Call of Juarez: Bound in Blood

poruka: 401
|
čitano: 130.940
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
16 godina
Call of Juarez Bound in blood

To zbilja ne bih znao.Kod mene sve radi kako treba bez ikakvih tehničkih problema.

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Juarez Bound in blood
pajic3 kaže...

I ima li netko odgovor zašto nema zvuka u igri kod mene, makar mi sve drugo radi?

Kako sam vec napisao u jednom postu i ja nisam imao zvuka nakon prve instalacije. Pa sam instalirao i drugi puta i opet nije bilo zvuka. Pa sam instalirao i treci puta. I zvuk se pojavio bez da sam ista drugacije napravio prilikom te trece instalacije. Tako da sada igra radi normalno na Win 7 x64. Probaj i ti par puta reinstalirati.

17 godina
neaktivan

Evo završio sam igru bez problema, crasheva itd. btw oružja tek na kraju postaju zanimljiva kad preostaju 2 misije! Ali sniper me toootalno razočarao. nisam mogao ubit tipa na 150-200 metara Iznenađen ali najbolje od svega je priča o braći, ljubavi, Bogu, blagu itd. zanimljiva igra!

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

lol ne mogu vjerovati da se ovo vrti na mojoj prastaroj konfi pri 1280x960 na visokim detaljima na ~20FPS, a na medium je potpuno igrivo, lol da je bar GTA IV imao ovako kvalitetan engine

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo i ja isprobal igru iako ne preferiram FPS igre.

Moram reći da me za sad nije razočarala, iako sam igral malo (došel sam sinoć/danas do one kuće de žive braća).

Dela mi sve na high i 1680/1050, nemam baš neki veliki broj fps ali je probavljivo.

Kreću se nekih 15-30fps kaj je meni solidno jer ne mislim provesti vječnost s tom igrom.

Ne znam, dok odigram malo više, javim doživljaje.

Jedno je sigurno, Gun je nenadmašiv kod mene kaj se tiče tipa igre, kaubojske u ovom slučaju.

ode most ode most
spasil sam ti život maloprije, a sad nemam vremena, pozz :) spasil sam ti život maloprije, a sad nemam vremena, pozz :)
do tu sam došel do tu sam došel
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem,kad upalim igru,nemam nikakvih slova,a umjesto njih imam neke crvene kucice...molim vas da mi pogonete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nikako ne mogu proći jurišanje kočijom iz grada. Druga grupa neprijatelja na samom izlazu me uvijek ubije. Jednostavno nema teroije da ih sve pogodim kako treba....

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

eto konaćno jedna igra koja se može igrat s guštom di nema alijena i van zemaljaca odma me vratila u doba zagora i lukave pušćice starih dobrih stripova koji su izlazili prije 20 godina ha divlji zapad indijanci sjever i jug koćije konji luk i strela kućeš bolje konbinacije za igru a što se tiće grafike naravno tu je ubisoft opet pokazao svoju ozbiljnost uz 90fps na mom pc uz maximalne postavke sve je kristalno ćisto kao u cod5 zbilja su se potrudili oko grafićkog izgleda i zato  igri dajem ćistu 10 za igrivost i grafiku eto više komentara kad priđem polovicu

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
naxeem kaže...

Jednostavno nema teroije da ih sve pogodim kako treba....

Kad si mazohist pa igras na suicide tezini :)

16 godina
neaktivan

Evo preso igru i sveukupno sam je igrao 5h 48min po meni pretkratko al eto...

Al igra je prepreodlicna po meni...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E te zadnje neprijatelje moras polako i nemoj odma ispucat sve metke u jednog vec moras polako i kad imas onak dva pistolja s jednim pucaj u jednog neprijatelja a s drugim u drugog...i nemoj previse pucat da ne ostanes bez metaka...metak u glavu i gotovo....heh

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nikako ne mogu proći jurišanje kočijom iz grada. Druga grupa neprijatelja na samom izlazu me uvijek ubije. Jednostavno nema teroije da ih sve pogodim kako treba....

Vec ti je dosla original igra na vrata kuci!;D

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Samo hitno van iz kočije i odma iza zaklona, onda samo malo proviriš i skidaš ih ko zečeve

AKo dobijes concentration mod odma ga iskoristiš i nema problema Smijeh

http://www.urbandead.com/
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

čovjek kojem se pirati gade ...

evo, i ja je skidam

po slikama mi igra izgleda fenomenalno

inače mi se gadi sve vezano uz povijest SAD-a...nije mi interesantno

al ovu igru se isplati probati

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
neaktivan

Jel igra vec ide preko Hamachija?

Ako je tko igrao online over hamachi neka nam javi radosnu vijest...

Pozz..

Hamachi games

16 godina
protjeran
Dalke kaže...

Jel igra vec ide preko Hamachija?

Ako je tko igrao online over hamachi neka nam javi radosnu vijest...

Pozz..

