mislim da to nema veze što je s piratskog cd-a main, zone i localization, ipak su to isti dokumenti kao i s originala... možda je samo do iw.neta ili su ti upaljeni torrenti ili takav neki program što opterecuje vezu. probaj resetirat komp, meni je jednom tako laggalo na cod4 i sve sam programe u pozadini pogasi i opet je laggalo dok ga nisam resetirao.
btw. znam likove koji su isto imali ruski cd-key isto su zamjenili te mape main, zone i localization i sve im je bilo ok i nije laggalo
Gle stari nisam retardiran. To i malo djete zna ako ti laga il nešt, da ces prvo pogledat jel ti se nešta skida s torenta, rapidsharea, jel ti možda neki program vrši update, il pak neki antivirusni program skenira komp. Al ti vijerojatno neznaš da su izašla dva patcha poslije izlaska igre. A di su ta dva patcha na piratskoj verziji? Lik s eplati.com mi je samo poslao patch_mp.ff. Eto toliko da mi piše da je verzija 1.0.184, i da se mogu spojit na server koji je te verzije. So cut the bullshit, i pomozi mi il nemoj.