To zbilja ne bih znao.Kod mene sve radi kako treba bez ikakvih tehničkih problema.
I ima li netko odgovor zašto nema zvuka u igri kod mene, makar mi sve drugo radi?
Kako sam vec napisao u jednom postu i ja nisam imao zvuka nakon prve instalacije. Pa sam instalirao i drugi puta i opet nije bilo zvuka. Pa sam instalirao i treci puta. I zvuk se pojavio bez da sam ista drugacije napravio prilikom te trece instalacije. Tako da sada igra radi normalno na Win 7 x64. Probaj i ti par puta reinstalirati.
Evo završio sam igru bez problema, crasheva itd. btw oružja tek na kraju postaju zanimljiva kad preostaju 2 misije! Ali sniper me toootalno razočarao. nisam mogao ubit tipa na 150-200 metara ali najbolje od svega je priča o braći, ljubavi, Bogu, blagu itd. zanimljiva igra!
lol ne mogu vjerovati da se ovo vrti na mojoj prastaroj konfi pri 1280x960 na visokim detaljima na ~20FPS, a na medium je potpuno igrivo, lol da je bar GTA IV imao ovako kvalitetan engine
Evo i ja isprobal igru iako ne preferiram FPS igre.
Moram reći da me za sad nije razočarala, iako sam igral malo (došel sam sinoć/danas do one kuće de žive braća).
Dela mi sve na high i 1680/1050, nemam baš neki veliki broj fps ali je probavljivo.
Kreću se nekih 15-30fps kaj je meni solidno jer ne mislim provesti vječnost s tom igrom.
Ne znam, dok odigram malo više, javim doživljaje.
Jedno je sigurno, Gun je nenadmašiv kod mene kaj se tiče tipa igre, kaubojske u ovom slučaju.
Imam jedan problem,kad upalim igru,nemam nikakvih slova,a umjesto njih imam neke crvene kucice...molim vas da mi pogonete...
Nikako ne mogu proći jurišanje kočijom iz grada. Druga grupa neprijatelja na samom izlazu me uvijek ubije. Jednostavno nema teroije da ih sve pogodim kako treba....
eto konaćno jedna igra koja se može igrat s guštom di nema alijena i van zemaljaca odma me vratila u doba zagora i lukave pušćice starih dobrih stripova koji su izlazili prije 20 godina ha divlji zapad indijanci sjever i jug koćije konji luk i strela kućeš bolje konbinacije za igru a što se tiće grafike naravno tu je ubisoft opet pokazao svoju ozbiljnost uz 90fps na mom pc uz maximalne postavke sve je kristalno ćisto kao u cod5 zbilja su se potrudili oko grafićkog izgleda i zato igri dajem ćistu 10 za igrivost i grafiku eto više komentara kad priđem polovicu
Jednostavno nema teroije da ih sve pogodim kako treba....
Kad si mazohist pa igras na suicide tezini :)
Evo preso igru i sveukupno sam je igrao 5h 48min po meni pretkratko al eto...
Al igra je prepreodlicna po meni...
E te zadnje neprijatelje moras polako i nemoj odma ispucat sve metke u jednog vec moras polako i kad imas onak dva pistolja s jednim pucaj u jednog neprijatelja a s drugim u drugog...i nemoj previse pucat da ne ostanes bez metaka...metak u glavu i gotovo....heh
Nikako ne mogu proći jurišanje kočijom iz grada. Druga grupa neprijatelja na samom izlazu me uvijek ubije. Jednostavno nema teroije da ih sve pogodim kako treba....
Vec ti je dosla original igra na vrata kuci!;D
Samo hitno van iz kočije i odma iza zaklona, onda samo malo proviriš i skidaš ih ko zečeve
AKo dobijes concentration mod odma ga iskoristiš i nema problema
čovjek kojem se pirati gade ...
evo, i ja je skidam
po slikama mi igra izgleda fenomenalno
inače mi se gadi sve vezano uz povijest SAD-a...nije mi interesantno
al ovu igru se isplati probati
Jel igra vec ide preko Hamachija?
Ako je tko igrao online over hamachi neka nam javi radosnu vijest...
Pozz..
Jel igra vec ide preko Hamachija?
