Malo sam istestirao oma i commando.Nepromijenjeni su.OMA i dalje refilla gl,a commando je i dalje totalno nefer prema svim koji ne igraju s tim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
igram ja baš. Dobre su mi nove mape
pozz....eevo i mene....ja na xbox360 igram Cod MW2 i ono igrica je stvarno genijalna...i grafika, meni je super....i sa imam pitanje o jednnoj missiji koja me dosta onak zasmetala...naci mislim da se zove no russians, tak nest....i sad ja dojdem u aeodrom....i ono...pokolj civila, ja nemrem ubit ove ljude koji ih ubijaju....a ono....ljudi puze po podu...i sad bi ja trebaoo ubijat....i onda na kraju dobim metak u celo...e a onda mi nista nije jasno.....evo sad ...mozetemi objanit sta je ta misija znacila....odiigrao sam i Cod4 i nista slicno ovom....barem kolko se sjecam....vjerojatno sam nesto propustio.. ja sam proso jos par misija nakon toga...al me bas zanimallo...kaj ova misija znaci....
pozz....eevo i mene....ja na xbox360 igram Cod MW2 i ono igrica je stvarno genijalna...i grafika, meni je super....i sa imam pitanje o jednnoj missiji koja me dosta onak zasmetala...naci mislim da se zove no russians, tak nest....i sad ja dojdem u aeodrom....i ono...pokolj civila, ja nemrem ubit ove ljude koji ih ubijaju....a ono....ljudi puze po podu...i sad bi ja trebaoo ubijat....i onda na kraju dobim metak u celo...e a onda mi nista nije jasno.....evo sad ...mozetemi objanit sta je ta misija znacila....odiigrao sam i Cod4 i nista slicno ovom....barem kolko se sjecam....vjerojatno sam nesto propustio.. ja sam proso jos par misija nakon toga...al me bas zanimallo...kaj ova misija znaci....
A lijepo si ti pratio priču, ti si tajni agent koji se trebao infiltrirati među te teroriste, to si i napravio, međutim, ovi su te skužili, iskoristili i dobio si metak u čelo.
Idući put prati cutscene o loading sekvence.
netko jpomenuo neki update od 120+ mb??? meni je skinulo 7,6 mb i imam ovu 195 verziju sad... jel netko možda našao changelog?
Patch ima 86mb. I ja sam igrao sa novim patchom dodan je jedan novi mod, zove se Team Tacitcal pogledajte sliku od pirata i vidjet ćete gdje se nalazi..
stvarno sad sam se tek uvjerio da je mw2 noob-friendly igra prelagana je tj samo bi promod magao spasit igru stavili su 90 killstreak rewards,maraton,lightweight,commandoassault oruzija imaju ultra mali recoil,najgore mi je kad vidim da lik igra sa akimbo g18 kao primarnim oruzijem(ubio me na drugoj strani afghana)shotguni su rape-overpowered kad su nerfali model's spas je postao najaci ubije te na divlju daljinu s njime..
Neznam zašto se ljudi bune na sačmarice..Ovdje u cod mw 2 je još ok,ali u cod 4 je smiješno kad sa 5m sačmarica ne ubija.klick (pogledati saboted slugs)
stvarno sad sam se tek uvjerio da je mw2 noob-friendly igra prelagana je tj samo bi promod magao spasit igru stavili su 90 killstreak rewards,maraton,lightweight,commandoassault oruzija imaju ultra mali recoil,najgore mi je kad vidim da lik igra sa akimbo g18 kao primarnim oruzijem(ubio me na drugoj strani afghana)shotguni su rape-overpowered kad su nerfali model's spas je postao najaci ubije te na divlju daljinu s njime..
Neznam zašto se ljudi bune na sačmarice u codu kad u stvarnosti sa određenim punjenjem dosežu 150 m.Ovdje u cod mw 2 je još ok,ali u cod 4 je smiješno kad sa 5m sačmarica ne ubija.
da to je na cod4 su preslabe ko da zrna nestanu nako par metara,ajd to su malo popravili na promodu
evo ko oce dlc zabadava(valjda)
http://kotaku.com/5530827/get-your-pc-modern-warfare-2-stimulus-package-codes
(Žurno)
edit:key-evi valjaju probao sam jednog i veli da je to dlc al nemogu ga skinut jer nemam mw2
no cini mi se da nazalost dok netko od vas koji imate igru vide ovo da ce svi keyevi bit iskoristeni
Ima bit da ih ne ide bas najbolje :)
Double XP, hvala bogu to ce mi dobro doci. Ganjam onaj prestiege sa crvenom zvijezdom, it's taking forever
dajte ljudi ako itko može da mi pošalje stimulus kao gift.........
platit cu pola prije i pola poslije samo da ga mogu zaigrat
jbt. iman problem kad uđem u multiplayer i idem na domination samo mi traži igre od <50ms do <150ms ali nepronalazi niti jednu.
zna li itko u čemu je problem
sinoć mi je se updatealo i igrao sam normalno,,
Neznam zasto je vama tako malo skinulo. Meni je taj patch bio 146 MB velik. LoL jel netko probo taj novi mod o cemu se radi (na poslu sam pa nemogu sam vidjet).
Neznam zasto je vama tako malo skinulo. Meni je taj patch bio 146 MB velik. LoL jel netko probo taj novi mod o cemu se radi (na poslu sam pa nemogu sam vidjet).
To je mod 4 vs 4 igraju razne modove. TDM i još neke sad neznam koje.
jel moze neko postavit patch_mp.ff englesku verziju 1.1.195?
ja imam ruski key a eng. igru pa mi nece updejtovati taj fajl, imam neki njemacki al tamo nis ne kontam
nalazi se u call of duty modern warfare 2\zone\english
edit:
rijesio sam problem :)
meni poceo steam skidat nesto od 4gb :S sta da radim a nemam flat al imam piratsku kopiju na kompjuteru, jel bi mogo sta izmjesat fajlove da mi neskida?
meni poceo steam skidat nesto od 4gb :S sta da radim a nemam flat al imam piratsku kopiju na kompjuteru, jel bi mogo sta izmjesat fajlove da mi neskida?
Plači i shvati to kao kaznu za krađu i piratstvo.
Mislim da je instalacija multija za free weekend oko 4gb, a rekao bih da nemožeš to nikako instalirati iz piratske verzije.
i tako mi koji smo dali ogromne pare za igru ne možemo dobiti ništa više. cijena je tolka da bi u nju natrpao 20 DLC-ova. kad sam vidio da se plaća, pao mi mrak na oči. al jedino me onaj team tactical razveselio.
Kako se, dovraga, preloada na novom Steamu?
baš bi zaigrao taj stimulus al 100kn je pljacka
mozda pirati nesto srede al imam original pa neznam da i ako srede nesto bi mogao igrati taj dlc
mozda pirati nesto srede al imam original pa neznam da i ako srede nesto bi mogao igrati taj dlc
Pa obrises org napravis novi steam acc i sredis si pirata, igras dzaba ono sto je ionako trebalo biti besplatno/jeftinije
Pa obrises org napravis novi steam acc i sredis si pirata, igras dzaba ono sto je ionako trebalo biti besplatno/jeftinije
zanimljivo promislit cu....
koliko ja znam, a znam, NEMOGUCE JE IGRATI S PIRATSKOM IGROM!!!
koliko ja znam, a znam, NEMOGUCE JE IGRATI S PIRATSKOM IGROM!!!
Onda nemas pojma jer do ovog DLC patcha i promjene verzije pirati su svakodnevno igrali bez ikakvih problema, samo je pitanje vremena kada ce provaliti i ovu najnoviju verziju igre a onda opet iznova, s piratom je nemoguce igrati Bad Company mozda si se zbunio malo