Hamachi games

ja sam sa frendom igrao bez problema al treba nas vise...barem 3vs3...kolko smo igrali super je pa ak nam se netko hoce pridruzit nek javi

intel-ati:| Forever trusting who we are and nothing else matters
16 godina
neaktivan

Molim vas da mi pomognete, kad upalim igru umjesto slova pojavi mi se neki znakovi...molim vas da mi pomognete...

martin
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 14:13 (martin9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...

Vec ti je dosla original igra na vrata kuci!;D

Istog dana kada je i puštena u prodaju.

doxy kaže...
naxeem kaže...

čovjek kojem se pirati gade ...

Ne kužim?!

17 godina
neaktivan

Prešao igru u šutu i odmah ispočetka krenuo i već više od pola prešao, ali igra je super samo što je prekratka, bar još 3-4 sata su trebali ubacit i pametnije neprijatelje jer se ovi debilu bacaju pred pušku. Trebam još probat MP, pa ću vidit dal vrijedi kupit origigi.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja igram stalno s Thomasom. Iduća runda je Ray:)

16 godina
neaktivan

igrica je odlicna..

Inetel Core 2 Duo E8500, nVidia GF 8800GT, 8GB DDR2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasada zadovoljan. Nisam puno presao jer nikako da uhvatim malo vise vremena.

Graficki izgleda veoma dobro, a i lijepo ide i na mojoj vec slabijoj masini.

Jednica mi je bila super i po igrivosti tako da ne sumnjam da cu i ovaj nastavak sa zadovoljstvom preci. :)

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prešel igru i da ostavim neke dojmove.Igra nije tak dobra kak su svi govorili.Jahanje na konju je još uvjek dosta tromo napravljeno,igra je jako kratka.Sama grafika je solidna,i pokazuje da je igra prvenstveno namjenjena konzolama,pozadine su jako grdo napravljene,i teksture nisu detaljne.Animacija likova nije baš neka,ko niti AI.I to igra izgleda tak na 1680*1050 sa svim postavka na max.Prosječna ocjena je otprilike 7 od 10.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 20:15 (toma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nabavio sam je jučer i imam problem, nema mi zvuka u igrici, od samog početka, tj. od ubisoftova loga do samog gameplaya, vidim da je odlična pa me zanima ima li itko kakvu ideju što je, moja konfa prelazi onu  njihovu preporučenu, debelo tako da ne znam što je, prilikom instalacije nije javljao greške ili nešto slično, svi testovi koje mogu poduzet na kompu a da imaju veze sa zvukom nisu otkrili grešku, svugdje drugo radi, tako da jedino odtaje da je do CD-a, osim ako netko nije imao iskustva pa mi može reći.

EDIT:ups, zajeb, nisam vidio da su i drugi imali problema, my bad, sorry...

Been there done that
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 20:17 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eld kaže...
pajic3 kaže...

I ima li netko odgovor zašto nema zvuka u igri kod mene, makar mi sve drugo radi?

Kako sam vec napisao u jednom postu i ja nisam imao zvuka nakon prve instalacije. Pa sam instalirao i drugi puta i opet nije bilo zvuka. Pa sam instalirao i treci puta. I zvuk se pojavio bez da sam ista drugacije napravio prilikom te trece instalacije. Tako da sada igra radi normalno na Win 7 x64. Probaj i ti par puta reinstalirati.

Probao ja taj tvoj savjet i evo me već kod četvrte instalacije, tj. već sam je jučer jednom izbrisao a evo danas dva puta, a ako netko možda zna rješenje... bilo bi dobro da se javi

Been there done that
16 godina
neaktivan

a kolko imas para pa kupujes sve original igre

nego

aj ti promini tezinu igre

i predes taj dio

i vratis se opet na najtezi.

uff sto sam zgodan
16 godina
neaktivan

Igre se, po meni, ne sude po grafici, animaciji, itd

Gameplay je odlican, pogotova sa onim automatic cover sistemom (kome se ne sivda nek ga iskljuci)

A prica je, po meni, za film(bio bi hitSmijeh)

9.5 od 10 moja ocjena

Sad slijedi Ray, igrao sam iskljucivo sa Thomasom samo zato kaj ima luk

http://www.urbandead.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
overdeath kaže...

a kolko imas para pa kupujes sve original igre

nego

aj ti promini tezinu igre

i predes taj dio

i vratis se opet na najtezi.

Zato kupujem malo igara ;)

16 godina
zero cool kaže...
Eld kaže...
pajic3 kaže...

Probao ja taj tvoj savjet i evo me već kod četvrte instalacije, tj. već sam je jučer jednom izbrisao a evo danas dva puta, a ako netko možda zna rješenje... bilo bi dobro da se javi

ako imaš vistu stavi zvuk na 24 bits, 48000 Hz (Studio Quality)

17 godina
neaktivan

Nije Vista nego XP, a ni četvrta instalacija nije pomogla

Been there done that
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice