Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.203.451
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
red_bull kaže...
dub0x kaže...
Tallahasee kaže...
dub0x kaže...

Koliko vidim nitko mi nije odgovorio za speedtouch router NAT! Pa ako netko zna kako napraviti da mi "Your NAT type" bude Open a ne Strict, imam Thomson Speedtouch 780wl

Ja imam isti ruter. I nisam nista dirao niti otvarao portove, a NAT mi je open. Ali, kad mi je firewall ukljucen onda mi uvjek baca NAT closed. Pogledaj to. Jesi na Amisu ili Tcomu? Ako si na Amisu, nazovi korisnicku podrsku. Mislim da ce ti oni to sredit preko telefona.

Na T-Comu sam i firewall mi je off

stari uninstall bit defender i nema druge!! on se*e sto posto..

Nemam taj antivirus, imam Aviru

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Naravno da nemam niti želim ići na Prestige za sada. Namučio sam se k'o konjina skupit sve attachmente za sve assaulte i snipere (osim ext mags) i za sada mi Prestige ne pada na pamet. Uostalom, programer sam po struci, misliš da sam toliko blesav da ne znam jesam li hackao vlastitu igru?

U svakom slučaju, treba mi potvrda nekoga tko je išao na prestige, dobije li se za svaki prestige level i trajno camo odijelo za bilo koju klasu koje je uvijek ON u određenim okolišima?

Vjeruj mi igra ce ti dosadit ako neodes na Prestige, ja sam sada lvl 57 prestige 1

17 godina
neaktivan

Ja u igru guštam takvoj kakva jest, ne u hvatanju nivoa. Dapače, unlockanje mi je bilo samo teret, jer mi attachmenti i oružja trebaju za HC.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Čekaj! Nije tu poništilo otključane attachmente?

I za te kamuflaže, koliko sam vidio, svaki prestige daje novi set camo odijela i onda si kamufliran skoro kao snajperist tijekom igre s  bilo kojom klasom.

Da naxeem izgubis sva oruzja i sve atache koje si imao na njima, a sto se tice ovoga za kamo nisam obracao pozornost ali ti mogu veceras javit kad dodjem doma pa pogledam.

http://profile.xfire.com/dejanzg
17 godina
neaktivan

Inače, ako koga zanima, jutros sam se smijao i veselio jako fino. Cheateri i hackeri bjesne zbog VAC-a. Neki kupuju već treći novi key (dakle 4 komada) jer ih je VAC razbio.

Naime, VAC ima "zakašnjelo baniranje" i nitko ne zna kada i tko i zašto ga je uhvatio. Proizvođači hacka nemaju pojma što i kako popraviti dok ih same ne pohvata, ali forumi su im (privatni forumi na kojima nisam baš na legalan način ušao) puni vrištanja o banovima.

Malo im je i panika zavladala jer nemaju pojma što i kako dalje. Osposobe hack, promijene ga, neko vrijeme radi, a onda opet ban. Za razliku od PB-a, nemaju pojma kako upozoriti ljude na hack detekciju i to im stvara ogromne probleme.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Inače, ako koga zanima, jutros sam se smijao i veselio jako fino. Cheateri i hackeri bjesne zbog VAC-a. Neki kupuju već treći novi key (dakle 4 komada) jer ih je VAC razbio.

Naime, VAC ima "zakašnjelo baniranje" i nitko ne zna kada i tko i zašto ga je uhvatio. Proizvođači hacka nemaju pojma što i kako popraviti dok ih same ne pohvata, ali forumi su im (privatni forumi na kojima nisam baš na legalan način ušao) puni vrištanja o banovima.

Malo im je i panika zavladala jer nemaju pojma što i kako dalje. Osposobe hack, promijene ga, neko vrijeme radi, a onda opet ban. Za razliku od PB-a, nemaju pojma kako upozoriti ljude na hack detekciju i to im stvara ogromne probleme.

pa to je odlicna vijest

16 godina
naxeem kaže...

Kad tad ce to doc na svoje.

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
16 godina
neaktivan

Pa ja sam vam vikao VAC rulz,a mnogi su kvocali kako vide citera a on i dalje igra i niko mu nista ne moze,strpljenja ljudi,kako ne moze nek igra danas sutra vec nece mociSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
16 godina
Luka2401 kaže...

nisam imao nikakav serial number za aktivirat, skino sam igricu sa piratebaya i installiro je normalno, skino sam crack za mutiplayer i kad udem pise mi your nat is strict

Jer ti gledas sta pises?

Ajde prije postanja procitaj pravila.

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam znao sorry..

16 godina
Luka2401 kaže...

nisam znao sorry..

Ako hoces igrati MP kupi original.

Piraterija ne pali!

Ovo sa routerom ne razumijem,da bi igrao neku online igru[COD4,CS i sl.]ne trebas nista postimavati u routeru.

Samo instaliras i igras a posto nemas org cd key nemas se pravo zaliti.

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 17:40 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nevjerujem da treba kupit original cd jer nebi bezveze objavio MP crack

17 godina
neaktivan

Kad igram MP izbacime povodom nekog Direct X errora.... Zna li netko kako pomoć?

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
16 godina
Luka2401 kaže...

Taj MP crack je radio par dana dok IW nije izbacio update s kojim vise ne radi piratski MP

Creative kaže...

Kad igram MP izbacime povodom nekog Direct X errora.... Zna li netko kako pomoć?

Probaj DirectX updateat.Koji OS imas?

Luckyluke!
15 godina
neaktivan

pa i neznam baš jer sam gledo malo prije komentare od cracka i govore da radi i sve oke..a komentari od danas

15 godina
protjeran

Imam pitanje opet nisam shvatio... Uglavnom: Dobivam CoD MW:2 original na Božić. Čuo sam da se bez Steama možeš slikat ako želiš igrat mp a nemaš Steam. Oču ja dobit Steam uz igru ? Kupujem u Zeldi ili Algoritmu...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DombaCoD kaže...

Imam pitanje opet nisam shvatio... Uglavnom: Dobivam CoD MW:2 original na Božić. Čuo sam da se bez Steama možeš slikat ako želiš igrat mp a nemaš Steam. Oču ja dobit Steam uz igru ? Kupujem u Zeldi ili Algoritmu...

Dobit ces Steam uz MW2.

Luckyluke!
15 godina
protjeran
luckyluke kaže...
DombaCoD kaže...

Dobit ces Steam uz MW2.

Kako znaš?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
DombaCoD kaže...
luckyluke kaže...
DombaCoD kaže...

Dobit ces Steam uz MW2.

Kako znaš?

LOL kako ne bih znao kad moja tri frenda kupila igru u Algoritmu i svi su dobili Steam sa odgovarajucim cd keyem?

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

Steam je besplatna aplikacija i kad je skineš samo se registriraš na njega i eto ti. nema nikakvih problema

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Luka2401 kaže...

Taj MP crack je radio par dana dok IW nije izbacio update s kojim vise ne radi piratski MP

Creative kaže...

Probaj DirectX updateat.Koji OS imas?

Imam Windows 7.

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
16 godina

A postoje neke šifre za mw2 da se npr. uspori vrijeme dok pucam?

AMD
17 godina
emerik kaže...

A postoje neke šifre za mw2 da se npr. uspori vrijeme dok pucam?

nema console

I don't care...
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Tallahasee kaže...

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 7.76?????? Koji je to kalibar? Kalas koristi 7.62. I daj objasni kak ces ugurat 7.62 metak u cijev 5.56. To bi jako volio znati.

Baci oko ovdje. Moze se.

Citiram:˝The Bushmaster ACR's modular construction even allows the user to fire the 7.62x39mm round with an alternate barrel.¨ 

Mora se cijev mijenjat. A to nije isto.

Kimi - the King of Spa.
16 godina

evo sad sam 49lvl i dosta mi dobro ide sa acr-om,također došao sam do zaključka ili je to puka sreća,kada dobijem airdrop na mapi afgan uvijek se sklonim na jedno područje kako bi mogao dobit airdrop a da me neko ne zakolje na sredini terena,svaki put sam bacao na isto mjesto, i svaki out mi je dao ammo sad neznam jeli to slučajnost ili šta? kada bacit na drugo područje dobijem nešto drugo, za sada nisam prakticirao sa drugim mjestima ali bome ću probat.

jel se još nekome događalo ovo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 22:48 (AMD boy).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AMD boy kaže...

evo sad sam 49lvl i dosta mi dobro ide sa acr-om,također došao sam do zaključka ili je to puka sreća,kada dobijem airdrop na mapi afgan uvijek se sklonim na jedno područje kako bi mogao dobit airdrop a da me neko ne zakolje na sredini terena,svaki put sam bacao na isto mjesto, i svaki out mi je dao ammo sad neznam jeli to slučajnost ili šta? kada bacit na drugo područje dobijem nešto drugo, za sada nisam prakticirao sa drugim mjestima ali bome ću probat.

Da, jednom sam dva puta za redom dobio ammo. Ali sam jednom tri puta dobio razlicito. Mislim da je ovo jako jako random. Uvjek sam bacao airdrop na isto mjesto.

Kimi - the King of Spa.
16 godina
AMD boy kaže...

random ti baca rewardove,pazi ovo..na karachi mapi imam  spremnog chopper gunnera i čekam ja da ubijem još koga,ubijem još 4 njih i dobijem opet care package ac 130 i lol

bacio sam flare van mape u more 1 metar od mene(odbila se).a nuke mi je bio selektiran jao...

znači 1.care package 11 chopper gunner i 25 nuke,da netko ne kaže nemoguče.

15 godina
neaktivan

po čemu van je svima skoro bolji chopper od AC130

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dr. zlo kaže...

po čemu van je svima skoro bolji chopper od AC130

Meni zato jer duže traje, netreba mu reload jedina mana mu je što ti ga mogu srušiti , dok ac-130  traje manje, dosta dugo leti raketa do zemlje, za to vrijeme kad doleti stignu se neprijatelji pomaknuti, ima reload, a prednos je što ti ac-130 ne mogu srušiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 0:59 (Jack Sparrow).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice