TopForumaš stavio, al aj, pusti sad, nemoj brisat...
Ma hoću, grize me savjest.
TopForumaš stavio, al aj, pusti sad, nemoj brisat...
Ma hoću, grize me savjest.
ja nekužim šta svi imaju protiv MW2
igra nije mogla biti bolja, i single i multy, jedini je problem što ju sad moraš kupit da bi igrao
problem je sto nema DS a ne sto ju pirati nemogu igrati prek neta
makar je jedno i drugo povezano ali i bc2 ima DS pa pirati nemogu igrati
tak da je IW bezobrazno i podlo ih izbacio
a šta će ti DS, uzmi pušku i odi pucati, to je bit cod-a, a sad su svi počeli filozofirati oko tih DS, ima hrpa drugih dobrih pucačina koje možeš igrati
da se malo informiras znao bi sto sve nosi sa sobom i jos vaznije odnosi nedostatak DS
preko nekih stvari se ipak nemoze preci
pogotovo sto su clan warowi jako tesko za izvesti
inace multi je odlican ali fale mu one stvari iz coda 4 a to je DS omogucavao
inace kao sto sam rekao IWnet je iskljucivo kreiran protiv piratsva sto je besmislica posto sa DS se isto pirastvo moze sprijeciti
također ako mislite da je IWnet lag free niste dovoljno igrali igru
koliko puta sam naisao na usljivog hosta i sve je lagalo
o errorima da i ne pricam....
Ja cu vam dati jedan savjet za vase dobro. PRESTANITE IGRAT OVAJ POLUPROIZVOD.
zašto bih..meni je igrica bas super uopce ne kuzim kaj ti sad imas protiv nje sigurno ju nikad igro nisi..
Igro sam ju i vjerovatno vise nego ti. Ali losa je. necu se raspravljat samo kazem moj savjet. Odigro sam negdje 400- 500 sati.
Tako da ipak znam sta pricam.
Zanimljivo LINK
Ma MW2 mi bio ok dok nisam probao B:BC2... Nakon toga sam shvatio sta je dobra MP pucacina... B:BC2 tesko da ce nadmasiti uskoro itko (stvarno je toliko blizu savrsenstvu) i MW2 ni ne razmisljam da pokrenem vise... Ovo sa naplacivanjem 3 nove mape 15 eura (kod nas vjerovatno) je prejadno da se uopce ne treba ni komentirati...
da se malo informiras znao bi sto sve nosi sa sobom i jos vaznije odnosi nedostatak DS
preko nekih stvari se ipak nemoze preci
pogotovo sto su clan warowi jako tesko za izvesti
inace multi je odlican ali fale mu one stvari iz coda 4 a to je DS omogucavao
inace kao sto sam rekao IWnet je iskljucivo kreiran protiv piratsva sto je besmislica posto sa DS se isto pirastvo moze sprijeciti
također ako mislite da je IWnet lag free niste dovoljno igrali igru
koliko puta sam naisao na usljivog hosta i sve je lagalo
o errorima da i ne pricam....
meni mp nista ne valja nasrali su sa previse killstreakova
ja bi ostavio sam uav,block uav i mozda onoga bota minigun onaj
onda njubski perkovi za ninđe,rambe i ostale gluposti
glupi dodaci na oruzja
isto stavili su prelose snipere
e ak/kad dođu dedicated serveri i kad se mod izda (neki promod) tek cu onda moc uzivat u
njoj
meni je sad fora imam svoj server i igram samo sa frendovima
izbacim sve nepotrebne stvari (i pb) stavimo svoje skinove
modamo oruzja
drugim rijecima sto nas je volja
a ovjde....kura*
meni mp nista ne valja nasrali su sa previse killstreakova
ja bi ostavio sam uav,block uav i mozda onoga bota minigun onaj
onda njubski perkovi za ninđe,rambe i ostale gluposti
glupi dodaci na oruzja
Ovo si predobro rekao, pošteno sam se nasmijao...
Nisam ni znao da su preko vikenda nudili besplatno igranje MW2. Meni zvuci kao potez ocajnika. Vjerojatno se igraci masovno sele na B:BC2, pa sad nude kao malo besplatno. Ne znam, mozda se varam, ovo su samo moje pretpostavke, ali stvarno mi je cudno da pored te silne pohlepe nude besplatno igranje preko vikenda, garant ima nesto.
Nisam ni znao da su preko vikenda nudili besplatno igranje MW2. Meni zvuci kao potez ocajnika. Vjerojatno se igraci masovno sele na B:BC2, pa sad nude kao malo besplatno. Ne znam, mozda se varam, ovo su samo moje pretpostavke, ali stvarno mi je cudno da pored te silne pohlepe nude besplatno igranje preko vikenda, garant ima nesto.
Battlefield: Bad Company 2
ma ja igrao(bolje da nisam) chopper gunner me ubio 4x zaredom na spawnu i jos steam poceo zezat pa sam obrisao
jos mi je najgore bilo kad sam cuo sa kime igram sve neka djecica do 10godina deru se ko ludi
Čuo sam za neki DLC neke nove mape po 15 € pa me zanima jel to obavezno onda ?
Jel onda ispada da je igra 500-600 kn pa mi je bolje uzet BC2
Čuo sam za neki DLC neke nove mape po 15 € pa me zanima jel to obavezno onda ?
Jel onda ispada da je igra 500-600 kn pa mi je bolje uzet BC2
nije obavezno... samo te mape nećeš moć igrat... prebacit ce te iwnet sa ljudima koji nemaju taj DLC... automatika...
Nekužim kako možete reći da je MW 2 sranje.Meni npr. Battlefield:Bad Company 2,Sp mi je odličan ali Mp mi ne odgovara,to neznači da je igra sranje,nego meni jednostavno neodgovara taj stil.Sto se tiče MW 2 nemogu baš reći da je igra savršena jer takva ne postoji.Svatko ima svoj ukus za igre.Da netko kaže ''Ja mislim da MW 2 sranje"(ili za bilo koju drugu igru)to razumijem,ali da netko kaže "MW 2 je sranje" to po meni ispadne kao da govori za sve nas ovdje.
Ma stvar je u tome da:
1. Lagg je full -pucaš metak ne izlazi na killcamu wtf-užasan lagg u večini slučajeva,čak i kad je host neko iz Hrvatske opet lagg- ne može se uspoređivat sa laggom u bc 2 kao što je jedan napisao jer to trza igra radi malo fps-a, a ne radi lagga, ja znam jer sam prije imo loš proc, a sad dobar sad je smooth full -kakvi lagg pa na BUG serveru mi je ping 55-65.
2.Nedostatak ds servera nosi sa sobom da ima puno cheatera(najviše u povijesti), neko je napiso da ih ima iu cod 4-da ima ih ali ih admin odma bana(napravi ss i vidi da li ima ili možda blokira ss) i nema ih a ovde čekaš i čekaš ali isti cheateri iz dana u dan igraju.
3.Igraš recimo SnD i igrači deru sa spawna na spawn sa gl i onda te ubiju i onda čekaš respawn, onda dođe neko sa 1 man army ispuca 2 gl, promijeni klasu ,ispuca 2 gl, promijeni klasu,ispuca 2 gl,promijeni klasu ,ispuca 2 gl,promijeni klasu i ispuca 2 gl + secondary 2 thumpera bravo zar je več Božić.
4.G18 akimbo pa čovječe na šta to izgleda trče po mapi sa secondary i ubija preko po mape - ne mreš belivit, pa heartbeat bip bip-dobro ima ninja ok, pa oružja bez recoila stisni lijevi klik i pucaj ajme.
5. Razno - bla bla toliko toga još ima ali ukratko ovo je neigriva igra radi lagga i cheatera i oružja koja su dopuštena a na ds ne bi bila .
Low skill game cya
Ma stvar je u tome da:
1. Lagg je full -pucaš metak ne izlazi na killcamu wtf-užasan lagg u večini slučajeva,čak i kad je host neko iz Hrvatske opet lagg- ne može se uspoređivat sa laggom u bc 2 kao što je jedan napisao jer to trza igra radi malo fps-a, a ne radi lagga, ja znam jer sam prije imo loš proc, a sad dobar sad je smooth full -kakvi lagg pa na BUG serveru mi je ping 55-65.
2.Nedostatak ds servera nosi sa sobom da ima puno cheatera(najviše u povijesti), neko je napiso da ih ima iu cod 4-da ima ih ali ih admin odma bana(napravi ss i vidi da li ima ili možda blokira ss) i nema ih a ovde čekaš i čekaš ali isti cheateri iz dana u dan igraju.
3.Igraš recimo SnD i igrači deru sa spawna na spawn sa gl i onda te ubiju i onda čekaš respawn, onda dođe neko sa 1 man army ispuca 2 gl, promijeni klasu ,ispuca 2 gl, promijeni klasu,ispuca 2 gl,promijeni klasu ,ispuca 2 gl,promijeni klasu i ispuca 2 gl + secondary 2 thumpera bravo zar je več Božić.
4.G18 akimbo pa čovječe na šta to izgleda trče po mapi sa secondary i ubija preko po mape - ne mreš belivit, pa heartbeat bip bip-dobro ima ninja ok, pa oružja bez recoila stisni lijevi klik i pucaj ajme.
5. Razno - bla bla toliko toga još ima ali ukratko ovo je neigriva igra radi lagga i cheatera i oružja koja su dopuštena a na ds ne bi bila .
Low skill game cya
1.Ja imam dosta loš internen pa mi rijetko lagga,igram HC HQ najviše.
2.Čitera ima previše to je istina ali uvjek možeš kliknuta na "Leave game"
3.Na hc modu barem koliko sam ja primjetio u mojem slučaju ima puno manje Gl "noobova",runnera.
4.Na hc modovima malo igrača koristi G18 akimbo barem koliko sam ja primjetio na "normal" modu to skoro svi koriste
Ono šta meni najviše ide na "živce" je to da sa smg mogu nekog skinut preko cjele mape i killstreaks sa kojima su samo usrali igru.Pola teama campira u nekom grmlju samo da dobiju svoju nukicu
Sve ovdje navedeno je moje mišljenje i nije mi bila namjera uvrijedit nikoga.
Igrica ima mana to je istina ali kad se uzivis u igru mane nisu problem..bbc2 meni ta igra ima mana snajperi su losi..velike mape..bla bla da ne pricam ali sad svi seru oko DS koje b:bc2 ima a mw2 nema..kakve to sad veze ima ako igras igru iz zabave..nebrinite doci ce DS pa ce svi zalit sto su kupili bc2..a pola igraca nezna o cem prica gledali su neke gameplayeve sa neta i sad su oni strucnjaci za mw2..to je isto kak i fifa i pes..igraci koji igraju fifu mrze pes i obrnuto..ali igraci imaju respekta prema ovoj drugoj igri(pes ili fifa)..tako i vi imajte mozemo sad u nedogled ali kad sagledas sve opet se vracamo na primjer iznad..
Ne bi želio više pričat, ali samo da kažem da je ovo igra sa največim laggom ikad,pa kat ti kažeš da tebi lagga rijetko pitam se je li ti znaš što je lagg, izvini, vidio sam koliko sati imaš ove igre ,ali to ne pokazuje tvoje znanje o laggu,ping je u 90 %slučajeva preko 100 debelo to je lagg, a ako ti to ne primjetiš jer misliš da je lagg samo kad trza total onda stvarno ne znam, pa nisam ja ništa izmislio,o tome se piše na 1000 mjesta, foruma, pa vidiš kako metak valjda reagira.
Možeš napravit da imaš 10 crtica umjesto 4 i lako ti je izračunat ping pa vidi koliki ti je, meni i poznanicima, imao sam i clan dok mi nije ...........,svima je full lagg na svim modovima, a inače igram najviše hc kao i ti.
Nemoj mislit da ti pametujem , ali smatram da imam puno iskustva igrajuči sve codove do sada i dosta drugih igara, a čak i ovaj cod zato što sam ovisnik imam više sati od tebe,ali ako nešto ne valja onda ne valja pa ja sam največi fanboy cod-a ali ova igra je upropaštena pohlepom Iw+Activision i krivim odlukama,več reko sam da je igra dobro ispolirana, ali što če meni lijepa grafika, lijepe boje, daj mi da igram cod kak spada .
Pa igro sam cod 1 ,coduo ,cod 2 cod 3(ps 2)cod 4 cod 5 cod 6 valjda znam šta govorim.Cod 4 imam preko 3000 hrs.Igro sam i naprimjer Battlefield 1942,c.s 1.6 i još starije igre, imam preko 30 godina,volim se igrat i volim cod isto ko i bf ali ova igra je po mome mišljenju i mišljenju puno prijatelja sa bogatim iskustvom kraj za sve oldtimere cod-a. Oldtimer jesam , ali znam što valja, a uostalom po forumima o tim problemima pjevaju več i ptice na grani.
pozz
Igrica ima mana to je istina ali kad se uzivis u igru mane nisu problem..bbc2 meni ta igra ima mana snajperi su losi..velike mape..bla bla da ne pricam ali sad svi seru oko DS koje b:bc2 ima a mw2 nema..kakve to sad veze ima ako igras igru iz zabave..nebrinite doci ce DS pa ce svi zalit sto su kupili bc2..a pola igraca nezna o cem prica gledali su neke gameplayeve sa neta i sad su oni strucnjaci za mw2..to je isto kak i fifa i pes..igraci koji igraju fifu mrze pes i obrnuto..ali igraci imaju respekta prema ovoj drugoj igri(pes ili fifa)..tako i vi imajte mozemo sad u nedogled ali kad sagledas sve opet se vracamo na primjer iznad..
....
Noob friendly u cod4 i cod6
COD4:FRAG x3, MARTY , LS , GL , P90
COD6:GL , COMMANDO , AKIMBO G18 , OMA/DC , ACR/SCAR , SHOTGUNOVI , MACHINE PISTOLI , DEATHSTREAKOVI itd.
MW2 d. serveri bi imali mnogo zabrana,zar ne?
COD6:GL , COMMANDO , AKIMBO G18 , OMA/DC , ACR/SCAR , SHOTGUNOVI , MACHINE PISTOLI , DEATHSTREAKOVI itd.
a kaj je killstreakovima ?
btw bilo bi zabranjeno pola igre
ovu igru jedino mozes spasit promod
i mene su strasni zivcirali airstreakovi, ali me sad manje zivciraju otkad sam otkrio Javelin ;)
Koliko god da je DS boljka u igrama toliko je i losa... modovi na DS su totalno zanemareni i igra se ili tdm ili snd... tako da oni koji vole da im admin servera odlučuje šta će igrat za njih je DS stvoren... a za mene koji promijeni 5 modova u sat vremena, meni to nikako ne paše... Ja se nemogu zabavit igrajuci stalno isto... jednostavno mi se smuči igra u jednom trenu i ja je pogasim i odem van. A ovako kad me pukne samo promijenim mod i igram novi mod... bez glavobolja. I nemoram gledat jel server pun prazan itd... kao na DS.
Ako bi ikad napravili mix boljki iwnet servisa i DS-a, e to bi bilo najidealnije...
Koliko god da je DS boljka u igrama toliko je i losa... modovi na DS su totalno zanemareni i igra se ili tdm ili snd... tako da oni koji vole da im admin servera odlučuje šta će igrat za njih je DS stvoren... a za mene koji promijeni 5 modova u sat vremena, meni to nikako ne paše... Ja se nemogu zabavit igrajuci stalno isto... jednostavno mi se smuči igra u jednom trenu i ja je pogasim i odem van. A ovako kad me pukne samo promijenim mod i igram novi mod... bez glavobolja. I nemoram gledat jel server pun prazan itd... kao na DS.
Ako bi ikad napravili mix boljki iwnet servisa i DS-a, e to bi bilo najidealnije...
i ja igram bilo koji mod kad me god pukne mogu ih promjenit 25 u 1 sat ak mi je volja
i ja igram bilo koji mod kad me god pukne mogu ih promjenit 25 u 1 sat ak mi je volja
Iako mi smeta... nije da neznam zbog čega je tako... ali mi fali LAN... i nikad prežaljene igraonice... ping od 10 - 20... i udri svaki moguci naslov... ma kakvi DS... to su bili dani. I onda nije bilo "zalagalo mi je" i tako, nego ako si puška si puška...:) pa turniri, to sve zvalo igranje, ne sad svi zatvoreni po kućama, nitko se ni nezna. A mi smo znali nas 4, gajba piva i udaraj... nema pisanja tekstova, psuješ u facu preko stola... :)
ah ah...
Tu pod cod6 si onda mogao napisati da je noobovsi imati bilo kakvi perk i oružje.
Ja mislim da malo pretjerivate. Ono što je u cod6 kak bi rekli za noobove je G18 akimbo, ls, i možda gl, ali samo možda.
Isto tako u cod 4 gl, ls, marty i frag x3.
EDIT: igra ima neke loše strane ali malo ste počeli pretjerivati, a i opet se ponavlja ono što već znamo. Da igra ima sve što vama smeta bi bila savršena jbt.
EDIT2:ne looka p90 je sasvim uredu barem meni.
Tu pod cod6 si onda mogao napisati da je noobovsi imati bilo kakvi perk i oružje.
Ja mislim da malo pretjerivate. Ono što je u cod6 kak bi rekli za noobove je G18 akimbo, ls, i možda gl, ali samo možda.
I možda p90...
omg ovo je jos gore neg kaj sam mislio
To smeta kako kome. Meni samo neke stvari smetaju.