Call of Juarez: Bound in Blood

poruka: 401
|
čitano: 130.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
16 godina
neaktivan
Call of Juarez Bound in blood

1.nisam ni rekao da smo jedini 

2.kak ti se prijatelj zove , valjda ga znam ?

3.svi klanovi imaju svoj server od 4 do 6 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 17:48 (SHOGO).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

mogli bi se skupit da igramo preko lana(hamachija)pa da vidimo ko je najbolji revolveraš

intel-nvidia :( Forever trusting who we are and nothing else matters
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Steam verzija se ruši na mom računalu odmah u startu. (Win 7 64)

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 18:16 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo, instaliral sam igru... I mogu reći da je odlična!!! Pištolji, puške, strojnice, topovi... Prehebeno!!

A tek onaj Concentration mode i 1 vs. 1 dueli... Zbilja super!!! Igru igram sve na max. ali ne nekaj zahebava ATI Tray Tools,

pa nemogu pogledati FPS-ove... I malo OT-a, ima još koji program s kojim mogu vidjeti FPS-ove?

EDIT

Našao program (FRAPS), sve na max. u COJ-u mi šljaka na nekih 70-80 FPS-a !!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 19:02 (Arai).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako skinio sam i instalirao igru bez poteskoca :) i naravno kada krenem npr multyplayer ili new game (single) igra se srusi :( i tako ispocetka.Vrlo vjerojatno je zbog Viste X64.No dali imka neki fix ili nesto za to?

pls link hvala

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Juarez Bound in blood
petkovicroby kaže...

Ovako skinio sam i instalirao igru bez poteskoca :) i naravno kada krenem npr multyplayer ili new game (single) igra se srusi :( i tako ispocetka.Vrlo vjerojatno je zbog Viste X64.No dali imka neki fix ili nesto za to?

pls link hvala

Navodno je to do zvuka. Negdje sam procitao da sample rate treba namjestiti na 16 bit 48000 Hz (DVD quality). Ja sam igru dva puta instalirao i nije bilo zvuka, kod trece instalacije sve je ok. Imam Win 7 x64

17 godina
neaktivan

Ja san zapeja sad u čapteru IV nemoug ubijen onoga staroga 1v1Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
maky kaže...

ni ja tam sam stao.........kad sam ubio onog šerifa mislio sam da je to sam tak 1vs1 al cini se da sam se prevario

i   nikog ne zanima multy preko hamachija

17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
maky kaže...

ni ja tam sam stao.........kad sam ubio onog šerifa mislio sam da je to sam tak 1vs1 al cini se da sam se prevario

i   nikog ne zanima multy preko hamachija

Riješio napokon staroga gada :D

16 godina
neaktivan

Evo ja maloprije prosao igru na medium tezini i mogu reci da sam jako zadovoljan , cak mi je sp bolji od prvog dijela . Prica je izvrsna akcije je puno vise, a i dijalozi likova su originalni , stvarno se uzivis u atmosferu heh . Sve stvari koje su ostale nejasne u prvom djelu sada su potpuno jasne i mogu reci jedna od najboljih igara u posljednje dvije godine i definitivno jedan od najbolje odradenih prequela ikad , svaka cast=) Osmijeh... I da, kraj je naravno sa dozom tragedije kao u prvom dijelu ali je vecim dijelom sretan , necu nista otkrivat da ne pokvarim uzitak , ali oni koji su igrali prvi dio bi mogli znat sta se dogodi na kraju hehe Namigiva.

Jedina dva razocaranja u igri su mi sto je prekratka , prosao sam je za manje od 7 sati tj. 6h i 42min, tako da mislim da su se kreatori mogli malo vise potrudit oko duljine al nema veze da su ista produzili bilo bi steta, ubacili bi razne gluposti i upropastili igru. Druga je sto mi  multiplayer ne zeli radit jer je igra malo skinuta odakle ne bi trebala bit hehe ,al eto za drugi razlog sam ja kriv, jedino radi toga mi je zao , jer sam prvi dio rasturao multiplayer jako dugo vremena oko pola godine i vise , ali ako cujem da je jako dobar uzet cu si serial number , jeftinije oko 100-150kn i rasturati hehe za dobra stara vremena :D. Uglavnom tko jos nije zaigrao neka obavezno sto prije nabavi igru i odigra je, nece se razocarati , a neka odigra i prvi dio koji je takoder fenomenalan :D. Bit ce steta ako naprave treci dio jer su sa drugim stvarno izvrsno zaokruzili pricu , ali eto ako imaju ideja slobodno haha rado cu zaigrati :D. Eto ljudi to je sve odoh sad na spavanje, laku noć =) .

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Je li igra nesto kao Far Cry 2 samo sto je u drugom vremenu?

Jak, dobar western FPS. Osrednje dugačka igra (bar prvi dio, ovaj nisam probao). Naglasak na odličnoj priči i zapletima, lijepom izgledu, i dobrom osjećaju cijelim putem i nakon završetka (toliko ti mogu pomoći na temelju prvog dijela, a nadam se da su održali kvalitetu i u drugom).

ZC_Someone kaže...
Kakav je gameplay, jel opet podjeljen na dva lika? Ima li šuljanja? Ima li luka i strijela? Ima li puno onih brzopoteznih revolveraških obračuna 1vs1?

Koliko vidim iz nekih izvještaja, a možeš to i sam, igraš izmjenično kao dva brata (mislim, Ray u mlađim danima i njegov brat, pokojni u onom prvom dijelu), radnja ti je prije radnje prvog dijela, doba građanskog rata.

Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 9:04 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan

evo da ne otvaram novu temu imam problem sa call of juarezom 2 .jucer mi  ga je frenda dao i ja pokrenuo i sve dobro instalira i skoro je doslo do kraja  kad onda sam sa koljenom slucajno resetiral komp!! i onda poslije kad ocu ponovo instalirati mi pise da je jos radi tu operaciju ovak mi pise:CALL OD JUAREZ BOUND IN BLOOD INSTAll SHIELD IS ALREADY RUNNING i to se dogada poslije  kada mi zavrsi ono preparing to instal. zna li tko u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ne kužin zašto ste otvarali novu temu kad san ja već otkad otvorija temu

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-juarez-2/21497.aspx

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao što sam rekao - jučer sam zaigrao BiB i prvi dojmovi (za sada sam odigrao prva 3 'nivoa') su vrlo dobri.

Grafika je jako dobra, atmosfera isto tako. Skriptirani događaji su uvjerljivi i nema se osjećaj nekakve 'namještenosti', ali umjetna inteligencija protivnika bi mogla biti mrvicu bolja.

Još nisam vidio kako izgledaju jahanje, vlak, rudnik i sve ostale divote divljeg zapada, ali ovih dana ću sve to detaljno proigrati i pri tome uživati u 'WW' atmosferi kakva nije česta u video igrama Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj te ljudi zna tko u cemu je problem???a tako sam se radovao da cu ga zaigrat. zna tko u cem je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pitaj na službenom forumu i mailu s podrškom. Moj su problem riješili: "Windows 7 nije podržan do izlaska". Tvoj problem je, vjeruje, jednostavniji.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
neaktivan

ima li netko link za demo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

no demo out!!Cool

Imam žutih ko Šimunić :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jedan problem.. Naime akda sam uključio igru i počeo igrat zvuka nije bilo. Inače zvuk mi radi sve normalno u drugim igrama.. Što da uradim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
pajic3 kaže...

Imam jedan problem.. Naime akda sam uključio igru i počeo igrat zvuka nije bilo. Inače zvuk mi radi sve normalno u drugim igrama.. Što da uradim?

Snimi instrumentalu sa igre na drugi CD i pusti je na liniji...Belji se

www.birtija.co.ba
16 godina
neaktivan

Upravo završio igru... Trebalo mi je nekih 6 i pol sati za to, a još sam one prešel dodatne questove za određenu svotu novca.

Sve s sve, odlična ali i kratka igra!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Arai kaže...

Upravo završio igru... Trebalo mi je nekih 6 i pol sati za to, a još sam one prešel dodatne questove za određenu svotu novca.

Sve s sve, odlična ali i kratka igra!

zato bi mogli igrat mp preko hamachija ali cini se da nitko nece

17 godina
neaktivan

Premalo akcije u kontinuitetu,previše međuscena (poput Terminatora).Grafika ok.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja imam problem prošao sam igru ali nemrem igrat one extra missions kaže da ih nema. Pomoc!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Ja imam problem prošao sam igru ali nemrem igrat one extra missions kaže da ih nema. Pomoc!

Mislim da je meni pisalo da to treba downloadat, nisam siguran...

17 godina
moderator

Odlicna igra, odlicna. U rangu prvog nastavka kojeg sam 2 puta presao. Prica je super, povezala sve. 5h ukupno igre na medium, malo kratko al dovoljno.

0 0 hvala 0
16 godina

Meni najbolja igrica dosad, bez zamjerke, jednosatavno savršena.

To je uredu!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igrica boleština a ja bi htio igrati Mp ove divne igre.Kako to uciniti sa piratskim kljucem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kolega,ovdje kao odgovor na to pitanje ćeš najprije dobit karton od moda...zato ti je bolje edit svojeg postaNamigiva

Kaj se same igre tiče,danas sam ju konačno isprobao i mogu reći da mi se sviđa.

No,velim tek isprobao te ne mogu izreći nekakav ozbiljniji zaključak još.

Za grafiku imam samo pohvale,igrivost također nije loša.

Eto,zasad toliko od mene glede CoJ-BiBCool

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ima li netko odgovor zašto nema zvuka u igri kod mene, makar mi sve drugo radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Juarez 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice