Nope, prilično sam siguran u šta govorin...
Krivo sam shvatio, kada si rekao da ide za 3 zvjezdice mislio sam da misliš na posljednju misiju koja ti da 3 zvjezdice... my bad
Nope, prilično sam siguran u šta govorin...
Krivo sam shvatio, kada si rekao da ide za 3 zvjezdice mislio sam da misliš na posljednju misiju koja ti da 3 zvjezdice... my bad
Samo da ti paše u ruku. Mada po meni bolje da uzmes skinove nego novi komp. -.-
možeš li pojasniti?
iz kojeg razloga je isplativije i "bolje" kupovati skinove u video igri nego uložiti u pc?
p.s ne za'ebavam, iskreno me zanima razmišljanje nekoga poput tebe s obzirom da nisi jedini koji tako misli...
Nemoj previse razmisljat da ne prdnes u glavu. Samo se salim, se sejcas lika sta je rekao da je dao 40e za skinove i da fuckas mis. E ja rekao isto to ali sa ovim -.-. Kuzis.
Stigao mis,stigla podloga,zadovoljan.Vini mi se da cu se navuc na cs go,jer je puno bolji od 1.6,pogotovo jer nema cheatera
Stigao mis,stigla podloga,zadovoljan.Vini mi se da cu se navuc na cs go,jer je puno bolji od 1.6,pogotovo jer nema cheatera
Itekako ima, samo nema na našim rankovima.
Ima ko da je silver da je zainteresiran za competitive?
Itekako ima, samo nema na našim rankovima.
Mozda na serverima pub,ali na competitive nebi trebalo biti?
Moš' si misliti. Profesionalni csgo igrači haxaju a di neće neki prosječan igrač..
Uvijek ima, pogotvo sad kad padne cijena csgoa, jer je Holiday sale poceo.
Moš' si misliti. Profesionalni csgo igrači haxaju a di neće neki prosječan igrač..
Vac ban nista?
Kao da ih spriječava. Kad stave cs po 5€ pa se kupe dodatni acc-ovi za haxanje i smurfanje. Nikad kraja sa tim.
Kao da ih spriječava. Kad stave cs po 5€ pa se kupe dodatni acc-ovi za haxanje i smurfanje. Nikad kraja sa tim.
Sta 5evra, ja kupio 30 komada sve po 10 evra ce se proda xD
Koji mis? I ako i vidis cheatera ne zamaraj se. Uvijek imas drugu cetvoricu koju mos ubit.
Koji mis? I ako i vidis cheatera ne zamaraj se. Uvijek imas drugu cetvoricu koju mos ubit.
Mis je Roccat Kone Pure military edition,podloga cm storm speed rx velika(L)
Cekaj još sad koji dan da spuste na 3,5€ pa da vidiš veselja :).
Cekaj još sad koji dan da spuste na 3,5€ pa da vidiš veselja :).
nece spusati ispod 7e, a i ako hoce ispod 5 nece ici 100% zbog toga jer se community zalio
I? Kakav je? Koji grip imas?
I? Kakav je? Koji grip imas?
Napravit cu review za mjesec dana,pa cu tu linkat da nebi bilo preranih predasuda.
Ne mislim to boostani likovi ce mi mozak pojesti. 2atcha za redom izgubimo zbog dva supreme sa 5 17 i 5 16 scorovima. I okay sad ce neko, mozda im je losdan, ali ti vidis kad je nekom losdan, a bogme vidis kad neko bbas nezna. Znacigleda u pod, ne cuje plantni nista, 0 mozga. Katastrofa
Ne mislim to boostani likovi ce mi mozak pojesti. 2atcha za redom izgubimo zbog dva supreme sa 5 17 i 5 16 scorovima. I okay sad ce neko, mozda im je losdan, ali ti vidis kad je nekom losdan, a bogme vidis kad neko bbas nezna. Znacigleda u pod, ne cuje plantni nista, 0 mozga. Katastrofa
Neće se najest
ima li netko Glock | Candy Apple viska? Imam P90 | Ash Wood i Nova | Candy Apple i hrpu case-ova koje ne trebam, cisto bi ovako bez ikakvog umjera ulozeno dobiveno jer ne prodajem niti ista i ako netko slucajno eto je za to da trejdamo, ne znam cijene ni jednog ni drugog ni treceg itema niti ista slicno tako da take it easy :D
5 win streak i naletim na cheatera :/ šteta
Um, wut?
Kako me matchalo sa ljudima od 2-3 ranka više ? Obično ako bi me matchalo sa MGE, onda bi u timu imali bar jednog Silvera.
Gdje ti tu vidis 2-3 ranka vise od tebe ovi sto imaju 2 kalsa su samo 1 rank veci od tebe...
Um, wut?
Kako me matchalo sa ljudima od 2-3 ranka više ? Obično ako bi me matchalo sa MGE, onda bi u timu imali bar jednog Silvera.
Gdje ti tu vidis 2-3 ranka vise od tebe ovi sto imaju 2 kalsa su samo 1 rank veci od tebe...
ne nego 3 kolko ja znam
Um, wut?
ne nego 3 kolko ja znam
Ako dobro vidim on je MG2 a dva kalasa su MGE kaj odmah iza dolazi
Um, wut?
ne nego 3 kolko ja znam
Um, wut?
ne nego 3 kolko ja znam
lol, krivi highlight oko imena sam gledao
Joj onaj zgubid@ni server, kakvo smeće ne vjerujem... Reko idem probat neki balkanski server, uđem tamo i začudim se kako likovi nemaju pojma. Top fragger sam i samo mi doleti ban... Šta reći. A više admina nego igrača na serveru i ne zna se koji je gori.
može mi netko reći par twitch channela gdje je moguće osvajati cs:go iteme? isprobao bih malo sreću