Sta se mene tice igrica je sasvim dobra...ali od nje je sigurno bolja Darkest of Days...kada sam to vidio i poceo igrat bio sam i previse iznenađen...tak da je morate sigurno probat...
Sta se mene tice igrica je sasvim dobra...ali od nje je sigurno bolja Darkest of Days...kada sam to vidio i poceo igrat bio sam i previse iznenađen...tak da je morate sigurno probat...
Nemožeš ih uspoređivati jer iako su obje FPS nisu isti žanr, niti se baziraju na istu radnju, da si COJ: BIB usporedio sa nekim drugim western shotterom ok, ali ovako ne.
Kako darkest of days moze biti bolja? CoJ je ima puno vise akcije i puno bolju grafiku. DoD je samo malo duza i ima one puske iz buducnosti. Igra sam ja tu igru i dosadila mi je nakon misije u balonu.
Kako se usuđuješ uspoređivati takvo govno od igre i ovako fascinantnu igru?! Pogledaj malo ocjene za darkest of days i uvjeriti ćeš se da je igra ispodprosječna!!!
Mislim da je već negdje dokazano da se ljudi tješe pričanjem gluposti a ako već nije - sada je.
Ma nije to nego lik obozava takav zanr igre gdje imas puske iz buducnosti i koljes tamo neke kauboje da zanemaruje sve te mane igre.
decki situacija je ovakva igram onaj stari call of juarez i zapeo sam na nekom groblju iza crkve su tri groba i treba neki zaduti kamen pomaknut da udem u neku rupu koji mi pokazuje jedan od grobova kad skiljim kroz nadgrobnu plocu, to je epizoda XI kad trebam dofurat medaljon ili ce ubit onu trebu moju u igrici!
stari jel mi mozes pomoc kaj se mog pitanja tice sad sam ga na forum lansirao,hvala
Mene zanima dali se igra moze igrati online samo ako ju imas original ili moze i piratski?
dali ima netko zainteresiran da bacimo igru u multi. preko hamachia veceras????
dali ima netko zainteresiran da bacimo igru u multi. preko hamachia veceras????
ima
super dogovorimo se pa bacimo preko hamachia.... ja sma slobodna navecer od 18h pa nadalje
Lol sta si sloobdna neznam u kojem kontekstu da to uzmem.
hocwes i ti s nama nabacit navecer???
igra koja mi se više svidila od cod mw2
jad ako ju imas instaliranu nabacimo veceras fajt preko hamachia
meni je igra bezveze grafička je loš misije pre duge jedino što valja je prića
danas je fajt u 20.00 sati preko hamacia... ako ima jos zainteresiranih poslaljite privatnu poruku za dogovor....
Prije par dana završio igricu - fenomenalna je...
Grafika za prste polizat, priča zanimljiva i puna preobrata, dvoboji u podne... :)
uh kad je to bilo kad sam prešo tu igru
još u lipnju tj. kad je izašla
sve pet,prava western igra i jedna od najbolji pucačina ove godine po meni uz divove poput mw2 i sl.
malo je previše kratka to mi se jedino nije svidjelo
Ajd i ja bi to igrao preko Hamachija, može mala pomoć preko PP-a, nisam do sad igrao nijednu igru online... :(
naslo nas se je 4 za sutra u 20.00 ako ima još zainteresiranih dođite:
server je: bug.hr
password: 123
Uspio sam danas malo odigrat, dolazim i sutra...
Bude kakav fajt?
bude.... ali ne mogu se spojiti na hamachi server....
Ja sam spojen...
ljudi kako da udjem na multiplayer.trazi mi neki kod.sta da kucam?