Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.196.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
overdeath kaže...

pa i jesu ostavili originalni cod4 engine, a cod4 engine je pak lagano modificirani q3 arena egine.

Lagano modificirani? Taj engine jer preraden strasno. Prvo kod cod2, onda cod4 (a razlika u grafici izmedju cod2 i cod4 je poprilicna), cod5 i na kraju krajeva cod:mw2. To bas i nije lagana modifikacija.

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
16 godina
odjavljen

Računaj da će cijena u početku biti oko 450kn i da će jednako koštati box ili samo cd key. Na početku idi na pirata, malo igraj da vidiš jel to to što si očekivao (bit će 100%) a onda kad sabereš love, kupi orginal box.... sebi za dušu i da daš mali doprinos IW-u i njihovom trudu jer ipak su to zaslužili...

I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Računaj da će cijena u početku biti oko 450kn i da će jednako koštati box ili samo cd key. Na početku idi na pirata, malo igraj da vidiš jel to to što si očekivao (bit će 100%) a onda kad sabereš love, kupi orginal box.... sebi za dušu i da daš mali doprinos IW-u i njihovom trudu jer ipak su to zaslužili...

pametno, tako ću i napraviti. lijepo im je dati novac za trud a ne da se muče i svi skidaju s torrenta. a ja kad kupim mogu igrat na bilo kojem serveru. samo ne znam da poslije kupim key ili cijeli, kad bude vrijeme odlučit ću...al trebam si i 2gb rama uzet pa nek bude za obadvoje.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
overdeath kaže...

pa i jesu ostavili originalni cod4 engine, a cod4 engine je pak lagano modificirani q3 arena egine.

Lagano modificirani? Taj engine jer preraden strasno. Prvo kod cod2, onda cod4 (a razlika u grafici izmedju cod2 i cod4 je poprilicna), cod5 i na kraju krajeva cod:mw2. To bas i nije lagana modifikacija.

LOL

sto je promjenjeno u odnosu na q3?

pa dodana je ragdoll fizika, dodane su bolje teksture, shaderi, te normal/bump mapping, hdr...

i to je to.

dok je ostalo sve isto.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Key uvijek kosta 50% jeftinije od boxa i neznam zasto ici na pirata kada ce se samo par dana nakon izlaska igre naci hrpa recenzija po kojima mozes vidjeti dal je igra okay ili nije?

17 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Key uvijek kosta 50% jeftinije od boxa i neznam zasto ici na pirata kada ce se samo par dana nakon izlaska igre naci hrpa recenzija po kojima mozes vidjeti dal je igra okay ili nije?

pa kaj je na kraju bolje, key il kutija?

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

pametno, tako ću i napraviti. lijepo im je dati novac za trud a ne da se muče i svi skidaju s torrenta. a ja kad kupim mogu igrat na bilo kojem serveru. samo ne znam da poslije kupim key ili cijeli, kad bude vrijeme odlučit ću...al trebam si i 2gb rama uzet pa nek bude za obadvoje.

Bit će ti razlika 100-150kn al ja bi ipak rađe uzeo box... Onako da fino stoji u sobi na polici... Bilo bi lijepo imat to. Nego, ako ja sad gonim CoD4 na 1024x768, medium-high postavke i 40-60 FPS-a, s obzirom na ove screenshote i činjenicu da je to ustvari malo nadograđeni CoD4 engine bil meni MW2 mogao radit na low-medium na 1024x768 na mojoj konfi? Možda uskoro dođe P4 EE 3.5ghz umjesto ove bijede Celerona...

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Bit će ti razlika 100-150kn al ja bi ipak rađe uzeo box... Onako da fino stoji u sobi na polici... Bilo bi lijepo imat to. Nego, ako ja sad gonim CoD4 na 1024x768, medium-high postavke i 40-60 FPS-a, s obzirom na ove screenshote i činjenicu da je to ustvari malo nadograđeni CoD4 engine bil meni MW2 mogao radit na low-medium na 1024x768 na mojoj konfi? Možda uskoro dođe P4 EE 3.5ghz umjesto ove bijede Celerona...

Naravno da ce ti moci raditi samo ces morati smanjiti detalje. Morat ces jednostavno ici metodom pokusaj/pogreska da vidis do kojih detalja mozes ici a da ti igra bude igriva...koji 40fpsa min.

17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

oće meni sve low i najmanja reza 60-80 fps ako još nadogradim sa 2gb rama?

i jesmo odlučili, box?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
ukay1000 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Naravno da ce ti moci raditi samo ces morati smanjiti detalje. Morat ces jednostavno ici metodom pokusaj/pogreska da vidis do kojih detalja mozes ici a da ti igra bude igriva...koji 40fpsa min.

Vjerojatno će sjene i detalji naje.... nadam se da će uskoro doć P4 i kakav trade za bolju graf.... Al radit će na low na 40 fps-a sigurno. Sad gledam slike malo bolje i to je CoD4 sa izmjenjenim teksturama. bravo IW... Mislili su i na one koji nemaju quad, 6 gb rama i hd47xx pod stolom..... Imam namjeru uzet orginal al prvo pirata probat jer meni recenzija ne znači skoro pa ništa. Moram vidit kako će se ponašat i kakva je igrivost.... A kaj se tiče ocjena, sjećamo se Kane & Lyncha (jel se tako zvala igra) i Gamespota....

EDIT: Box definitivno. Počnite sakupljat lovu....

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 20:37 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

Jedva čekam.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ja jedva čekam igru,al mi je žao što više nije dio COD serijalaMršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

je, vratili su.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...
big_guy kaže...

je, vratili su.

Super,kad?

17 godina
big_guy kaže...
djdomi kaže...
big_guy kaže...

je, vratili su.

Super,kad?

Nedavno.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

Zna li tko hoće li biti u najnovijem COD-u nekakvih vozila u multiplayer modu? Vozila uvijek posebno začine svaku igru i povećavaju igrivost.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
big_guy kaže...
djdomi kaže...
big_guy kaže...

je, vratili su.

Super,kad?

Nedavno.

pa i nije baš nedavno, ima vremena.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
LukaSostaric kaže...

Zna li tko hoće li biti u najnovijem COD-u nekakvih vozila u multiplayer modu? Vozila uvijek posebno začine svaku igru i povećavaju igrivost.

Pa u cod5 su tenkovi bili totalni promašaj. jedan dio servera su gasili vozila tj. nije ih bilo na mapi jer su (da tako kažem) idioti ulazili u tenkove i nisu izlazili vani i samo su s njima igrali što je totalno uništilo igrivost.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
17 godina
neaktivan

evo lista oružja koje ćemo imati, malo će mi nedostajati cod4 oružja :(

http://forums.infinityward.com/viewtopic.php?f=13&t=33922

imamo ove riot shielde, najbolja je taktika da jedan ide samo naprijed a drugi čuva sa riotom leđa.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

daj ne *eri

Thermal Scope

Thermal Imaging Scopes are also rail mounted and are similar to night vision scopes except these detect heat signatures. They detect thermal radiation given off by virtualy everything but intensify those given off by humans, vehicles and aircraft. These have the ability to penetrate light material and can be used to see through smoke. They are used by planes and helicopters to identify targets such as tanks on the gound from higher altitudes.

ajme majko isusova, raj za hackere

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehe bit će napucavanja..   a do tada moram još rješit jedan 'zaostatak' koji sam odigrao samo do sredine - BiA Hell's Highway Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

daj ne *eri

Thermal Scope

Thermal Imaging Scopes are also rail mounted and are similar to night vision scopes except these detect heat signatures. They detect thermal radiation given off by virtualy everything but intensify those given off by humans, vehicles and aircraft. These have the ability to penetrate light material and can be used to see through smoke. They are used by planes and helicopters to identify targets such as tanks on the gound from higher altitudes.

to nisam ja napisao, tako da ja nemam veze s tim. a ni ja baš ne vjerujem, da je tako igra bi dosadila, baciš smoke i lik te vidi i ubije.

možda je to samo za sp.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

daj ne *eri

Thermal Scope

ms to se moze koristit na sp-u smao ne vjerujem da ce toga bit na mp tako je isto bilo na cod4 sa onim silencerom na onom fail snajperu tako ce bit i u petici vjerovato ce taj thermal scope biti samo na sp za zafrkanciju.

17 godina
neaktivan

hehe, ja sam predvidio da stiže mw2. bilo je to prije negdje godinu i po kada nisam ni zaigrao cod4, a ni cod2. gledo ja kao da sam nešto googlao i onda izašao iz firefoxa i vidio mw2 pozadinu. danas se upravo to dogodilo :) lijepa slučajnost

edit: a šta kažete na heartbeat sensor?

Čekamo...10.11.09.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 18:27 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

hehe, ja sam predvidio da stiže mw2. bilo je to prije negdje godinu i po kada nisam ni zaigrao cod4, a ni cod2. gledo ja kao da sam nešto googlao i onda izašao iz firefoxa i vidio mw2 pozadinu. danas se upravo to dogodilo :) lijepa slučajnost

edit: a šta kažete na heartbeat sensor?

Ma kažem: Jedva čekam igru!

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 18:47 (overdeath).
16 godina
neaktivan

oče  mi raditi na laptopu starom P4 1.7 1gb rama x600M vrti cod 4 na medum bez problema a još win 7

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj prestanite postavljat ta glupa pitanja i nagađat oce radit il ne kad još nisu poznati zahtjevi Šutim

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što ovaj FAMAS nije kao onaj što je nedavno napravljen u Hrvatskoj?

Drago mi je što su stavili SPAS, trebali su i prije.

EVERYBODY LIES
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je najbolje oružje u mw2 acr with hb sensor i scar(scar zato što je to najbolje oružje poslje awm u crossfireu).

al ovaj acr je mrak. famas nisam baš volio al je dobar u mw2.

nikad nisam kupio original igru al kao što sam reko ako budem mogao vrtit kupujem.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jedva cekam igru...a kada izlazi???

Tuning is not a crime
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
Nova poruka