- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavio sam 1.7 patch. Pokrenuo Xfire i probao na neki server i piše mi: server version didnt match: 1.7. A u lijevom donjem kutu mi pise 1.0.552. neznam što je. Možete li mi pomoći?
jesi li prije 1.7 patcha instalirao 1.6 patch??
Stavio sam 1.7 patch. Pokrenuo Xfire i probao na neki server i piše mi: server version didnt match: 1.7. A u lijevom donjem kutu mi pise 1.0.552. neznam što je. Možete li mi pomoći?
jesi li prije 1.7 patcha instalirao 1.6 patch??
Da morao sam jer mi inače nebi pustilo.
Itko?
The best way to be boring is to leave nothing out.
ili kreni po redu ovaj put i to od 1.2 pa do 1.7.
Ja sam isto imao takav problem. Zbrisao sam cod4 pa sam ga ponovno instalirao i onda sam instalirao patcheve jedan po jedan, znaći od 1.2 pa do 1.7.
nekad sam i ja to morao ali z adnje vrijeme uvijek upali kada lupim samo 1.6 (koji je komulativan) i 1.7 i GG.
Evo napravio reinstall, stavio svaki posebno od 1.2 do 1.7 i ista greška! Probat ću restartom računala.
nemoraš sve pečeve instaliravat..instaliraj peč 1.6 i 1.7 ali po redu....možda ti neče jer imaš reload igricu...tak je mog susjeda zezalo kad sam mu posudil svoju sve je radlo normalno..i servere moraš pokretat preko xfirea
nemoraš sve pečeve instaliravat..instaliraj peč 1.6 i 1.7 ali po redu....možda ti neče jer imaš reload igricu...tak je mog susjeda zezalo kad sam mu posudil svoju sve je radlo normalno..i servere moraš pokretat preko xfirea
Oa preko xfirea idem lol :)
neke su servere zaštitili pa nemožeš igrat na svima..ali na večini servera možeš... a ako server pokrečeš u igrice napiše ti cd key in use...tak nešt..xDDD
Pazi u koji si folder instalirao patcheve....
To je i meni bilo
Deinstaliraj CoD4 sa ccleanerom
Odi u regedit i odi u find i upiši call of duty 4 i pobriši sve šta nađe.
Voila!
To je i meni bilo
Deinstaliraj CoD4 sa ccleanerom
Odi u regedit i odi u find i upiši call of duty 4 i pobriši sve šta nađe.
Voila!
zvuci jednostavno, al zlatno pravilo: NE SE IGRAT SA REGEDITOM(registry)!! (probaj al nemoj rec da ti nisam rekao)
Svejedno je sam po sebi prebukiran, jos samo treba izbrisat neki kljuc i ode sve u.... Ozbiljno kazem, probaj drugi cd kupit, skini s nekog drugog legalnog mjesta cod4 itd,itd