Ako je tko igrao online over hamachi neka nam javi radosnu vijest...
Pozz..
ja sam sa frendom igrao bez problema al treba nas vise...barem 3vs3...kolko smo igrali super je pa ak nam se netko hoce pridruzit nek javi
Vec ti je dosla original igra na vrata kuci!;D
Istog dana kada je i puštena u prodaju.
čovjek kojem se pirati gade ...
Ne kužim?!
Prešao igru u šutu i odmah ispočetka krenuo i već više od pola prešao, ali igra je super samo što je prekratka, bar još 3-4 sata su trebali ubacit i pametnije neprijatelje jer se ovi debilu bacaju pred pušku. Trebam još probat MP, pa ću vidit dal vrijedi kupit origigi.
Ja igram stalno s Thomasom. Iduća runda je Ray:)
igrica je odlicna..
Zasada zadovoljan. Nisam puno presao jer nikako da uhvatim malo vise vremena.
Graficki izgleda veoma dobro, a i lijepo ide i na mojoj vec slabijoj masini.
Jednica mi je bila super i po igrivosti tako da ne sumnjam da cu i ovaj nastavak sa zadovoljstvom preci. :)
Prešel igru i da ostavim neke dojmove.Igra nije tak dobra kak su svi govorili.Jahanje na konju je još uvjek dosta tromo napravljeno,igra je jako kratka.Sama grafika je solidna,i pokazuje da je igra prvenstveno namjenjena konzolama,pozadine su jako grdo napravljene,i teksture nisu detaljne.Animacija likova nije baš neka,ko niti AI.I to igra izgleda tak na 1680*1050 sa svim postavka na max.Prosječna ocjena je otprilike 7 od 10.
Nabavio sam je jučer i imam problem, nema mi zvuka u igrici, od samog početka, tj. od ubisoftova loga do samog gameplaya, vidim da je odlična pa me zanima ima li itko kakvu ideju što je, moja konfa prelazi onu njihovu preporučenu, debelo tako da ne znam što je, prilikom instalacije nije javljao greške ili nešto slično, svi testovi koje mogu poduzet na kompu a da imaju veze sa zvukom nisu otkrili grešku, svugdje drugo radi, tako da jedino odtaje da je do CD-a, osim ako netko nije imao iskustva pa mi može reći.
EDIT:ups, zajeb, nisam vidio da su i drugi imali problema, my bad, sorry...
I ima li netko odgovor zašto nema zvuka u igri kod mene, makar mi sve drugo radi?
Kako sam vec napisao u jednom postu i ja nisam imao zvuka nakon prve instalacije. Pa sam instalirao i drugi puta i opet nije bilo zvuka. Pa sam instalirao i treci puta. I zvuk se pojavio bez da sam ista drugacije napravio prilikom te trece instalacije. Tako da sada igra radi normalno na Win 7 x64. Probaj i ti par puta reinstalirati.
Probao ja taj tvoj savjet i evo me već kod četvrte instalacije, tj. već sam je jučer jednom izbrisao a evo danas dva puta, a ako netko možda zna rješenje... bilo bi dobro da se javi
a kolko imas para pa kupujes sve original igre
nego
aj ti promini tezinu igre
i predes taj dio
i vratis se opet na najtezi.
Igre se, po meni, ne sude po grafici, animaciji, itd
Gameplay je odlican, pogotova sa onim automatic cover sistemom (kome se ne sivda nek ga iskljuci)
A prica je, po meni, za film(bio bi hit)
9.5 od 10 moja ocjena
Sad slijedi Ray, igrao sam iskljucivo sa Thomasom samo zato kaj ima luk
a kolko imas para pa kupujes sve original igre
nego
aj ti promini tezinu igre
i predes taj dio
i vratis se opet na najtezi.
Zato kupujem malo igara ;)
Probao ja taj tvoj savjet i evo me već kod četvrte instalacije, tj. već sam je jučer jednom izbrisao a evo danas dva puta, a ako netko možda zna rješenje... bilo bi dobro da se javi
ako imaš vistu stavi zvuk na 24 bits, 48000 Hz (Studio Quality)
Nije Vista nego XP, a ni četvrta instalacija nije pomogla