kaže...

Hah nadam se.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
Mayales kaže...

kako 'ko.. 

etikete, ovo je nacija etiketa!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice