- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je postalo smjesno, svaki game bar 1 mora imati VAC ban.... nekima nije ni 2 vac bana dosta
sam neznam kaj valve glumi i nis ne poduzima u vezi toga jer je vec iritantno postalo svaki game sa ili protiv citera igrat
ovo je postalo smjesno, svaki game bar 1 mora imati VAC ban.... nekima nije ni 2 vac bana dosta
sam neznam kaj valve glumi i nis ne poduzima u vezi toga jer je vec iritantno postalo svaki game sa ili protiv citera igrat
Kad dobijes VAC iz jedne igre, ne mozes vise joinati na official servere ;) tako da opusteno
imam jedan komplet kartica, ne'ko me sa foruma zamolio za poklon a nije uzeo.
link za trade: Steam Trade Link
prvi offer i njegove su...
Kad dobijes VAC iz jedne igre, ne mozes vise joinati na official servere ;) tako da opusteno
Da iz te igre iz koje si dobio. Na csgo mozes ako imas ban u codu.
znam to, al nije ugodno igrati dok imas u gameu citera bez obzira u kojem timu bio.
hoce biti dropova na ovom dreamhack summer koji pocinje za 10 dana?
hoce biti dropova na ovom dreamhack summer koji pocinje za 10 dana?
Nece biti, samo dva puta godisnje dropovi ce biti tako je valve davno potvrdio da ne bi bila inflacija skinova, jer oni trebaju ostati rare :)
sta mislite oce opet porasti cijena nove kutije da je sada ne prodajem?
čekaj dan dva, sve cijene su na tržištu trenutno pale
Budala sam što te slušam, jučer su bile 1.7€, danas 1€. Odu mi novci u ku*ac
napisao sam dan-dva, prošao je jedan.
EDIT: nije ni 24h prošlo
7 dana su kutije bile preko 3 evra, tako je uvijek kod svake operacije, ne znam sta ste ocekivali da ce opet cijena ici nazad gore
Sad ce biti oko 1 eur, mozda za vikend 1.2-1.5 ali to je to
najbolje ti je prodavati sve dok cijena ne padne na neku mizernu svotu, ja prodajem sve dok ne padne ispod 0.10e i onda cuvam jer kasnije vrijede vise. (treba vremenski cekati al se isplati)
cisti primjer - operation bravo sad dodje oko 4e a isto tak ti je doslo do 0.05e itd.
TL;DR
prvo prodajes dok cijena ne padne jako a nakon toga cuvas dok ne poraste!
potrosio sam 40€ na keyeve, ne isplati se -.-
dobio sam samo glock waterelemental stattrack vrijedan ~25€ ostalo kita
potrosio sam 40€ na keyeve, ne isplati se -.-
dobio sam samo glock waterelemental stattrack vrijedan ~25€ ostalo kita
Sad stavi 40 evra na wallet, prodaj water elemental i kupi csgo kopije kad budu na popustu za 5.5 evra i za mjesec dana ih prodas za 4.5 kljuca svaku :D
Tako uradi 3 puta godisnje i imas poprilicnu zaradu, tako lako a tako jednostavno ;)
Došli su ovi novi privatni rankovi s ovom novom operacijom, koju sam kupio. Jedno pitanje. Dobio sam na tome ranku jučer upgrade na lvl2 i drop iz bloodhunta, kako piše, a sad mi fali još 150XP za još jedan rank up, na lvl3. Ako ja to rješim ovaj tjedan, neću dobit bloodhunt drop već samo obični? Ako je tako da ne rješavam :D
Došli su ovi novi privatni rankovi s ovom novom operacijom, koju sam kupio. Jedno pitanje. Dobio sam na tome ranku jučer upgrade na lvl2 i drop iz bloodhunta, kako piše, a sad mi fali još 150XP za još jedan rank up, na lvl3. Ako ja to rješim ovaj tjedan, neću dobit bloodhunt drop već samo obični? Ako je tako da ne rješavam :D
samo jednom tjedno možeš dobit drop od rankup-a. nećeš dobiti nikakav drop za ponovni rankup. ja sam sad 5. lvl na ranku i dobio sam 2x shitty item iz falchion case-a
Onda nek čeka slijedeći tjedan
Dap, jedan drop tjedno od rankupa, zaradio na dva itema 4€, dakle vec sam 15€ u plusu sa novom misijom, jer sam prodavao i caseove
Decki dali se mislite rijesiti skinova sad prije summer sale-a ? Posto ocekujem da ce cijene dosta pasti mislim da prodam sve i pauziram na tjedan dana od lounga?!
Decki dali se mislite rijesiti skinova sad prije summer sale-a ? Posto ocekujem da ce cijene dosta pasti mislim da prodam sve i pauziram na tjedan dana od lounga?!
Ne sjećam se da su prije padale za prošli summer sale i winter sale ?
Ako jesu, možda bi se isplatilo onda prodat sve i pauzirat. Al kažem, ne sjećam se točno.
Još jedna stvar koja se isplati je kupit hrpu CS:GO Giftova kad su na saleu i prodat za mjesec dana. Tko ima volje i strpljenja, može lagano udvostručit novce.
Ne sjećam se da su prije padale za prošli summer sale i winter sale ?
Ako jesu, možda bi se isplatilo onda prodat sve i pauzirat. Al kažem, ne sjećam se točno.
Još jedna stvar koja se isplati je kupit hrpu CS:GO Giftova kad su na saleu i prodat za mjesec dana. Tko ima volje i strpljenja, može lagano udvostručit novce.
Neka logika mi govori da bi tako trebalo biti posto potraznja za skinovima ce biti manja i ljudi ce prodavat zbog sejla. A onda ce se ubrzo povecati kad pocnu ovi ljetni csgo turniri pa se ljudi betaju.
Za csgo giftove to je vec isfurano tako da neznam oce to biti od koristi :/
Stizu major turniri, sad ce skinovi ici gore sa cijenom. Vise ce ljudi doci u csgo kao i prosle godine, ljeto + operacija su malo srusili cijene, ali od ovog vikenda one idu gore jer ce i kraj skole pa ce klinci pohrliti da kupe sebi koji skin ;)
Ja si zeo AK Redline dok mu je jos ovakva cijena
Sad bi valjalo uzet i par Field Tested Asiimova, trenutno su 44€, a to će se ubrzo vratit na min. 60€.
Uzet 4, i jedan praktički dobiješ gratis onda. :D
Cijene ti se uvijek vrate na staro. No ako želiš izbjeć strah i depresiju da si u gubitku taj trenutni pad, prodaj stvari.
Ja trenutno trgujem noževima. Trenutno prodajem Ovaj nož.
Moj je ovaj od 275, di udaram vreću na slici. Kupio sam ga za 205e. Kontam da će se prodati narednih 7 dana i to mi je oko 30e profita. To je u redu.