Kad pokrenem Crysis 2 izbaci mi ovu poruku(prva slika) pa ja onda klik cancel i onda izbaci drugu poruku (druga slika) sta da radim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grafa ti je preslaba za igru.
ja san sa 8600gts igra crysis 2 dok san je ima..mislim da bi i triba moc..instaliraj najnovije drivere..c++ i physixs pa provaj
Tebra slaba ti je graficka.To se i meni pojavljivalo pa sam kupio novu i svi moji problemi su bili reseni.
Ma mora moc ukucajte na netu crysis 2 on 8600gt i ima ih dosta igraju ima i na youtube.
Eventualno probaj instalirat zadnje drivere ak nisi,i probaj tu poruku ukucat u google pa ces videt .
meni se za 9800GTX+ pojavila ista poruka al igram bez problema
Ma mora moc ukucajte na netu crysis 2 on 8600gt i ima ih dosta igraju ima i na youtube.
Probaj sa novim driverima ako vec nisi.
Ma mozes igrati na toj grafickoj,prijatelj mi igra,daj ljudi nemoj te nesto govoriti ako se niste uvjerili !
Da pokreneš igru stisneš ok,meni je isto izbacivalo na 8600GTS i od kako imam HD4850 sve radi.
kad sam instalirao igru i krekovao išao sam je pokreniti i sve je radilo ali nije bilo slike jeli mi tko može pomoć hitno je molim vas
Unaprijed HVALA!!!
kad sam instalirao igru i krekovao išao sam je pokreniti i sve je radilo ali nije bilo slike jeli mi tko može pomoć hitno je molim vas
Unaprijed HVALA!!!
ne može
Vidi prika, ako nemaš original onda ti ne mogu pomoći. Vjerojatno je baš crack izvor tvog problema.
čovjek kod kojeg sam uzeo igru je instalirao na svoj a meni neće
nije bitno to što je orginal ili nije