Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.181.577
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan

Dok vi o tom DLCu raspravljate.

Dali je netko osim mene skuzio da je nemoguce vise igrat normalno MW2 na PCu a da ne upadnes u lobby s nekim haxzorom ili na neciji server. Pokuso sam vise playlista i vise puta igrat MW2 zadnjih dana. I nisam uspio, a ako mi je uslo u igru, odma viidm i WH i AimBot ima barem jedan. Minimalno. Da i DLC dode sad i da bude besplatan, nebi igro vise ovo.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Canassob kaže...

Dok vi o tom DLCu raspravljate.

Dali je netko osim mene skuzio da je nemoguce vise igrat normalno MW2 na PCu a da ne upadnes u lobby s nekim haxzorom ili na neciji server. Pokuso sam vise playlista i vise puta igrat MW2 zadnjih dana. I nisam uspio, a ako mi je uslo u igru, odma viidm i WH i AimBot ima barem jedan. Minimalno. Da i DLC dode sad i da bude besplatan, nebi igro vise ovo.

Ja svaki dan odigram po normalnu partiju, dvije. Tu i tamo se zadesi čiter al jbg, ponekad netko ima sreće samo.

Ja neki dan u S&D imao 14 killeva sve headshotovi. Hebali su mi majku aimbotersku...a jednostavno sam ih ljepio s MP5K.

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
15 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
D3ViL kaže...

uostalom puno ljudi gledaju samo nedostatke igre, a ima puno dobrih stvari u njoj, kao onaj lik prije par stranica koji tvrdi da ima 400-500 sati igranja i kaže da je igra sra*je, nekima se ne može udovoljit i gotovo

Da i još sam napisao da sam ovisnik i zato imam dosta sati  igre sa puno mana i da sam fanboy cod-a , a igra je s*anje xD koji si ti lik šta to tebi nije jasno,kupio igru ,napisao sam da imam preko 3000 hrs cod-a 4 , treba mi promjena normalno, ali me igra razočarala skroz,igrao sam je dok mi nije pukao film jer to nije to -postajalo je sve gore i gore zadnji patch napravljen u 1. mjesec cheatera ko u prići  lagg sve veći spaja me sa nekim iz Pakistana jer je manje igrača itd...... bla bla CoolPlač

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 22:36 (Joe Cooker).
15 godina
neaktivan

ma mozete vi pricati sto god hocete,ali 3 naslova za koje bih dao 500 $ ako treba COD,GTA 4..pa nadalje i buduci GT5,te 3 igre imaju moj respect i to je to,ja ne kazem da su one savrsene,ali za mene jesu,neko uziva u WoW meni je to iskreno smece od igre,ali eto ima i takvih cudaka koji ga igraju...uglavnom viva la MW2 viva la DLC i viva la IW....btw jeste pogledali u family guy onaj tip igra mw2,lol koji kralj!!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 22:43 (YoungSlim).
Moj PC  
3 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Da i još sam napisao da sam ovisnik i zato imam dosta sati  igre sa puno mana i da sam fanboy cod-a , a igra je s*anje xD koji si ti lik šta to tebi nije jasno,kupio igru ,napisao sam da imam preko 3000 hrs cod-a 4 , treba mi promjena normalno, ali me igra razočarala skroz,igrao sam je dok mi nije pukao film jer to nije to -postajalo je sve gore i gore zadnji patch napravljen u 1. mjesec cheatera ko u prići  lagg sve veći spaja me sa nekim iz Pakistana jer je manje igrača itd...... bla bla CoolPlač

lol nisam na tebe mislio, neki drugi lik je bio, neda mi se sad tražit

moja poanta je bila da ne kužim kako netko može igrati igru neku 500 sati i onda reći da je sran*e, mogao je i ranije shvatit, ipak su to 500 sati zabave za 400 kuna lol, ne može bit sran*e

da je tako loša prestao bi je igrat u roku od par dana, i prodao naravno

a evo ti si se izjasnio kao ovisnik pa ti je opravdano :D

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 22:57 (Sir Vidara the XVII).
15 godina
neaktivan

jao poludjet ću. Zeznuli su sa tim "free weekend"...koliko puta mi se dogodi da uđem u server a ne mogu se micati. Super! Umjesto da updataju igru, oni ostave na istoj verziji. U posljednje vrijeme ima sve više i više chitera. I još sada kada čujem (neznam da li je istina) da će se DLC plaćati 15$, dođe mi da plačem! Ali nema veze, za mene će MW2 ostati najbolji FPS ikada.. =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to se meni jucer dogodilo da se nitko nije mogo micat, i jedini sam ja napravio 1 kill tako da sam bezveze u zrak opalio s GL-om i pogodilo neprijatelja Smijeh

a i ja mislim da je doslo krajnje vrijeme za update jer ovo vise nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 0:09 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A ko će je updatat ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.4.2010 0:10 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bio jučer upao u server gdje se niko nije mogao kretat, wtf?

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

A ko će je updatat ?

Znam da puno njih odlazi iz Infinity Ward-a, ali barem netko može poslati update nisu nesposobni!

16 godina

nije važno koji je update,mogu promijenit 1 sjenu u meniju,samo da bagra ode.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sir Vidara the XVII kaže...
Joe Cooker kaže...

lol nisam na tebe mislio, neki drugi lik je bio, neda mi se sad tražit

moja poanta je bila da ne kužim kako netko može igrati igru neku 500 sati i onda reći da je sran*e, mogao je i ranije shvatit, ipak su to 500 sati zabave za 400 kuna lol, ne može bit sran*e

da je tako loša prestao bi je igrat u roku od par dana, i prodao naravno

a evo ti si se izjasnio kao ovisnik pa ti je opravdano :D

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1213094
Ima ih još očigledno koji prestaju igrat nakon par mjeseci xD

15 godina
neaktivan
YoungSlim kaže...

ma mozete vi pricati sto god hocete,ali 3 naslova za koje bih dao 500 $ ako treba COD,GTA 4..pa nadalje i buduci GT5,te 3 igre imaju moj respect i to je to,ja ne kazem da su one savrsene,ali za mene jesu,neko uziva u WoW meni je to iskreno smece od igre,ali eto ima i takvih cudaka koji ga igraju...uglavnom viva la MW2 viva la DLC i viva la IW....btw jeste pogledali u family guy onaj tip igra mw2,lol koji kralj!!!!

Ti se vjerojatno kupas u parama ko ovi iz IW-a....kako nekuzis da za 3 nove mape dajes 100 kn, a uopce se neisplati....

15 godina
neaktivan

1:21 pre-release commando range,moram pitat hosta u hackanom matchu da to namjesti 

8 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

imam problem: naime igrao sam mw2 singleplayer došao sam do gulaga i izašao sam i spremio ali kad sam ponovo pokrenuo igru počinjala je ispočetka kao da nisam igrao osim na multiplayeru gdje je sve ostalo isto zna li netko u čemu je problem?

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ako je nekome dosadio Modern Warfare u 3D može probati 2D Modern Warfare 2.

U 5 minuta igranja ćete iskusiti sve najvažnije trenutke iz originalnog Modern Warfare 2 naslova što uključuje pucnjavu sa strojnicom iz automobila, vožnju helikopterom, čamcem, izbjegavanje ruševina i ostalo. Kampanja uključuje 6 nivoa, 6 oružja, 4 vozila. Igra je besplatna i velika samo 16Mb stoga ju ne zaboravite isprobati.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 13:07 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
protjeran
pirat kaže...

Ako je nekome dosadio Modern Warfare u 3D može probati 2D Modern Warfare 2.

U 5 minuta igranja ćete iskusiti sve najvažnije trenutke iz originalnog Modern Warfare 2 naslova što uključuje pucnjavu sa strojnicom iz automobila, vožnju helikopterom, čamcem, izbjegavanje ruševina i ostalo. Kampanja uključuje 6 nivoa, 6 oružja, 4 vozila. Igra je besplatna i velika samo 16Mb stoga ju ne zaboravite isprobati.

da i vise je nema 

Death Cube K
16 godina
moderator

Sad je ima :)

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam 2 pitanja u vezi igre .

1 sta znaci IW.

2 jel ja mogu kopirat od frenda folder di je njegov player tak da nemoram prelazit sve ispocetka i dobivat xp u mp ?

Nemam lijep rukopis .

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stajler kaže...

1 sta znaci IW.

2 jel ja mogu kopirat od frenda folder di je njegov player tak da nemoram prelazit sve ispocetka i dobivat xp u mp ?

2.pa samo uzmes njegov steam i automatski level bude..

16 godina
Stajler kaže...

1 sta znaci IW.

1. IW=Infinity Ward naziv developera koji je napravio igru

2. Nemožeš samo kopirati, ako želiš da ti prihvati save od njega onda moraš imati i isti ključ koji i on ima.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 17:18 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

igrao sam mw2 i došao do mjesta gdje trebaju zaustaviti lansiranje rakete i kad sam to završio izgasio sam igru i kad sam je ponovno uključio počinjala je ispočetka molim vas da mi netko kaže u čemu je problem

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Tko hoće neka glasuje na Games Masteru ja dajem svoj glas svakodnevno da dođemo na podij (jedno od prva tri mjesta)Smijeh Malo fali...

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Tko hoće neka glasuje na Games Masteru ja dajem svoj glas svakodnevno da dođemo na podij (jedno od prva tri mjesta)Smijeh Malo fali...

65. :)

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

kako zavrsi ova igra ja zaboravio neda mi se sad ponovo igrat?

16 godina
IlijaM kaže...

kako zavrsi ova igra ja zaboravio neda mi se sad ponovo igrat?

koliko se sjecam, neki lik drugom liku zabije nož u glavu... xd

I See Offline People !
17 godina
protjeran

Da, da...Namigiva Shephard i Captain Price se tuku na nekoj plaži ili ti na nekom pijesku, a Shepard je onaj izdajica, Price igra s tobom u igri. Ti ranjen ležiš i onda kada trebaš umrijet ubiješ onog sa nožem u glavu.

sticky boredom with a book:S
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Da, da...Namigiva Shephard i Captain Price se tuku na nekoj plaži ili ti na nekom pijesku, a Shepard je onaj izdajica, Price igra s tobom u igri. Ti ranjen ležiš i onda kada trebaš umrijet ubiješ onog sa nožem u glavu.

Dovoljno je ovo i kaj je napisal System Belji se Pozitivac pogodi negativca u OKO Nevinašce

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan

aaa da sada se sjecam tnx.. i dodje onaj Nikola poslje sa helicem

16 godina
neaktivan
IlijaM kaže...

aaa da sada se sjecam tnx.. i dodje onaj Nikola poslje sa helicem

Pa mogao si pogledati kraj i sam 

Nije da prigovaram, ali...

http://www.eveonline.com/