Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan

Malo sam istestirao oma i commando.Nepromijenjeni su.OMA i dalje refilla gl,a commando je i dalje totalno nefer prema svim koji ne igraju s tim.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

igram ja baš. Dobre su mi nove mape

15 godina
neaktivan

pozz....eevo i mene....ja na xbox360 igram Cod MW2 i ono igrica je stvarno genijalna...i grafika, meni je super....i sa imam pitanje o jednnoj missiji koja me dosta onak zasmetala...naci mislim da se zove no russians, tak nest....i sad ja dojdem u aeodrom....i ono...pokolj civila, ja nemrem ubit ove ljude koji ih ubijaju....a ono....ljudi puze po podu...i sad bi ja trebaoo ubijat....i onda na kraju dobim metak u celo...e a onda mi nista nije jasno.....evo sad ...mozetemi objanit sta je ta misija znacila....odiigrao sam i Cod4 i nista slicno ovom....barem kolko se sjecam....vjerojatno sam nesto  propustio.. ja sam proso jos par misija nakon toga...al me bas zanimallo...kaj ova misija znaci....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
branezg kaže...

pozz....eevo i mene....ja na xbox360 igram Cod MW2 i ono igrica je stvarno genijalna...i grafika, meni je super....i sa imam pitanje o jednnoj missiji koja me dosta onak zasmetala...naci mislim da se zove no russians, tak nest....i sad ja dojdem u aeodrom....i ono...pokolj civila, ja nemrem ubit ove ljude koji ih ubijaju....a ono....ljudi puze po podu...i sad bi ja trebaoo ubijat....i onda na kraju dobim metak u celo...e a onda mi nista nije jasno.....evo sad ...mozetemi objanit sta je ta misija znacila....odiigrao sam i Cod4 i nista slicno ovom....barem kolko se sjecam....vjerojatno sam nesto  propustio.. ja sam proso jos par misija nakon toga...al me bas zanimallo...kaj ova misija znaci....

A lijepo si ti pratio priču, ti si tajni agent koji se trebao infiltrirati među te teroriste, to si i napravio, međutim, ovi su te skužili, iskoristili  i dobio si metak u čelo.

Idući put prati cutscene o loading sekvence.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
neaktivan

netko jpomenuo neki update od 120+ mb??? meni je skinulo 7,6 mb i imam ovu 195 verziju sad... jel netko možda našao changelog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Patch ima 86mb. I ja sam igrao sa novim patchom dodan je jedan novi mod, zove se Team Tacitcal pogledajte sliku od pirata i vidjet ćete gdje se nalazi..

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 2:13 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Patch ima 86mb. I ja sam igrao sa novim patchom dodan je jedan novi mod, zove se Team Tacitcal pogledajte sliku od pirata i vidjet ćete gdje se nalazi..

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
Jebasu123 kaže...

stvarno sad sam se tek uvjerio da je mw2 noob-friendly igra prelagana je tj samo bi promod magao spasit igru stavili su 90 killstreak rewards,maraton,lightweight,commandoVičeassault oruzija imaju ultra mali recoil,najgore mi je kad vidim da lik igra sa akimbo g18 kao primarnim oruzijem(ubio me na drugoj strani afghana)shotguni su rape-overpowered kad su nerfali model's spas je postao najaci ubije te na divlju daljinu s njime..

Neznam zašto se ljudi bune na sačmarice..Ovdje u cod mw 2 je još ok,ali u cod 4 je smiješno kad sa 5m sačmarica ne ubija.klick (pogledati saboted slugs)

Ima punjenja i sa većim dometom Ima punjenja i sa većim dometom
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 3:27 (Anti-fa).
16 godina
protjeran
Anti-fa kaže...
Jebasu123 kaže...

stvarno sad sam se tek uvjerio da je mw2 noob-friendly igra prelagana je tj samo bi promod magao spasit igru stavili su 90 killstreak rewards,maraton,lightweight,commandoVičeassault oruzija imaju ultra mali recoil,najgore mi je kad vidim da lik igra sa akimbo g18 kao primarnim oruzijem(ubio me na drugoj strani afghana)shotguni su rape-overpowered kad su nerfali model's spas je postao najaci ubije te na divlju daljinu s njime..

