24 Maja izlazi trailer za Modern Warfare 2.
Po ovom videu grafika bolje izgleda a akcije ne fali, tu su i snowboardi....
24 Maja izlazi trailer za Modern Warfare 2.
Po ovom videu grafika bolje izgleda a akcije ne fali, tu su i snowboardi....
May to je valjdal lipanj?
Pa grafika i nije bas nesto.
Samo da bude kompletno nov engine, a ne Quake 3 Arena
I da ima DX10.
da vidio sam taj trailer na utubeu stavio ga je neki lik iz WWEG klana
Kad bi malo poradili na singlepalyeru bilo bi odlcino, a i grafiku bi mogli modernizirat razmazio me krajsis, iako po traileru moglo bi pruzit par sati zabave u SP posto svako ponavljanje CoD SPa (u Codu 4 i 5) predstavlja naporan posao, MP me u CoDu ne zanima
Još samo da bude u igri i Cpt. Price i ja zadovoljan!!
I da ima DX10.
Još samo da bude u igri i Cpt. Price i ja zadovoljan!!
I da ima DX10.
Meni se *ebe za grafikom.
Samo neka atmosfera i igrivost budu odlicni kao u četvorci.
Eh kad se samo sjetim...
I da po mogucnosti SP u ovom dijelu traje malo duze.
e ja sam cuo da nece biti call of duty nego samo modern warfare, jeli to istina??
e ja sam cuo da nece biti call of duty nego samo modern warfare, jeli to istina??
Vidija san u traileru da tip vozi one motorne saonice i roni ( na saonica ma je na sekund bilo iz prvog lica )
samo se nadan da neće otić u bf vode
Call of Duty - Brand prodan Treyarchu, odsad će bit samo 2. svjetski rat
Modern Warfare (2) - Radi ga dobri stari IW i Activision, moderno ratovanje tematika.
ma meni grafika i nije tolko bitna kad sam i cod4 igro na 500fps samo da je igrivost dobra kaj ti znaci grafika kad ti se nakon 2 dana nece dat igrat
Nista se jos puno ne zna al ocekujem vrlo dobru igru, kao i prvi dio..
Izgleda dobro, samo meni u cod4, ma samo mi smetaju oni perkovi i to, nema fer borbe koje je bilo u cod2, nego rašetaj, i nema dobrih puski nego sve automatske, meni je još Cod 2 Najbolji CoD, cod4 mi je prelagan, frend mi igra 2 dana igru ovi ga vec zovu u klan, jer dobro igra, ja kad sam ga igra uvijek 1, nema tu bas vele skilla, ni refleksa, jer to se nekonta ako imas automatsku pusku, jer ajde jedan metak ce ga valjda pogodit!
Pozdrav svima....eto ja bi samo napomenuo kako društvo i ja za vikend malo za promjenu uz kakvo okretanje živine na ražnju bacamo COD UO, i COD 2....ako napaomenem još i da smo većina nas roditelji, a ima i jedan djed onda bude jasno kako prava vrijednost COD serijala leži u prvim djelovima koji za nas i jesu istinski Call Of Duty.
Svaka čast 4ci, ali nakon višegodišnjeg ratovanja na Lanovima i hektolitrima ispijenog piva, na stotine kila/pokoja tona ubijene živine koja je bila pojedena sa guštom sve poslje 2ke ostaje nepamćeno i površno obrađeno od strane starih gamera Kad se samo sjetim onih ogromnih mapa iz UO pa kad se kroz snajper baci pogled, a ono 2ca koleaga onako pijani teturqaju u onom džipu....ma od smijeha se ni ne puca!
vo da se i ja priključim ovoj jako poznatoj igrici.Call of duty igram otkad je izašla.To su bili moji prvi koraci u gamingu.Kroz svoje nastavke doživljavao je uspone i padove te su neki njegovi pokloniici kritizirali modern warfare.Ja mislim da je sasvim u redu da su malo promjenili teatiku jer je 2. svjetski rat stoput prožvakan.Onaj stari COD sa ww2 tematikom kolko sam čuo sad se seli u vijetnam još je ipak neslužbeno.A što se tiče novog COD-a suze na oči dečki moji.Kako se čini bit će dostupna vozila i ronjenje tj. borba u vodi.Nešto tipa BF.Jedav čekam da izađe.
E pa kad ona izlazi uopće.Da to bude bar prije ljeta.
vo da se i ja priključim ovoj jako poznatoj igrici.Call of duty igram otkad je izašla.To su bili moji prvi koraci u gamingu.Kroz svoje nastavke doživljavao je uspone i padove te su neki njegovi pokloniici kritizirali modern warfare.Ja mislim da je sasvim u redu da su malo promjenili teatiku jer je 2. svjetski rat stoput prožvakan.Onaj stari COD sa ww2 tematikom kolko sam čuo sad se seli u vijetnam još je ipak neslužbeno.A što se tiče novog COD-a suze na oči dečki moji.Kako se čini bit će dostupna vozila i ronjenje tj. borba u vodi.Nešto tipa BF.Jedav čekam da izađe.
E pa kad ona izlazi uopće.Da to bude bar prije ljeta.
Normalno da ce biti vozila i u MP.Ali nek znaju svi koji igraju da to vise nije standardni COD 4,Tok igre u MP vise nikad nece biti isti.i naravno da nece biti "atmosfera" kao u sadasnjem COD4
A uostalom vrijeme je da i oni krenu dalje.
Pa zar vi niste igrali COD UO????
Vozila i velike mape su preluda zabava....thats how its ment 2 beeee
A za Trytech nemam rijeći....usrali i uništili serijal!....ustvari nisu oni samo krivi, već Activision koji ih je uposlio samo radi zarade....prokleti kapitalizam! Nakraju budemo svake godine imali po 2-3 Call of duty-a....ma presmješno!
Pa zar vi niste igrali COD UO????
Vozila i velike mape su preluda zabava....thats how its ment 2 beeee
A za Trytech nemam rijeći....usrali i uništili serijal!....ustvari nisu oni samo krivi, već Activision koji ih je uposlio samo radi zarade....prokleti kapitalizam! Nakraju budemo svake godine imali po 2-3 Call of duty-a....ma presmješno!
evo detalji od mw2
http://www.gamespot.com/news/6209543.html?tag=latestheadlines;title;3