procitao sam zadnje 3 strane i vidim da ste se raspricali o cheateriama ... iako ne igram mw2 igrao sam dosta dugo cod2 i cod4 ...
pa shvatite da su neki ljudi jednostavno pro.
sta pricas ti? pricaju o hackerima koji zahackiraju lobby...
procitao sam zadnje 3 strane i vidim da ste se raspricali o cheateriama ... iako ne igram mw2 igrao sam dosta dugo cod2 i cod4 ...
pa shvatite da su neki ljudi jednostavno pro.
sta pricas ti? pricaju o hackerima koji zahackiraju lobby...
Čovjek je vjerojatno mislio na moj post i vaša uvjeravanja da su to sve pro igrači. Što se tiče hakera zadnjih dana, najjači su mi oni koji ti u jednom meču daju toliko bodova za jedan kill da prođeš cijeli prestiž. Jučer u dva meča prošao 4 i 5 prestiž. U jednom 4.000.000 XP-a, a u drugom 200.000.000 XP-a.
Edit: Na početku igre napiše XP boost i kod prvog killa se pojavi umjesto 100 bodova nekakva formula i odmah si 70 level tog prestiža u kojem jesi.
http://www.latimes.com/entertainment/news/la-et-ct-callofduty12-2010apr12,0,6466384.story
Respawn Entertainment =IW 2.0
EA sad ima DICE i IW 2.0-ak još pobijede ova dva na sudu-kraj za ATVI
"We have learned the hard way," said Zampella, "that the best way to ensure the integrity and quality of your work and make sure the fans get what they deserve is to own the intellectual property."
Zvuči dobro, bilo bi fora kad bi se toga i držali.
http://www.latimes.com/entertainment/news/la-et-ct-callofduty12-2010apr12,0,6466384.story
Respawn Entertainment =IW 2.0
EA sad ima DICE i IW 2.0-ak još pobijede ova dva na sudu-kraj za ATVI
Ne vjerujem, čak i ako pobjede. Activision Blizzard ima WoW i pravo na ime Call of Duty.
eto vam svemocni branitelji mw2 i vjernici u to da activision ima milosti
map pack ce se placati i to 15$ za ps3 i pc
http://www.gametrailers.com/news/modern-warfare-2-dlc-comes/1969
ajde pirat da te cujem sad....
In case you haven’t heard, it has been announced that the rather popular Modern Warfare 2‘Stimulus Package’ DLC will be coming out for PC and PlayStation 3 on May 4th. The Stimulus Package contains five new multiplayer maps (two of which are remade from the original Modern Warfare)and will cost $15.
evo jos i dodatan dokaz dio iz tih vjesti tak da se moje rijeci ne opovrgnu
fkt mi je vec pun k* mw2... prodajem ga garant i opet se vraćam na mw ili na bad company 2...
Pusti ti samo da to Robert Bowling potvrdi ili neki zaposlenik iz iw-a.
Pusti ti samo da to Robert Bowling potvrdi ili neki zaposlenik iz iw-a.
ti ocito zahebavas
pa nitko nije toliko ignorantan ili slijep
ili mozda jest hmm...
Isto tako su okolo portali govorili da je igra odgođena, a vidiš izgleda da nije, izašla je na vrijeme.
Ne vjerujem nikome osim devovima koji rade igru, kad će oni to potvrditi onda će biti sigurno.
Možda ja jesam slijep ali izgleda da si i ti naivan.
Nije stvar u tome je li neko naivan ili slijep, nego da li je nešto sigurno ili vrlo vjerojatno.
Dok god developeri ne potvrde da će se plaćati, nitko ne može reći da je sigurno da će se plaćati.
Nije bitno ako je to vrlo vjerojatno, dok nije potvrđeno od strane devova(ili publishera), nije sigurno.
Ja ne vjerujem nikome pa ni Iw+Activision bastards, rekli su najbolja zaštita od cheatera, nema laga bla bla epic fail super ispolirana igra koja je neigriva, ili je lagg full ili je cheater paradise wtf ili je gl n00bs low skill game ma bravo.
Igram cod 4 i bf bc 2 :)
Isto tako su okolo portali govorili da je igra odgođena, a vidiš izgleda da nije, izašla je na vrijeme.
Ne vjerujem nikome osim devovima koji rade igru, kad će oni to potvrditi onda će biti sigurno.
Možda ja jesam slijep ali izgleda da si i ti naivan.
dragi moj jack ak ti zoves naivnoscu vjerovanjem u nesto sto je skoro pa sigurno onda neznam....
Ja cu vam dati jedan savjet za vase dobro. PRESTANITE IGRAT OVAJ POLUPROIZVOD.
Ja cu vam dati jedan savjet za vase dobro. PRESTANITE IGRAT OVAJ POLUPROIZVOD.
zašto bih..meni je igrica bas super uopce ne kuzim kaj ti sad imas protiv nje sigurno ju nikad igro nisi..
danas sam malo,samo malo igrao cod mw1...haha i kak je cudan nakon ovoga,oni perkovi su tak jadni,oruzja su manje vise ok,na sniperima nema silencera sto je odvratno,o hb sensoru da ne govorim,ne znam ali bezveze,god bless mw2
danas sam malo,samo malo igrao cod mw1...haha i kak je cudan nakon ovoga,oni perkovi su tak jadni,oruzja su manje vise ok,na sniperima nema silencera sto je odvratno,o hb sensoru da ne govorim,ne znam ali bezveze,god bless mw2
Meni je dobar...je da je čudan...i pomalo star, ali to je moj CoD4
sad ovdje svi pljuju mw2 a kad dodu dedicated serveri niko vise nece igrat cod4 i svima ce bit dobar..-.-'
sad ovdje svi pljuju mw2 a kad dodu dedicated serveri
Seriously, zar se itko još nada ovome...
ja nekužim šta svi imaju protiv MW2
igra nije mogla biti bolja, i single i multy, jedini je problem što ju sad moraš kupit da bi igrao
igra nije mogla biti bolja, i single i multy, jedini je problem što ju sad moraš kupit da bi igrao
problem je sto nema DS a ne sto ju pirati nemogu igrati prek neta
makar je jedno i drugo povezano ali i bc2 ima DS pa pirati nemogu igrati
tak da je IW bezobrazno i podlo ih izbacio
MW2 p2p je naspram BC2 DS-ova lagfree xD
ja ne igram igrice zbog nekih posebnih razloga nego da se bar malo zabavim..to mw2 pruza jest da nema DS ali boze moj kaj stisnes S&D i on ti nade igru manje posla za tebe..-.-..a citeri ima ih svugdje i u bc2 i cod4..sve jedno ako neko hoce igricu bez chitera idemo prek hamachia fifu ili nhl..
a šta će ti DS, uzmi pušku i odi pucati, to je bit cod-a, a sad su svi počeli filozofirati oko tih DS, ima hrpa drugih dobrih pucačina koje možeš igrati
e moze jedno pitanje ??
- što mislite dali da brise mw 2 koji sam skinuo sad za ovaj MW2 free wikend
- tj. hoce li biti jos takvih poklon vikenda ????
e moze jedno pitanje ??
nebih rekao da ce bit..
e moze jedno pitanje ??
ja bi ga odma zbrisao
EDIT: Sorry svima, netko je već stavio.
Ako je netko već postao neka javi, editat ću poruku.
Uglavnom, novi DLC 4. svibnja, prvo Box onda PC i PS3, nema single player dodataka, samo MP...
TopForumaš stavio, al aj, pusti sad, nemoj brisat...