Neznam zašto se ljudi bune na sačmarice u codu kad u stvarnosti sa određenim punjenjem dosežu 150 m.Ovdje u cod mw 2 je još ok,ali u cod 4 je smiješno kad sa 5m sačmarica ne ubija.

da to je na cod4 su preslabe ko da zrna nestanu nako par metara,ajd to su malo popravili na promodu

http://theguildcommics.weebly.com/index.html
16 godina
protjeran

evo ko oce dlc zabadava(valjda) 

http://kotaku.com/5530827/get-your-pc-modern-warfare-2-stimulus-package-codes

(Žurno)

edit:key-evi valjaju probao sam jednog i veli da je to dlc al nemogu ga skinut jer nemam mw2

no cini mi se da nazalost dok netko od vas koji imate igru vide ovo da ce svi keyevi bit iskoristeni

http://theguildcommics.weebly.com/index.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 3:47 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Opet free weekend, ovaj put i double XP:

http://store.steampowered.com/news/3785/

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 9:32 (dekstroza).

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Još malo pa će dat 'Free year' :)
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina

Ima bit da ih ne ide bas najbolje :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Opet free weekend, ovaj put i double XP:

http://store.steampowered.com/news/3785/

Double XP, hvala bogu to ce mi dobro doci. Ganjam onaj prestiege sa crvenom zvijezdom, it's taking forever

15 godina
neaktivan

dajte ljudi ako itko može da mi pošalje stimulus kao gift.........

platit cu pola prije i pola poslije samo da ga mogu zaigrat

tsimic
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 12:22 (tsimicx).
15 godina
neaktivan

jbt. iman problem kad uđem u multiplayer i idem na domination samo mi traži igre od <50ms do <150ms ali nepronalazi niti jednu.

zna li itko u čemu je problem

sinoć mi je se updatealo i igrao sam normalno,,

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam zasto je vama tako malo skinulo. Meni je taj patch bio 146 MB velik. LoL jel netko probo taj novi mod o cemu se radi (na poslu sam pa nemogu sam vidjet).

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopGun kaže...

Neznam zasto je vama tako malo skinulo. Meni je taj patch bio 146 MB velik. LoL jel netko probo taj novi mod o cemu se radi (na poslu sam pa nemogu sam vidjet).

To je mod 4 vs 4 igraju razne modove. TDM i još neke sad neznam koje.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
15 godina
neaktivan

jel moze neko postavit patch_mp.ff englesku verziju 1.1.195?
ja imam ruski key a eng. igru pa mi nece updejtovati taj fajl, imam neki njemacki al tamo nis ne kontam

nalazi se u call of duty modern warfare 2\zone\english

edit:
rijesio sam problem :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 16:20 (noLife).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni poceo steam skidat nesto od 4gb :S sta da radim a nemam flat Izlanuo se al imam piratsku kopiju na kompjuteru, jel bi mogo sta izmjesat fajlove da mi neskida?

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lamborghini murcelago lp640 kaže...

meni poceo steam skidat nesto od 4gb :S sta da radim a nemam flat Izlanuo se al imam piratsku kopiju na kompjuteru, jel bi mogo sta izmjesat fajlove da mi neskida?

Plači i shvati to kao kaznu za krađu i piratstvo.Namigiva

17 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

Mislim da je instalacija multija za free weekend oko 4gb, a rekao bih da nemožeš to nikako instalirati iz piratske verzije.

17 godina
neaktivan

i tako mi koji smo dali ogromne pare za igru ne možemo dobiti ništa više. cijena je tolka da bi u nju natrpao 20 DLC-ova. kad sam vidio da se plaća, pao mi mrak na oči. al jedino me onaj team tactical razveselio.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako se, dovraga, preloada na novom Steamu?

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

baš bi zaigrao taj stimulus al 100kn je pljacka

mozda pirati nesto srede al imam original pa neznam da i ako srede nesto bi mogao igrati taj dlc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

mozda pirati nesto srede al imam original pa neznam da i ako srede nesto bi mogao igrati taj dlc

Pa obrises org napravis novi steam acc i sredis si pirata, igras dzaba ono sto je ionako trebalo biti besplatno/jeftinije

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

Pa obrises org napravis novi steam acc i sredis si pirata, igras dzaba ono sto je ionako trebalo biti besplatno/jeftinije

zanimljivo promislit cu....

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 18:27 (TopForumaš).
16 godina

koliko ja znam, a znam, NEMOGUCE JE IGRATI S PIRATSKOM IGROM!!!

I See Offline People !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
system kaže...

koliko ja znam, a znam, NEMOGUCE JE IGRATI S PIRATSKOM IGROM!!!

Onda nemas pojma jer do ovog DLC patcha i promjene verzije pirati su svakodnevno igrali bez ikakvih problema, samo je pitanje vremena kada ce provaliti i ovu najnoviju verziju igre a onda opet iznova, s piratom je nemoguce igrati Bad Company mozda si se zbunio malo Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 18:30 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
se moze naruciti mape preko enabave?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice