Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.181.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
MegaMass 2000 kaže...

Igra ti se ne sviđa, pa ju jednostavno ni ne igraš. Meni se ne sviđa na što liče AA 3 pa ju ne igram. Doduše, sa svakim novim patchem ja ju ponovno instaliram da vidim da li su se riješili lag (zamisli lag na dedi serverimaIznenađenŠutim). Za AA 3 čekam novi patch, pa ako i tada bude lag, igru ću lijepo deinstalirati, i gotovo.

Čemu se tlačiti?

Ima tu dosta ekipe koja bi jednostavno na silu htjela da se svima igra ne svidja.  I takvi ne mogu shvatit da vecina igra bez problema, bez laga npr. Ali eto ja sam samo pubigrac, igram, popijem par pivica i kad se pojavi mouse-lag, ugasim i na corku. Da je drugacije, losije, nit bi igrao (mucio se) nit bi plako.

AA3 FTW ;) (odustali su od razvoja, nece tu bit nista)

Kimi - the King of Spa.
16 godina
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...

ma nista ne radi kak treba!! sad sam igrao 4 partije i usrani lagg je nepodnosljiv. sad da jos placam dodatne pare za ovo smece?? ne hvala..

Pa zar ti nisi na strani 235 napisao da odustaješ? Čemu tlaka sa igrom koja ti se očigledno ne sviđa, i čemu tlačenja nas kojima se igra sviđa?

Riješenje:

Igra ti se ne sviđa, pa ju jednostavno ni ne igraš. Meni se ne sviđa na što liči AA 3 pa ju ni ne igram. Doduše, sa svakim novim patchem ja ju ponovno instaliram da vidim da li su se riješili laga (zamisli lag na dedi serverimaIznenađenŠutim). Za AA 3 čekam novi patch, pa ako i tada bude laga, igru ću lijepo deinstalirati i gotovo.

Čemu se tlačiti?

a j,e ne svida ti se besplatna igra? pa ju ne igras velis.. ajd molim te.. a cod igras jer si platio je tak?

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina
red_bull kaže...

eto vidis ja sam igrao quake 2 u lanu i rodio sam se valjda kad i ti.. nema pucacine koju nisam probao u mrezi i molim te nemoj pricati da je ping 100 ok.. da je ping 50-60 ja nebi s..rao jer je to prihvatljivo ali nije.. ping je vecinom iznad 100 a to je za malu djecu kojima je svejedno.. bas bi volio ovo probat na ds -ima..  naravno da mozemo i mogi je igraju ali i mnogi nemogu prihvatiti hvalospjeve o sistemu koji je poceo dovodit u cod serijal dlc-ove koji ce se vjerojatno naplacivat.. to je za mene noz u leda gamerima na pcu

palac gore

Tallahasee@ ali ima tu i  mnogih koji bi nasilu  htjeli da se igra svima sviđa pa do joj otpjevamo koju :D

zaključak: i "negativci" i "pozitivci" pretjeruju

ali kad vidim da naxeem kaže"da" i dobije deset palčeva gore i pet "hvala"  crknem od smijeha :D

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 23:12 (Kill Frenzy).
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Tallahasee@ ali ima tu i  mnogih koji bi nasilu  htjeli da se igra svima sviđa pa do joj otpjevamo koju :D

A mozda da tebi i redbullsh... otpjevamo "Rastajem se c.... sa vama" :p

Kimi - the King of Spa.
16 godina

može

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 23:15 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tallahasee kaže...
Kill Frenzy kaže...

A mozda da tebi i redbullsh... otpjevamo "Rastajem se c.... sa vama" :p

moze talashi...t

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...

ma nista ne radi kak treba!! sad sam igrao 4 partije i usrani lagg je nepodnosljiv. sad da jos placam dodatne pare za ovo smece?? ne hvala..

Pa zar ti nisi na strani 235 napisao da odustaješ? Čemu tlaka sa igrom koja ti se očigledno ne sviđa, i čemu tlačenja nas kojima se igra sviđa?

Riješenje:

Igra ti se ne sviđa, pa ju jednostavno ni ne igraš. Meni se ne sviđa na što liči AA 3 pa ju ni ne igram. Doduše, sa svakim novim patchem ja ju ponovno instaliram da vidim da li su se riješili laga (zamisli lag na dedi serverimaIznenađenŠutim). Za AA 3 čekam novi patch, pa ako i tada bude laga, igru ću lijepo deinstalirati i gotovo.

Čemu se tlačiti?

a j,e ne svida ti se besplatna igra? pa ju ne igras velis.. ajd molim te.. a cod igras jer si platio je tak?

Ne, ne sviđa mi se zbog laga, ogromnog, turbo, uber laga (instaliraj pa vidi), bugova (oružje koje nestaje itd.....), itd....... Da mi MW 2 tako laga i da ima takve bugove (znači kao AA3), vjeruj mi da bih igru deinstalirao. To ne bi bio ni prvi ni posljedni puta da sam se opekao sa nečim što sam platio.

Dakle čemu tlaka?

Btw, platio sam Portal i Morrowind pa mi te igre nisu legle. Pa je shodno tomu ih ni ne igram, i ne kenjkam svima kako mi se ne sviđaju.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 23:20 (MegaMass 2000).
16 godina

da ali kenjas da ti se svida ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije mi žao što sam dao 400kn za igru, btw ti što pricas da na bombu stavi C4 i kada cuje da defusa da aktivira C4? sta to u CoD 4 nemozes? daj lega moj previse ste se uzivili u pljuvanje po mw2 i ostalim sranjima..slazem se da ima dosta noobova, ali svi ste vi pa tako i ja bili jednom noob Osmijeh tako da psttt Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Pojasni malo, ne shvaćam što želiš reći

16 godina
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...

ja ne kenjam da mi se ne svida vec ozbiljno velim da mi se ne svida kuzis sad?

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
MegaMass 2000 kaže...
red_bull kaže...

ja ne kenjam da mi se ne svida vec ozbiljno velim da mi se ne svida kuzis sad?

A ja tebi velim da prestaneš sa kenjanjem (kostantna poizvodanja proljeva kako ti se igra ne sviđa zbog ovoga ili onoga), jer si već jednom napisao da odustaješ.

Pa zbog čega se onda tlačiš sa igrom koja ti se ne sviđa i čemu tlačenje ostalih kojima se igra sviđa? Ako te ždere to što si platio i nisi dobio to što si htjeo, stani u red, jer majstore nisi ni prvi ni posljedni kojemu se to desilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 23:32 (MegaMass 2000).
16 godina

evo jedna svježa

i još jedna

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 23:38 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
naxeem kaže...

Ja ne znam gdje vi to igrate kad imate ping 20ms? - Ping od 20ms je apsolutno nemoguć van Hrvatske, a nisam čuo za niti jedan ozbiljan server u Hrvatskoj.

Igram FPS igre više nego što ste mnogi tu živi i to online i nisam nikada igrao (osim u LAN-u) na pingu ispod ~50ms). Nikada nisam imao problema s takvim pingom, a sasvim ugodno se igram na pingu 60-80 već jako dugo i COD i BF2 i prilično mi dobro ide (a vidi se i na slikama da nisam baš totalni amater).

Uostalom, ako sam turnire u Quakeu 3, ozbiljno brzu igru, mogao igrati na 56k modemu i pingu 100, možete i vi CoD.

eto vidis ja sam igrao quake 2 u lanu i rodio sam se valjda kad i ti.. nema pucacine koju nisam probao u mrezi i molim te nemoj pricati da je ping 100 ok.. da je ping 50-60 ja nebi s..rao jer je to prihvatljivo ali nije.. ping je vecinom iznad 100 a to je za malu djecu kojima je svejedno.. bas bi volio ovo probat na ds -ima..  naravno da mozemo i mogi je igraju ali i mnogi nemogu prihvatiti hvalospjeve o sistemu koji je poceo dovodit u cod serijal dlc-ove koji ce se vjerojatno naplacivat.. to je za mene noz u leda gamerima na pcu a ako si i ti stari gamer morao bi barem prihvatiti da je ovo sve jedna velika pljacka upakirana u lijepi engine sa tonom perkova bezveze

A, eto, majkemi, meni je igra odlična. Da, idu mi na živce s onim grenade launcherima, ali našao sam model za nabit im komplekse. Ide mi na živce nerealnost... M85 s metkom .50 da ne može ubit čovjeka, a u stvarnosti ga prepolovi? LOL - Prigušivać na sačmarici? Na LMG-u? Na Barettu? - Ma koja komedija.

Ali? Igra je prokleto zabavna. Lag? Da, ima ga. Visoki ping od ponekad 100ms? Da, pa me seronja ubije nožem prije nego ja potegnem svoj... ah, što sad, živi se s tim.

Činjenica je da je ping uvijek tu. Naučiš ga kompenzirati i prihvatiti probleme. Uostalom, ne zarađujem time, to mi je zabava i nemam se namjeru nervirat jer izgubim 2 fraga zbog pinga. Neš ti vel'ke stvari, rekao bi Kerum.

Meni je ionako sve to smiješno. Quake 2/3 su bile prave igre sa skillom. Jednostavne, brze i turniri su bili igrivi na 56k krajem devedesetih. UT je bio dobra igra. Rainbow Six je bio dobra igra. Battlefield... ali sve je to mutno. CoD je zabavna igra i to je to.

Dakle, radi se o igri, a nikakvoj bitnoj stvari u životu da mi je strašno važno kakav mi je score. Ako sam dobar, gazim i na pingu 120. Ako sam kao i ostali, tek onda mi ping znači. Ako sam loš, ne pomaže mi biti ni host.

Bilo je partija gdje sam bio i host, dakle ping 0, pa opet sam bio tu rundu zadnji na listi jer su me nagazili kao majmuna. Ponekad sam umoran (navečer) pa igram za govno i opet me nije briga.

Meni je zabavno samo igranje i hvatanje scorea, nadmudrivanje, dueli (koje mi uvijek pokvari neka budala kamperska ili oportunistička). Prošla su vremena vrhunskih partija 1v1 Quake 3 Arene ili Instagiba u UT-u.

Ako si prestar da prihvatiš promjene, prestaneš igrati. Ja sam blizu tridesetoj, a već s 20 sam postao prespor za Quake 3 i pušio od balavurdije, a nekoć svjetski moćan. Pomiri se s tim.

Ja se mirim i s gubljenjem bitke PC-a u ovakvim igrama. Iskreno. Nekidan sam i DannyHR rekao da bih najradije kupio PS3/XBOX pa da nema hebenih cheatera koji znaju pokvarit dobar meč. Na PC-u ih ima, bit će ih uvijek. Cheateri su dobri za biznis.

Provalio sam na jedan cheaterski sajt koji ima smeće zaštitu na serverima i malo gledao. Čovječe, pa ti majmuni su već kupili neki po 5 komada MW2! VAC banira NEMILICE! Sva ta ekipa gubi ključeve na tjednoj bazi, proizvođač cheata nemoćan, a ekipa masno plaća i cheat i keyeve.

Pogledaj slike uostalom. Mnogi su bijesni, tužni, smišljaju kako mijenjati igre da dobiju nove ključeve, kupuju nove... plakanje... a ovi poprave cheat, ovi ga banaju i tako u krug. Svi zarađuju.

Btw, eto i slika da vidiš da prodaju cheatove za SVE igre i da je MW2 kao i svaka druga.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

dan kada prestanem igrat bit ce dan kad cu postat star. a ja sam onda tvoja generacija i zato mi je tesko shvatit te.. a ako sam nekom dosadan ne mora me dozivljavat ja ionako ne dozivljavam nikoga tko mi zeli nametnut svoje misljenje.. a nebi li bilo super kad nebi bilo ovakvih kao sto sam ja, opozicija jel? svi bi samo hvalili jedni druge nebi se znalo tko bi kome vise thumbova dao ,a iw net radi dlc-ove za pare, kao nije bas ok ali kad je sve tako super pa kaj onda ko ga hebe!

ako sprijecim i jednog da ovu igru kupi ja cu bit zadovoljan kuzis jer nije vrijedna 400 kn..

zabava je zabava ali multiplayer je match i ima veze tko je prvi ko u sportu..

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

dan kada prestanem igrat bit ce dan kad cu postat star. a ja sam onda tvoja generacija i zato mi je tesko shvatit te.. a ako sam nekom dosadan ne mora me dozivljavat ja ionako ne dozivljavam nikoga tko mi zeli nametnut svoje misljenje.. a nebi li bilo super kad nebi bilo ovakvih kao sto sam ja, opozicija jel? svi bi samo hvalili jedni druge nebi se znalo tko bi kome vise thumbova dao ,a iw net radi dlc-ove za pare, kao nije bas ok ali kad je sve tako super pa kaj onda ko ga hebe!

ako sprijecim i jednog da ovu igru kupi ja cu bit zadovoljan kuzis jer nije vrijedna 400 kn..

Stari moj ti nisi opozicija, ne moj si umišljati nije to zdravo. Ti si samo jedan nezadovoljni korisnik koji ima problema sa igrom. Znači ti si jedan od dva do tri korisnika koji imaju problema sa igrom. Isto tako, ja nisam ništa drugo doli jedan od mnogih koji nemaju ili imaju tu i tamo problema (kao i sa svakom igrom). Ne moj se uvrijediti, jer mi vrijeđanje nije namjera

Btw, sa ovim si potvrdio da trolaš, a za trolanje bi trebao dobiti karton, ban itd....

"ako sprijecim i jednog da ovu igru kupi ja cu bit zadovoljan kuzis jer nije vrijedna 400 kn.."

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 0:04 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Evo, ja igram na pingu od 60 ili manje trenutno. Meni je super.

Inače, uhvati se zdravijeg sporta. Ovo nije sport. Sexaj se, zdravije je.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Malo upozorenje: o banovima i trolovima odlučuju isključivo moderatori! Nazivanje trolovima drugih je vrijeđanje i molimo da se suzdržite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...
red_bull kaže...

Evo, ja igram na pingu od 60 ili manje trenutno. Meni je super.

Inače, uhvati se zdravijeg sporta. Ovo nije sport. Sexaj se, zdravije je.

jesam jucer majke miCool znas sto mod, necu se vise svadat s nikim, misljenja su misljenja, i nje bitno uopce.. uostalom zvat cu vas na svadbu ak budete dobri 30.1.

17 godina
neaktivan

Btw, sada sam igrao na 4 crtice, što je ping od 120-140... i da, tu malo kasni i postaje iritantno.

I znaš što je meni najiritantnije? Je**ni reset IP adrese svaka 24 sata i je**ni wireless! Eto, što mi smeta u MW2... ne igra, nego moj ISP debilni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 0:27 (naxeem).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Btw, sada sam igrao na 4 crtice, što je ping od 120-140... i da, tu malo kasni i postaje iritantno.

I znaš što je meni najiritantnije? Je**ni reset IP adrese svaka 24 sata i je**ni wireless! Eto, što mi smeta u MW2... ne igra, nego moj ISP debilni.

ma upikni ti zicu wireless je zlo.. a kak postelat te crtice na vise kom? da ne trazim sad po postovima..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 0:31 (red_bull).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja ne znam gdje vi to igrate kad imate ping 20ms? - Ping od 20ms je apsolutno nemoguć van Hrvatske, a nisam čuo za niti jedan ozbiljan server u Hrvatskoj.

Evo samo da se nadovezem na ovo. Dakako, govorim o CoD4. Istina da je izvan HR nemoguce imati ping 20ms, ali na HR serverima sam prije znao imat 20ms ping, e sad, koliko su ozbiljni ili ne, to je stvar pojedinca i kako tko voli koji server, a sad su uglavnom ti serveri ugaseni, tj. bili su ugaseni negdje prije ljeta. A inace na ovim HR serverima ping je oko 50-60. Mada ja uglavnom igram sa upaljenim torrentom pa bude 80-90-100. Ali ne iznad 110. Cool I bude sasvim igrivo.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
moderator
red_bull kaže...

a kak postelat te crtice na vise kom? da ne trazim sad po postovima..

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp.cfg

seta cg_ScoresPing_BgColor "0.25098 0.25098 0.25098 0.501961"
seta cg_ScoresPing_HighColor "0.8 0 0 1"
seta cg_ScoresPing_Interval "20"
seta cg_ScoresPing_LowColor "0 0.74902 0 1"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"
seta cg_ScoresPing_MedColor "0.8 0.8 0 1"

17 godina
neaktivan

Copy paste od mene, hehehe. :P

Nego, netko je spominjao da dugo traži igru... ne znam jel' to do mene ili stvarno neki nemaju sreće:

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

RABBITS CLAN <3 CoD4 powered by Diabolic-servers.com
Server IP: 213.202.104.42:28961

Evo, pa nek se Naxeem uvjeri da postoje serveri na kojima, i mi Hrvati, imamo 30 ping (ja sam znao imati i ispod 20 na ovom, a prijatelj čak i ispod 15)

Inače, meni isto nema ništa gore nego ta glupa promjena IP-a svaka 24h. Kakav sam baksuz, uvijek mi pukne usred CB-a  Plač

nažalost, u zadnje vrijeme je prazan, a daleko najbolji pub server u Hr bio... nažalost, u zadnje vrijeme je prazan, a daleko najbolji pub server u Hr bio...
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 1:04 (FlyBoy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lol ja neki dan nisam mogo igrat cb, zbog veze, ovi moji morali 4vs5 igrat.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FlyBoy kaže...

Evo, pa nek se Naxeem uvjeri da postoje serveri na kojima, i mi Hrvati, imamo 30 ping (ja sam znao imati i ispod 20 na ovom, a prijatelj čak i ispod 15)

Inače, meni isto nema ništa gore nego ta glupa promjena IP-a svaka 24h. Kakav sam baksuz, uvijek mi pukne usred CB-a  Plač

Glavno da ne pukne ono usred znaš već ćega. ;)

16 godina
neaktivan
Modern Warfare 2 prod code problem

Tjedan dana sam skidao pirat verziju, i sad zapeo sam na Steamu, kaže da moj piratski serijali nisu dostupni u mojoj regiji. Dakle, ak neko zna di ima serijala za moju regiju ili kako da izbjegnem da me pitaju za serial?

Fala!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ljudi dali nekom Avira detektira viruse kod igranja CoDa? Detektira mi 2 trojana i uvijek kad se prvi put taj dan spojim na server da perem. Iduci put cu uvatit ss pa postat ne znam sta je s tim. Ima neko takih problema?

E da prilikom instalacije imas levele detektanja stavi normal pa te nece zezat (ili jesi?)

Kad samm ja stavi high detect level onda mi je isto nesto bilo "false detect" kao i nod32 za aplikacije sve mi je exe dadoteke od igara skupio XD

Sad je sve OK! :D

Paty
16 godina
FlyBoy kaže...

Koja je to mapa?

Kupujem afričkog tvora.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice