COD2 problem

poruka: 11
|
čitano: 2.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
COD2 problem
pitanje

Iman aimbot i kad idem trazit servere u igri pod "join game" nade mi dosta servera ali na koji se god iden spojit pise mi bad key code. Nemislim igrat s botovima nego samo da vidin kako ide i da bar jednon buden 1 na mapi??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: COD2 problem
Cherina14 kaže...

Iman aimbot i kad idem trazit servere u igri pod "join game" nade mi dosta servera ali na koji se god iden spojit pise mi bad key code. Nemislim igrat s botovima nego samo da vidin kako ide i da bar jednon buden 1 na mapi??

jel ti piratska vezija? ako je u googleu ekucaj cod2 crcked servers. ja mislim da je to to.
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
protjeran
Cherina14 kaže...

Pa kupi orginal igru ili cd key, ili traži po serverima gdje će ti prihvatit cd key
17 godina
neaktivan
Cherina14 kaže...

A ti sunce kalajisano....ccccViče
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
COD2 problem

pa cim ti to pise 100% ti je piratska verzija... a trazi piratske servere to ti je jedino di mos igrat...neboj se nisu ni oni losi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Cherina14 kaže...

A ti sunce kalajisano....ccccViče

a mogo bi se i iznenadit.

Player Kicked
Aimbot: #12000

haha :P
16 godina
protjeran
COD2 problem
autorov komentar

a ne stvarno. kako cu rijesit to, svaki server "bad key code"

0 0 hvala 0
16 godina
COD2 problem

TO NEMOS RJESIT AKO TI JEPIRATSKA VERZIJA... ajde na piratske servere i igraj na njima.... JEDNOSTAVNO

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
COD2 problem

tose može riješit!

skini 1.0 privat servers crack cod2 i ulazi u sve servere, i one sa passwordom, i one org servere..

ja tako igram stalno..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 14:56 (LUNAT1C).

0 0 hvala 0
16 godina
COD2 problem

nikad cuja za to... hm... mozda su izmislili nesto novo... ako radi to je onda dobro... posalji link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://thepiratebay.org/torrent/3403372/Call.of.Duty.2.PRiVATE.SERVER.PATCH-iND ,  meni je to frend poslo...

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice